TVC-MALL Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong$20 TVC-MALL rabatt kupong for alle ordre over $35009 april
kupong$1 TVC-MALL.COM Kupong for alle ordre over $1503 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

TVC-MALL gjennomgang

Butikken inneholder kategorier som mobiltelefoner og tilbehør til dem, spesielt tilpasset for hver modell og produsent, smarte enheter og tilbehør, forbrukerelektronikk, datamaskiner og nettverkselementer, verktøy, samt avdelinger dedikert til møbler og dekorasjoner til hjemmet og hagen. , sportsutstyr og for å tilbringe tid utendørs, samt viktige reservedeler til bilen. Butikken er verdsatt for tilgjengeligheten av produkter, som nesten aldri slutter, og fungerer som en markedsplass, der enhver bruker kan bli en selger for mange produkter. En annen fordel, høyt verdsatt for elektronikkbutikker, er at alle produktene som markedsføres her har ett års standardgaranti, i løpet av hvilken tid du kan sende produktet tilbake for å hente pengene dine eller endre dem.

Nyttig informasjon om TVC-MALL

Butikken tilbyr sine kunder totalt 5 leveringsmetoder, gjennom UPS, DHL, EMS, Swiss Post og HongKong post, som kan ta mellom minimum 4 virkedager og maksimalt 45 dager å ankomme. Leveringskostnadene kan gjøres etter at produktene er lagt til, beregnet i henhold til bestemmelseslandet, type produkt, vekt og valgt leveringsmåte. De viktigste aksepterte betalingsmetodene er Visa, MasterCard, JCB, American Express og PayPal, og gjøres gjennom sikre online betalingsmetoder. Dessverre er det for øyeblikket ingen mulighet til å betale ordren gjennom et cash back-system. For å returnere produktene har du 30 dager, fra dato for mottak av produktet, til å signalisere og sende pakken.

Info om hvordan du bruker en TVC-MALL kupongkode

Å bruke en TVC-Mall-kupongkode varer bare noen få sekunder og krever bare noen få klikk. Så du kan kopiere kupongkoden og oppgi den i et vindu under kjøpsprosessen. Deretter blir rabattverdien trukket fra den totale betalingen etter kupongbekreftelsen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker