YOOXKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFår nå ekstra 20% rabatt med denne YOOX kupongen07 november
kupong10% YOOX rabatt kupong for første ordre05 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

YOOX gjennomgang

Butikken fokuserer på å forenkle kundens kjøpsopplevelse, og tilbyr det samme brede spekteret av produkter og merker som et kjøpesenter, men på digitalt nivå. Gjennom nettstedet og mobilapplikasjonen har du tilgang til kontoen din, så vel som de siste tilgjengelige produktene og kampanjene, med bare noen få klikk. Her kan du finne ikke bare klær og fottøyprodukter, men også tilbehør som vesker eller smykker, samt en avdeling for dekorasjoner og tilbehør til hjem og hage. Blant de mest populære merkene du kan finne i denne nettbutikken er Acne, Alexander Wang, Balenciaga, Celine, Dolce & Gabbana, Fendi, Givenchy, Gucci, Michael Kors, Moschino, Prada, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino og mange andre.

Nyttig informasjon om YOOX

Dessverre har butikken bare én standard leveringsmetode, som lages innen 4-7 dager etter ordrebekreftelse. Med tanke på hastigheten i transporten krever enhver ordre betaling av en tilleggsavgift, verdt 20 euro. Butikkens returpolicy aksepterer produkter, uten å påberope seg en grunn, innen 15 dager etter mottak av pakken. For øyeblikket kan betalingen utføres eksklusivt online, uten mulighet for å betale kontanter, gjennom et refusjonssystem. Dermed trenger du et kreditt- eller debetkort, som tilhører Visa, MasterCard, American Express eller JCB. Du kan også betale via PayPal-kontoen.

Info om hvordan du bruker en YOOX kupongkode

Kupongkoden har sin egen spesielle plass der den kan legges inn, nederst på handlekurvesiden. Etter at du har kopiert og lagt til koden her, blir den validert (eller ikke) automatisk, deretter blir den tilhørende rabattverdien trukket fra den endelige ordreprisen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker