Lenovo Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongLENOVO rabattkode for utvalgte bærbare og stasjonære datamaskiner: spar opptil 45%08 juni
ForfremmelseLenovo.com promo: ekstra 10% rabatt studenter og lærere20 juni
kupongKampanjekode på Lenovo.com: 15% rabatt valgte varer23 Kan
ForfremmelseLenovo.com gratis frakt promotion sitewide23 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Lenovo Norge selger

Lenovo.com ble etablert i november 1984 i Beijing, Kina, og er et multinasjonalt teknologiselskap som driver med design, produksjon og utvikling av elektroniske gjenstander som mobiltelefoner, nettbrett, stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, skrivere, servere osv. Og lagring enheter blant annet, samt Internett via en portal, har i dag hovedkontor i Kina og USA og salg av produktene i mer enn 160 land og filialer

Lenovo.com tilbyr en søkefunksjon i sine produkter med en fane for å UTFORSKE kategoriene som er PC og TABLETTER, hvor du blant annet kan få bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, nettbrett, tilbehør, programvare, hver med sine beskrivelser og du kan slå opp dem Merke og bruksmetode og spesifikasjoner, en annen kategori du finner er SMART PHONE. Dette vil omdirigere deg til MOTOROLA, hvor du får hele produktlinjen, etterfulgt av DATA CENTER -kategorien, der du finner servere, lagring, nettverk, etterfulgt av SMART DEVICES, og en veldig viktig en som tilsvarer TJENESTEN , den for PC, datasenter og tilbyr til og med støtte, LENOVO dekker effektivt behovene, løser og løser problemer raskt og effektivt gjennom sine produkter, og forbinder dermed tusenvis av mennesker i forskjellige deler av verden.

Levering av bestilte produkter til Lenovo i Norge

Når kjøpet er fullført, vil du motta en bekreftelses -e -post med et sporingsnummer. Dette kan ta alt fra en uke eller to, frakten varierer avhengig av landets forhold.

Hvilke rabatter tilbyr Lenovo Norge?

Du kan få rabattkuponger som du bare trenger å abonnere på, du kan få e -post med kampanjene deres, i tillegg til 33% rabatt med utløpsdato og 15% for bærbare datamaskiner til å fungere. Du kan få opptil 28% rabatt på forskjellige varer.

Betalingsmåter i Lenovo Norge

På Lenovo.com kan du få forskjellige betalingsmetoder som debet- eller kredittkort som Visa, MasterCard, AmericanExpress og Dinners Club.

Hvor lang tid tar det før Lenovo -produkter blir levert til Norge?

Lenovo bruker UPS -selskapet som leverandør for alle forsendelsene sine, som bruker standard forsendelsesmetode og fordi estimert leveringstid på produktene kan variere mellom 4 og 9 virkedager. Disse tidene kan også endres avhengig av destinasjonen du går til og retningslinjene for hvert land.

For øyeblikket tilgjengelige bilag i Lenovo Norge

Lenovo har for tiden en rekke kuponger og rabatter tilgjengelig for de interesserte, alt fra $ 10, $ 20, $ 50 og opptil $ 100.

Lenovo Norge kundeservice

Lenovo tilbyr flere systemer for å kontakte kundeservice, hvorav det ene er gjennom online chat, i tillegg til flere telefonlinjer som du må bruke avhengig av dine behov, f.eks. En linje til tilsvarer 8664260911 for forretningsordre og 8552536686 alternativ 3 for spørsmål til en eksisterende ordre.

Fordeler med å bruke en Lenovo -kupong i Norge

Å motta rabattkuponger og handle hos Lenovo er en stor trøst for brukerne fordi de kan kjøpe et produkt til uslåelige priser, besparelsene du får er utvilsomt en tilfredsstillelse og gleden ved å kjøpe, enten for arbeid, studier eller studier for å spille.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som jeg bestilte fra Lenovo fra Norge?

For å gå tilbake til Lenovo, er det første du bør gjøre å kontakte kundeservice på 18552536686 ved å aktivere alternativ 3, eller du kan gjøre det via bestillingsportalen. Denne prosessen må utføres innen 30 virkedager etter kjøpet. For produkter som er kjøpt i butikken, må du imidlertid gjøre dette innen 14 virkedager.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder hos Lenovo får rabattkuponger ettersom de tilbyr et stort utvalg for sitt neste kjøp.

Lenovo Norge på sosiale medier

Lenovo har for øyeblikket ikke rabattkuponger på sine sosiale nettverk, du kan bare få interessant informasjon om produktene.

Lenovo maksimal rabatt for kjøpere i Norge

Hos Lenovo kan du få flere rabatter, opptil maksimalt 65%.

Lenovo Norge -kupong for abonnement på nyhetsbrev

Når du registrerer deg som en ny bruker hos Lenovo, kan du få opptil $ 100 rabatt på nyhetsbrev som ny bruker og informasjonsbulletiner om produktene og kampanjene.

Lenovo-lignende butikker

Det er lignende butikker hvor du kan få tilbud og / eller rabatter på relaterte produkter, inkludert vi kan markere Aliexpress.com, ebay.com og andre alternativer du kan finne.

Lenovo Norge -kuponger for BLACK FRIDAY

Som spesielle salgsarrangementer for Lenovo kan vi markere flere spesielle datoer der du kan få gode tilbud og bemerkelsesverdige rabatter, inkludert Black Friday -rabatter for Lenovo, feiret den siste fredagen i november, hvor du kan få eksklusive tilbud som bare er tilgjengelig på denne dag.

Kupong for Lenovo Norge for 11/11

Et annet alternativ kan du finne i 11.11 (Singles 'Day) rabatter for Lenovo, selv om det er en dag som feires 11. november og ikke er kommersiell for øyeblikket, da det er en dag da begynnelsen kommer fra asiatiske land.

Lenovo Norge salgsfremmende kuponger for Cyber ​​Monday

Du kan også få Cyber ​​Monday -rabatter for Lenovo, og feiringen er mandag etter Thanksgiving eller Black Friday når det gjelder salg på nett, hvor du kan finne gode tilbud og rabatter.

kuponger til Lenovo Norge til jul

Og la oss ikke glemme de etterlengtede Lenovo-julerabattene, som slippes 24. desember.

Lenovo Mobile App for iPhone og Android

Lenovo har ikke mobilapplikasjoner. Du kan finne ut mer på deres sosiale nettverk som Facebook, Twitter, YouTube.

Kjente merker solgt i Lenovo Store

Blant de eksklusive merkene du kan få fra Lenovo, i tillegg til ditt eget merke, for eksempel Lenovo ThinkPad, ThinkBook, Yoga Legion eller IdeaPad, som du får i bærbare produkter.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
LENOVO Norge rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer på Lenovo Norge

Lenovo.com har mange tilbud og kuponger til sine kunder i Norge. Nedenfor er en oppsummering av de beste salgsfremmende kupongene og tilbudene for kunder i dette landet for i dag.

  • 10% cashback for online kjøp på hele nettstedet
  • 50% rabatt på 13 "ThinkPad X13 bærbar PC"
  • 50% rabatt på ThinkPad X- og T -serien
  • Ekstra rabatt på 5% på Thinkvision M14t mobilmonitor
  • Spar EKSTRA 5% på hver PC med gratis frakt!
  • Opptil 25% rabatt på Fitbit smartklokker og tilbehør
  • Ytterligere 5% rabatt på hele nettstedet, de beste e-kupongene for studenter og lærere
  • Opptil € 100 rabatt på ditt neste kjøp når du registrerer deg for Lenovo -e -post
LENOVO Norge kupongkode

Andre lignende butikker