TVC-MALL Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong6% kupongkode på TVC-MALL.com sitewide22 oktober
kupongKupongkode på TVC-MALL.com: 4% rabatt rekkefølge oevr USD800003 oktober
kupongPromo kode på TVC-MALL.com: USD20 rabatt rekkefølge OVER USD30016 oktober
ForfremmelseOpp til 40% rabatt på tvc-mall.com18 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva TVC-MALL selger Norge

TVC-MALL lokalisert i Shenzhen, Kina ble grunnlagt i juli 2008 og spesialiserte seg hovedsakelig på engrossalg av tilbehør til mobiltelefoner så vel som elektroniske produkter, og ble dermed i 2009 den ledende nettplattformen i bransjen.

TVC-MALL har et 24/7 team dedikert til kundeservice, og jobber med de mest anerkjente merkene på markedet som Huawei, Puluz, B-Soul, Basseus, Caseme, Nillkin, Mercury, Goospery, Hat Prince, blant andre , som du kan finne med bokstaver fra A til Å. Det er veldig enkelt å få tilgang til plattformen siden den har raske søkekategorier der vi kan nevne: Mobiltelefontilbehør, som Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi , One Plus, hvor du kan få etui, herdet glass, etuier, klokker, AirPods og mange flere varer. En annen kategori den har er Health Protection som du finner hansker, masker, termometre, en annen av de relevante kategoriene er den for Hjem og hage og utendørs hvor du får sykling, camping, trening og trening samt reiseutstyr, uten å glemme kategorien datamaskiner og nettverk eller forbrukerelektronikk.

TVC-MALL er en veldig komplett plattform når det gjelder artiklene den inneholder for fans av teknologi og dens verktøy.

Hvordan TVC-MALL sender bestillinger til Norge

I TVC-MALL samarbeider de med flere rederier hvorav vi kan nevne UPS, DHL, EMS, TNT, EPACKET, CHINAPOST, Swiss Post og Hong Kong Post samt muligheten til å hente som består i å trekke direkte fra lagrene . Leveringstid og kostnad varierer i henhold til vekt, destinasjon og fraktmetode.

Hvilke rabatter tilbyr TVC-MALL Norge?

Ved å være registrert kan du velge 3% rabatt samt motta e-poster slik at du er klar over kampanjene og rabattene de har. Du får også en seksjon med flash-tilbud som har utløpstid og tilbyr dermed 5 % rabatt på samme måte som de har 25 % rabatt på mobiltilbehør.

Betalingsmetoder på TVC-MALL Norge

I TVC-MALL aksepterer de forskjellige betalingsformer som Visa, MasterCard, American Express, JCB kredittkort, samt gjennom Citibank, Web Money Transfer, Poli Payment, Astro Pay, og også gjennom din PayPal-konto behørig verifisert .

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra TVC-MALL i Norge?

I TVC-MALL kan du finne forskjellige leveringstider og disse kan variere avhengig av landet du skal til, samt fraktmetoden du velger ved avbestillingstidspunktet, blant de estimerte tidene det tilbyr er for Sørøst-Asia varierer fra 2 til 10 virkedager, for USA, Mexico og Canada varierer det fra 3 til 35 virkedager, for Europa varierer det fra 4 til 45 virkedager og for andre områder tar det fra 5 til 45 virkedager. Disse estimatene kan også endres av tollprosedyrene i hvert land.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på TVC-MALL Norge

For øyeblikket kan du finne i TVC-MALL et stort utvalg av rabattkuponger som du kan nyte, noen av dem kan du finne er $20 i rabatter ved å bruke koden 20D1H7320 på alle produkter, slik at du kan få 6 flere typer kuponger brukt i alle produkter..

Opptil 40 % rabatt i den spesielle kategorien rabatter
$8 rabatt på bestillinger over $100
$60 rabattkupong på bestillinger over $500
Kampanjekupong på $ 150 for bestillinger over $ 2500
$35 rabattkode TVC-MALL for minimum $400 brukt
Kampanjekode $25 rabatt hvis du bestiller over $300

TVC-MALL Norge Kundeservice

TVC-MALL gjør tilgjengelig for sine brukere eller klienter flere metoder for å kontakte kundeservice som kan gjøre det på den måten som passer best for deres smak, blant alternativene som tilbys av en Live Chat, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager en uke, også via Skype: TVCMALL, eller hvis du foretrekker det via WhatsApp 0033615139178, samt via QQ på 8060600, en annen måte er WeChat: TVCMALL-Sales, eller via e-postsalg @ TVC -MALL.COM eller på telefonnummer 008628416521 fra Mandag til lørdag fra 9:30 til 18:30.

Fordeler med å bruke en TVC-MALL-kupong i Norge

Å få rabattkuponger for å bruke dem i TVC-MALL har sine fordeler siden du kan kjøpe en rekke produkter i alle kategoriene, det beste av alt er at ved å anskaffe dem kan du spare mer enn du forestiller deg ved å ta flere produkter og betale mindre enn hva du trodde

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til TVC-MALL fra Norge?

For å gjøre en retur på TVC-MALL må prosessen gjøres innen en periode på ikke mer enn 7 virkedager etter mottak, og du må kontakte kundeservice siden all retur må godkjennes av kundeserviceteamet. Du vil også motta en nummer som må merkes på returboksen, vil du også motta alle instruksjoner for å lykkes med å fullføre returprosessen, produktene må være i originalemballasjen, disse må gjøres med posten.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte alternativene som TVC-MALL tilbyr fra siden sin, disse kan være tilbudene og rabattene, samt de tilgjengelige kupongene, i tillegg til 3 % når de abonnerer på deres nyhetsbrev.

TVC-MALL Norge på sosiale medier

For øyeblikket i de sosiale nettverkene til TVC-MALL kan du bare få informasjon av interesse om produktene deres.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av TVC-MALL for kjøpere i Norge

TVC-MALL har et bredt utvalg av rabatter i alle kategoriene, blant annet kan du få 30 % som en maksimal rabatt.

TVC-MALL Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg på TVC-MALL som nyhetsbrev får du nyhetsbrev med nyheter om produktene deres i tillegg til rabatter og spesialtilbud og kampanjer som er tilgjengelige, du kan også få tilgang til kuponger og TV-poeng, og opptil 3 % rabatt .

Lignende butikker til TVC-MALL

Hvis du foretrekker det, kan du besøke noen butikker som ligner på TVC-MALL hvor du finner noen lignende produkter som du kan verifisere og sjekke tilgjengelige rabatter eller leveringstider for. Noen av disse butikkene du kan besøke er Sunskyonline, Amazon, Ebay, Aliexpress.

TVC-MALL Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

For BLACK FRIDAY har TVC-MALL utarbeidet en rekke viktige rabatter for sine brukere i Norge: kuponger på 10 % og produkter med rabatt på opptil 60 % av startprisen.

Kupong for TVC-MALL Norge for 11.11

11.11 er en vanlig dag på TVC-MALL hvor rabatter er 10 % i henhold til kampanjekupongen for TVC-MALL og rabatter på opptil 50 % på TVC-MALL OUTLET.

TVC-MALL Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY startet nettopp med en kupongreaktivering sist fredag ​​da det var Black Friday-rabattbegivenheten: 10 % rabatt gjennom TVC-MALL Cyber ​​​​Monday-kupongen og rabatttilbud på opptil 60 %
 
 

TVC-MALL Norge Kuponger til jul

En uke før jul begynner kampanjene i denne butikken med luksusprodukter: opptil 70 % rabatt i OUTLET-kategorien og kuponger på 10 %, 15 % og 20 % på produkter som ennå ikke er med i andre kampanjer.

TVC-MALL mobilapplikasjon for iPhone og Android

TVC-MALL har tilgjengelig for sine kunder for å kunne glede seg over mobilapplikasjonen tilgjengelig for iPhone og Android hvorfra de kan foreta sine kjøp raskt og pålitelig, på TVC-MALL kan du skanne QR-koden for nedlasting.

Kjente merker selges i TVC-MALL-butikken

Noen av merkene du kan få på TVC-MALL er Level x, Enkay, Luphie, Red Pepper, Qialino, NXE, gkk, Caseme, Hoco, Amoro, Rurihai, Imak, Amoror, Kingxbar, Xincuco, Baseus, Mofi, Cartinoe, Principe Hat, DG Ming, Dix Ducis, Nilkin, Lemonda Smart, Usams, Divi, GUB, Acefast, Lention, Finebue, Kivee, Orico, Jakemy, Zomei, Sades, Kavaro.

 

 

Tilbyr TVC-MALL gratis frakt til Norge?

For øyeblikket har ikke TVC-MALL gratis frakt tilgjengelig.

Kan jeg betale på TVC-MALL med PayPal?

I TVC-MALL kan du foreta betalingen av produktene dine gjennom PayPals digitale plattform på en trygg og pålitelig måte, en annen måte å akseptere betalinger på er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i TVC-MALL?

Å skrive en rabattkupong er en enkel prosess i TVC-MALL for dette, det første du bør gjøre er å velge produktene du vil ta, når dette trinnet er gjort, bør du gå til handlekurven din hvor du vil starte betalingsprosessen , Her finner du en boks nederst til venstre på siden der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å bruke på kjøpet ditt.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
TVC Mall Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger på TVC-MALL Norge

Denne nettbutikken med produkter i ulike kategorier har en rekke kampanjekuponger og tilbud tilgjengelig for kunder i Norge. Noen av dem er kortvarige i bare noen få timer.

Opptil 40 % rabatt i den spesielle kategorien rabatter
$8 rabatt på bestillinger over $100
$60 rabattkupong på bestillinger over $500
Kampanjekupong på $ 150 for bestillinger over $ 2500
$35 rabattkode TVC-MALL for minimum $400 brukt
Kampanjekode $25 rabatt hvis du bestiller over $300

TVC Mall Kupong

Andre lignende butikker