The Hip Store Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelsePromo for TheHipStore.co.uk: 15% rabatt nyhetsbrev registrer deg10 juli
ForfremmelseTheHipStore.co.uk kupong: opp til 50% rabatt salg elementer13 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva THEHIPSTORE selger Norge

THEHIPSTORE er en butikk som selger produkter for menn og kvinner hvor du kan få kvalitetsprodukter fra de beste internasjonalt anerkjente kjente designere.
Noen av de kjente merkene du kan finne i THEHIPSTORE er Norse Projects, Universal Works, Patagonia, Stussy, Adidas Original, Asics, Converse, New Balance, Nike, Reebok, Barbour, Polo Ralph Lauren, The North Face, Klean Kanteen, Kinto, Braun, Champions, Dr. Martens, Lee, Levi's, Lacoste, Puma, Ray Ban, Timex, Veja.

THEHIPSTORE selger jakker, hettegensere, vester, t-skjorter, strikkevarer, skjorter, bukser, støvler, sandaler, sko, joggesko, vesker, hatter, hansker, solbriller, skjerf, sokker, ryggsekker, totes, skuldervesker.

Hvordan THEHIPSTORE sender bestillinger til Norge

THEHIPSTORE for levering av sine produkter jobber sammen med budfirmaer som Hermes, DPD, som håndterer en estimert leveringstid mellom 1 til 5 virkedager, for leveranser i Storbritannia for internasjonale leveranser kan tiden variere 5 til 10 forretningsdager dager.

Hvilke rabatter tilbyr THEHIPSTORE Norge?

THEHIPSTORE tilbyr sine kunder en rabattkategori der de finner alle produktene som er tilgjengelige til rabatter som er opptil 50%.

Betalingsmetoder hos THEHIPSTORE Norge

Å foreta betalinger for kjøpene dine på THEHIPSTORE kan være et veldig enkelt trinn, siden det gjør forskjellige metoder tilgjengelige for sine kunder, blant annet de som er utstedt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, eller gjennom lommeboken digitale PayPal, samt gjennom Apple Pay eller Klarna.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra THEHIPSTORE i Norge?

Hos THEHIPSTORE for leveringer i Storbritannia er den estimerte tiden for å ankomme mellom 3 og 5 virkedager som standard frakt, for internasjonale leveranser kan leveranser variere avhengig av destinasjonsland og har anslagsvis 10 virkedager, THEHIPSTORE jobber med bud selskaper DPD, DHL, Skynet, Dpex.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på THEHIPSTORE Norge

Her er en liste over noen av THEHIPSTORE kampanjetilbud og kuponger tilgjengelig:

Kampanjekode THEHIPSTORE 20 % rabatt
10 % kupongkode THEHIPSTORE
15% rabattkode for alle produkter i THEHIPSTORE butikk
Gratis frakt med THEHIPSTORE-kupongen
20% rabatt på sko med kupong fra THEHIPSTORE

THEHIPSTORE Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det fra dine sosiale nettverk som Facebook, Twitter eller fra et kontaktskjema fra siden din, du kan også gjøre det ved å sende en e-post til info@THEHIPSTORE

Fordeler med å bruke THEHIPSTORE-kupongen i Norge

Å skaffe kuponger for å kunne bruke i THEHIPSTORE har sine fordeler siden det lar deg bære produkter som betaler mindre enn du trodde, det beste med alt dette er at det gir deg muligheten og fordelen av å kunne anskaffe andre produkter til en lavere pris enn du trodde.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra THEHIPSTORE fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 28 virkedager etter at du har mottatt bestillingen din, for dette trenger du kun å fylle ut returseddelen som ble mottatt med bestillingen din, og inkludere den i pakken som skal returneres, på samme måte som du må registrere din retur fra din side eller gjennom en e-post til kundeservice hvor du må inkludere årsak og varene som skal returneres, en annen mulighet er å returnere direkte til nærmeste butikk.

Eksklusiv kupong THEHIPSTORE for nye kjøpere i Norge

Nye kunder på THEHIPSTORE kan glede seg over tilgjengelige kampanjer, samt deres 10 % gave når de registrerer seg.

THEHIPSTORE Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av THEHIPSTORE for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av rabatter som er tilgjengelig, kan du nyte maksimalt 73 % rabatt på produktene deres.

THEHIPSTORE Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta nyhetsbrev om deres kommende kolleksjoner og trender, samt deres tilgjengelige tilbud og rabatter, samt en 10 % rabattkupong.

Butikker som ligner på THEHIPSTORE

Det er butikker som ligner på THEHIPSTORE hvor du kan finne noen lignende varer som du kan lage bestemte stiler og kombinasjoner med, et annet alternativ er å se fraktkostnadene eller rabattene deres, disse butikkene er TheCoutureClub.com, PixieMarket.com, boohooMan.com

THEHIPSTORE Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

På THEHIPSTORE under Black Friday-salgsferien kan du få megarabatter på produktene deres, som kan være mellom 70% og 80% tilgjengelig, i tillegg til dette kan du også nyte utrolige kuponger fra 5% til 10% tilgjengelig.

Kupong for THEHIPSTORE Norge for 11.11

I THEHIPSTORE er rabattene fra 11.11 veldig slående siden du i løpet av denne salgsferien vil finne veldig gode rabatter på varene deres som du kan få med 55 %, samt kampanjer og tilbud du ikke kan gå glipp av.
  

THEHIPSTORE Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For THEHIPSTORE er Cyber ​​​​Monday-ferien en av de viktigste i løpet av året, siden det for denne måneden utarbeides nye rabatter for kjøp gjort på nettet, av denne grunn kan du nyte fantastiske rabatter som kan være mellom 75% og 85 %, i tillegg i løpet av denne dagen finner du ekstra rabattkuponger på 5 %.
 

THEHIPSTORE Norge Kuponger til jul

For desember måned på THEHIPSTORE finner du julerabattene, hvor du kan få svært gode salg og tilbud tilgjengelig for datoen, i tillegg leverer THEHIPSTORE svært gode rabatter på noen av sine tilgjengelige varer under disse festlighetene, som du kan få mellom 50%
   

THEHIPSTORE mobilapplikasjon for iPhone og Android

THEHIPSTORE har for øyeblikket ingen nedlasting for en mobilapplikasjon.

Kjente merkevarer som selges i THEHIPSTORE Store

Noen av de kjente merkene du kan finne i THEHIPSTORE er Norse Projects, Universal Works, Patagonia, Stussy, Adidas Original, Asics, Converse, New Balance, Nike, Reebok, Barbour, Polo Ralph Lauren, The North Face, Klean Kanteen, Kinto, Braun, Champions, Dr. Martens, Lee, Levi's, Lacoste, Puma, Ray Ban, Timex, Veja.

 

 

Tilbyr THEHIPSTORE gratis frakt til Norge?

For øyeblikket har ikke THEHIPSTORE gratis frakt, og kostnadene for forsendelsene dine kan variere fra £3,99

Kan jeg betale på THEHIPSTORE med PayPal?

I HIPSBUTIKKEN. Du kan betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express eller via Apple Pay og Klarna.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i THEHIPSTORE?

I THEHIPSTORE, når kunden har valgt produktene de ønsker å kjøpe, må de gå til handleposen for å betale for produktene sine, der det vil være en boks nederst på venstre side der de må skrive kupongnummeret. du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
The Hip Store Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos THEHIPSTORE Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra THEHIPSTORE? Nedenfor er en liste over de siste:

Kampanjekode THEHIPSTORE 20 % rabatt
10 % kupongkode THEHIPSTORE
15% rabattkode for alle produkter i THEHIPSTORE butikk
Gratis frakt med THEHIPSTORE-kupongen
20% rabatt på sko med kupong fra THEHIPSTORE

The Hip Store Kupong

Andre lignende butikker