KuCoin Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseKampanjekode for KuCoin.com: USD150 rabatt ordre OVER USD50016 september
ForfremmelseKuCoin.com 20% kampanjekode sitewide medlemmer bare25 september
ForfremmelseKuCoin.com kupongkode: 30% rabatt + USD10 bonus registrer deg først invest20 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er KUCOIN

Basert på Seychellene ble KUCOIN grunnlagt i september 2017 og er en sikker kryptovalutabørs som har hatt stor suksess siden starten. Det regnes som en av de største plattformene i verden i kryptovalutamarkedet som har mer enn 10 millioner brukere fordelt på mer enn 200 land. Tilsynelatende er 1 av 4 kryptoholdere over hele verden hos KUCOIN. Denne fantastiske plattformen ønsker deg velkommen med tekniske produkter, et fellesskap for alle og over 600 kryptovalutaer. I tillegg er det selskapet som tilbyr ikke bare grunnleggende handelsalternativer, men også margin, futures og P2P (peer-to-peer).

Hvordan åpne en konto på KUCOIN

For å åpne din egen konto på KUCOIN, må du gå til den offisielle nettsiden og klikke på Registrer deg-knappen som du finner øverst til høyre på hjemmesiden. En ny side åpnes umiddelbart hvor du kan bruke e-postadressen din til å registrere deg eller telefonnummeret ditt. Angi et sterkt passord som inneholder store og små bokstaver samt tall, og merk av for Jeg har lest og godtar vilkårene for bruk. Klikk på Registrer deg, gå til aktiverings-e-posten du mottok i innboksen din, og klikk på den koblingen for å aktivere kontoen din. Følg trinnene nedenfor for å fullføre registreringsprosessen og gjør deg klar til å tjene penger på KUCOIN.

Slik fyller du på KUCOIN-kontoen din

Hvis du vil fylle på KUCOIN-kontoen din, må du gå til hovedmenylinjen fra kontosiden din og klikke på Aktiv som du finner i høyre hjørne av overskriften. Nå må du trykke på innskuddsknappen for å åpne siden der du må velge valutaen du vil overføre sammen med nettverket. Bruk kopier og lim-funksjonen til å overføre innskuddsadressen din til plattformen, sett inn kryptoen din på KuCoin-kontoen din og fullfør transaksjonen. Vær oppmerksom på at hvis dette er første gang du prøver å sette inn penger på kontoen din, må du først aktivere innskuddsadressen. Først etter dette kan du følge prosessen for å finansiere kontoen din.

Hvordan ta ut penger fra din KUCOIN-konto

For å ta ut penger, må du logge inn på KUCOIN-hoved- eller handelskontoen din. Klikk på Eiendeler-ikonet og deretter på Trekk ut. Velg kryptovalutaen du vil ta ut, skriv inn en lommebokadresse og tilhørende nettverk og beløpet du vil ta ut. Bekreft alt du har skrevet inn til vinduet for sikkerhetsverifisering vises. Skriv inn passordet ditt, bekreftelseskoden og 2FA-koden for å sende inn uttaksforespørselen din. Klikk på Send-knappen for å fullføre transaksjonen.

Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos KUCOIN

Å åpne kontoen din på KUCOIN kunne ikke vært enklere. Ved å skrive inn din e-postadresse eller telefonnummer og et sikkert passord, vil du opprette din egen konto på bare noen få minutter.

Kampanjetilbud tilgjengelig på KUCOIN

KUCOIN lanserer jevnlig nye kampanjetilbud som kan gi deg fantastiske belønninger. Gå til nyhetssiden på den offisielle nettsiden og ta en titt på kampanjekategorien for å finne ut hvordan du kan bli belønnet med null provisjoner for ganske enkelt å handle USDC/USDT eller med en APR på opptil 60 % rabatt eller med en andel på %50 000 i PEEL. Du kan også få utrolige rabatter på mer enn 20% med KuCoin Win. Og med ditt KuCard kan du få opptil 1000 USDT. Og den gode nyheten slutter ikke her. Henvisningsprogrammet kan gi deg utrolige premier.

KUCOIN kundeservice

Hvis du ikke har vært i stand til å finne et tilfredsstillende svar på KUCOINs hjelpesenter-side, kan du kontakte kundestøtteteamet som er tilgjengelig 24/7 ved å sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet eller ved å sende en e-post til support @KUCOIN. Hvis du har tekniske problemer kan du sende en e-post til newapi@kucoin.plus eller du kan kontakte representanten via Telegram.

 Fordelene ved å bruke KUCOIN

Når det kommer til kryptovalutamarkedet, hva er det første du ser etter? Formuen du kan tjene, funksjonene du kan dra nytte av, eller fordelene du kan bli belønnet med? Ser du etter alt det ovennevnte og enda mer? Da er KUCOIN din perfekte match. Det er på tide å bli en registrert bruker for å låse opp fordeler som mysteriebokser på til sammen $500 eller tilgang til et fantastisk VIP-program med rabatter, uttaksgrense på opptil 3000 BTC på 24 timer og en dedikert kontoadministrator. I tillegg ønsker KUCOIN deg velkommen med et programUnik Referral ma som vil gi deg stjerner for å låse opp ulike premier hvis du fullfører alle de nødvendige oppgavene. I tillegg til alt dette, kommer den offisielle nettsiden for nybegynnere godt med gode fordeler som gebyrøkningskupong, handelskommisjonsrefusjon eller kuponger for fremtidig fradrag og enda mer.

Slik lukker du KUCOIN-kontoen din

Den eneste måten å stenge din KUCOIN-konto på er ved å sende en e-post til support@KUCOIN med emnet Lukk konto eller Lukk konto. E-posten må inneholde personopplysninger som fullt juridisk navn, fødselsdato, årsak til kontostenging, mobilnummer osv. Kontoen din vil bli stengt innen 7 virkedager.

 KUCOIN kupongkode

I vår database finner du kun gyldige kupongkoder som oppdateres jevnlig. Ta en titt nå på siden vår for å finne ut hvordan du kan spare minst 20 % rabatt som et offisielt medlem av denne kryptovalutabørsen. Når du finner riktig kupongkode for dine behov, må du klikke på Se tilbud-knappen hvor du finner all nødvendig informasjon du trenger for å dra nytte av rabatten.

KUCOIN på sosiale nettverk

Vil du være den første som får vite om bedriftsnyheter? Vil du få tilgang til gratis opplæringsprogrammer som hjelper deg å vokse mer og mer i kryptovalutaens verden? Vil du møte andre kryptoelskere? Da bør du bli med i det fantastiske KUCOIN-fellesskapet på sosiale medier. Følg aktiviteten deres på Facebook, Reddit, Twitter, Telegram, YouTube, Discord, GitHub, LinkedIn, CoinMarketCap, CoinGecko, VK og Medium for å lære hvordan du handler som en proff.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av KUCOIN henvisningskupongkode

Den største rabatten som tilbys av KUCOIN henvisningskupongkode når over 1000 USDT så lenge du fullfører noen oppgaver. Husk at jo høyere nivå, jo bedre premie.

KUCOIN-kupong for nye kunder

Er du ny i virksomheten? Da er du en heldig vinner. KUCOIN tilbyr sine nye kunder opptil $10 i belønninger, og når du fullfører handler vil du få opptil $500 i belønning.

Tjenester som ligner på KUCOIN

Hvis du vil prøve noe annet eller hvis du ikke er 100 % fornøyd med KUCOIN, så er det verdt å vite at det finnes lignende selskaper som er villige til å gi deg de beste funksjonene og tilgang til en lang rekke fordeler. Ta en titt på CoinSmart.com, OKX.com, BitYard.com, crypterium.com, FTX.com eller paxful.com og enda mer for å overbevise deg selv om hvilken som passer best for dine behov.

KUCOIN Black Friday-tilbud

De siste årene har KUCOIN hatt noen spesialtilbud til sine kunder under Black Friday-arrangementet. Vi vet alle at vi er på jakt etter tilbud ved denne spesielle anledningen. Hvis du er en av dem som ønsker å kjøpe noe til en spesialpris, må du komme til KUCOIN på Black Friday. Du vil kunne dra nytte av tilbud som kan gi deg for eksempel opptil 40 % rabatt på gebyrer eller cashback når du kjøper kryptovalutaer med kredittkortet ditt eller gaver i dollar som ny bruker.

11.11 Tilbud på KUCOIN

Vi anbefaler på det sterkeste at du går tilbake til KUCOIN 11. november, regnet som den største salgsdagen i verden. Og det er at denne dagen, kjent som Double 11 eller Singles' Day, ønsker KUCOIN deg velkommen med utrolige overraskelser som rabatter på priser eller forskjellige rabatter på spesifikke produkter.

KUCOIN Cyber ​​​​Mandag-tilbud

Hvis du gikk glipp av de andre tilbudene som ble organisert i november, har du en sjanse til til å få det som er ditt. På Cyber ​​​​Monday tilbyr KUCOIN deg rabatterte avgifter, registreringsbonuser, samt kontantbelønninger.

KUCOIN juletilbud

La magien begynne. Velkommen til Eventyrland hvor alle drømmer går i oppfyllelse. Julen er rett rundt hjørnet, og du vil unne deg selv fantastiske gaver? Har du tenkt på å gå til KUCOIN for å se juletilbudene? Du kan få doble belønninger i Referral Program hvis du fullfører oppgavene eller du kan bli belønnet med rabatterte avgifter og noe annet. Desember er måneden for å feire med stil på KUCOIN.

KUCOIN mobilapp

Vil du handle når du vil og hvor du vil? Last ned den offisielle KUCOIN-appen nå, tilgjengelig for iOS- og Android-enheter for å ha kryptovalutaindustrien til fingerspissene. Appen kommer med nye oppdateringer og funksjoner, inkludert optimalisering av ordrehistorikken din, åpne bestillinger og en kryptovisning på handelssiden, samt optimalisering av handelsopplevelsen for spot, margin og futures. I tillegg har den en ny funksjon som lar deg legge inn bestillingene dine basert på handelsvolum.

De mest populære kryptovalutaene som handles på KUCOIN

KUCOIN gir tilgang til mer enn 1600 kryptovalutaer som du kan ckjøpe, selge og handle. De mest populære er Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Polkadot, Shiba Inu, XRP, Litecoin, Stellar eller Elrond.

 

 

Hvor kan du skrive KuCoin-henvisningskoden din?

Du kan skrive KuCoin-henvisningskoden din rett under e-postadressen eller telefonnummeret og passordet på registreringssiden. Der vil du se en tekst Referansekode (valgfritt). Hvis du klikker på den, kommer det opp en boks hvor du kan taste inn koden.

Kan jeg overføre penger til KuCoin fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker å overføre penger fra ditt Mastercard eller Visa-kort til din KuCoin-konto, må du først og fremst fullføre en avansert verifisering på plattformen, og du må selvfølgelig ha et kort med 3D Secure (3DS)-støtte. Du må angi KuCoin-kontoen din og fra hovedmenyen må du velge Kjøp og betalingsmetode. Skriv inn beløpet du vil overføre til kontoen din og fortsett med alle nødvendige trinn ved å skrive inn kortopplysningene dine og så videre. Fullfør transaksjonen ved å bekrefte all personlig informasjon.

Kan jeg overføre penger til KuCoin fra PayPal?

Heldigvis, siden sommeren 2020, kan du overføre penger til KuCoin-kontoen din fra PayPal. Du må angi din egen konto og fra hovedmenylinjen må du velge betalingsmetode. I dette tilfellet er det PayPal. Følg alle instruksjoner for å fullføre transaksjonen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
KuCoin.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på KUCOIN-provisjoner

Aktiver KCS Pay Fee-funksjonen nå for å redusere provisjonene dine på spot- eller marginhandler med opptil 20 % rabatt. Ønsker du å få tilgang til flere muligheter for å redusere handelsprovisjonene dine? Bli med i affiliateprogrammet nå og inviter vennene dine til å handle på KUCOIN og du vil få 40 % rabatt på deres provisjoner. Som nybegynner kan du igjen spare på handelsavgifter ved å fullføre oppgaver for å låse opp fordeler samt Mystery Box. Du kan spare opptil 30 % rabatt på handelsgebyrer.

KuCoin.com Kupong

Andre lignende butikker