Crypto.com Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongSpill nå 25 USD bonus Crypto.com henvisningskode09 juni
ForfremmelseTa 10% kampanjekode for Crypto.com avgift første året01 november
ForfremmelseKupongkode for Crypto.com: USD25 e-post registrer deg13 oktober
ForfremmelseUSD10 rabatt kode for Crypto.com registrer deg bonus27 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er CRYPTO

CRYPTO ble grunnlagt i juni 2016 som Monaco Technologies GmbH av den polske forretningsmannen Kris Marszalek og hans medgründere Bobby Bao, Gary Or og Rafael Melo, og er en av de mest kjente og godt likte kryptovalutabørsene som har klart å tjene tilliten og påliteligheten til mer enn 50 millioner brukere over hele verden som kjøper og selger mer enn 250 kryptovalutaer til virkelig verdi. Med base i Singapore, drives CRYPTO av det berømte Foris DAX MT Limited og er selskapet som kommer godt med et bredt spekter av finansielle tjenester som passer ikke bare for nybegynnere i bransjen, men også for profesjonelle forbrukere. Med produkter som CRYPTO App, CRYPTO Exchange, CRYPTO NFT, CRYPTO Pay eller Crpto.com DeFi lommebok og mye mer, har selskapet tatt verden med storm med sitt oppdrag som tar sikte på å akselerere overgangen til kryptovaluta over hele verden.

Hvordan åpne en CRYPTO-konto

Hvis du vil åpne din egen CRYPTO-konto må du være minst 18 år gammel. Nå er alt du trenger å gjøre å gå til den offisielle nettsiden for å velge Exchange-underkategorien. I øvre høyre hjørne finner du registreringsknappen. Klikk på den og følg alle instruksjonene som vises i et nytt vindu. Du må gi selskapet dine personopplysninger, inkludert ditt fulle juridiske navn, fødselsdato og nasjonalitet. Skriv inn en gyldig e-postadresse sammen med et sterkt passord og vent på bekreftelseslenken. Du vil motta den i innboksen din. Sjekk det ut og bekreft registreringen ved å skrive inn engangspassordet ditt. Nå må du fullføre det siste trinnet i søknadsskjemaet. For å fullføre opprettelsen av kontoen din, må du skrive inn telefonnummeret ditt. Du vil motta en bekreftelseskode på SMS som du må taste inn i den tilsvarende boksen. Hvis alt går etter planen etter at du har sendt inn søknaden din, er du klar til å bli en mester i kryptovalutaverdenen. Ikke glem å godta alle vilkårene og personvernreglene til CRYPTO.

Hvordan finansiere CRYPTO-kontoen din

Den enkleste måten å finansiere CRYPTO-kontoen din på er gjennom den offisielle CRYPTO-appen, hvor du har umiddelbar tilgang til alle selskapets funksjoner og verktøy. Gå til telefonen din, klikk på CRYPTO-ikonet for å komme til appens hjemmeside. Nå må du klikke på Overfør-ikonet. Velg innskuddsikonet og velg deretter Fiat som tidligere har blitt satt opp i fiat-valuta-lommeboken din. Hvis du har gjort dette på forhånd, vil fiat-valutaen din vises. Det bør være USD eller EUR, GBP, CAD og så videre avhengig av hvilken du har valgt tidligere. I dette trinnet kan du også angi en ny valuta. Klikk nå på Fiat-valuta for å gå til neste trinn. Øverst finner du et alternativ for å sette inn umiddelbart fra bankkontoen din, eller du kan gå til alternativet Bankinnskudd for å få pengene dine innen 3-5 virkedager eller velge Bankoverføring for å motta pengene dine innen 2 virkedager. Klikk på Sett inn nå-knappen og skriv inn beløpet du vil overføre, legg til bankkontoen din og koble den til CRYPTO-kontoen din. Velg din bank, skriv inn nettbanklegitimasjonen din, og klikk på Send. Når du er ferdig med å koble bankkontoen din til CRYPTO-kontoen din, vil du kunne velge den fra listen som vises, og du må klikke på innskuddsknappen. Du vil bli tatt til en ny bekreftelsesside hvor du kan finne detaljene for innskuddet ditt. Hvis du har dobbeltsjekket informasjonen og alt virker korrekt, kan du klikke på Bekreft-knappen for å bruke innskuddet ditt til å kjøpe krypto.

Hvordan ta ut penger fra CRYPTO-kontoen din

Trinnene du må følge for å ta ut penger fra CRYPTO-kontoen din ligner på de du må bruke for å sette inn pengene dine. I utgangspunktet må du gå til CRYPTO-appen din hvor du må koble bankkontoen din hvis du ikke allerede har gjort det med CRYPTO-kontoen din. Du kan nå klikke på Overfør og deretter må du velge alternativet Trekk ut nederst på skjermen. Nå må du velge alternativet som sier Trekk Fiat til bankkontoen din. Velg din foretrukne valuta, skriv inn beløpet du ønsker å ta ut og velg Ta ut-knappen. Du vil bli omdirigert til en bekreftelsesside hvor du kan sjekke om alt stemmer. Hvis du er sikker på uttaksprosessen, kan du klikke på Bekreft-knappen.

 Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos CRYPTO?

Det bør ikke ta mer enn noen få minutter å fylle ut søknadsskjemaet. Skjemaet ditt må imidlertid bekreftes av CRYPTO, og dette kan

Det ville ta mer tid enn han trodde. Alt avhenger av søknadslandet ditt, kvaliteten på bildene, nasjonaliteten osv. Dette er en individualisert prosess som er nøye og nøye kontrollert av CRYPTO-teamet og kan ta alt fra noen timer til noen få virkedager. CRYPTO råder deg til å kontakte støtteteamet hvis bekreftelsesstatusen din ikke endres innen 3 virkedager.

Kampanjetilbud tilgjengelig på CRYPTO

Akkurat nå er et av de viktigste kampanjetilbudene tilgjengelig på CRYPTO det som tilbyr registreringsbonusen deres. Du kan få opptil $50 registreringsbonus på din første foreldede CRO på Crypto Exchange. Du kan også få opptil 5 % tilbake på alle utgifter med Visa Metal-kort, samt opptil 14,5 % årlig belønning på myntene dine med Crypto Earn. I tillegg, med CRYPTO Pay kan du få opptil 10 % tilbake på nettverksfinansiert CRO.

CRYPTO kundeservice

Hvis du ikke kunne finne svar på spørsmålene dine på hjelpesentersiden på det offisielle nettstedet, bør du kontakte kundeserviceteamet ved å sende en e-post til contact@CRYPTO for generelle henvendelser, til regulatory-inquiries@crypto. com for regulatoriske henvendelser eller lawenforcementglobal@CRYPTO for rettshåndhevelseshenvendelser og press@CRYPTO for mediehenvendelser. Du kan også få hjelp til å bruke chatten i appen.

Fordelene ved å bruke CRYPTO

Uten månedlige eller årlige avgifter er fordelene ved å bruke CRYPTO ubegrensede. Ikke bare vil du ha tilgang til lave avgifter, men du vil også ha tilgang til en enkel måte å konvertere penger på, en sterk sikkerhetsforbindelse eller cashback-belønninger til Visa-kortet ditt. I tillegg, med CRYPTO vil du ha tilgang til mer enn 250 kryptovalutaer og du vil ha muligheten til å tjene renter på din krypto på opptil 14,5%.

Slik lukker du CRYPTO-kontoen din

Den eneste måten å stenge din CRYPTO-konto på er ved å sende en e-post til contact@CRYPTO med emnet Lukk konto fra din registrerte e-postadresse. Er du sikker på at du vil gjøre det? Vær oppmerksom på at alle dine Crypto-kontoer, inkludert App- og Exchange-kontoer, vil bli stengt.

CRYPTO kupongkode

Vil du få opptil 50 dollar rabatt? Da er du den heldige fordi på siden vår finner du CRYPTO kupongkoder som vil hjelpe deg i din nye virksomhet. Hvis dette er første gang du bruker en kupongkode, må du følge våre enkle trinn for å nyte bonusene og rabattene dine. Velg kupongkoden som passer dine behov på siden vår og klikk på knappen Se tilbud. Et nytt vindu åpnes som forteller deg hva du må gjøre for å dra nytte av rabatten. I dette tilfellet, for eksempel, er alt du trenger å gjøre å registrere deg med e-posten din for å opprette din CRYPTO-konto. Klikk på GÅ TIL CRYPTO-knappen og følg instruksjonene for å få belønningene dine.

 CRYPTO på sosiale medier

Hold kontakten og vær den første til å finne all den nyeste informasjonen om CRYPTO-produkter. Følg CRYPTO-aktiviteten på Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Reddit, Discord og Telegram for å få tilgang til de siste kampanjene, fantastiske intervjuene og opplæringsprogrammer og videoer som vil hjelpe deg å tjene enda mer med å handle krypto.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av CRYPTO-referansekupongkoden

CRYPTO henvisningskupongkode gir deg imponerende rabatter. Den største rabatten som tilbys av henvisningsprogrammet kan være opptil $2000 (i CRO) for hver venn du henviser til CRYPTO. I tillegg vil han gi deg 50 % av handelsgebyrene. Og det som er enda viktigere er at det ikke har noen henvisningsgrenser, noe som betyr at du kan henvise så mange venner du vil.

 CRYPTO-kupong for nye kunder

Er du en ny CRYPTO-bruker? Registrer deg nå på den offisielle nettsiden eller i den offisielle appen og få registreringsbonusen din på opptil €25.

Tjenester som ligner på CRYPTO

Vil du prøve andre tjenester som ligner på CRYPTO? Er du nysgjerrig på hvordan du kan forbedre kunnskapen din om kryptovalutaens verden? Så du bør se nærmere på lignende kryptovalutaselskaper, inkludert KuCoin.com, Coinbase.com, Gate.io, Bitpanda.com, Luno.com eller AscendEX.com.

CRYPTO Black Friday-tilbud

Ønsker du å få store besparelser på topprangerte kryptotjenester? Da bør du ikke gå glipp av Crypto Black Friday-salget på CRYPTO. Hvert år kommer CRYPTO med fantastiske kampanjer. Du kan spare opptil 80 % av avgifter med din foretrukne valuta og kan tjene fantastiske belønninger når du setter inn kryptovalutaer på CRYPTO. I tillegg kan du også tjene $33,33 i renter hver måned og kan få et umiddelbar lån uten termin.
  

 CRYPTO 11.11 Tilbud

Hold av datoen og gå til CRYPTO 11. november, en stor salgsbegivenhet også kjent som Double 11 eller Singles Day. Vi har ikke klart å finne mye informasjon om CRYPTO-tilbudene under denne begivenheten, men nå bør du vite at CRYPTO har fantastiske tilbud gjennom hele året. Det betyr at du utvilsomt vil bli møtt med gode tilbud 11.11.

CRYPTO Cyber ​​​​Mandag-tilbud

Hvis du gikk glipp av CRYPTO-tilbud på Black Friday, er Cyber ​​​​Monday din beste sjanse til å få noen gode tilbud på kryptovirksomheten din. Avhengig av aktiviteten og kryptoinvesteringene dine, kan du glede deg over doble utbetalingsbelønninger og mye mer under Cyber ​​​​Monday-salgsarrangementet.
 

CRYPTO juletilbud

Er du klar for den mest fantastiske tiden på året? Fordi CRYPTO er super forberedt på å belønne deg for din lojalitet og din aktivitet. Høytiden ankommer CRYPTO med fantastiske giveaways og giveaways på de viktigste produktene, inkludert App, Pay and Exchange. De siste årene har CRYPTO ønsket brukerne sine velkommen med flotte juletilbud som Bitcoin verdt $3000. Så følg med og få julegavene dine fra CRYPTO.

CRYPTO mobilapp

Last ned CRYPTO-appen nå, tilgjengelig på Google Play og App Store, for å bytte krypto på farten rett fra smarttelefonen din. Du kan ha en verden av kryptovalutaer for hånden, og du kan få tilgang til kontoen din når som helst og hvor som helst. Appen er veldig nyttig siden den har fantastiske funksjoner og bonuser som ikke finnes på nettsiden. du kan lage en se

Når du sporer over 250 kryptovalutaer med prisvarsler og prisbevegelsesvarsler, kan du umiddelbart sende kryptovaluta til andre CRYPTO App-brukere uten gebyrer, og du kan også ta ut krypto til eksterne adresser ved å betale en liten fast avgift. I tillegg kan du tjene opptil 14,5 % per år på kryptovalutaen din, samt opptil 8,5 % per år for stablecoins.

De mest populære kryptovalutaene som handles på CRYPTO

De mest populære kryptovalutaene som handles på CRYPTO er Bitcoin, Ethereum, Tether, USD Coin, Binance USD, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Solana, Polygon, Cronos, XRP eller Dai og mange flere.

 

 

Hvor kan du skrive krypto-henvisningskoden din?

Når du registrerer deg som ny bruker, finner du en boks som heter Henvisnings-ID hvor du kan taste inn din gyldige henvisningskode. Hvis du glemte å skrive inn koden din da du åpnet kontoen din, kan du fortsatt kreve bonusen din innen 10 dager fra dagen kontoen din ble opprettet. For å gjøre dette, må du logge på Crypto-kontoen din. Gå til henvisningssiden, skriv inn koden din i «Skriv inn en henvisningskode her»-boksen under henvisningsprogramikonet og trykk på «Send inn»-knappen.

Kan jeg overføre penger til Crypto fra et Mastercard/Visa-kort?

Trinnene du må følge for å overføre penger til Crypto-kontoen din fra kortet ditt ligner på de som brukes til å fylle på kontoen din med PayPal. I utgangspunktet må du gå til kortsiden og trykke på ladeikonet. Deretter må du velge kredittkortet ditt for å legge til all nødvendig informasjon for det. Når du har lagt til kortet ditt, må du angi beløpet du ønsker å overføre. Klikk på Bekreft-knappen for å fullføre transaksjonen.

Kan jeg overføre penger til Crypto fra PayPal?

Ja, du kan overføre penger til Crypto-kontoen din fra PayPal-kontoen din. Det eneste du trenger å gjøre er å koble kryptokontoen din med PayPal. Legg til påfyllingsbeløpet du vil overføre og bekreft transaksjonen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Crypto.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på CRYPTO-avgifter

Hos CRYPTO er det veldig enkelt å spare penger på provisjoner. Det er ikke lenger en overraskelse at kryptovalutaselskaper kan ha høye priser på sine handelsalternativer, men med CRYPTO har ting endret seg. Selskapet prøver alltid å holde prisene til minimumsverdien. Den beste måten å spare penger på CRYPTO-avgifter på er å bruke den offisielle mobilappen, da du kan kjøpe og selge over 250 kryptovalutaer til reelle kostnader bare ved å bruke over 20 fiat-valutaer. Bruk et kreditt- eller debetkort eller bankoverføring for å foreta kjøp på CRYPTO og du betaler de laveste gebyrene. Dessuten, hvis du bruker appen, vil du umiddelbart kunne sende krypto til andre brukere uten gebyrer, og for å ta ut penger til en ekstern adresse betaler du bare en liten fast avgift. Og det som er enda viktigere er at du bør være klar over alle handelsgebyrer, spesielt hvis du er nybegynner i markedet. Dette er en enkel måte å spare penger på gebyrer fordi du definitivt vet hva du kan forvente av transaksjonene dine.

Crypto.com Kupong

Andre lignende butikker