Phemex Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelsePhemex.com kampanjekode: OPP TIL USD100 13 oktober
ForfremmelsePhemex.com kampanjekode: USD150 bonus registrer deg19 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er PHERMEX?

PHERMEX har hovedkontor i Singapore, og ble grunnlagt først i 2019 av Jack Tao og har kjent stor suksess siden begynnelsen og har blitt en av verdens mest ettertraktede og effektive kryptoinvesterings- og handelsplattformer. Det er selskapet som vokste raskt hver dag og brukes nå av mer enn 5 millioner aktive kunder fra mer enn 200 land over hele verden. Med sine 160+ poeng og 100x innflytelse på kontrakter, lover PHERMEX å vinne dine hjerter og sinn med maksimal sikkerhet og en brukervennlig og interaktiv plattform. I dag drives PHERMEX av ikke mindre enn åtte tidligere Morgan Stanly-ledere, noe som betyr at du vil bruke en plattform som drives av verdensledere innen finansielle tjenester.

Hvordan kan jeg åpne en konto på PHERMEX?

Hvis du ønsker å åpne din egen PHERMEX-konto, må du følge våre retningslinjer. Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Registrer deg nå-knappen øverst til høyre på hjemmesiden. Du vil bli omdirigert til registreringssiden, hvor du må angi en gyldig e-postadresse sammen med et sterkt passord som inneholder minst åtte tegn, inkludert en stor bokstav, en liten bokstav og et tall. Husk å skrive inn din egen e-postadresse, da du vil motta en bekreftelses-e-post og en kode som du må skrive inn i det neste vinduet som vises. Nå er tiden inne for å nyte handelseventyret ditt.

Hvordan kan du finansiere din PHERMEX-konto?

For å finansiere din PHERMEX-konto, må du logge på din personlige konto. Øverst til høyre på siden finner du hovedmenylinjen der du må velge fanen Eiendeler. En ny side åpnes hvor du finner en annen meny, men denne gangen på venstre side av siden. Velg kryptovalutaen fra rullegardinmenyen som du vil bruke for å fylle på kontoen din, og klikk deretter på Fortsett-knappen som vil sende deg til din innskuddslommebokadresse og QR-kode. Du kan bruke kopier og lim-funksjonen til å overføre adressen, eller du kan skanne QR-koden for å starte transaksjonen. Nå må du bare velge ønsket mengde krypto som du vil sette inn penger på kontoen din med og sende den til PHERMEX-lommeboken din.

Hvordan kan du ta ut penger fra PHERMEX-kontoen din?

Logg inn på PHERMEX-kontoen din og klikk på Assets-knappen øverst til høyre på siden. Velg nå Fjern-knappen fra menyen til venstre og klikk deretter på fanen Adresseadministrasjon. Neste trinn er å klikke på Legg til uttaksadresse-knappen for å velge ønsket symbol eller valuta, for å legge til etiketten, lommebokadressen og adresselappen. Klikk på Fortsett for å gå videre til de neste trinnene og fullføre uttaksprosessen. Når du har angitt alt ovenfor, må du også skrive inn Google Authenticator-koden. Hvis du ikke har en, må du slå på Googles tofaktorautentisering. Når koden din er bekreftet, vil du motta en suksessmelding og lommebokadressen din blir umiddelbart lagt til adresseadministrasjonen. For å fullføre uttaket ditt, er alt du trenger å gjøre nå å sjekke e-postadressen din og klikke på bekreftelseslenken du har mottatt.

Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos PHERMEX?

Å åpne din egen konto på PHERMEX krever ikke mye tid. Du trenger bare å angi all nødvendig informasjon og gå gjennom en bekreftelsesprosess. Kontoen din vil bli opprettet i løpet av noen få minutter.

 Kampanjetilbud tilgjengelig på PHERMEX

Tiden er inne for å bli belønnet for din lojalitet til PHERMEX. Gå inn på den offisielle nettsiden nå og få det som er ditt. Du vil finne spesialtilbud som vil gi deg utrolige fordeler og fordeler. Ikke nøl med og gå til Kampanjer-delen som du finner på hovedsiden til nettstedet. Her finner du mer informasjon om hvordan du kan få bonuser på opptil 200 dollar eller enda mer avhengig av oppgavene du skal fullføre. Dessuten organiserer PHERMEX av og til forskjellige markedsføringskampanjer som vil gjøre deg rikere enn du noen gang trodde. For å gi deg et reelt innblikk i dette, vil vi bare fortelle deg at den siste kampanjen kunne ha gitt deg opp til $5000 blendende innskuddsbonus.

PHERMEX kundeservice

Hvis du ikke klarte å finne det riktige svaret på problemene dine på PHERMEX-hjelpesentersiden, bør du kontakte det døgnåpne kundestøtteteamet ved å sende en e-post til en av følgende adresser: support@phemex.zendesk. com, bd@PHERMEX for forretningsutvikling

ios, marketing@PHERMEX for PR og markedsføring, hr@PHERMEX for karrierer, product@PHERMEX for produktfeedback, it@PHERMEX for rapportering av problemer, complaints@PHERMEX for klager eller listing@phemex. no for oppføringsforespørsel. Du kan også kontakte kundestøtteteamet gjennom live chat tilgjengelig på den offisielle nettsiden.

 Fordelene ved å bruke PHERMEX

Trenger du flere grunner til å velge PHERMEX? Visste du at PHERMEX er en av de sikreste og mest regulerte utvekslingsplattformene som gir tilgang til over 220 kryptovalutaer? Visste du at på PHERMEX kan du handle din favorittkrypto med opptil 100x innflytelse? PHERMEX er plattformen som kommer godt med med et fint og attraktivt grensesnitt som er enkelt å bruke, med lavere priser og fantastiske programmer som gir deg fordeler og gode tilbud. Du får høy ytelse med 300 000 transaksjoner per sekund og ordreresponstider på mindre enn 1 millisekund, samt avanserte funksjoner, den sterkeste lommeboksikkerheten og 24/7 tilgang og støtte. .

Hvordan kan du stenge PHERMEX-kontoen din?

Hvis du er sikker på at du vil stenge PHERMEX-kontoen din, er det noen få ting du må fullføre før du fortsetter med denne handlingen. Du må kansellere eller fullføre alle ventende uttak og overføringer mellom nettsteder, du må slette alle API-nøkler og lukke alle åpne bestillinger. Etter at du har gjort dette, må du kontakte kundestøtteteamet ved å sende en e-post til support@phemex.zendesk.com eller via nettprat, og en agent vil hjelpe deg med å stenge kontoen din.

PHERMEX kupongkode

Med riktig kupongkode for PHERMEX kan du spare mye på din neste transaksjon. På siden vår finner du en oppdatert og tilgjengelig PHERMEX-kupongkode som kan redusere prisene på prisene dine eller som kan gi deg opptil 150 USD rabatt. Og alt du trenger å gjøre er å klikke på Se tilbud-knappen for å dra nytte av rabatten.

PHERMEX på sosiale nettverk

Vil du være oppdatert med de siste utgivelsene og de hotteste nyhetene i kryptovalutamarkedet? Vil du være den første som får vite om alle kampanjetilbudene og markedsføringskampanjen PHERMEX? Bli med i deres lidenskapelige fellesskap på sosiale medier nå og følg, abonner og lik deres offisielle kanaler, så går du ikke glipp av noen tilbud. Bli venner med PHERMEX på minst én av følgende sosiale mediekontoer: Facebook, Twitter, Telegram, LinkedIn, YouTube, Instagram og Discord, og du vil ha tilgang til pedagogisk innhold og ressurser, videoopplæringer og interessante intervjuer. I tillegg anbefaler vi at du leser den offisielle bloggen som ønsker deg velkommen med et bredt spekter av nyttige artikler som Hva synes egentlig Phemex-brukere om Ethereum-fusjonen? o Hva er de beste sitatene om kryptovalutaer? o Hvor mange ganger har Bitcoin dødd? og enda mer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Den største rabatten som tilbys av PHERMEX-referansekupongkoden

Den største rabatten du kan få ved å bruke PHERMEX-referansekupongkoden er $200 så lenge den henviste personen setter inn $5000 og fullfører en handel med $5000 margin.

 PHERMEX-kupong for nye kunder

Registrer deg akkurat nå og få opptil 4050 Crypto som en startbonus sammen med 2BTC og 10 000 USDT i prøvemidler hvis du fullfører alle de nødvendige oppgavene.

 Tjenester som ligner på PHERMEX

Leter du alltid etter noe annerledes? Blir du lei av PHERMEX? eller vil du bare prøve andre cryptocurrency-plattformer? Det er noen tjenester som ligner på PHERMEX som er verdt å prøve. Ta en titt på AscendEX.com, Coinbase.com, paxful.com, OKX.com, ProBit.com, TRASTRA.com og Bittrex.com.

PHERMEX Black Friday-tilbud

Invester enda mer i lidenskapen din for kryptovalutaer for å oppnå enda mer. Black Friday er begivenheten som ikke trenger noen beskrivelse. Kom tilbake til PHERMEX på Black Friday for å sikre deg gode tilbud som kan være opptil 20 %+ på enkelte kryptovalutaer og kan spare deg for mye penger på gebyrer.

PHERMEX 11.11 Tilbud

En annen stor salgsbegivenhet er Double 11, kjent som Singles Day-salget. Og du kan få noen rabatter på PHERMEX. Hold av datoen og gå til PHERMEX 11. november for å motta minst 10 % rabatt på spesifikke kryptovalutaer.

PHERMEX Cyber ​​​​Monday-tilbud

Hvis du gikk glipp av tilbud under tidligere salgsarrangementer, har du nå sjansen til å få det som er ditt. Du kan spare igjen på dine kryptovalutakjøp på PHERMEX under Cyber ​​​​Monday-salgsarrangementet. Sikre deg nå dine rabatter som kan nå mer enn 10 % rabatt på visse kryptovalutaer, og som kan gi deg store rabatter på spesifikke transaksjoner.

PHERMEX juletilbud

Det er på tide å imponere dine kjære med spesielle gaver for den mest fantastiske tiden av året. Hvis dere er elskere av kryptovaluta, så treffer dere begge lotteriet. Desember måned kommer til PHERMEX med fantastiske ferietilbud som kan bringe lykke til din digitale lommebok. Du kan kjøpe PHERMEX-gavekort fra dem, eller du kan bare bytte krypto med dem, og du vil få minst 10 % rabatt på visse krypto sammen med mange andre fordeler.

PHERMEX mobilapp

Hold deg tilkoblet og last ned den offisielle PHERMEX-mobilappen nå, tilgjengelig for iOS- og Android-enhetene dine, og du kan handle på farten når som helst og hvor som helst. Med appen kan du kjøpe krypto umiddelbart, utvide kryptoporteføljen din, renteinntekter på krypton din og få tilgang til markedsdiagrammer i sanntid.

De mest populære kryptovalutaene som handles og

nPHERMEX

De mest populære kryptovalutaene du kan handle på PHERMEX er Bitcoin, Cardano, ChainLink, Dogecoin, Ethereum, Filecoin, Litecoin, Polkadot, USDT, Polygon, Solana, XRP og Shiba Inu.

 

 

Hvor kan du skrive Phemex-henvisningskoden din?

På registreringssiden, rett under feltene der du må skrive inn e-postadresse og passord, vil du se en tekst Invitasjonskode (valgfritt). Klikk på den og skriv inn koden manuelt i boksen ved hjelp av tastaturet eller bruk kopier og lim-funksjonen for å overføre den riktig.

Kan jeg overføre penger til Phemex fra et Mastercard/Visa-kort?

Heldigvis kan du overføre penger til Phemex-kontoen din fra Mastercard- eller Visa-kortet ditt. Få tilgang til din egen Phemex-konto og gå til Assets-siden. Vær oppmerksom på at du må koble bankkontoen din til Phemex-kontoen din. For å gjøre dette må du skrive inn alle kortopplysningene dine i det obligatoriske feltet. Skriv inn ditt fulle juridiske navn, adresse, kontonummer og gå gjennom bekreftelsesprosessen. På Eiendeler-siden klikker du på Overfør-fanen, skriv inn beløpet du ønsker å overføre og fortsett med alle nødvendige trinn for å fullføre transaksjonen. Trykk på Bekreft-knappen og fullfør den sikre 3D-autentiseringen med banken din. Når overføringen er foretatt, finner du den i transaksjonsloggen til din personlige Phemex-konto.

Kan jeg overføre penger til Phemex fra PayPal?

For øyeblikket kan du ikke overføre penger til Phemex-kontoen din fra PayPal-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
Phemex.com Rabattkoder

 Tips for å spare penger på PHERMEXm-provisjoner

Handle nå med spot trading og du vil ikke få noen provisjon. Bli en VIP-bruker og du vil ha provisjoner under null på alle transaksjoner. I tillegg, når du blir et Phemex All-Star-medlem, vil du tjene opptil 50 % provisjon på alle handler i nettverket ditt.

Phemex.com Kupong

Andre lignende butikker