Arket Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseKupong på ARKET.com: 10% rabatt kun for studenter31 Kan
kupong10% kupongkode på ARKET.com salgsvarer07 juni
kupongKampanjekode for ARKET.com: 15% rabatt03 august
kupongTa 10% kampanjekode for ARKET.com sitewide05 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva ARKET selger Norge

ARKET tilsvarer en moderne butikk som inkluderer butikker og en kafé, hvor du kan få tak i klær, sko, tilbehør, husholdningsartikler og vegetarkafé. ARKET mener at deres kunder har et veldig aktivt liv mellom jobb og familie, og samtidig ønsker de å være oppdaterte og moderne, og derfor har man som mål å tilby essensielle produkter til hjemmet og familien med tilgjengelige og essensielle produkter, med kvalitet og godt designet for å vare over tid.

I ARKET finner du blant sine kategorier for menn, kvinner, barn og husholdningsartikler hvor du kan finne strikkevarer, kåper, jakker, blazere, bukser, skjorter, bluser, t-skjorter, topper, skjørt, kjoler, sportsklær, undertøy , pyjamas, badedrakter, også sko, joggesko, loafers, hæler, sandaler, flater, vesker, crossbody, vesker, reise eller tilbehør som skjerf, solbriller, hatter, hansker, smykker som ringer, anheng og for hjemmet finner du produkter til kjøkken, stue, bad, og barnerom, samt leker til barn, produkter til dekorasjon, rengjøring og stell. I tillegg til alle delikatessene i kafeen, hvor du kan finne den beste sunne og veganske maten, kan du her se fra oppskriftene, desserter, salt mat, kaffe og hvis det ikke var nok, finner du de nødvendige redskapene for å kunne lage disse deilige oppskriftene. Et annet alternativ du har er e-boken din.

Hvordan ARKET sender til Norge

ARKET leverer til rundt 65 destinasjoner rundt om i verden gjennom budfirmaet UPS, som har en estimert leveringstid på 1 til 10 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr ARKET Norge?

Foreløpig i ARKET kan du bare få ved å besøke ARKET en av dem er 10% rabatten du får når du abonnerer på deres nyhetsbrev.

Betalingsmetoder hos ARKET Norge

På ARKET, når du har valgt produktene du vil ta, bør du gå til handleposen din hvor du kan betale for kjøpet ditt med kredittkort som Visa, MasterCard, eller gjennom PayPal eller Klarna.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra ARKET i Norge?

Hos ARKET anslår de leveringen av produktene deres innen en estimert tid på 3 til 5 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på ARKET Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige ARKET-kampanjetilbudene og kupongene:

ARKET Kupongkode 10 % rabatt på alle bestillinger
Spar €10 med en kampanjekode ARKET
40 € rabatt på utvalgte skjørt og kjoler
Gratis frakt med en ARKET-kupong
ARKET kupong på 14% hvis du er student

ARKET Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe +46844686444 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 16:00 og i helgene fra 10:00 til 16:00 sentraleuropeisk tid, annet alternativ er å sende en e-post til kundeservice.international@ARKET, kan du også gjøre det gjennom en nettsamtale fra siden din.

Fordeler med å bruke en ARKET-kupong i Norge

Det er mange fordeler du kan få når du bruker rabattkupongene dine på ARKET siden du kan få fordelen av å betale mindre som gjør at du kan kjøpe andre produkter av interesse, det beste av alt er at du på ARKET kan bære gjenstander til hjemmet og hele familien.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt på ARKET fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 30 virkedager etter at du har mottatt pakken din, for denne prosessen har du to alternativer, ett av dem er å fylle ut skjemaet mottatt i pakken din og legge det ved den nye pakken din for å bli returnert og ta den til et returkontor.Nærmeste UPS, et annet alternativ er å fylle ut et skjema fra UPS-siden, derfra kan du planlegge innsamlingsalternativet, returetiketten kan lastes ned på samme måte fra ARKET nettportal.

Eksklusiv ARKET-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte de 10 % som ARKET tilbyr når de abonnerer på nyhetsbrevet, i tillegg til rabattene som den har tilgjengelig.

ARKET Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av ARKET for kjøpere i Norge

Hos ARKET kan du få ulike rabatter på produktene dine, hvor du kan få maksimalt 70 % rabatt.

ARKET Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på ARKET kan du motta informasjonsbulletiner med nyheter, i tillegg til at du kan motta 10 % rabatt på ditt første kjøp.

Butikker som ligner på ARKET

Det er butikker som ligner på ARKET som du kan finne artikler i forskjellige stiler med som du kan lage dine måter å kle seg etter din smak og figur, du kan også se frakttider og kostnader, samt rabatter, disse butikkene er Calzedonia .com, SNIDEL.com, Forever21.com

ARKET Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday er en av de viktigste begivenhetene for ARKET av denne grunn forbereder det gode rabatter for denne dagen som kan få fra 72 %, i tillegg kan du nyte ekstra kuponger på opptil 10 %.

Kupong for ARKET Norge for 11.11

For 11.11 i ARKET kan du få veldig gode rabatter og kampanjer som du kan nyte samtidig, disse utrolige rabattene er fra 40% til 50%.
  

ARKET Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For ARKET er Cyber ​​​​Monday-rabattene veldig spesielle siden du i løpet av disse datoene kan finne enorme rabatter på produktene deres som du kan nyte fra 75% av, med veldig gode tilbud og rabatter.
 

ARKET Norge Kuponger til jul

Til jul leverer ARKET i løpet av desember måned flotte tilbud og rabatter på produktene sine med rabatter som du kan finne på enkelte sesongprodukter fra 45%.
   

ARKET mobilapplikasjon for iPhone og Android

ARKET har foreløpig ingen mobilapplikasjon.

Kjente merker selges i ARKET-butikken

Hos ARKET kan du finne kjente merker som Adidas, Havaianas, Birkenstock, Afroart, New Balance, Reebok, Teva, Sigg, Veja Steamery med flere, samt selvfølgelig deres eget ARKET-merke.

 

 

Tilbyr ARKET gratis frakt til Norge?

I ARKET for at leveringen din skal være gratis, må du foreta et kjøp på mer enn 200 USD, hvis det er mindre kan kostnaden for forsendelsen være 20 USD

Kan jeg betale på ARKET med PayPal?

Hos ARKET kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom Klarna.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i ARKET?

ARKET gir sine kunder en boks øverst til høyre på siden der de må inkludere kupongnummeret de ønsker å søke, når de er fullført må de fortsette med betalings- og fraktprosessen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
ARKET Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos ARKET Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra ARKET? Nedenfor er en liste over de siste:

ARKET Kupongkode 10% rabatt på alle bestillinger
Spar €10 med en kampanjekode ARKET
40 € rabatt på utvalgte skjørt og kjoler
Gratis frakt med en ARKET-kupong
ARKET kupong på 14% hvis du er student

ARKET Kupong

Andre lignende butikker