DHgate Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTa USD5 kampanjekode på DHgate.com bestill OVER USD5019 november
ForfremmelseSpar opptil 50% rabatt på salgsvarer hos DHgate.com07 november
kupongDHgate.com USD25 kupongkode for OVER USD30005 november
ForfremmelseOpp til 80% rabatt for DHgate.com22 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva DHGATE selger Norge

DHGATE er en virtuell side dedikert til grenseoverskridende elektronisk handel fra bedrift til bedrift (B2B) og også fra bedrift til forbruker som gjør salget av produserte produkter mye enklere ved å knytte hovedsakelig kinesiske SMB-er med bedrifter og mennesker i det hele tatt. verden. Selskapet ble opprettet i 2004 av Diane Wang og hovedkvarteret ligger i Beijing.

DHGATE er tilgjengelig for alle verdens land, for øyeblikket får du det på 8 språk, som er: kinesisk, engelsk, russisk, spansk, tysk, portugisisk, italiensk og fransk; Det er anslått at det har rundt 21 millioner registrerte kjøpere, 2 millioner kinesiske selgere og tilbyr også mer enn 22 millioner produkter i forskjellige kategorier, blant dem kan du finne: mobiltelefoner og tilbehør, med en hel rekke modeller og merke med alle egenskaper du leter etter, her finner du også plass til: elektronikk og seng, sport og friluftsliv, helse og skjønnhet, et bredt utvalg av sko og tilbehør, samt et område designet for ditt hjem og hage, med tusenvis av produkter designet for deg.

På den annen side har denne nettsiden også kategorier som leker og gaver til de minste i huset, samt en stor katalog med anheng for dem, men som om det ikke var nok, stiller DHGATE til din disposisjon alt innen smykker og klokker, bryllup og formelle arrangementer, hårklipp for menn og kvinner, datamaskiner og spill, for elskere av teknologi, samt vesker og motetilbehør, og et stort utvalg av artikler for biler og motorsykler.

Hvordan DHGATE sender bestillinger til Norge

DHGATE lager forsendelser til alle deler av verden, for dette jobber den hånd i hånd med de beste budfirmaene for å dekke alle områder av verden, noen av dem som DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, blant annet mange andre; Denne plattformen har en tabell med all informasjon du trenger for fraktalternativene som du kan velge i henhold til landet du er, i tillegg til all informasjon om estimert leveringstid er det viktig å nevne at eksportkostnadene vil variere avhengig av gebyrene fra tollavdelingen i hvert land.

Hvilke rabatter tilbyr DHGATE Norge?

Butikken har flashtilbud som oppdateres hver 6. time, hvor du kan finne en uendelighet av produkter med ulike rabattprosent avhengig av kategorien du er ute etter.

Betalingsmetoder på DHGATE Norge

Du kan foreta betalingene dine på mange måter og med den beste som passer deg i henhold til hvor du er, den første av dem er gjennom kredittkort eller forfall, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB, DISCOVER, MAESTRO, samt Liker mange andre, du kan også gjøre det ved å bruke elektroniske lommebøker eller virtuelle kontoer som: SKRILL, MASTER PASS, WEB MONEY, i tillegg til å kunne betale ved hjelp av online overføringer med: POLI, BPAY, SOFORT, SPEI, blant annet andre, og til slutt kan du betale kontant gjennom butikker eller minibanker: OXXO, TICKET, MULTIBANCO, blant mange flere alternativer.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra DHGATE i Norge?

I DHGATE kan leveringstiden variere avhengig av destinasjonen dit du skal, samt forsendelsesmetoden du velger for forsendelsen, blant annet kan ePacket dens estimerte leveringstid ta mellom 7 og 12 virkedager, gjennom SingaporeRepost kan vare mellom 16 og 36 virkedager, for EMS kan det ta mellom 6 og 14 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på DHGATE Norge

DHGATE er kjent for det faktum at det hver dag har kuponger tilgjengelig og svært attraktive kampanjetilbud. Disse inkluderer følgende:

Opptil 90 % rabatt på mobiltelefontilbehør
Fornyede nettbrett med opptil 50 % rabatt
$2 rabatt velkomstkupong
10 % DHGATE-kupong for kjøp over $45
Opptil 50 % rabatt på tusenvis av elektroniske produkter
Kampanjekupong på $ 10 på bestillinger over $ 100
$5 rabattkupong på bestillinger over $50

DHGATE Norge Kundeservice

I DHGATE har du flere alternativer for å kunne kommunisere med kundeservice, en av dem er en nettprat som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, du kan også gjøre det gjennom Facebook Messenger, i tillegg til å sende én melding fra siden din, og en annen er i området for ofte stilte spørsmål og svar.

Fordeler med å bruke en DHGATE-kupong i Norge

Å få kuponger for kjøp i DHGATE har sine fordeler siden du kan skaffe deg et bredt utvalg av varer, kjøpe mer for mindre, det beste med dette er at det har uendelige kategorier som du kan s bære, for eksempel smykker, elektronikk, fødselspermisjon, biler blant andre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra DHGATE fra Norge?

Det første du må gjøre er å kontakte kundeservice, logge inn på din konto og finne bestillingen du ønsker å returnere, deretter sende en melding til selger for å kunne komme til enighet om retur ved refusjon eller erstatning av varene. artikler.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan benytte seg av eksklusive tilbud der de kan spare og dra nytte av kupongene de får. Rabattkupongene på $2, $3 og $5 for nye kjøpere fra DHGATE er tilgjengelige i dag.

DHGATE Norge på sosiale medier

Se nå etter de siste kampanjetilbudene, kupongene, nyheter og produktlanseringer på følgende sosiale nettverk.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av DHGATE for kjøpere i Norge

I DHGATE er det flere typer rabatter i tilbudene deres, blant annet kan du få maksimalt 60% rabatt, i noen av artiklene deres.

DHGATE Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg kan du få rabattkuponger som gaver, samt informasjon av interesse om deres produkter, samt deres tilbud og kampanjer.

Butikker som ligner på DHGATE

DHGATE er en internasjonal nettbutikk som har produkter laget av kinesiske produsenter, produkter som finnes i andre lignende butikker. DHGATE-alternativer inkluderer Aliexpress, GearBest, GeekBuying og Banggood.

 

DHGATE Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

På Black Friday får du oppsiktsvekkende rabatter på DHGATE Disse inkluderer kuponger med verdier mellom $2 og $50 samt kampanjetilbud som kan nå opptil 90% av startprisen. En DHGATE Black Friday-kupong gir deg en gjennomsnittlig rabatt på 12 %.

Kupong for DHGATE Norge for 11.11

11.11 er teknologiens dag! Denne 11. november har DHGATE en av årets største rabatter. DHGATE 11.11-kuponger verdt $ 2, $ 4, $ 5, $ 10, $ 15, $ 20, $ 24, $ 35 og $ 50 er tilgjengelige i dag.

DHGATE Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY, som navnet antyder, er en mandag dedikert til elektronikk og teknologi. Som en elektronikkbutikk har du på DHGATE kuponger med verdier mellom $2 og $50 samt rabatter på opptil 80%.
 
 

DHGATE Kuponger Norge til jul

JUL kan ikke komme uten enorme rabatter fra DHGATE. Blant disse rabattene kan du finne mobiltelefoner med opptil 60 % rabatt, tilbehør med opptil 90 % rabatt og kuponger med variable verdier.

DHGATE mobilapplikasjon for iPhone og Android

Ja, DHGATE har en mobilapplikasjon for både iOS og mobiltelefoner med ANDROID-operativsystem. I mobilapplikasjonen kan du få eksklusive DHGATE-kuponger og spesifikke kampanjetilbud.

Kjente merker selges i DHGATE-butikken

På nettmarkedet DHGATE kan vi finne flere kjente merker i verden, spesielt innen elektronikk. Disse kjente merkene inkluderer: HUAWEI, APPLE, VIVO, XIAOMI, OPPO, LENOVO, nubia, oneplus, ZTE, CUBOT, MEIZU, GIONEE, HISENSE, AGM, UMIDIGI, Homtom, SHARP, BLACKVIEW, vkworld, Doogee, Coolpad.

 

 

Tilbyr DHGATE gratis frakt til Norge?

Ja, i noen tilfeller kan du få gratis frakt fra DHGATE

Kan jeg betale på DHGATE med PayPal?

Nei, dessverre godtar ikke DHGATE lenger betalinger gjennom PayPal, en av de mest populære og populære betalingsmåtene innen netthandel.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på DHGATE?

DHGATE-kupongen må skrives i spesialboksen før kjøpet fullføres og deretter trykkes på Bruk-knappen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
DHgate Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer på DHGATE Norge

DHGATE er kjent for det faktum at det hver dag har kuponger tilgjengelig og svært attraktive kampanjetilbud. Disse inkluderer følgende:

Opptil 90 % rabatt på mobiltelefontilbehør
Fornyede nettbrett opptil 50 % rabatt
$ 2 rabatt velkomstkupong
10 % DHGATE-kupong for kjøp over $45
Opptil 50 % rabatt på tusenvis av elektroniske produkter
Kampanjekupong på $ 10 på bestillinger over $ 100
$5 rabattkupong på bestillinger over $50

DHgate Kupong

Andre lignende butikker