Casetify Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongCasetify kupongkode for telefon tilfeller: få 15% rabatt10 august
kupongCASETiFY.com kampanjekode: 15% rabatt på hele nettstedet19 juni
ForfremmelseForfremmelse på CASETiFY.com: gratis frakt ordre OVER EUR36. 9923 april
kupongKos deg med kampanjekode kl CASETiFY.com opptil 15% rabatt21 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Casetify selger Norge

Casetify fungerer som en designplattform hvor du kan finne mobiltelefontilbehør og andre teknologiske gjenstander, her kan du lage din egen personlige veske til mobiltelefonmodellen du har, og best av alt, du kan bruke Instagram -bilder til å gjøre designet til deg vil, hvor du kan la fantasien fly og skape den på den beste måten og i den beste stilen vil denne kategorien oppnås ved å klikke på TILPASS, i tillegg til at du kan finne kategorien for APPLE WATCH stropper der du kan tilpasse stroppene og det er alle typer og størrelser du liker, så vel som teknologisk tilbehør, så er det TELEFON -alternativet som har hele listen over merker og modeller som du kan sette ditt personlige preg på.
Denne plattformen har også et område der den navngir alt tilbehøret som kan tilpasses, blant dem kan du finne: UV -desinfeksjonsmiddel, AirPods, lynkabel, trådløse ladere, blant mange andre. I tillegg til dette har Casetify også et spesielt område med alle samlingene som butikken tilbyr, samt artister og samarbeidspartnere.

Hvordan Casetify sender bestillinger til Norge

Butikken sendes over hele USA, så vel som til alle land i verden, hvis du velger standard forsendelsesalternativ, vil den ha en estimert leveringstid på 6 til 12 virkedager ved leveranser i landet, for forsendelser utenfor USA, anslås en leveringstid på 5 til 23 virkedager, dette vil avhenge av stedet hvor bestillingen din blir rettet. Men det er et alternativ for ekspresslevering med DHL, med det kan bestillingen din leveres innen en periode på 3 til 5 virkedager; Eksportkostnadene vil være gratis i standard forsendelsesalternativ, bare hvis kjøpet er større enn 35USD, hvis ikke, vil disse ha variasjoner avhengig av vekten og stedet det skal til, alt dette vil bli beregnet på slutten av din kjøpe.

Hvilke rabatter tilbyr Casetify Norge?

Foreløpig har butikken ikke tilbud eller rabatter. Hvis dette er tilfelle, vil de bli publisert på hovedsiden med informasjon om prosentandelen rabatt som gjelder og gyldighetsdagene for den samme.

Betalingsmåter hos Casetify Norge

Casetify lar deg foreta betalingene dine med kreditt- eller debetkort, VISA, MARTERCARD, AMERICAN EXPRESS og JCB, du kan også foreta betalingen ved hjelp av PayPal eller Apple -betalingskontoer, uten å måtte avsløre bankinformasjonen din, og du kan foreta betalingen så lenge kontoene er behørig bekreftet.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra Casetify i Norge?

Casetify, leveringstiden kan variere avhengig av destinasjonen som tar for USA, mellom 6 og 12 virkedager og for land utenfor USA varierer den mellom 5 og 23 virkedager, på samme måte som de tilbyr ekspresslevering som Det kan ta 3-5 virkedager, men dette kan variere.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på Casetify Norge

For øyeblikket har den ikke kuponger eller rabatter. Du kan bare dra nytte av rabattene på noen av produktene.

 • 15% rabattkode for nye kjøp fra Casetify
 • 10% kupong for eksisterende kunder i denne nettbutikken
 • Opptil 60% rabatt sammenlignet med startpriser
 • Ekstra rabatt for nyhetsbrevabonnenter
 • Gratis frakt på bestillinger over $ 40

Casetify Norge kundeservice

I Casetify for spørsmål eller forslag, bør du gjøre det gjennom siden ved å fylle ut et skjema med en serie data, inkludert e -posten din, og så snart som mulig sender de deg et svar. Du kan også gjøre det via Twitter og Facebook.

Fordeler med å bruke en Casetify -kupong i Norge

Å få rabattkuponger på Casetify er en frihet for elskere av tech -tilbehør, ettersom de har muligheten til å kjøpe flere produkter enn de hadde regnet med.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt fra Casetify fra Norge?

I Casetify må du sende en tidligere e -post med årsakene til returen, som senere vil motta et svar med retningslinjene du må følge for prosessen. Dette må gjøres innen en periode på ikke mer enn 10 virkedager etter mottak av kvitteringen . bestille.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Rabatten for nye kjøpere av nettbutikken for mobiltelefonvesker og tilbehør Casetify er 15% i form av en rabattkupong.

Casetify Norge på sosiale medier

Casetify, for øyeblikket kan du bare se informasjon om produktene deres på deres sosiale nettverk. Under har du imidlertid en liste over hovedsidene i sosiale nettverk der du kan se de siste nyhetene, kupongene og kampanjetilbudene til denne nettbutikken.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt tilbys av Casetify for kjøpere i Norge

Casetify tilbyr ikke rabatter på sine produkter og / eller tjenester, du kan bare finne noen av dem med rabatter. Uansett kan du på visse dager dra nytte av velkomstkupongen på 15% for nye kjøpere og kampanjetilbud med opptil 60% rabatt.

Casetify Norge kupong for nyhetsbrevabonnement

Ved å abonnere på Casetify kan du motta informasjon og nyheter om produktene deres, samt rabatter og eksklusive tilbud som de kan markedsføre.

Butikker som ligner på Casetify

I Casetify er det uten tvil en særegenhet som skiller seg ut fra at du kan designe dekslene til mobilen, iPad og Apple -klokkerem, blant annet, men du kan også finne dem uten å være designet hvis den av en eller annen grunn ikke har det vært din Jeg liker du kan besøke andre butikker og se etter lignende alternativer en av dem er ebay.com, aliexpress.com.

Casetify Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Akkurat som alle de store nettbutikkene har tilbud på BLACK FRIDAY, har Casetify også spesialtilbud for deg på denne spesielle dagen. Du kan få opptil 60% rabatt sammenlignet med prisene som er startet, og i tillegg kan du ved hjelp av en Casetify BLACK FRIDAY -kupong få en ekstra rabatt på opptil 20%.

Kupong for Casetify Norge for 11.11

11.11 er en veldig viktig dag innen teknologi. I dag, fra og med 11.11, har du betydelige rabatter basert på salgsfremmende kuponger eller gjennom spesialtilbud og på Casetify hvor du kan få opptil 50% rabatt på mobiltelefonvesker og annet tilbehør for mobile enheter som telefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner.

Kampanjekuponger fra Casetify Norge for Cyber ​​Monday

CYBER MONDAY kommer til denne butikken den første mandagen etter SVART FREDAG! Besøk nå vår tilbudsside Casetify BLACK FRIDAY og få opptil 66% rabatt på hundrevis av deksler til iPhone, Samsung, Huawei mobiltelefoner, samt tilbehør til disse internasjonalt anerkjente mobiltelefonene.

Casetify Norge Kuponger til jul

Casetify -kuponger for JUL er tilgjengelige noen dager før dette julebildet, sammen med noen ubestridelige kampanjetilbud som kumulativt gir deg opptil 70% av de opprinnelige prisene.

Casetify mobilapplikasjon for iPhone og Android

I Casetify kan du ha muligheten til å ha mobilappen for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play.

Kjente merker solgt i Casetify -butikken

Casetify er en butikk som er ansvarlig for å lage beskyttelsesvesker til mobiltelefoner, og blant de fremtredende artistene som jobber her er Hidden Gems, Bodil Jane, Ann Marie Coolick, Martina Martian, Dylan Conrique.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på Casetify.com?

I Casetify.com kan du bruke betalingskupongen din når du har valgt produktene dine, og du blir bedt om å kansellere dem før du utfører dette siste betalingstrinnet. Du får en boks der du må inkludere kupongnummeret ditt.

Kan jeg betale på Casetify.com med PayPal?

Blant betalingsmetodene som Casetify godtar, er betaling via PayPal, enkelt og raskt. Når du har valgt alle produktene i handlekurven, må du gå for å kansellere dem. I dette tilfellet finner du boksene for å velge betalingsmetode.

Tilbyr Casetify.com gratis frakt til Norge?

På Casetify.com kan du få gratis frakt så lenge kjøpene overstiger 40 USD.

Hva er de største rabatterte arrangementene i Casetify.com -butikken?

I løpet av året kan du fange sesonger og spesielle datoer der du kan få spesielle rabatter, i tillegg til lave priser, blant annet kan vi nevne Black Friday -rabatter for Casetify.com som arrangeres mellom november og desember dagen etter feiringen av Thanksgiving på fredag, noe som er gunstig for rabattene du kan finne på denne dagen, en annen dag som vi kan nevne rabatter på 11.11 (Singles Day) for Casetify.com stammer fra asiatiske land som tar fremgang dag for dag, og hvor du kan få veldig gode gode priser og rabatter, på samme måte er det Cyber ​​Monday -rabatter for Casetify.com som feires påfølgende mandag etter Black Friday -feiringen og tilsvarer online rabatter siden den utføres på cyber mandag, og endelig er det Julerabattene til Casetify.com som navnet indikerer, feires i desember måned der du kan få tilbud og rabatter deg i løpet av måneden.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Spesielle kuponger og kampanjer på Casetify Norge

Det er visse tider på året hvor du kan få spesielle salgsferier som har noen rabatter, samt salg, kampanjer og veldig gode tilbud som du kan dra nytte av for å kjøpe, noe som gjør at du kan spare mer enn du forventer . Noen av disse datoene du kan glede deg over er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • 15% rabattkode for nye kjøp fra Casetify
 • 10% kupong for eksisterende kunder i denne nettbutikken
 • Opp til 60% rabatt sammenlignet med startpriser
 • Ekstra rabatt for nyhetsbrevabonnenter
 • Gratis frakt på bestillinger over $ 40

Andre lignende butikker