Gate.io Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelse50% rabatt kode for Gate.io07 oktober
ForfremmelseKampanjekode for Gate.io: 30% rabatt08 oktober
ForfremmelseGate.io 20% rabattkode30 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er GATE

GATE ble grunnlagt 13. april 2013 av Lin Han som Bter.com og er en av de eldste kinesiske kryptovalutabørsene og den mest pålitelige digitale aktivabørsen i verden. GATE er tilgjengelig i mer enn 224 land, og gir tilgang til mer enn 1400 valutavekslinger til sitt utrolige fellesskap med mer enn 10 millioner brukere over hele verden. På grunn av det faktum at Kina hadde økt sine cryptocurrency-forskrifter, ga skaperne av Bter.com i 2017 nytt navn til denne børsen og den ble offisielt GATE. GATE har for tiden hovedkontor i USA, i George Town, Kentucky, og har raskt blitt en av de raskest voksende kryptovalutaplattformene som gir tilgang til ikke bare et av de største utvalgene av kryptofortjeneste, men også andre flotte tjenester som de inkluderer desentralisert finans. , lommeboktjenester, venturekapitalinvesteringer eller forskning og analyse og mye mer.

Hvordan åpne en konto på GATE

Hvis du ønsker å bli en profesjonell innen kryptovalutaens verden, må du opprette din egen GATE-konto ved å følge våre enkle trinn. Når du går inn på GATE, i øvre høyre hjørne, finner du Registrer deg-knappen. Klikk på den for å gå inn på registreringssiden. Du kan registrere deg for GATE med din e-postadresse eller telefonnummer. I begge tilfeller må du oppgi et sikkert passord, ditt bostedsland og du må krysse av for Godta brukeravtalen. Nå kan du trykke på Opprett konto-knappen, og du kan begynne å lære de skjulte hemmelighetene til handel med kryptovaluta. I tillegg kan du også registrere deg med Google-kontoen din.

 Hvordan finansiere din GATE-konto

For å legge til midler til GATE-kontoen din, må du gå til den offisielle nettsiden og angi din personlige konto. Deretter må du klikke på Portfolio-knappen, deretter må du velge den klassiske kontoen og deretter Spot-kontoen. Når Spot Account-siden vises, må du trykke på innskuddsknappen øverst til høyre på siden. Her kan du velge fra en fullstendig liste over valutaer eller du kan raskt søke etter valutaen du vil sette inn på kontoen din ved å bruke søkeboksen. Velg din foretrukne valuta og kjede, og du kan enten skanne QR-koden for å få adressen eller ganske enkelt bruke kopier og lim inn for å legge adressen til plattformen eller lommeboken du planlegger å overføre penger fra. Hvis alt går bra, vil du motta en status som sier Recent Deposit Records.

Hvordan ta ut penger fra GATE-kontoen din

Når du vil ta ut penger fra GATE-kontoen din, må du følge nesten de samme trinnene som du bruker når du setter inn penger. Logg på din egen GATE-konto på den offisielle nettsiden, velg Wallet-Classic-konto og Spot-konto. Klikk på "Trekk tilbake"-boksen øverst til høyre. Uttakssiden åpnes hvor du må velge Til adresse og du må velge både den foretrukne valutaen du vil ta ut og kjeden. Fyll ut feltene med nødvendig informasjon, inkludert adresse, beløp, fondspassord, SMS-kode, e-postkode og Google-autentiseringskode, og klikk på Send forespørsel-knappen. Denne siden lar deg vite saldoen din, uttaksgrensen, administrasjonsgebyrene og uttaksgrensen i løpet av 24 timer. Når du sender inn transaksjonen, vil du bli bedt om å bekrefte informasjonen du har oppgitt på nytt. Først etter dette trinnet vil du fullføre uttaksprosessen ved å klikke på Bekreft uttak-knappen. Hvis du ønsker det, kan du følge statusen for uttaket ditt i dine siste uttak.

Hvor lang tid tar det å åpne en GATE-konto?

Du kan åpne en GATE-konto i løpet av få minutter så lenge du følger trinnene som er skissert ovenfor. Videre kan du også bruke Google-kontoen din til å registrere deg for GATE på bare noen få sekunder.

Kampanjetilbud tilgjengelig på GATE

Vil du tjene ekstra penger? Da bør du ikke gå glipp av de fantastiske giveawayene og utvekslingskonkurransene som GATE arrangerer for å belønne sine mest lojale brukere. Du kan få opptil 100 poeng og $5 500 testfond hvis du fullfører de angitte oppgavene. Du bør skynde deg fordi dette er tidsbegrensede aktiviteter. Pluss, med Spot Market Maker, dedikert til kvalifiserte markedsmakere, kan du nyte enorme fordeler, inkludert opptil 0,012 % tilbakebetaling av makerprovisjon, en månedlig premiepott på $2 000 000, samt opptil 10 000 000 dollar rentefritt lån.

GATE kundeservice

Fant du ikke det riktige svaret på spørsmålene dine på brukerstøttesiden? n

trenger du mer hjelp og råd? Da må du kontakte kundestøtteteamet, tilgjengelig 24/7, ved å sende en e-post til support@mail.GATE for teknisk støtte eller businness@GATE for forretningshenvendelser. Du kan også sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet, og du kan live chatte med en representant gjennom live chat-alternativet.

Fordelene ved å bruke GATE

Med GATE vinner du loddet fordi det kommer med utrolige fordeler som inkluderer 24/7 kundestøtte, mer enn 1400 kryptovalutaer å handle, applikasjoner tilgjengelig for Android- og iOS-enheter og også for PC, passiv inntekt gjennom innsats og min. Videre er det en nybegynnervennlig plattform med et godt brukergrensesnitt og et fantastisk VIP Unique Trading Benefits-program som vil gi deg eksklusive premiumpriser, eksklusive grenser og uttakskanaler, historisk markedsdatasynkronisering, fortrinnstjeneste for C2C-lån, samt key account manager og eksklusiv VIP-linje og enda mer.

 Slik lukker du GATE-kontoen din

Dessverre kan du ikke lukke GATE-kontoen din på egen hånd. Du må sende en e-post til support@mail.GATE fra din registrerte e-postadresse der du må legge inn som et emne du ønsker å slette din personlige konto. Meldingen din må inneholde bruker-ID, e-postadresse og årsaken til at du vil avslutte kontoen din. Du vil motta et svar fra GATE innen 30 dager fra datoen du sendte e-posten.

GATE kupongkode

Ved å bruke en av GATE-kupongkodene som er tilgjengelige på siden vår, får du gode rabatter. Ved ganske enkelt å klikke på Se tilbud-knappen kan du få minst 20 % rabatt på kjøpet ditt hos GATE. Ikke nøl, trykk på knappen og du vil bli omdirigert til en ny side som umiddelbart vil sende deg til den offisielle GATE-nettsiden.

 GATE på sosiale medier

Hold deg informert og ikke gå glipp av de siste nyhetene og oppdateringene om den fantastiske magiske verdenen til kryptovalutaindustrien. Bli med i det lidenskapelige GATE-fellesskapet nå og følg deres aktivitet på sosiale medier. GATE er tilgjengelig på Facebook, YouTube, Discord, Instagram, Twitter, Telegram, Reddit, VK, Github og Medium. Du vil ha tilgang til intervjuer, veiledninger for nybegynnere og du vil kunne snakke med andre kryptovalutaelskere som kan veilede deg i forskjellige prosesser knyttet til aktiviteten din. I tillegg har GATE sin egen bloggside som kommer godt med gode og nyttige artikler som Fan Tokens vs Crypto Space, What is Big Eyes Coin?, Forbes Advisor rangerer GATE #1 i beste britiske kryptoutvekslingsrangeringer for september 2022 o Hva er NVLT eller Legacy Token? og enda mer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av GATE-referansekupongkoden

Du kan få den største rabatten på rundt 40 % provisjon med GATE-henvisningsprogrammet. Og du kan henvise alle vennene du ønsker. Å dele er omsorg. Overbevis dem om at bruk av Gte.io er det riktige valget, og de vil også bli belønnet med $50 og $55oo USDTest umiddelbart etter deres første handel.

GATE-kupong for nye kunder

Registrer deg på GATE nå og motta din $100 velkomstbonus samt $5500 etter vellykkede handler.

Tjenester som ligner på GATE

Tror du at handel med kryptovaluta er din mest vanedannende nytelse? Så du bør se etter tjenester som ligner på GATE. Prøv Maiar.com, AscendEX.com, Luno.com, crypterium.com, FTX.com, Coinbase.com eller Phemex.com nå.

GATE Black Friday-tilbud

Gjør dine ønsker til virkelighet og dra nytte av Black Friday-rabatter ganske enkelt ved å handle på GATE. Vanligvis arrangerer GATE en spesiell feiring på dette salgsarrangementet kalt GATE Black Friday Double Bonanza, som kan gi deg 100 % cashback på handelen din på $50. Vær forsiktig. Og gå over til GATE på Black Friday for flere overraskelser.

GATE 11.11-tilbud

En annen stor salgsbegivenhet kjent over hele verden som Double 11 og Singles Day ønsker deg velkommen med spesialtilbud her på GATE. Hold av datoen og få opptil 50 % rabatt på handelsgebyrer. Den 11/11 kan du tjene enda mer. De siste årene har GATE også hatt spesielle programmer for VIP-brukere, som gir deg en sjanse til å vinne for eksempel VIP-10-privilegium i to måneder.

GATE Cyber ​​​​Mandag-tilbud

Hvis du gikk glipp av Black Friday- og Double 11-tilbudene, bør du komme tilbake til GATE under Cyber ​​​​Monday-arrangementet for over 20 % rabatt på handelsavgifter.

GATE juletilbud

Har du noen gang tenkt på hva som kan være den perfekte julegaven til deg? Når ferien nærmer seg, anbefaler vi at du går tilbake til GATE for å dra nytte av utrolige kampanjetilbud. Som ny bruker kan du for eksempel få minst 50 GATE-poeng ved å sette inn en viss sum penger. Som en lojal bruker kan du motta julegave dedikert til glade og hardtarbeidende kjøpmenn, og du kan få opptil 5000 GATE-poeng når du fullfører noen oppdrag som vil bli beskrevet under julekampanjen. Det er også verdt å vite at i løpet av det siste året vant de heldige vinnerne utrolige gaver som avanserte smarttelefoner fra Apple-selskapet. Hvem vet? Kanskje GATE er villig til å belønne deg med en slik gadget hvert år fra nå. Derfor bør du holde øye med GATE.

GATE mobilapp

Vil du handle mens du er på farten? Vil du være nær verden av kryptovalutaer når som helst, hvor som helst? Er du besatt av kryptovalutaindustrien? Last ned den offisielle GATE-applikasjonen nå, tilgjengelig for iOS-, Android-, Windows- og Mac OS-enhetene dine, og du vil kunne handle og tjene penger hjemmefra, i bilen eller hvorfor ikke, på kontoret. Med appen får du tilgang til en rik erfaring innen finansielle tjenester for kryptovaluta, en pålitelig og sikker plattform, samt et globalt økosystemoppsett og førsteklasses sikkerhetsbeskyttelse.

De mest populære kryptovalutaene som handles på GATE

Hos GATE har du tilgang til over 1400 kryptovalutaer og over 2500 handelspar. De mest populære kryptovalutaene

 

 

Hvor kan du skrive Gate-henvisningskoden din?

Hvis du vil bruke henvisningskoden din, må du gå til den offisielle Gate-nettsiden eller appen for å starte registreringsprosessen. Klikk på registrer-knappen, skriv inn all nødvendig informasjon som e-postadressen din, et sterkt passord eller telefonnummeret ditt hvis du vil registrere deg med det. Under alle disse feltene finner du en annen merket Referanse-ID (valgfritt). Dette er stedet hvor du må angi gatehenvisningskoden din.

Kan jeg overføre penger til Gate fra et Mastercard/Visa-kort?

Heldig for deg, Gate har åpnet for umiddelbare kredittkort-forex-kjøpstjenester gjennom ditt Mastercard, Visa, Apple Pay og Google Pay. Hvis du vil overføre penger fra kreditt- eller debetkortet til Gate.io-kontoen din, må du logge på din personlige konto. I hovedmenylinjen som du finner øverst på hjemmesiden finner du knappen Kjøp krypto. Klikk på den og velg Kredittkort. En ny side åpnes hvor du må angi hvor mye penger du vil overføre. Velg ønsket betalingskanal og klikk på Fortsett. Dette trinnet tar deg til betalingssiden der du kan fullføre kjøpet eller overføringen hvis du har angitt riktig all informasjon og detaljer.

Kan jeg overføre penger til Gate fra PayPal?

For øyeblikket kan du ikke overføre penger fra PayPal-kontoen din til Gate-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Gate.io Rabattkoder

Tips for å spare penger på GATE-avgifter

Har du GATE-poeng? Bruk dem til å dekke handelsgebyrer og spare penger. En annen måte å spare penger på handelsgebyrer på er å bli med i GATE-gavene som er tilgjengelige på den offisielle nettsiden. Disse gavene vil gi deg bonuskampanjer som kan redusere kostnadene for handelsgebyrene betraktelig. Du kan også prøve å kjøpe GATE Points for å spare penger på GATE-avgifter. Du kan også prøve å øke VIP-nivåene dine. Jo høyere nivå, desto lavere vil provisjonene dine være.

Gate.io Kupong

Andre lignende butikker