Savannahs Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKupongkode for Savannahs.com: 15% rabatt10 juli
kupongTa ekstra 10% rabatt kode for Savannahs.com 21 juli
kupongSavannahs.com 10% rabattkode05 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva SAVANNAHS selger Norge

SAVANNAHS har som mål å levere til sine kunder en lidenskap for stil, luksus og iøynefallende, SAVANNAHS ble grunnlagt av SAVANNAHS Blom, i Stockholm for rundt 10 år siden med mål om å levere til sine kunder at kunsten å kle seg begynner med skoene og om det er fra de beste og fremragende internasjonale designerne.

SAVANNAHS har tilgjengelig blendende design med eksepsjonelle stykker, laget med kvalitet
Blant de kjente merkene du kan få på SAVANNAHS er Alaїa, Alexander McQueen, Christian Louboutin, Gianvito Rossi, Givenchy, Manolo Blahnik, Salvatore Ferragamo.

SAVANNAHS selger støvler, ankelstøvletter, brudesko, kveldssko, leiligheter, muldyr, tøfler, sandaler, tøfler, vesker, skuldervesker, topphåndtak, clutcher, crossbody-vesker, clutcher og minivesker, beltetilbehør, smykker som øredobber , ankellenke, armbånd, lommebok, kortholder.

Hvordan SAVANNAHS sender til Norge

SAVANNAHS leverer produktene sine gjennom budfirmaer som DHL, FedEx og Ups, og disse har en estimert leveringstid mellom 2 til 12 virkedager, disse tidene kan variere avhengig av destinasjonslandet produktet er rettet til.

Hvilke rabatter tilbyr SAVANNAHS Norge?

SAVANNAHS tilbyr sine kunder en rabattkategori hvor du kan få spektakulære sko med tilgjengelige rabatter som kan variere fra 20% til 70% tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos SAVANNAHS Norge

På SAVANNAHS kan du betale for kjøpene dine gjennom de viktigste kredittkortene som Visa, MasterCard, American Express, Discover, en annen måte er via PayPals digitale plattform.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra SAVANNAHS til Norge?

På SAVANNAHS sendes bestillingene dine via DHL, Ups og FedEx, og de har en estimert leveringstid avhengig av destinasjonen, som kan være for Europa fra 2 til 7 virkedager, for Asia fra 3 til 10 dager. Afrika 5 til 12 virkedager for Oseania 4 til 10 virkedager, for Nord-Amerika og Sør-Amerika 3 til 8 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på SAVANNAHS Norge

Her er en liste over noen av SAVANNAHS kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

Opptil 70 % rabatt på gjeldende SAVANNAHS-kampanjetilbud
SAVANNAHS Kupong 20 % rabatt
Kampanjekode SAVANNAHS 10 % rabatt
15 % rabattkupong SAVANNAHS

SAVANNAHS Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på SAVANNAHS kan du gjøre det ved å ringe nummeret +46858097070 eller ved å sende en e-post til info@SAVANNAHS. Et annet alternativ er å sende en e-post ved å bruke et skjema fra siden deres der du må fylle ut en rekke data.

Fordeler med å bruke en SAVANNAHS-kupong i Norge

Det er mange fordeler du får når du handler på SAVANNAHS, hovedfordelen er at du sparer når du bruker rabattkupongene dine, der du kan kjøpe mer enn du forestiller deg, en annen fordel er at du har med deg varer fra de mest fremragende kjente merker og du kan få for enhver anledning eller øyeblikk.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SAVANNAHS fra Norge?

For å foreta en retur hos SAVANNAHS har du en frist på 10 virkedager etter mottak av bestillingen, for dette må du skrive inn http://SAVANNAHS.returnscenter.com/ der du må legge inn den forespurte informasjonen som bestilling og adresse her må du velge produktene du ønsker å returnere og din årsak, også transporten du ønsker å returnere med, etter dette vil du motta en e-post med bekreftelse på returen og følgende trinn som skal følges, må du ta hensyn til at Varene skal være ubrukte, med merkelapper og støvpose, samt den brune esken den ble mottatt i og etiketter festet.

Eksklusiv SAVANNAHS-kupong for nye kjøpere i Norge

Ved å registrere deg på siden vil du motta en rabattkupong fra SAVANNAHS som du kan bruke på din første bestilling.

SAVANNAHS Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av SAVANNAHS for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av rabatter som du kan få på SAVANNAHS, kan du for øyeblikket nyte en maksimal rabatt på 70 % brukt på produktene deres.

SAVANNAHS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på nyhetsbrevet kan du holde deg oppdatert og motta eksklusiv informasjon om arrangementer og tilbud, samt siste nytt fra favorittmerkene dine. Du vil også motta en rabattkupong fra SAVANNAHS som kan brukes på første bestilling og som gir deg en betydelig rabatt på bestillingen din med luksuriøse moteprodukter fra verdenskjente merker.

Butikker som ligner på SAVANNAHS

Det er et bredt utvalg av butikker som SAVANNAHS som du kan besøke og sjekke produktene deres hvor du kan sammenligne priser, fraktkostnader og til og med rabatter, blant annet, dette kan være noen av disse butikkene som Camper.com, Giuseppezanotti.com, Sorel.com, er bare noen av dem du kan se.

SAVANNAHS Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

På SAVANNAHS for Black Friday har de utrolige rabatter på produktene deres som du kan finne mellom 75 % og 80 % tilgjengelig, i tillegg til dette kan du nyte utrolige kuponger mellom 5 % og 10 % tilgjengelig.

Kupong for SAVANNAHS Norge for 11.11

11.11-rabattene på SAVANNAHS har utrolige kampanjer som du kan kombinere med deres tilgjengelige rabatter som du kan nyte fra 30 % til 40 %.
  

SAVANNAHS Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

For dagen med Cyber ​​​​Monday-rabatter, forbereder SAVANNAHS uslåelige megarabatter fra 70% slik at kundene kan nyte å kjøpe produktene deres på nettet, i tillegg til dette kan du få rabattkuponger på 10% tilgjengelig.
 

SAVANNAHS Norge Kuponger til jul

Under julerabattene har SAVANNAHS svært gode rabatter tilgjengelig, som kan være opptil 55 %, i tillegg til dette kan du benytte deg av tilbudene og rabattene.
   

SAVANNAHS mobilapplikasjon for iPhone og Android

Det er for øyeblikket ingen nedlasting for mobilapplikasjonen

Kjente merker selges i butikken SAVANNAHS

Blant de kjente merkene du kan få på SAVANNAHS er Alaїa, Alexander McQueen, Christian Louboutin, Gianvito Rossi, Givenchy, Manolo Blahnik, Salvatore Ferragamo.

 

 

Tilbyr SAVANNAHS gratis frakt til Norge?

Hos SAVANNAHS tilbyr de gratis frakt som standardmetode, men den har prioriterte fraktpriser som kan variere avhengig av landet hvor den skal leveres.

Kan jeg betale hos SAVANNAHS med PayPal?

SAVANNAHS tilbyr sine kunder muligheten til å foreta betalinger gjennom PayPals digitale plattform, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos SAVANNAHS?

SAVANNAHS har en boks tilgjengelig for sine kunder øverst til høyre på siden, i denne boksen må kunden skrive rabattkupongen de ønsker å bruke i kjøpet. Dette trinnet vil bli gjort når du har valgt produktene du vil ta.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
Savannahs Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos SAVANNAHS Norge

Vil du holde deg oppdatert på de siste kupongene og kampanjetilbudene fra SAVANNAHS? Nedenfor er en liste over de siste:

Opptil 70 % rabatt på gjeldende SAVANNAHS-kampanjetilbud
SAVANNAHS Kupong 20 % rabatt
Kampanjekode SAVANNAHS 10 % rabatt
15 % rabattkupong SAVANNAHS
SAVANNAHS kupong for gratis frakt

Savannahs Kupong

Andre lignende butikker