BitYard Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseBitYard.com ekstra 25% rabattkode medlemsregister28 oktober
ForfremmelseKampanjekode for BitYard.com: 10% rabatt første innskudd28 oktober
Forfremmelse15% rabattkode for BitYard.com kun medlemmer med første innskudd12 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er BITYARD?

Basert i Singapore, ble BITYARD først grunnlagt i 2019 og har klart å vinne tilliten til mer enn 500 000 brukere fra mer enn 150 land. Administrert av det velkjente BitYard Blockchain Foundation Limited som er registrert og autorisert i fire land (Singapore, USA, Estland og Australia), har BITYARD sett stor suksess fra begynnelsen og har raskt blitt den beste handelsplattformen. til investorer fra hele verden, en ledende kryptovaluta-utvekslingsplattform som gir tilgang til mer enn 400 kryptovaluta-tokens, noen av dem verdensberømte og bemerkelsesverdige. Med BITYARD kan du enkelt selge, kjøpe og handle krypto takket være den ekstremt brukervennlige plattformen og fantastiske funksjonene.

Hvordan kan jeg åpne en konto på BITYARD?

Det er noen få trinn du må følge for å åpne din egen konto på BITYARD. Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Kom i gang-knappen øverst til høyre på hjemmesiden. Du vil bli omdirigert til registreringssiden hvor du må oppgi e-postadressen din eller mobiltelefonen din. Du vil da motta en bekreftelseskode som du må skrive inn i det nødvendige feltet. Angi et sterkt passord og trykk på Bekreft-knappen. Alt er klart og du kan begynne å spille med kryptovalutamarkedet.

Hvordan kan du finansiere BITYARD-kontoen din?

Hvis du vil sette inn penger på BITYARD-kontoen din, må du logge på kontoen din. Gå til Eiendeler-delen og velg Innskudd øverst til høyre på siden din. Velg valutaen du vil bruke for å fylle på kontoen din fra listen, velg kjedetype og deretter kan du velge innskuddsadressen eller QR-koden for å sette inn penger på kontoen din. Bekreft innskuddet ditt og sjekk statusen til innskuddet ditt i innskuddshistorikken.

Hvordan kan du ta ut penger fra BITYARD-kontoen din?

Når du vil ta ut penger fra BITYARD-kontoen din, må du følge nesten de samme trinnene som du brukte da du satte inn på kontoen din. Logg på kontoen din en gang til, klikk på Eiendeler-knappen, og velg deretter Trekk ut. Velg mynten du vil ta ut og velg kjedenavnet hvis det er tilgjengelig. Legg til beløpet du vil ta ut og fortsett med de neste trinnene. Du kan nå velge uttaksadressen din hvis den har blitt lagt til tidligere. Hvis ikke, må du klikke på Administrer adresse-knappen for å angi riktig adresse og lommeboketiketten. Trykk på Bekreft-knappen. Skriv inn pengepassordet ditt og trykk på Uttak-knappen for å fullføre transaksjonen.

 Hvor lang tid tar det å åpne en konto på BITYARD?

BITYARD har en av de enkleste prosedyrene for å registrere din egen konto. Hvis du har det travelt, ikke bekymre deg, for det vil ikke ta lang tid å åpne din egen konto. Faktisk trenger du maksimalt 5 minutter for å bli medlem og offisiell bruker av BITYARD.

 Kampanjetilbud tilgjengelig på BITYARD

Heldigvis finner du på BITYARD en seksjon dedikert til å låse opp fantastiske kampanjetilbud. Gå til Mystery Box-delen som du finner på den offisielle nettsiden og følg alle forespørslene for å få gratis krypto. Alt avhenger av kryptoen du velger og oppgavene du fullfører. For eksempel må du handle visse kryptovalutaer og du må sette inn spesifikke kryptovalutaer. I tillegg til alt det ovennevnte, med Daily Mining-programmet får du bonuser ved å fullføre daglige oppgaver som vil oppgradere deg.

BITYARD kundeservice

Så du etter et svar på FAQ-siden, men føler bare at du trenger mer hjelp og råd? Du kan kontakte kundestøtteteamet ved å sende en e-post til support@bityard.exchange, sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet eller via live chat-alternativet tilgjengelig på den offisielle nettsiden.

 Fordelene ved å bruke BITYARD

BITYARD er en fantastisk avansert kryptovalutautvekslingsplattform som gir tilgang til et bredt spekter av kryptovalutaer og støtter mer enn 150 land over hele verden. Ved å bruke BITYARD vil du ikke bare ha tilgang til en brukervennlig plattform, men du vil også ha tilgang til lave handelsgebyrer, fiat-innskudd, kopi- og spothandel og sjenerøse kampanjer. I tillegg vil du kunne handle de mest kjente kryptovalutaene eller derivatene med en innflytelse på 2x-125x. Og du vil være 100 % trygg fordi denne regulerte plattformen er overvåket i fire globale jurisdiksjoner.

Hvordan kan du stenge BITYARD-kontoen din?

Hvis du vil stenge BITYARD-kontoen din, må du kontakte kundestøtteteamet. Send dem en e-post til deres offisielle adresse (support@bityard.exchange) med emnet Lukk konto. I brødteksten i e-posten må du skrive noe personlig informasjon som navn, adresse og identitetsdokumentinformasjon sammen med årsaken til at du ønsker å stenge kontoen din. Vær oppmerksom på at når du har stengt kontoen din, vil du ikke kunne bruke BITYARD.

BITYARD kupongkode

Vår database ønsker deg velkommen med oppdaterte kupongkoder for BITYARD. Ta en titt på siden vår og hvis det er en kupongkode som fanger oppmerksomheten din og som passer dine behov, trenger du bare å klikke på Se tilbud-knappen for å se trinnene du må følge for å dra nytte av rabatten den tilbyr du. koden.

BITYARD på sosiale medier

Takket være internett og sosiale mediekanaler kan du nå være nærmere kryptovalutamarkedet. Vær den første som vet alt om de siste nyhetene og utgivelsene knyttet til dine favorittkryptovalutaer og finn ut hvilken krypto som er best egnet å investere i, ganske enkelt ved å bli med i det lidenskapelige BITYARD-fellesskapet på sosiale medier. Følg aktiviteten deres på Twitter, Telegram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Tumblr, Medium, Discord og Reddit for interessante og nyttige artikler og videoer som veileder deg på din kryptovalutareise. Og ikke glem den offisielle bloggen som kommer godt med god informasjon og med artikler som Mastercard lanserer et nytt verktøy for beskyttelse mot svindel med kryptovaluta, The future of DeFi er i TikTok eller Hva er cryptocurrency scalping og hvordan fungerer det? scalping.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

BITYARDs største rabattkupongkode tilbyr

BITYARD henvisningskupongkode gir deg minst 10 % rabatt. Og du kan få enda mer med den rette henvisningslenken hvis du blir en affiliate. Rabatter når opptil 40 % av provisjoner.

 BITYARD-kupong for nye kunder

Du kan få minst 10 % rabatt som registreringsbonus for nye kunder på BITYARD. Men den gode nyheten slutter ikke her fordi du kan få opptil $258 USD med den gratis bonusavtalen hvis du registrerer deg med en invitasjon og fullfører alle bonusoppgavene.

 Tjenester som ligner på BITYARD

Hvis du alltid er på jakt etter nye ting, eller hvis du bare kjeder deg med BITYARD for øyeblikket, bør du vite at det finnes tjenester som ligner på denne som kanskje passer bedre for deg. Prøv paxful.com, Luno.com, Phemex.com, ProBit.com, KuCoin.com, OKX.com eller FTX.com.

BITYARD Black Friday-tilbud

Alle vet om Black Friday, den mest etterlengtede og berømte salgsbegivenheten der selskaper strekker seg langt for å tiltrekke seg ikke bare sine mest lojale kunder, men også sine nyeste brukere. Gå inn i det ukjente og gå til BITYARD på Black Friday for enten å kjøpe, selge eller handle kryptovalutaer til lavere og rabatterte priser.

BITYARD 11.11 Avtaler

Hvert år er det en spesiell begivenhet som overrasker alle. Den 11. november feires Singles Day-arrangementet, også kjent som Double 11 eller 11.11, over hele verden. Gå til BitYad.com og feir i krypto. Du vil sannsynligvis få lavere provisjoner på enkelte transaksjoner, samt rabatter ved handel med visse kryptovalutaer.

BITYARD Cyber ​​​​Monday-tilbud

Hvis du gikk glipp av tilbudene under forrige salgsarrangement, har du en ny sjanse til å starte kryptovirksomheten din og spare mye mens du handler. BITYARD ønsker deg velkommen til Cyber ​​​​Monday med spesialtilbud for visse kryptovalutaer. Du kan få lavere avgifter eller du kan få litt rabatt for krypto og spesifikke transaksjoner.

 BITYARD juletilbud

Hvem liker ikke julen? Hvis du er en kuppjeger og ønsker å imponere en av dine kjære, så er det best å investere i krypto i desember. BITYARD kommer med spesielle overraskelser under juletilbudene. Du vil få tilgang til forskjellige belønninger og bonuser, spesielt når du fullfører dedikerte oppgaver.

BITYARD mobilapp

Hold deg informert og utvid kryptofremtiden din mens du er på farten. Vi lever i en hektisk og travel verden, hvor alt er i spole fremover. Last ned den offisielle BITYARD-mobilappen nå fra Apple Store eller Google Play, og du kan få din første mynt på bare 30 sekunder direkte fra smarttelefonen din. I tillegg vil du være den første som får tilgang til de siste oppdateringene og de siste nyhetene.

De mest populære kryptovalutaene som handles på

BITYARD

De mest populære kryptovalutaene du kan handle på BITYARD er Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Chainlink, Cardano, Algorand, Ripple, Polkadot, Filecoin eller Shiba Inu og enda flere.

 

 

Hvor kan du skrive BitYard-henvisningskoden din?

Er du ny på kryptovalutamarkedet? Vil du registrere deg på BitYard? Visste du at du kan spare mye fra begynnelsen? På registreringssiden finner du en tekst - Invitasjonskode (valgfritt) - rett under feltene hvor du må skrive inn passordet ditt. Hvis du klikker på den, vil en ny boks dukke opp hvor du kan skrive inn invitasjonskoden din hvis du allerede har den. Når du er ferdig, kan du trykke på Kom i gang-knappen for å opprette kontoen din og begynne å selge, kjøpe eller handle kryptovalutaer med en av bransjelederne.

Kan jeg overføre penger til BitYard fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker å overføre penger til BitYard-kontoen din fra ditt Mastercard eller Visa kreditt- eller debetkort, må du logge inn på din personlige konto. Gå til siden Mine eiendeler og klikk på Overfør-fanen. Velg typen konto du vil bruke for å foreta overføringen, legg til beløpet du trenger, og klikk deretter på Bekreft-knappen for å fullføre transaksjonen. Vær oppmerksom på at du kanskje må gå gjennom en bekreftelsesprosess på nytt. Det kan også hende du må koble bankkontoen din til BitYard-kontoen din først. Men du trenger ikke å bekymre deg eller stresse fordi BitYard.com lett veileder deg gjennom hele prosessen.

Kan jeg overføre penger til BitYard fra PayPal?

Dessverre har vi for øyeblikket ikke klart å finne noen informasjon om hvordan du kan overføre penger fra PayPal til din BitYard-konto.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Bydfi Rabattkoder

 Tips for å spare penger på BITYARD-avgifter

Fra tid til annen ønsker BITYARD sine kunder velkommen med ulike markedsføringskampanjer som vil gi deg for eksempel null gebyrer i en begrenset periode for betalinger og andre transaksjoner. Under spesielle salgsarrangementer kan du også få lavere avgifter, spesielt på spesifikke kryptovalutaer.

Bydfi  Kupong

Andre lignende butikker