Trastra Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFå 5 euro rabatt med DENNE TRASTRA kampanjekode08 august
kupongTRASTRA promo code: Få 5 hundrelapper + 0.2% provisjon gratis!25 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er TRASTRA?

Basert i Praha, Tsjekkia, ble TRASTRA grunnlagt i 2017, og et år senere har den slått seg sammen med Contis, den mest omfattende e-pengeinstitusjonen med fokus på ende-til-ende bank- og betalingsløsninger, for å lansere en kortkryptodebet. kort for å konvertere kryptovalutaer til euro og ta ut penger uten å bruke bankkonto. TRASTRA har kjent stor suksess fra begynnelsen og har raskt blitt en av de viktigste europeiske lederne i kryptovalutaindustrien takket være sine unike egenskaper. Med mer enn 200 000 nedlastinger av appen i Europa, mer enn 4 millioner euro i transaksjoner behandlet månedlig og med mer enn 46 millioner selgere som aksepterer TRASTRA-kortet over hele verden, er det ikke overraskende at selskapet har fortjent hjertet til så mange brukere.

 Hvordan kan jeg åpne en konto på TRASTRA?

Hvis du vil åpne din egen konto på TRASTRA, må du gå til den offisielle nettsiden og klikke på Registrer-knappen som du finner øverst til høyre på hjemmesiden. Du vil umiddelbart bli omdirigert til registreringssiden hvor du må skrive inn for- og etternavn sammen med en gyldig e-postadresse og et sikkert passord som må inneholde minst 8 symboler, minst ett siffer og en liten bokstav og en stor bokstav. Godta brukeravtalen og retningslinjene for personvern og informasjonskapsler og bekreft at du ikke er en robot. Du vil da motta en bekreftelses-e-post i innboksen din, hvor du finner aktiveringslenken. Klikk på den for å bli omdirigert tilbake til TRASTRA for å logge på din egen konto.

Hvordan kan du finansiere din TRASTRA-konto?

Hvis du vil sette inn penger på TRASTRA-kontoen din, trenger du bare å følge noen få enkle trinn. Logg inn på din personlige TRASTRA-konto og velg Sett inn midler fra hovedmenyen. Bruk rullegardinmenyen til å angi hvor mye krypto du vil legge til og legge til lommebokadressen din ved å skanne QR-koden eller kopiere den forhåndsgenererte adressen til utklippstavlen og dele den med betaleren din. Din krypto vil bli overført direkte til lommeboken din, og du vil kunne se den i saldoen din når transaksjonen mottar minst én bekreftelse fra nettverket.

Hvordan kan du ta ut penger fra TRASTRA-kontoen din?

Ønsker du å ta ut penger fra TRASTRA-kontoen din? Logg tilbake på din personlige konto og i stedet for å velge alternativet Sett inn midler fra hovedmenylinjen, velg Send midler. Velg kryptoen du vil ta ut og skriv inn kryptolommebokadressen du vil sende pengene til sammen med det nøyaktige beløpet du vil ta ut. Hvis alt ser riktig ut, klikker du på Send midler-knappen og går til innboksen din hvor du finner bekreftelses-e-posten. Klikk på lenken for å bekrefte transaksjonen. Vær oppmerksom på at når du har klikket på bekreftelseslenken i innboksen din, vil du ikke kunne endre detaljene for transaksjonen eller kansellere den siden den allerede er sendt til Blockchain.

Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos TRASTRA?

Hvis du følger trinnene våre, vil det bare ta noen få minutter å åpne kontoen din. Det som tar mer tid er verifiseringsprosessen utført av TRASTRA. Det tar vanligvis bare 15 minutter å bekrefte kontoen din, men noen ganger kan det ta opptil 2 dager.

Kampanjetilbud tilgjengelig på TRASTRA

Fra tid til annen ønsker TRASTRA sine lojale brukere velkommen med fantastiske konkurranser som kan gi deg store belønninger. For eksempel kan du tjene 200 USDT på TRASTRA når du gjør en transaksjon på mer enn 2000 EUR i krypto. I tillegg har TRASTRA forskjellige lojalitetsprogrammer, for eksempel henvisningsprogrammet, som kan tilby deg pengebelønninger for hver henvisning og et gratis TRASTRA Visa-debetkort. Og affiliateprogrammet er klart til å gi deg legitime tilbud, vanlige betalinger på NET15 eller NET30 og enda mer.

TRASTRA kundeservice

Hvis du ikke har funnet et tilfredsstillende svar på FAQ-siden, anbefaler vi at du kontakter kundestøtteteamet ved å sende en e-post til support@TRASTRA eller sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet. . Du kan også chatte live med en av TRASTRAs støtteoperatører, som er tilgjengelig mellom 08.00 og 17.00 UTC.

Fordelene ved å bruke TRASTRA

Med TRASTRA vil du ha tilgang til en uovertruffen nettopplevelse, avansert sikkerhet og umiddelbar støtte i arbeidstiden. I tillegg tilbyr TRASTRA raske SEPA-påfyllinger og -uttak, valutakonvertering på din personlige konto, samt intuitive lommebøker for syv store kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, USDC og USDT. I tillegg vil du ha tilgang til svært sikre kort og lavere provisjoner enn du ville fått når du bruker andre lignende plattformer.

Hvordan kan TRASTRA-kontoen stenges?

Du kan ikke stenge TRASTRA-kontoen din selv. Du må kontakte kundestøtteteamet ved å sende en e-post til support@TRASTRA om hvorfor du vil stenge kontoen din. Du må også oppgi all relevant informasjon om TRASTRA-kontoen din. Ikke glem å ta ut eventuelle gjenværende midler fra kontoen din før du ber om å stenge kontoen din.

TRASTRA kupongkode

Vil du spare mye på din neste TRASTRA-transaksjon? Bruk en av våre kupongkoder og du kan få minst 10 % rabatt ved kjøp av en spesifikk krypto eller velg en kupongkode som reduserer provisjonskostnadene. For å dra nytte av fordelene, må du bare klikke på Se tilbud-boksen for å se trinnene du må følge for å få rabatten.

TRASTRA på sosiale nettverk

Vil du være den første til å finne ut om de siste tilbudene og markedsføringskampanjene organisert av TRASTRA? Vil du ha tilgang til siste nytt på kryptovalutamarkedet? Bli med i TRASTRA-fellesskapet på sosiale nettverk nå og følg aktiviteten deres på Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram og Discord, så får du tilgang til mye mer. Og ikke glem å lese den offisielle bloggen også fordi du vil ha tilgang til nyttige og interessante artikler og tips og triks om hvordan du kan bygge en voksende virksomhet på TRASTRA.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av TRASTRA henvisningskupongkode

Du vil tjene €10 for hver aktivering av et nytt kort, samt en 0,2% provisjon på alle kryptovalutatransaksjoner til vennene dine.

TRASTRA-kupong for nye kunder

Kanskje du vil være så heldig å få registreringsbonusen din. TRASTRA tilbyr ikke en permanent rabattkupong for sine nye kunder, men fra tid til annen kan du få 10 % rabatt som startbonus.

Tjenester som ligner på TRASTRA

Vil du prøve andre kryptotjenester som ligner på TRASTRA? Vi har noen anbefalinger til deg. Prøv crypterium.com, BitYard.com, paxful.com, AscendEX.com, CoinSmart.com eller KuCoin.com nå.

TRASTRA Black Friday-tilbud

Black Friday er arrangementet som ikke trenger noen innledende beskrivelse. Og det er den beste perioden å investere i din favorittkrypto på TRASTRA. Du kan få minst 10 % rabatt på spesifikke kryptoer, og du kan også spare avgifter.

TRASTRA 11.11 Tilbud

Singles Day eller Double 11-salgsarrangementet arrangeres hvert år 11. november og kommer godt med på TRASTRA med spesialtilbud på opptil 10 %. Ikke nøl og få det som er ditt akkurat nå.

TRASTRA Cyber ​​​​Monday-tilbud

På Cyber ​​​​Monday ønsker den nye generasjonen kryptovalutabank - TRASTRA - deg velkommen med utrolige tilbud som kan gi deg gratis kryptovalutaer og lavere provisjoner.

TRASTRA Juletilbud

Bli kvitt uroen før jul. Glem å stå i tett trafikk og hopp over køene på kjøpesenteret og supermarkedene. Slutt å kaste bort tid på å lete etter de perfekte julegavene. Gå inn på TRASTRA i desember og lås opp juletilbudene dine som kan bety mer enn 10 % rabatt på utvalgte kryptovalutaer.

TRASTRA mobilapplikasjon

Hold deg oppdatert og last ned den offisielle TRASTRA-mobilappen nå fra Google Play eller App Store for å kjøpe, selge og lagre de mest populære kryptovalutaene når som helst og hvor som helst. Appen kommer med de samme fantastiske og unike funksjonene og er den perfekte måten å spille med favorittkrypten din på.

De mest populære kryptovalutaene som handles på TRASTRA

De mest populære kryptovalutaene som støttes av TRASTRA er Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Tether og USD Coin.

 

 

Hvor kan du skrive TRASTRA-henvisningskoden din?

Du må angi din egen TRASTRA-konto. Åpne belønningsdelen av fanelisten der du finner henvisningslenken din. Hvis du klikker på den, vil henvisningskoden din automatisk bli brukt på kjøps- eller transaksjonssiden.

Kan jeg overføre penger til TRASTRA fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker å overføre penger til TRASTRA-kontoen din fra Mastercard- eller Visa-kortet ditt, må du logge inn på din personlige TRASTRA-konto og trykke på alternativet Sett inn penger. Velg Sett inn EUR i listen over faner og skriv inn IBAN-kontonummeret. Legg nå til pengebeløpet du vil overføre ved bankoverføring eller SEPA-overføring, skriv inn alle kortopplysningene dine, inkludert kontonummer, adresse, fullt juridisk navn og utløpsdato, og fortsett med de siste trinnene for å fullføre transaksjonen. Du må gå gjennom en sikker 3D-verifiseringsprosess med kortet ditt for å fullføre overføringen.

Kan jeg overføre penger til TRASTRA fra PayPal?

Ja, du kan overføre penger til TRASTRA-kontoen din fra PayPal.com-kontoen din, så lenge du kobler PayPal-kontoen din til TRASTRA-kontoen din og så lenge du bestiller ditt eget TRASTRA Visa-kort. Logg nå på din egen TRASTRA-konto og gå til hovedmenylinjen for å velge Sett inn midler. Legg til beløpet du vil overføre fra PayPal og følg alle instruksjonene for å fullføre transaksjonene dine.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
TRASTRA.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på TRASTRA provisjoner

Ikke nøl og bestill ditt eget TRASTRA-kort nå for å få null kortpåfyllingsgebyrer samt null transaksjonsgebyrer. Spar mye på TRASTRA-prisene dine med konkurranser som regelmessig arrangeres av selskapet.

TRASTRA.com Kupong

Andre lignende butikker