AscendEX Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseKampanjekode for ny bruker på AscendEX.com: 15% rabatt19 oktober
ForfremmelseRabattkode for AscendEX.com: 10% avgift tilbake 17 oktober
ForfremmelseAscendEX.com 10% avgift promo kode på BitMax.com30 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er AscendEX.com?

Med over 1 million registrerte tradere og over 150 milliarder kumulativt handelsvolum, er AscendEX.com en finansiell plattform for kryptovalutaer som passer både for nybegynnere og profesjonelle. Med hovedkontor i Singapore, ble AscendEX.com lansert i 2018 av Wall Street-investorer som visste hvordan de kunne lykkes tidlig. AscendEX.com er et av verdens ledende kryptovalutaselskaper som gir tilgang til over 200 blokkjedeprosjekter og kommer med svært forsikrede tjenester og lave avgifter. Uansett om du er ute etter å investere, handle eller tjene, med AscendEX.com vil virksomheten din definitivt være på en stige oppover.

 Hvordan kan du åpne en konto hos AscendEX.com?

Følg våre raske og enkle trinn for å åpne din egen AscendEX.com-konto. Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Registrer deg-knappen som du finner øverst til høyre på hjemmesiden. Du vil bli omdirigert til en ny side hvor du må skrive inn e-postadressen din sammen med et sterkt passord. Du kan også registrere deg ved å bruke telefonnummeret ditt i stedet for e-postadressen din. Merk av for Jeg godtar vilkårene for bruk og personvernregler og trykk på Fortsett-knappen. Du må deretter skrive inn bekreftelseskoden som er sendt til e-postinnboksen din for å fortsette til neste trinn. Nå kan du skrive inn telefonnummeret ditt, eller du kan vente med å legge det til senere ved å trykke på Hopp over-knappen inntil videre. Bekreft dette siste trinnet og start eventyret ditt i en verden av kryptovalutaer.

Hvordan kan du finansiere AscendEX.com-kontoen din?

Det første viktige du trenger å vite om hvordan du kan finansiere eller fylle på AscendEX.com-kontoen din, er at du kan gjøre det fra eksterne plattformer eller lommebøker via en innskuddsadresse på plattformen. Gå til AscendEx.com, klikk på Mine eiendeler - Kontantkonto og trykk deretter på innskuddsknappen. I dette trinnet velger du det digitale aktivaet du vil bruke til å finansiere din personlige konto og den offentlige kjedetypen. Kopier innskuddsadressen og lim den inn i uttaksadressen på den eksterne plattformen eller lommeboken. Eller bare skann QR-koden for å sette inn pengene dine. Noen kryptovalutaer kan kreve bruk av Tags. Hvis dette er tilfellet for deg, må du oppgi både etiketten og innskuddsadressen for å bekrefte og fullføre transaksjonen. Du finner transaksjonen din i Innskuddshistorikk-feltet.

Hvordan kan penger tas ut fra AscendEX.com-kontoen din?

Trinnene for å trekke ut kryptografen din ligner på de som brukes til å sette inn dine digitale eiendeler. Vennligst besøk det offisielle AscendEX-nettstedet igjen. Klikk på Mine eiendeler, deretter Kontantkonto, og deretter Ta ut. Velg kryptoen du ønsker å trekke tilbake sammen med din foretrukne offentlige kjedetype. Bruk kopier og lim-funksjonen til å overføre uttaksadressen fra den eksterne plattformen eller lommeboken til din AscendEX-konto. Ikke glem at du også kan skanne QR-koden for å gjøre det samme. Bekreft uttaksinformasjonen din for å få emil- eller SMS-verifiseringskode. Skriv inn den sammen med den nyeste 2FA-koden fra Google og klikk på Bekreft. Hvis du ønsker å ta ut et token som krever en tag, er alt du trenger å gjøre å skrive inn taggen og innskuddsadressen i de obligatoriske feltene. Du kan gå gjennom uttaket ditt i delen Uttakshistorikk.

Hvor lang tid tar det å åpne en AscendEX.com-konto?

Hvis du følger trinnene våre, vil du opprette din AscendEX.com-konto på bare noen få minutter. Det er så enkelt som 1,2,3 å bli med på denne kryptovalutaplattformen i verdensklasse.

Kampanjetilbud tilgjengelig på AscendEX.com

Vil du tjene ekstra penger ved å bytte krypto på AscendEX.com? Du kan få en million dollar hver måned, hele året, så lenge du har mynter - hvilken som helst mynt - på AscendEX.com-plattformen. Et annet kampanjetilbud fra AscendEX.com er Futures Trading. Hvis du er nybegynner og fullfører alle oppgavene, vil du bli belønnet med opptil $220 i bonuser. I tillegg til alt det ovennevnte, kan henvisningsprogrammet gi deg opptil 40 % provisjon på handelsgebyrer. Og alt du trenger å gjøre er å invitere vennene dine til AscendEX.com.

AscendEX.com kundeservice

Hjelpesentersiden på det offisielle nettstedet er veldig nyttig med svar på spørsmålene dine og løsninger på dine bekymringer. Men hvis du fortsatt trenger hjelp etter å ha gått gjennom denne siden, kan du kontakte kundeserviceteamet, tilgjengelig 24/7 ved å sende en e-post til support@ascendex.com, sende din forespørsel via det elektroniske kontaktskjemaet eller ved å kontakte representanter via live chat.

Fordelene ved å bruke AscendEX.com

Fordelene ved å bruke AscendEX.com er utrolige. Du vil bli møtt av et 24/7 kundeserviceteam, strenge sikkerhets- og verifiseringshandlinger for å beskytte deg, samt et utmerket henvisningsprogram som vil gi deg opptil 40 % provisjon, og toppmoderne standard handelsgrensesnitt ... I tillegg vil du kunne kjøpe og konvertere mer enn 200 kryptoaktiva umiddelbart, og du vil ha tilgang til effektive måter å tjene enda mer på.

Hvordan kan du stenge AscendEX.com-kontoen din?

Som mange andre lignende selskaper, vil ikke AscendEX.com tillate deg å stenge din personlige konto på egen hånd. Hvis du ombestemmer deg og ikke lenger vil bruke AscendEX.com, må du sende en e-post til support @ascendex.com med emnelinjen Forespørsel om å slette min AscendEX-konto. Vær oppmerksom på at du må bruke samme e-postadresse som du brukte da du registrerte deg på plattformen.

 AscendEX.com kupongkode

Ønsker du å få noen bonuser mens du bruker AscendEX.com? Da kan du gjerne bruke en av de tilgjengelige kupongkodene som er oppført på siden vår. Du kan spare minst 10 % avslag bare ved å klikke på Vis tilbud-knappen som vil overføre deg direkte til AscendEX offisielle nettsted og redusere gebyrene dine eller gi deg andre rabatter som ny bruker.

AscendEX.com på sosiale medier

Vil du være den første til å vite alt om utviklingen av AscendEx.com? Vil du ha tilgang til alle kampanjetilbud, gode intervjuer og veiledninger om hvordan du kan handle kryptovalutaene dine for å tjene mer og mer hver dag? Da bør du bli med i AscendEX.com-fellesskapet og følge reisen deres på Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Weibo, Medium og Reddit. Ikke glem den offisielle bloggen hvor du kan se nærmere på tipsene og triksene som vil hjelpe deg med å erobre kryptoverdenen.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av AscendEX.com henvisningskupongkode

AscendEX.com har et fantastisk henvisningsprogram som vil gi deg 40 % provisjon som den største rabatten som tilbys av henvisningskupongkoden.

AscendEX.com-kupong for nye kunder

Med AscendEX.com spiller det ingen rolle om du er en nybegynner i bransjen. Du vil lære alt du trenger å vite om kryptohandel trinn for trinn. AscendEX.com tilbyr ikke en klassisk registreringsbonus for sine nye brukere. Tilby i stedet noe større. En sjanse til å vinne opptil 300USDT fra heldige trekninger ved å fullføre alle oppgavene. Og dette er et program dedikert til nye kunder som har registrert seg for AscendEX.com.

 Tjenester som ligner på AscendEX.com

Hvis AscendEX.com ikke oppfyller dine behov og øker i kryptovalutaindustrien, bør du kanskje prøve andre tjenester som ligner på denne plattformen. Sjekk ut bybit.com, CoinSmart.com, paxful.com, BitYard.com, OKX.com, ProBit.com eller TRASTRA.com og mange flere. Du finner mange kryptovalutaplattformer på internett.

AscendEX.com Black Friday-tilbud

Vi vet alle at du er vant til å få gode rabatter på Black Friday. Men normalt er situasjonen annerledes med kryptovalutaer. Du vil ikke få rabatter som 90 % rabatt, men du vil fortsatt dra nytte av fantastiske tilbud. Kom til AscendEX.com og oppdag hvordan du kan redusere prisene på prisene dine med minst 10 % rabatt.

AscendEX.com 11.11 Tilbud

Hvis du er en kuppjeger og ønsker å tjene mer på kryptovalutahandelen din, bør du holde av datoen og komme tilbake til AscendEX.com 11. november, også kjent som Double 11 eller Singles Day Event. Du kan få rabatter på mer enn 10 % i så mange tjenester.

AscendEX.com Cyber ​​​​Monday-tilbud

I november har du en ekstra sjanse til å spare på AscendEX.com. Kryptovalutaplattformen ønsker sine brukere velkommen på Cyber ​​​​Monday med gode tilbud som kan nå opptil 50 % rabatt.

AscendEX.com juletilbud

Gi deg selv en julegave utenom det vanlige. Glem å pakke inn gaven din for å sette den pent under juletreet og invester i digitale eiendeler på AscendEX.com. Desember er måneden AscendEX.com er vertskap for ulike juletilpassede futures-kampanjearrangementer som kan gi deg sjansen til å vinne opptil 10 000 USD i belønninger.

AscendEX.com mobilapp

Last ned den offisielle AscendEX.com-mobilappen nå, tilgjengelig på App Store og Google Play for å motta sanntidsvarsler om kryptovalutavirksomheten din. Du vil kunne handle på farten når og hvor du vil, direkte fra din lille dings som er så avgjørende og nødvendig i dag.

De mest populære kryptovalutaene som handles på AscendEX.com

Du har over 200 kryptovalutaer å velge mellom på AscendEX.com. De mest populære som handles på denne plattformen er Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Centric, Solana, Shiba Inu, Cudos, Cosmos, Polkadot, Algorand, bare for å nevne noen av dem.

 

 

Hvor kan du skrive AscendEX-henvisningskoden din?

Når du går til AscendEX-registreringssiden, rett under feltene der du må skrive inn e-postadressen eller telefonnummeret og passordet ditt, finner du boksen merket Skriv inn en henvisningskode (valgfritt) hvor du kan skrive inn koden . Nå kan du fortsette med de siste trinnene for å fullføre registreringsprosessen.

Kan jeg overføre penger til AscendEX fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker å overføre penger til AscendEX-kontoen din fra kortet ditt, enten det er Visa eller Mastercard, må du angi din personlige konto og klikke på Invest-knappen på hovedmenylinjen. Velg Kjøp krypto og kreditt-/debetkort for å bli omdirigert til overføringssiden. Her må du legge til beløpet du vil overføre, og du må følge alle nødvendige instruksjoner for å fullføre transaksjonen.

Kan jeg overføre penger til AscendEX fra PayPal?

For øyeblikket kan du ikke bruke PayPal til å overføre penger til AscendEX-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
AscendEX.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på AscendEX.com provisjoner

Hvis du ønsker å redusere provisjonskostnadene på AscendEX.com, bør du bruke AscendEX Earn-produktet som vil gi deg mange fordeler, inkludert rabatter på provisjonene dine. Eller øk VIP-nivået ditt for å få tilgang til rabatter som brukes på basisprovisjonene til operasjonene.

AscendEX.com Kupong

Andre lignende butikker