Coinbase Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseCoinbase.com 10% kupongkode29 oktober
ForfremmelseTa USD10 i gratis bitcoin promo kode for Coinbase.com20 oktober
ForfremmelseKampanjekode for Coinbase.com: USD5 i bitcoin registrer deg05 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er COINBASE

COINBASE ble grunnlagt 20. juni 2012 av Brian Armstrong og Fred Ehrsam, og er en av de ledende amerikanske kryptovalutautvekslingsplattformene. Det har kjent suksess fra begynnelsen og har raskt blitt en av verdens toppledere på kryptovalutamarkedet som gir tilgang til et bredt spekter av kryptovalutaer. Med over 103 millioner verifiserte brukere, 14 5000 institusjoner og rundt 245 000 økosystempartnere i over 100 land rundt om i verden, kommer COINBASE hånd i hånd med sikker lagring, FDIC-forsikringsbeskyttelse på opptil 250 000 dollar og med beste praksis fra industrien. Med COINBASE kan du definitivt kjøpe, selge, overføre eller lagre kryptovalutaer.

 Hvordan åpne en konto på COINBASE

For å åpne din egen konto på COINBASE, må du gå til den offisielle nettsiden og trykke på Kom i gang-knappen som du finner i øvre høyre hjørne av hovedsiden. Nå må du skrive inn all nødvendig informasjon som ditt juridiske navn, en gyldig e-postadresse og et sterkt passord. Etter å ha merket av i boksen som sier at du godtar alle retningslinjer, må du klikke på knappen Opprett gratis konto. Du vil da motta en bekreftelses-e-post med en lenke. Klikk på den for å bli omdirigert til COINBASE. Du må logge på kontoen din for å legge til telefonnummer og land. Du vil motta en kode som du må taste inn i det angitte feltet. Klikk på Send og skriv inn din personlige informasjon på nytt, som må samsvare med identifikasjonsbildet du må presentere senere. Vær oppmerksom på at du må være minst 18 år gammel og må bevise din identitet med en offentlig utstedt legitimasjon med bilde. Klikk på Fortsett for å fullføre registreringsprosessen.

Hvordan finansiere COINBASE-kontoen din

For å finne din COINBASE-konto må du logge inn på din personlige konto. Åpne handelsvisningen på pro.COINBASE/trade og gå til venstre kolonne for å velge innskuddsalternativet under Wallet Balance. Velg typen valuta du vil sette inn, og velg deretter den bekreftede bankkontoen du vil bruke til å finansiere COINBASE-kontoen din. Skriv inn beløpet du vil sette inn og klikk på Bekreft-knappen.

Hvordan ta ut penger fra COINBASE-kontoen din

For å ta ut penger fra COINBASE-kontoen din må du følge nesten de samme trinnene som du gjorde da du satte inn penger på kontoen din. Så gå igjen til pro.COINBASE/trade og velg Trekk ut i venstre kolonne. Nå kan du velge ACH-bankoverføring eller bankoverføring-fanen. Velg bankkontoen din og skriv inn beløpet du ønsker å ta ut. Bekreft transaksjonen.

 Hvor lang tid tar det å åpne en COINBASE-konto?

Prosessen med å åpne din egen COINBASE-konto kan være litt frustrerende fordi du må legge inn mye informasjon og svare på noen få spørsmål. Men generelt, med alle verifiseringsprosessene bør det ta mindre enn 10 minutter å opprette din egen konto.

Kampanjetilbud tilgjengelig på COINBASE

Det er noen kampanjetilbud tilgjengelig på COINBASE. En av de viktigste er insentivet for nye brukere. Snurr hjulet for å tjene fantastiske belønninger etter at du har opprettet kontoen din og fullført ditt første kryptovalutakjøp. Du vil få en belønning i USD eller Bitcoin som kan være opptil $200. Du vil også kunne få Bitcoin verdt $5 når du kjøper noe krypto. Vi vet alle at deling er omsorg. Inviter vennene dine til COINBASE og dere vil alle motta en $10 bonus. I tillegg til alt det ovennevnte, bør du sjekke ut læringsbelønningssiden for å finne ut hvordan du kan bli en mester i kryptovalutamarkedet og få en fordel ved å gjøre det. For hver oppgave du fullfører vil du motta krypto på COINBASE-kontoen din.

COINBASE kundeservice

Hvis du ikke har klart å finne et tilfredsstillende svar på FAQ-siden, bør du umiddelbart kontakte kundestøtteteamet ved å sende en e-post til contact@COINBASE, sende en melding til den virtuelle assistenten eller chatte med en agent via chat støtte eller via direkte telefonstøtte. Numrene er +1 (888) 908-7930 for USA og internasjonale samtaler, +44 808 168 4635 for Storbritannia, 1800 200 355 for Irland og 000 8000503236 for India.

Fordelene ved å bruke COINBASE

Vil du ha tilgang til et bredt utvalg av kryptovalutaer, inkludert Bitcoin og Ethereum? hvaVil du begynne å handle med en av bransjelederne? Da bør du begynne å bruke COINBASE for å låse opp enda flere fordeler som tilgang til pedagogisk innhold der du kan lære de skjulte hemmelighetene til kryptovalutaens verden og bli belønnet for det eller tilgang til en førsteklasses mobilapp eller et fantastisk team av kundeservice som gir deg muligheten til å chatte live med en agent. Du kan også tjene gratis kryptovalutaer, samt mange andre fordeler. Og dens førsteklasses sikkerhetsfunksjon er også verdt å nevne som vil holde deg trygg mens du kjøper, selger, overfører eller lagrer kryptovalutaer.

Slik lukker du COINBASE-kontoen din

Hvis du ønsker å stenge COINBASE-kontoen din, bør du huske på at du må ha en nullsaldo før du avslutter den. Heldig for deg, COINBASE er et av disse kryptovalutaselskapene som lar brukerne lukke kontoene sine på egen hånd. Få tilgang til din personlige COINBASE-konto. Gå til fanen Aktivitet og trykk på Lukk konto-knappen som du finner nederst på siden. Skriv inn passordet ditt og lukk kontoen din. Vær oppmerksom på at COINBASE vil fortsette å beholde noen av dine personopplysninger i minimum 5 år eller så lenge det er nødvendig for å overholde selskapets juridiske forpliktelser, for å forhindre svindel eller for å løse eventuelle tvister.

COINBASE kupongkode

Hvis du alltid leter etter en smart måte å dra nytte av rabatter på, er her den enkleste måten å redusere kostnadene ved dine kryptovalutatransaksjoner. På siden vår vil du se mange COINBASE kupongkoder. Når du finner den som passer dine behov og preferanser, må du klikke på knappen Se tilbud. Og et nytt vindu åpnes der du vil se viktig informasjon om hva du må gjøre for å få rabatten din. Med våre kupongkoder kan du spare opptil 10 % rabatt eller noen ganger enda mer.

COINBASE på sosiale medier

Få tilgang til de siste oppdateringene og nye kampanjer. Bli med COINBASE på sosiale medier nå for å holde kontakten med alt som skjer i kryptovalutamarkedet. Følg COINBASE på Twitter, Reddit, Facebook, LinkedIn, TikTok, Instagram og YouTube for interaktive videoer, nyttige intervjuer og mer. Ikke glem å lese bloggen heller fordi du vil få tilgang til utrolig informasjon som vil hjelpe deg å bli en kryptovaluta-profesjonell.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av COINBASE-referansekupongkoden

Akkurat nå er den største rabatten som tilbys av COINBASE-referansekupongkoden $10. Men vi anbefaler at du regelmessig følger aktiviteten til COINBASE fordi fra tid til annen organiserer selskapet forskjellige kampanjer som kan gi deg mer enn $25 med henvisningskupongkode.

COINBASE-kupong for nye kunder

COINBASE belønner sine nye kunder med en kupongkode som har en minimumsverdi på $5.

Tjenester som ligner på COINBASE

Vil du prøve noe annet? Visste du at Internett er fullt av tjenester som ligner på COINBASE? Lær om andre selskaper som dette og sjekk ut Maiar.com, Luno.com, TRASTRA.com, Phemex.com, ProBit.com eller crypterium.com.

COINBASE Black Friday-tilbud

Finn ut nå hvordan du kan få tilgang til fantastiske besparelser på dine kryptovalutatransaksjoner. Gå til COINBASE på Black Friday for å finne ut hvordan du kan spare opptil 15 %. Det som er enda mer spennende er at noen ganger har COINBASE spesialtilbud for visse kryptovalutaer. Du kan tjene enda mer penger når du handler på Black Friday.

COINBASE 11.11 Tilbud

Selv om du ikke finner mye informasjon om COINBASEs 11.11-tilbud, betyr ikke dette nødvendigvis at du ikke kan spare stort på årets største salgsdag. prøv det og kom til COINBASE på Double 11- eller Singles Day-salgsarrangementet og få tak i det som er ditt på kort tid.

COINBASE Cyber ​​​​Monday-tilbud

Gikk du glipp av COINBASE-salget på Black Friday og Singles Day? Du har fortsatt muligheten til å redusere kostnadene for dine priser eller få betydelige rabatter. Besøk COINBASE på Cyber ​​​​Monday for å låse opp minst 10 % rabatt.

COINBASE juletilbud

Vær spesiell. Og invester i en mer uvanlig julegave til deg selv og dine kjære. Det er på tide å imponere dine kjære med kryptovalutaer. COINBASE kommer med spesielle juletilbud som lar deg sende krypto til hvem du måtte tenke på.

COINBASE mobilapp

Få tilgang til den enkleste og raskeste måten å selge, kjøpe, lagre eller bytte favorittkrypten din på. Last ned den offisielle COINBASE-mobilappen nå, tilgjengelig på Google Play og App Store, for å handle mens du er på farten rett fra smarttelefonen din. Appen hjelper deg med kryptovalutavirksomheten din når som helst og hvor som helst.

De mest populære kryptovalutaene som handles på COINBASE

De mest populære kryptovalutaene du kan handle på COINBASE er Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Solana, Cardano, Dogecoin, Polygon og USD Coin.

 

 

Hvor kan du skrive Coinbase-henvisningskoden din?

Hvis du ønsker å dra nytte av Coinbase-henvisningskoden din, er alt du trenger å gjøre å klikke på lenken du mottok fra vennen din og rabatten vil bli brukt automatisk.

Kan jeg overføre penger til Coinbase fra et Mastercard/Visa-kort?

For å overføre penger til Coinbase-kontoen din fra et Mastercard- eller Visa-kort, må du koble et 3D Secure-kort til kontoen din ved å gå til Innstillinger og deretter Betalingsmetoder. Velg fanen Koble til en ny konto øverst til høyre. Velg Kreditt-/Debetkort, fyll inn faktureringsadressen og skriv inn kortdetaljene dine. Velg knappen Legg til kort. Hvis alt går etter planen, kan du nå gå til Kjøp/Selg Digital Valuta-siden, hvor du må angi hvor mye penger du vil overføre. Velg kortet ditt som betalingsmåte, bekreft det og trykk på Fullfør kjøp-knappen. Du kan også bli omdirigert til bankens nettsted for å bekrefte prosessen, men dette avhenger av banken din.

Kan jeg overføre penger til Coinbase fra PayPal?

Hvis du vil overføre penger til Coinbase-kontoen fra PayPal, må du koble bankkontoen din til PayPal-kontoen din ved å fullføre prosedyrene for bekreftelse av identitetsdokumenter, og du må angi bostedslandet ditt. Nå kan du gå til kontoen din, til Innstillinger og deretter til Betalingsmåte hvor du må velge fanen Koble til en ny konto. Etter å ha valgt PayPal, må du logge på din egen PayPal-konto. Vær oppmerksom på at PayPal-e-posten din alltid må samsvare med Coinbase.com-e-postadressen din. Ellers må du fullføre tofaktorautentisering av sikkerhetsformål på Coinbase-kontoen din. Når du har klart å fullføre alle disse trinnene, kan du overføre penger fra PayPal som du ville gjort med nesten alle andre typer overføringer. Du vil bli guidet gjennom hele prosessen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
Coinbase.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på COINBASE-avgifter

Hvis du ønsker å spare penger på COINBASE-provisjoner, anbefaler vi deg på det sterkeste å bli med i det offisielle affiliateprogrammet for å motta 50 % av dommerprovisjonene dine de første 3 månedene. Du bør også registrere deg for Coinbase Pro ved å bruke Coinbase-legitimasjonen din for å minimere provisjonskostnadene. Det er også verdt å prøve Learning Rewards-programmet som fra tid til annen gir deg mindre provisjoner når du fullfører en oppgave, et kurs osv.

Coinbase.com Kupong

Andre lignende butikker