MYTHERESAKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKampanjekode på MYTHERESA.com opptil 10% rabatt20 juni
kupongKampanjekode på MYTHERESA.com opptil 30% rabatt17 juli
ForfremmelseMYTHERESA Black Friday: Opptil 50% rabatt23 november
kupong40% rabatt på mytheresa.com06 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

MyTheresa gjennomgang

Å handle i denne nettbutikken åpner for kundene et helt nytt utvalg av moteprodukter for kvinner, som ikke er så lett å få tak i andre steder, til samme fordelaktige priser. Kvaliteten på produktene er sikret av kjente merkevarer som Elie Saab, Ray Ban, Reebook, Alexander McQueen, Fendi, Gucci, Calvin Klein, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Nike og mange flere. I tillegg til klær og fottøyprodukter som passer for enhver anledning, kan du finne vesker, tilbehør, ferieprodukter og til og med barneklær. I tillegg har du lave priser forsikret, gjennom Hans kategori, hvor rabattene når opp til 60%.

Nyttig informasjon om MyTheresa

Butikken tar hensyn til kundenes behov og sørger for at de er i besittelse av produktene så snart som mulig, og pakkene blir levert av profesjonelle hurtigkurerfirmaer. Av denne grunn kan leveransen gjøres av DHL eller UPS, innen 1-2 virkedager eller 2-3 dager, med et fraktgebyr på henholdsvis 19 euro. Bestillinger hvis totale verdi overstiger beløpet på 300 euro, drar automatisk fri frakt. Produktene kan returneres ved å fylle ut et returskjema, innen 30 dager etter mottak av bestillingen. Returen til produktene er gratis. Betaling for produktene dine kan gjøres online, med debet- eller kredittkort, fra Visa, MasterCard, American Express, eller ved bankoverføring, i valutakursen som vises på nettstedet.

Info om hvordan du bruker en MyTheresa kupongkode

For å validere en MyTheresa-kupongkode, er alt du trenger å gjøre å kopiere kampanjekoden og angi den i boksen på bestillingssiden, hvor rabatten blir brukt for det totale beløpet.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024

Andre lignende butikker