OKX Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseKampanje for OKX.com: 60% avgifter register04 oktober
ForfremmelseTa USD30 bonus kupongkode for OKX.com ny bruker25 september
ForfremmelseOKX.com 20% rabattkode trading avgifter31 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er OKX?

OKX ble grunnlagt i 2017 som OKEx av Star Xu, en leder i kryptovalutamarkedet, og er et privat selskap med hovedkontor på Seychellene som har erobret gründerånden til millioner og millioner av brukere i mer enn 100 land. Denne innovative utvekslingsplattformen for kryptovaluta kommer med avanserte finansielle tjenester og blokkjedeteknologi for å hjelpe deg med å lykkes mens du handler og investerer i kryptovalutaindustrien. Med klassens beste tjenester som spothandel, margin, futures, opsjoner, evigvarende bytteavtaler, DeFI, utlån og gruvedrift, gir OKX deg tilgang til over 300 kryptovalutaer og en intuitiv, brukervennlig plattform.

 Hvordan kan jeg åpne en OKX-konto?

Vil du åpne din egen OKX-konto? Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Registrer deg-knappen som du finner øverst til høyre på hovedsiden. Registreringen åpnes der du kan velge om du vil åpne kontoen din ved å bruke e-postadressen din eller telefonnummeret ditt. Deretter må du skrive inn et sterkt passord på ikke mindre enn 8 og ikke mer enn 32 tegn. Passordet må inneholde én liten og én stor bokstav, pluss et tall og et symbol. Deretter må du gå gjennom en bekreftelsesprosess for å få kjønnskoden din, enten i e-postadressen eller telefonnummeret. Etter å ha bekreftet koden din, må du godta alle OKXs retningslinjer og vilkår og betingelser, og du må trykke på registrer-knappen. Du er klar til å begynne å spille med favorittkrypten din. Du kan opprette kontoen din enklere og raskere med din Telegram- eller Google-konto.

Hvordan kan du finansiere din OKX-konto?

Hvis du vil fylle på din OKX-konto, må du logge på din personlige konto. Gå til fanen Eiendeler som du finner øverst til høyre på hjemmesiden og velg Innskudd. Nå er det på tide å velge mynten du vil sette inn sammen med det nødvendige nettverket. Klikk på Fortsett og velg og bekreft deretter innskuddsadressen din. Du kan velge mellom finansieringskonto og handelskonto, avhengig av formålet med kontoen din. Følg instruksjonene for å fullføre transaksjonene dine. Du finner statusen til innskuddet ditt i det dedikerte innskuddshistorikk-feltet.

Hvordan kan du ta ut penger fra din OKX-konto?

Hvis du ønsker å ta ut penger fra din OKX-konto, må du velge Uttak-knappen fra rullegardinlisten. Det neste trinnet er å velge mynten du vil ta ut og nettverket ditt. Klikk på Fortsett for å fortsette med de neste trinnene. Nå må du legge inn og bekrefte detaljene for uttaket, inkludert uttaksadressen, beløpet du ønsker å ta ut og så videre. Velg kontoen du vil bruke til å ta ut og klikk på Fortsett-knappen. Nå må du skrive inn Funds-passordet ditt, og hvis du tidligere har angitt et, må du skrive inn koden du vil motta i e-postadressen eller telefonnummeret ditt. Skriv inn koden og bekreft uttaksforespørselen din. Hvis alt går bra, finner du transaksjonen i Uttakshistorikk-fanen.

Hvor lang tid tar det å åpne en OKX-konto?

Det tar bare noen få minutter å åpne din egen OKX-konto. I utgangspunktet bør prosessen ikke ta mer enn 10 minutter på grunn av verifiseringsprosedyren. Men hvis det er et stort antall forespørsler, kan det ta bare noen få minutter til.

Kampanjetilbud tilgjengelig på OKX

Er du en kuppjeger? Ikke nøl og gå nå til OKX til Flash-tilbud-delen for å få tilgang til eksklusive tilbud med høye belønninger og lav risiko. Eller sjekk ut sparekategorien for å tjene timerenter ganske enkelt ved å finansiere marginlån på OKX. Bli en offisiell OKX-megler for å få tilgang til høye provisjonssatser, bonuspoeng og avgifter, OKX-markeder og deres dedikerte profesjonelle kundestøtteteam, tilgjengelig 24 timer i døgnet.

OKX kundeservice

Hvis du ikke kunne finne et passende svar på støttesentersiden på den offisielle nettsiden, kan du kontakte kundeserviceteamet ved å sende en e-post til support@OKX, gjennom følgende kanaler. fra sosiale medier som Twitter og Telegram eller via live chat hvor du kan chatte med AI chatbot.

Fordelene ved å bruke OKX

Fordelene ved å bruke OKX er utallige. Med OKX vil du ikke bare ha tilgang til en av de mest pålitelige kryptovalutaplattformene i verden, men du vil også ha tilgang til et førsteklasses sikkerhetsnettsted og et fantastisk 24/7 kundestøtteteam. I tillegg kommer OKX godt med å væreavanserte økonomiske laster, lave gebyrer, et bredt spekter av kryptovalutaer, pedagogisk innhold, så vel som APY-er for høy innsats og fantastiske belønningsprogrammer.

 Hvordan kan du lukke OKX-kontoen din?

Er du sikker på at du virkelig vil stenge OKX-kontoen din? Når du gjør ii, vil kontoen din bli permanent stengt. Logg på kontoen din og gå til sikkerhetsinnstillinger. Klikk Lukk konto-knappen på sikkerhetssiden, og etter å ha nøye sjekket risikovarselet når du stenger kontoen din og vilkårene og betingelsene, klikker du Lukk konto som du finner nederst på siden. Skriv inn bekreftelseskoden du mottok i telefonnummeret ditt samt Google-autentiseringskoden og klikk på Bekreft for å avslutte kontoen din permanent.

OKX kupongkode

På siden vår finner du de siste kupongkodene for OKX. Du kan spare mye på handelsgebyrene dine med riktig kupongkode. Noen ganger vil du få opptil 60 % rabatt på transaksjonsgebyrer. Velg smart. Og hvis du ønsker å dra nytte av fordelene med en av våre OKX-kupongkoder, er alt du trenger å gjøre å trykke på Se tilbud-knappen som åpner et nytt vindu. Her finner du hva du må gjøre for å få rabatten din.

OKX på sosiale medier

Når det kommer til kryptovalutamarkedet er det alltid lurt å holde seg oppdatert på nyhetene. Det er best å bli med på OKX-reisen på sosiale medier. Følg aktiviteten deres på en eller flere av følgende kanaler: Telegram, Line, Twitter, Instagram, Newsroom, YouTube, Discord, Facebook og LinkedIn for å oppdage skjulte hemmeligheter og de siste bransjenyhetene og oppdage fremtiden for investeringene dine. I hver av disse kanalene kan du stille spørsmål og få svar, og du kan også chatte med andre lidenskapelige tradere for å skape en sterk kryptofremtid sammen.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av OKX-referansekupongkoden

Med OKX-henvisningsprogrammet vil du få tilgang til Mystery Boxes som kan gi deg fantastiske kryptobelønninger verdt opptil $10 000.

OKX-kupong for nye kunder

Registrer deg nå på OKX for å få minst 10 % rabatt som en startbonus og for å få tilgang til mysteriebokser som kan gi deg mye mer.

 Tjenester som ligner på OKX

Blir du lei av OKX? Eller vil du bare oppleve noe nytt? Visste du at det finnes mange andre lignende tjenester på nettet som OKX? Prøv ProBit.com, Maiar.com, paxful.com, Bitpanda.com, FTX.com eller crypterium.com.

OKX Black Friday-tilbud

Black Friday trenger ikke lenger noen beskrivelse. Det er det beste salgsarrangementet som arrangeres globalt hver november. Det er øyeblikket der vi alle holder øynene åpne for å se tilbudene og overraskelsene som de store selskapene forbereder. Og OKX ønsker deg velkommen med gode tilbud som for eksempel kan gi deg opptil 30 % rabatt på Bitcoin eller som kan redusere gebyrkostnadene dine betydelig.

OKX 11.11 Tilbud

Den 11. november feirer hele verden singeldagen eller salgsarrangementet double 11. Og OKX er et av selskapene som ønsker sine lojale kunder velkommen med minst 10 % rabatt på enkelte tjenester.

OKX Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er en annen stor begivenhet som vil gi deg gode tilbud på OKX. Hvis du gikk glipp av tilbudene på de tidligere salgsarrangementene, bør du ikke gå glipp av de som er satt opp for Cyber ​​​​Monday. Du kan redusere kostnadene for gebyrene dine, eller du kan få store rabatter når du handler med visse kryptovalutaer.

OKX ferietilbud

Feir høytiden i krypto. Invester mer i disse digitale eiendelene, og du vil bli belønnet hver dag. I tillegg vil du kunne gjøre dine kjære glade og du vil kunne investere i gaver som gir dem mer og mer penger. Desember er måneden foran med mange overraskelser på OKX og du får opptil 30 % på spesifikk krypto med julegaven.

OKX mobilapp

Vil du handle på farten når som helst, hvor som helst på en av de mest pålitelige og pålitelige kryptovaluta-utvekslingsappene? Last ned nå den offisielle mobilappen, tilgjengelig på iOS- og Google-enhetene dine, og du vil kunne selge, men bytte favorittkryptoen din direkte på mobiltelefonen din.

De mest populære kryptovalutaene som handles på OKX

Hos OKX kan du handle mer enn 300 kryptovalutaer, hvorav de mest populære er: Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, OKB, Litecoin, Shiba Inu eller Chainlink.

 

 

Hvor kan du skrive OLX-referansekoden din?

Din OKX-henvisningskode må oppgis på registreringssiden rett under e-postadressen og passordet ditt. Der finner du en tekstreferansekode (valgfritt). Ved å klikke på den får du opp en boks der du kan skrive inn koden manuelt eller du kan lime den inn hvis du tidligere har kopiert den.

Kan jeg overføre penger til OKX fra et Mastercard/Visa-kort?

For å overføre penger til din OKX-konto fra ditt Mastercard eller Visa-kort, må du logge inn på din personlige OKX-konto. Først må du koble kreditt- eller debetkortkontoen din til OKX-kontoen din. Du må angi all din personlige informasjon, for eksempel fullt juridisk navn, adresse og kontonummer, og må gå gjennom en bekreftelsesprosess. Hvis du allerede har gjort det, kan du gå til fanen Eiendeler og velge Overfør. Velg kontotype, legg til beløpet du vil overføre og trykk på Bekreft-knappen. Du vil gå gjennom bankens sikre bekreftelsesprosess igjen, og når dette er gjort, er overføringen fullført.

Kan jeg overføre penger til OKX fra PayPal?

Vi fant ingen informasjon på nettstedet om overføring av penger fra PayPal-kontoen din til OKX-kontoen din. Dette betyr at OKX.com sannsynligvis ikke tilbyr denne funksjonen på dette tidspunktet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
OKX.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på OKX-provisjoner

Det er enkelt å spare penger på OKX-provisjoner. Hva er det beste å gjøre? Vel, du kan ganske enkelt hente en kupongkode som gir deg minst 20 % rabatt på prisene. Eller du kan bli en VIP-forhandler og du vil få lavere avgifter eller til og med null på enkelte transaksjoner. I tillegg er det mange produkter som Savings or Earn som kan redusere kostnadene for provisjonene dine.

OKX.com Kupong

Andre lignende butikker