FTX Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseFTX.com kupong: 5% avgifter rabatt registrer deg19 oktober
ForfremmelseEkstra 5% rabatt kode for FTX.com19 oktober
ForfremmelseFTX.com 5% rabattkode sitewide21 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er FTX?

Basert i Nassau, Bahamas, har ikke FTX en lang historie med bakgrunn i kryptomarkedet. Faktisk ble selskapet grunnlagt i mai 2019 av Sam Bankman-Fried og Gary Wang, og det er det raskt voksende kryptovalutautvekslingsselskapet som ble bygget av handelsmenn for handelsmenn. FTX har hatt stor suksess siden lanseringen og har over 1 million brukere som kan kjøpe, selge og handle over 250 kryptovalutaer. Selskapet har vunnet hjertene til mange brukere over hele verden takket være sine innovative produkter som leveraged tokens, industriderivater, opsjoner og volatilitetsprodukter. Og heldigvis tok FTX også amerikanske innbyggere i betraktning og åpnet en egen plattform for dem kjent som FTX.us.

Hvordan kan jeg åpne en konto på FTX?

Gå nå til FTX og klikk på Opprett gratis konto-knappen øverst til høyre på hjemmesiden. Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse og et sterkt passord. Godta vilkårene for bruk og klikk på knappen Opprett konto. Du har nå fullført registreringsprosessen. Hvis du vil sette inn og begynne å handle, må du fullføre KYC-identitetsverifisering. Du finner alle nødvendige trinn på den offisielle nettsiden. Vær oppmerksom på at du umiddelbart kan åpne din egen FTX-konto med din Apple- eller Google-konto.

 Hvordan kan du finansiere din FTX-konto?

Gå til den offisielle nettsiden og logg inn på din egen FTX-konto. Gå nå til porteføljen din. En ny side vil dukke opp hvor du kan se saldoen til alle myntene du har. Velg valutaen du vil sette inn penger på kontoen din med og klikk på Sett inn. Et nytt vindu vil dukke opp hvor du må velge valutaen du vil sette inn på nytt. Kopier innskuddsadressen til den valgte valutaen eller skann QR-koden, skriv inn beløpet du vil sette inn og fortsett med de siste trinnene for å fullføre transaksjonen.

Hvordan kan jeg ta ut penger fra FTX-kontoen min?

Trinnene du må følge for å ta ut penger fra FTX-kontoen din er mer eller mindre de samme som du brukte tidligere for å fylle på kontoen din. Logg inn på kontoen din en gang til og velg lommeboken til mynten du ønsker å ta ut. Klikk på Uttak-knappen, skriv inn beløpet du vil ta ut eller trykk Send alle hvis du virkelig ønsker å ta ut alt i lommeboken, og velg deretter Neste. Et nytt vindu kommer opp hvor du kan bruke kopier og lim-funksjonen til å overføre riktig adresse eller du kan bruke QR-koden. Vær oppmerksom på at du bør være oppmerksom fordi hvis du sender mynten til en annen adresse, vil du miste mynten. Nå er tiden inne for å vurdere transaksjonen din. Hvis alt ser bra ut, kan du klikke på Send-knappen. FTX vil sende deg en e-post for å autentisere dine uttak. Dette er et sikkerhetstiltak. Du må klikke på lenken du mottok i e-posten eller på telefonen. Og når alt er verifisert, vil du motta myntene på ønsket adresse.

Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos FTX?

Du kan åpne FTX-kontoen din på maksimalt 10 minutter så lenge du følger våre enkle trinn. Hvis du logger på med Google- eller Apple-kontoen din, bør det ikke ta mer enn 5 minutter å opprette kontoen din. Det som tar litt lengre tid er verifiseringsprosessen som FTX utfører. Varigheten kan variere fra 24 timer til til og med en uke.

 Kampanjetilbud tilgjengelig på FTX

Fra tid til annen organiserer FTX forskjellige kampanjer og markedsføringskampanjer som kan gi deg en fantastisk belønning på opptil $400 som en bonus når du setter inn et visst antall mynter. Eller noen ganger kan du få minst 5 % rabatt på alle handelsgebyrer. Men hvis du ønsker å tjene belønninger gjennom året, er det beste du kan gjøre å bli med i FTX-lojalitetsprogrammer som VIP-program eller Ambassadør-program, og du kan tjene opptil 40 % provisjon og enda mer. I tillegg vil du låse opp mange andre fordeler som tilgang til eksklusive varer og invitasjoner til offisielle FTX-arrangementer.

 FTX kundeservice

Hvis du ikke har vært i stand til å finne et tilfredsstillende svar på FAQ-siden på det offisielle nettstedet, bør du kontakte kundestøtteteamet ved å sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet eller ved å sende en e-post til legal@ftx .com for juridiske spørsmål og media@FTX for mediehenvendelser.

 Fordelene ved å bruke FTX

Ved å bruke FTX vil du få tilgang til ikke bare avanserte handelsalternativer og funksjoner, men også en brukervennlig og vennlig plattform og fantastiske lojalitetsprogrammer som vil gjøre deg rik selv om du er nybegynner eller proff i kryptovalutaindustrien. . I tillegg kommer FTX hånd i hånd med lave avgifter for handel med kryptovaluta, et førsteklasses sikkerhetssystem for å holde deg beskyttet og trygg mot hackere og alle typer virus, og med FTX Pay for å motta betalinger i både fiat og kontanter. crypto . Du vil også ha tilgang til NFT-markedet og avanserte markeder som futures, forex, aksjer eller volatilitet og mye mer.

Hvordan kan du stenge FTX-kontoen din?

Hvis du er 100 % sikker på at du vil slette FTX-kontoen din, bør du ta ut eventuelle midler du har igjen og kansellere eventuelle aktive handelsordrer. Hvis du allerede har gjort alt ovenfor, klikker du på Konto-knappen på din egen profilside og velger Lukk konto. Du må følge alle instruksjonene som vises for å bekrefte stengingen av kontoen din.

FTX kupongkode

Ta det som er ditt. Søk i alle kupongkodene for FTX tilgjengelig i databasen vår, og når du finner den som passer best for dine behov og gir deg den største rabatten, klikker du ganske enkelt på Vis tilbud-knappen og følger alle trinnene for å dra nytte av fordelene. Du vil kunne spare minst 5 % rabatt på provisjoner og handle spesifikke kryptovalutaer.

 FTX på sosiale nettverk

Gå ikke glipp av tilbud eller nyheter. Få den siste markedsinformasjonen for kryptovaluta og bli med i FTX-fellesskapet på sosiale medier. Følg reisen hans oppover på en av følgende kanaler: Instagram, Twitter, Reddit, Facebook, Weibo, Telegram og YouTube. Du vil ha tilgang til FTX-brukerveiledninger, veiledninger og nyttige intervjuer for å hjelpe deg med å lære tips og triks for handel med kryptovaluta. Ikke glem å lese den offisielle bloggen heller fordi du vil ha tilgang til interessante artikler som Token spotlight: ApeCoin, Tre ting å vite om FTT-tokenet eller Hvordan satse krypto på FTX?

 Den største rabatten som tilbys av FTX-referansekupongkoden

Den største rabatten som tilbys av FTX-referansekupongkoden kan nå 40 % rabatt på alle handelsgebyrer til dine henviste venner.

 FTX-kupong for nye kunder

Registrer deg nå på FTX og få 5 % rabatt på alle provisjoner som en startbonus.

Tjenester som ligner på FTX

Visste du at du kan få tilgang til andre tjenester som ligner på FTX? Hvis du ønsker å handle andre kryptovalutaer eller om du vil ha tilgang til andre funksjoner og produkter, bør du ta en titt på Crypto.com, Luno.com, crypterium.com, ProBit.com, Coinbase.com, CoinSmart.com eller KuCoin. com.

 FTX Black Friday-tilbud

Nærmer det seg Black Friday? Vær smart og invester pengene dine klokere enn noen gang før. Gå til FTX og nyt Black Friday-tilbudene. Du kan spare stort neste gang du handler på FTX. Noen ganger kan du få rundt 25 % rabatt på visse kryptovalutaer mens du andre ganger kan redusere provisjonskostnadene betydelig.

FTX 11.11 Tilbud

Føler du deg heldig? Den 11. november feirer hele verden salgsarrangementet Singles Day eller Double 11. Gå over til FTX for spesialtilbud. Du kan igjen spare minst 5 % rabatt på handelsgebyrer sammen med minst 10 % på spesifikk krypto.

 FTX Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er en annen stor salgsbegivenhet som kommer med enorme rabatter og mange andre overraskelser. Flere og flere bedrifter lokker sine kunder med massive rabatter. Og FTX er en av dem. På Cyber ​​​​Monday ønsker FTX deg velkommen med spesialpriser på handelsavgifter og utrolige rabatter på de mest populære kryptovalutaene.

FTX ferietilbud

Julen er rett rundt hjørnet og du har ikke klart å finne den perfekte gaven til dine kjære og ikke engang til deg selv? Tenn lykken og spre feriemagien med FTX. Du kan begynne å handle med viktige kryptovalutaer og du vil få utrolige rabatter. Imponer venner og familie med FTX, og du vil alle føle at du nettopp har truffet jackpotten.

 FTX mobilapp

Hold deg tilkoblet og handle på farten når som helst og hvor som helst. Med den offisielle FTX-mobilappen, tilgjengelig på Google Play og App Store, kan du kjøpe, selge og bytte favorittkryptoen din hjemmefra, på treningsstudioet, mens du er på farten.

shopping eller mens du sitter fast i tett trafikk.

 De mest populære kryptovalutaene som handles på FTX

De mest populære kryptovalutaene du kan handle på FTX er Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP, Cardano, Dogecoin, Avalanche, Chainlink, Tether, Polkadot, Litecoin eller Filecoin.

 

Hvor kan du skrive FTX-henvisningskoden din?

Din FTX-henvisningskode blir automatisk brukt når du bruker tilknyttede lenke for å registrere deg for plattformen. Det vil umiddelbart vises på registreringssiden.

Kan jeg overføre penger til FTX fra et Mastercard/Visa-kort?

Ja det kan du. Men du må koble kortet ditt til FTX-kontoen din. Gå til FTX-siden din og velg Lommebok. Velg fanen Innskudd og deretter Depot via kort. Godta vilkårene og klikk på Fortsett-knappen. Skriv inn kortopplysningene dine, inkludert kortinnehavers navn, faktureringsadresse, kontonummer osv. Du må kanskje gjennom en sikkerhetssjekk. Når det er bestått, vil kortet ditt umiddelbart bli koblet til FTX-kontoen din. Før du gjør innskuddet ditt, må du angi beløpet du ønsker å overføre.

Kan jeg overføre penger til FTX fra PayPal?

Heldigvis kan du nå overføre penger til FTX-kontoen din ved å bruke PayPal-kontoen din. Alt du trenger å gjøre er å koble FTX-kontoen din til PayPal-kontoen din, og når du logger på FTX-kontoen din og vil fylle på kontoen, velger du bare PayPal. Deretter må du angi beløpet du ønsker å overføre. For å fullføre transaksjonen må du følge alle retningslinjene som vises.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024

Tips for å spare penger på FTX-provisjoner

Hvis du leter etter tips for å spare penger på FTX-avgifter, har du kommet til rett sted. Du kan få lavere priser ikke bare hvis du blir med i VIP-programmet og henvisningsprogrammet, men også hvis du bruker riktig kupongkode som du vanligvis finner på siden vår. Eller du kan søke etter denne typen kupongkode på Google.

Andre lignende butikker