Neiman Marcus Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelse15% rabatt på neimanmarcus.com17 september
kupongTa 10% rabatt kode for NeimanMarcus.com 22 juni
ForfremmelseNeimanMarcus.com kupong: 15% rabatt neste bestilling e-post registrer deg26 juni
kupongNeimanMarcus.com USD275 rabattkode14 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva NEIMANMARCUS selger Norge

NEIMANMARCUS er et luksuriøst varehus som ble grunnlagt i 1907 i Dallas, Texas, USA, i løpet av årene det har hatt sine oppturer og nedturer, men det har kommet videre med salget, og tilbyr presentasjoner, parader og motekolleksjoner fra sine fasiliteter. .
Blant de kjente merkene du kan få på NEIMANMARCUS er de mest fremtredende som Alexander McQueen, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Fendi, Giorgio Armani, Jimmy Choo, Louis Vuitton, Moncler, Saint Laurent, Valentino, Tory Burch , Balmain , Bottega Veneta, Off White, Versace, Moncler.

Hos NEIMANMARCUS finner du sportsklær, kjoler, bukser, jumpsuits, bukser, undertøy, belter, shorts, gensere, skjørt, sweatshirts, badetøy, topper, gravidklær, sko, støvletter, ankelstøvletter, sandaler, mokkasiner, hæler, tøfler , leiligheter, håndvesker, ryggsekker, fanny packs, clutches, crossbody-vesker, kveldsvesker, skuldervesker, håndvesker, lommebøker, kortholdere, tilbehør, belter, kosmetikkvesker, briller, hårspenner, skjerf, sjal, hatter, hansker, solbriller, smykker, armbånd, øredobber, halskjeder, klokker, ringer, mansjettknapper.

Hvordan NEIMANMARCUS sender til Norge

For levering av sine produkter, tilbyr NEIMANMARCUS sine kunder ulike typer levering som du kan velge på tidspunktet for betalingen, og har en estimert leveringstid mellom 2 til 5 virkedager, et annet alternativ er levering neste dag eller Den samme dagen. Leveranser skjer gjennom Borderfree.

Hvilke rabatter tilbyr NEIMANMARCUS Norge?

NEIMANMARCUS tilbyr sine kunder flere rabatter, blant annet kan du få 15 % ved å abonnere på nyhetsbrevet, samt tilby en kategori blant sine salgsprodukter hvor du kan få noen av produktene med rabatter som kan variere fra 25 % opp til 50 % tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos NEIMANMARCUS Norge

På NEIMANMARCUS er det forskjellige måter å betale for kjøpene dine på, blant metodene du kan bruke er med debet- og kredittkort som Visa, MasterCard, Diners Club, Discover, American Express, China Union Pay, i tillegg til dette kan du lage dem gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom kortene utstedt av Neiman Marcus.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra NEIMANMARCUS i Norge?

Hos NEIMANMARCUS tilbyr de sine kunder gratis standardfrakt som en estimert levering av produktet, som tar 3 til 5 virkedager å ankomme, det har også levering på andre virkedag som varierer mellom 2 og 3 virkedager, et annet alternativ er neste forretningsdag dag levering som ankommer mellom 1 eller 2 virkedager og til slutt samme dag levering.

Kuponger tilgjengelig på NEIMANMARCUS Norge

Her er en liste over noen av NEIMANMARCUS kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

Kupong NEIMANMARCUS 15 % rabatt for nye kunder
15 % kampanjekode for bestillinger på minst $100
Ytterligere 15% rabatt med en kupong NEIMANMARCUS ved registrering med e-postadressen
20 % rabattkode for bestillinger på minst $200
Gratis frakt på bestillinger på minst $50
Spesialkupong 15% NEIMANMARCUS hvis du er student
50 % rabatt på kampanjetilbud fra NEIMANMARCUS

Kundeservice til NEIMANMARCUS Norge

For å kontakte kundeservice på NEIMANMARCUS kan du gjøre det ved å ringe nummeret 18888884757 7 dager i uken fra 06:00 til 12:00 sentraltid, et annet alternativ gjennom en nettprat fra siden din. Du kan også gjøre det ved å sende en e-post eller gjennom et skjema som du må fylle ut på siden din.

Fordeler med å bruke en NEIMANMARCUS-kupong i Norge

En av de mest fordelaktige fordelene når du gjør dine kjøp ved å bruke rabattkuponger er at du sparer når du betaler, siden du bruker mindre og har muligheten til å kjøpe flere varer, og NEIMANMARCUS gir deg muligheten til å ta variasjon og kvalitet i design og stil.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra NEIMANMARCUS fra Norge?

For å returnere et produkt på NEIMANMARCUS har du en frist på 30 virkedager etter mottak, for dette må du starte prosessen fra siden din ved å lage en etikett som må festes på pakken for å returneres, på samme måte som du må følg instruksjonene for å følge returprosessen, et annet alternativ er å kontakte kundeservice, du bør vite at produktene må være ubrukte og med originale etiketter.

Eksklusiv kupong NEIMANMARCUS for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte de 15 % som NEIMANMARCUS gir bort når de abonnerer på nyhetsbrev, samt rabattene som er tilgjengelige fra deres digitale plattform.

NEIMANMARCUS Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av NEIMANMARCUS for kjøpere i Norge

NEIMANMARCUS tilbyr sine kunder forskjellige rabatter på produktene sine, blant dem kan du få maksimalt 75 % brukt på noen av produktene.

NEIMANMARCUS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevene deres kan du holde deg oppdatert med informasjonen om deres nyheter, du kan også motta 15% rabatt til å bruke på ditt første kjøp som gave.

Butikker som ligner på NEIMANMARCUS

Det er visse butikker og/eller sider som ligner på NEIMANMARCUS som du kan besøke hvor du kan søke etter bestemte varer og lage komfortable mikser med stilene dine, du kan også sjekke og sammenligne deres priser, rabatter, disse sidene kan være Leam.com , Tessabit.com , Ikrix.com

 

NEIMANMARCUS Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

For Black Friday på NEIMANMARCUS er det en av de viktigste salgshøytidene siden det for denne dagen leveres fantastiske rabatter som kan være opptil 75 % tilgjengelig, i tillegg kan du nyte en kupong på 5 %.

Kupong for NEIMANMARCUS Norge for 11.11

11.11-rabattene på NEIMANMARCUS feires, som navnet indikerer, i november måned, en dato der du kan finne veldig gode kampanjer og rabatter som starter på 40%.
  
 

NEIMANMARCUS Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For Cyber ​​​​Monday utarbeider NEIMANMARCUS ekstraordinære rabatter for sine nettkjøp for sine kunder, som de kan nyte godt av mellom 70% og 90%.

 

NEIMANMARCUS Norge Kuponger til jul

For julerabatter gir NEIMANMARCUS sine kunder tilbud og rabatter, samt rabatter på 55 % slik at du kan dra nytte av å ta med sesongvarer til en bedre pris.

NEIMANMARCUS mobilapplikasjon for iPhone og Android

NEIMANMARCUS har for øyeblikket ingen nedlasting for mobilapplikasjonen i noen av selskapene.

Kjente merker selges i butikken NEIMANMARCUS

Blant de kjente merkene du kan få på NEIMANMARCUS er de mest fremtredende som Alexander McQueen, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Fendi, Giorgio Armani, Jimmy Choo, Louis Vuitton, Moncler, Saint Laurent, Valentino, Tory Burch , Balmain , Bottega Veneta, Off White, Versace, Moncler.

 

Tilbyr NEIMAN MARCUS gratis frakt til Norge?

NEIMAN MARCUS tilbyr sine brukere gratis standardfrakt.

Kan jeg betale hos NEIMANMARCUS med PayPal?

Hos NEIMANMARCUS kan du foreta betalingene dine gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom debet- og kredittkort som Visa, MasterCard, Diners Club og American Express, også gjennom kortene utstedt av Neiman Marcus.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i NEIMAN MARCUS?

For å skrive rabattkupongen har NEIMANMARCUS en boks tilgjengelig i sin betalingsprosess øverst til høyre på siden slik at kundene inkluderer kupongnummeret de ønsker å bruke på kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Kampanjer og spesialkuponger hos NEIMANMARCUS Norge

Vil du være oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra NEIMANMARCUS? Nedenfor er en oppdatert liste over de siste:

Kupong NEIMANMARCUS 15 % rabatt for nye kunder
15 % kampanjekode for bestillinger på minst $100
Ytterligere 15% rabatt med en kupong NEIMANMARCUS ved registrering med e-postadressen
20% rabattkode for bestillinger på minst $200
Gratis frakt på bestillinger på minst $50
Spesialkupong 15% NEIMANMARCUS hvis du er student
50 % rabatt på kampanjetilbud fra NEIMANMARCUS

Andre lignende butikker