CASETiFY Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseGratis frakt over hele verden25 januar
kupongKjøpe 2 spar 20% på casetify.com08 februar
kupong$5 CASETIFY rabatt kode + gratis frakt03 februar
kupong$20 rabatt på CASETIFY.com med denne kupong koden22 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Casetify anmeldelse

Virksomheten til nettbutikken Casetify startet med salg av deksler med høy motstandskraft for mobiltelefoner. Med tiden stiliserte de utseendet på dekslene, som ble mer og mer mangfoldig og vakker. Deretter utvidet produktutvalget og opplevde en utvidelse til andre elektroniske enheter, som også krever effektive ulykkesbeskyttelsesløsninger. Så nå kan du finne i denne nettbutikkvesken, klistremerker, glassark og stropper til smartur, bærbare datamaskiner og iPads. Produktsortimentet er dedikert til Apple og Samsung-produkter, spesielt Galaxy-serien.

Nyttig informasjon om Casetify

Butikken har en veldig stor samarbeidskjede, og det er derfor du kan finne disse produktene i andre butikker. For å få dekslene på en mest mulig effektiv måte, må du imidlertid kjøpe dem fra det offisielle nettstedet, der leveringen skjer internasjonalt. Gjennomsnittlig leveringstid beregnes i henhold til den valgte leveringsmetoden og bestemmelseslandet for produktene, med en ventetid mellom 5 og 23 virkedager. Returnering av produktene må nevnes for teamet i butikken, og påkalle grunnen. Hvis det blir løst, vil du dra fordel av 50% avkastning. Returforespørsel må rettes til kundeforholdstjenesten innen 10 dager etter mottak av produktene. Betaling skjer sikkert gjennom det elektroniske systemet, hvor de fleste kreditt- eller debetkort blir akseptert, samt PayPal.

Info om hvordan du bruker en Casetify-kupongkode

Enhver Casetify-kupongkode har et spesielt opprettet område som kan legges inn etter kopiering. Den er til stede på slutten av anskaffelsesprosessen, når betalingsmetoden er valgt. Deretter blir kampanjekoden registrert og rabatten blir brukt.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
08 Kan 2021

Andre lignende butikker