Bybit Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelsebybit.com 20% kupongkode registrer deg27 oktober
ForfremmelsePrmotional code for bybit.com: ekstra 10% rabatt sitewide19 oktober
Forfremmelsebybit.com USD30 rabattkode ny kunde sitewide21 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er BYBIT

Vil du vite alle de skjulte hemmelighetene til kryptovalutamarkedet med den raskest voksende kryptovalutabørsen og handelsplattformen i verden? Med hovedkontor i Singapore med kontorer i Hong Kong og Taiwan, ble BYBIT grunnlagt i mars 2018 av Ben Zhou og er en handelsplattform for kryptovalutaderivater som har fanget hjertene og sinnene til 10 millioner brukere over hele verden ved å gi deg tilgang til unike funksjoner og en handelsopplevelse som du aldri har opplevd før. Med BYBIT kan du trygt kjøpe, selge og handle BTC, altcoins og NFT-er.

Hvordan åpne en konto på BYBIT

Hvis du vil åpne din egen konto på BYBIT, må du gå til den offisielle nettsiden og trykke på Registrer deg-knappen som du finner i øvre høyre hjørne av hovedsiden. Et nytt vindu åpnes der du kan opprette kontoen din med din e-postadresse eller telefonnummer. E-postadresse eller telefonnummer avhengig av alternativet du vil velge, legg til et sterkt passord og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen. Klikk nå på Fortsett-knappen for å åpne bekreftelsessiden der du må fullføre kravene av sikkerhetsgrunner som ble sendt til din e-postadresse eller som en melding på mobilen din. Hvis du har lagt inn all informasjonen riktig, vil kontoen din opprettes i løpet av sekunder. I tillegg kan du alltid velge å logge på via Google-kontoen din.

 Hvordan finansiere din BYBIT-konto

Vil du finansiere din BYBIT-konto med kryptoaktiva? Logg inn på kontoen din og klikk på Eiendeler som du finner øverst til høyre på hjemmesiden. Du vil bli omdirigert til Assets-siden, hvor du må klikke på Innskudd-knappen i listen over mynten du vil sette inn på BYBIT-kontoen din. Du vil umiddelbart bli omdirigert til din BYBIT-innskuddsadresse, hvor du kan skanne QR-koden eller bruke kopier og lim-funksjonen til å sette inn pengene dine på BYBIT-kontoen din. Følg alle de siste trinnene for å fullføre transaksjonen.

Hvordan ta ut penger fra din BYBIT-konto

Trinnene du må følge for å ta ut penger fra din BYBIT-konto er mer eller mindre de samme som du brukte før for å fylle på kontoen din. Gå tilbake til BYBIT-kontoen din, klikk på Eiendeler for å bli omdirigert til Eiendeler-siden hvor du må klikke på Uttak-knappen og velge mynten du vil ta ut. Send inn forespørselen din og følg alle de siste trinnene for å fullføre transaksjonen.

 Hvor lang tid tar det å åpne en konto på BYBIT

Å åpne en konto på BYBIT vil bare ta noen få minutter. Dessuten, hvis du logger på med Google-kontoen din, vil BYBIT-kontoen din bli opprettet på bokstavelig talt sekunder.

Kampanjetilbud tilgjengelig på BYBIT

BYBIT ønsker deg velkommen med noen få kampanjetilbud for å hjelpe deg i din lille bedrift i kryptovalutaindustrien. Få tilgang til Rewards Hub-kategorien for å få opptil $30 i velkomstgaver. Sett inn og bytt for en sjanse til å få opptil 4000 USDT i belønninger sammen med VIP-oppgraderinger. Inviter også vennene dine til BYBIT for å få opptil 250 USDT per henvisning. Ikke nøl og bli med i BYBITs meglerprogram for å få opptil 45 % cashback i tre måneder.

BYBIT kundeservice

Hvis du går til den offisielle nettsiden, finner du hjelpesentersiden som tilbyr støtte og gode svar på store spørsmål. Men hvis du ikke er fornøyd med denne siden, kan du kontakte kundestøtteteamet ved å sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet. Du kan også bruke live chat-alternativet som er tilgjengelig 24/7, eller du kan sende en e-post til support@BYBIT.

 Fordelene ved å bruke BYBIT

BYBIT er plattformen som kommer godt med med et fantastisk 24/7 kundestøtteteam, en fantastisk intuitiv mobilapp samt rimelige eller ingen transaksjonsgebyrer i det hele tatt. På toppen av alt dette kan du med BYBIT handle kryptovalutaer med opptil 100x innflytelse, ha tilgang til pedagogiske ressurser og førsteklasses teknologi, verktøy og funksjoner. BYBIT er i utgangspunktet din one-stop kryptodestinasjon som gir deg BYBIT Earn, NFT Marketplace, Portfolio Margin, Smart Trading System, Significant Market Depth, HD Cold Wallet, Powerful API, samt 99,99% av systemfunksjonalitet og med enda mer.

Slik lukker du din BYBIT-konto

Du har to alternativer for å avslutte BYBIT-kontoen din. Du kan gå til kontoinnstillingene dine for å slette den selv, eller du kan sende en e-post til support@BYBIT og selskapet vil fikse alt for deg.

BYBIT kupongkode

Vår database oppdateres jevnlig. Dette betyr at du alltid vil finne oppdaterte kupongkoder som kan bety betydelige rabatter på opptil 20 %. Og for å dra nytte av disse rabattene, er alt du trenger å gjøre å klikke på knappen Vis tilbud. Et nytt vindu vil dukke opp som vil lede deg gjennom hele prosessen for å låse opp rabatten din.

 BYBIT på sosiale nettverk

Hold deg oppdatert! Gå ikke glipp av noen nyheter i kryptovalutaens verden og vær den første som får vite når BYBIT lanserer nye tilbud og kampanjekampanjer. Bli med i deres fantastiske sosiale medier og følg aktiviteten deres på Facebook, Pinterest, Instagram, YouTube, LinkedIn, Telegram, TikTok, Reddit, Medium og Discord. Du vil kunne møte andre kryptoelskere, og du vil ha tilgang til utrolige videoer, opplæringsprogrammer og en imponerende virtuell verden som vil lære deg hvordan du handler som en profesjonell. Ikke glem å også ta en titt på den offisielle bloggen hvor du vil ha tilgang til interessante og nyttige artikler som 10 nøkler til suksess i leveraged token trading, Hvordan tjene penger med kryptoopsjonshandel, Jorden rundt med krypto eller Hvordan tjene penger med kryptoopsjonshandel. crypto endrer spillet til sportsindustrien.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av BYBIT henvisningskupongkode

Den største rabatten som tilbys av henvisningsprogrammet BYBIT er 250 USDT per henvisning. Men den gode nyheten slutter ikke her. Copy Trading Referral Program kan gi deg opptil 30 % provisjon og 500 USDT bonus. Og fra tid til annen kan du få enda mer med Double the Fun Reloaded. Dette programmet kan gi deg 40 USDT per henvisning samt opptil 100USDT bonus.

BYBIT-kupong for nye kunder

Er du en nybegynner i kryptovalutaens verden? Registrer deg nå på BYBIT for å kreve velkomstgavene dine på $30. Og hvis du gjør ditt første ekspresskjøp, innskudd eller P2P-handel på omtrent $200 i en godkjent krypto innen 7 dager, vil du være kvalifisert til å få opptil $50 verdt BTC.

Tjenester som ligner på BYBIT

Nysgjerrig på å prøve andre kryptovalutaplattformer? Vil du se hvordan tjenester som ligner på bitby.com fungerer? Se hva andre selskaper kan tilby deg og se etter flere detaljer om Phemex.com, FTX.com, Luno.com, Gate.io, CoinSmart.com, Bittrex.com eller TRASTRA.com.

 BYBIT Black Friday-tilbud

Få ditt kryptokupp. Og besøk BYBIT på Black Friday for å gjøre krav på det som er ditt. Under denne begivenheten kan du spare opptil 40 % rabatt på kryptovaluta-handlene dine, og du kan redusere provisjonskostnadene.

 BYBIT 11.11 Tilbud

Leter du etter en god deal? Selv om vi ikke har vært i stand til å finne mye informasjon om BYBIT-tilbudene i arrangementet 11.11, bør ikke dette stoppe deg fra å komme tilbake til BYBIT 11. november. Vi er sikre på at mange overraskelser venter deg på dagen med det høyeste salget over hele verden, kjent som Double 11 og Singles Day.

BYBIT Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er en annen stor begivenhet som kan gi deg flotte rabatter og spesielle belønninger på BYBIT. Hvis du gikk glipp av tilbud fra de andre salgsarrangementene i november, er Cyber ​​​​Monday det beste alternativet. Du kan få minst 10 dollar i belønning.

 BYBIT juletilbud

Hva er den perfekte julegaven til deg? Hvis du leter etter den perfekte gaven til den mest fantastiske tiden på året, vil du garantert finne den på BYBIT. Invester i kryptovalutaer nå og bli belønnet uten handelsgebyrer og 10 %+ provisjoner på utvalgte produkter. Kun under juletilbudene.

 BYBIT Mobilapp

Kjøp og bytt kryptovalutaer mens du er på farten, når og hvor du vil, rett fra smarttelefonen din. Last ned den offisielle BYBIT-mobilappen nå, fra Google Play og App Store for å kjøpe krypto sømløst, sikkert. Du vil få enkel tilgang til kryptospothandelspar og nyte et bredt utvalg av kryptoderivater og futureskontrakter som BTCUSDT eller ETHUSDT og enda mer.

De mest populære kryptovalutaene som handles på BYBIT

På BYBIT kan du handle en av de mest populære kryptovalutaene inkludert Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP, Polkadot, Solana, USD Coin, Shiba Inu, Stellar, Dogecoin, Avalanche, Terra, Waves, Elrond og Cardano eller Filecoin og mye mer pluss.

 

 

Hvor kan du skrive bybit-referansekoden din?

Du kan skrive din bybit henvisningskode på registreringssiden. Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Registrer deg-knappen øverst til høyre på hovedsiden. Registreringssiden vises, hvor du finner en tekstlenke med en kampanje- eller henvisningskode (valgfritt). Klikk på den og skriv inn henvisningskoden din i boksen som vises.

Kan jeg overføre penger til bybit fra et Mastercard/Visa-kort?

Du kan overføre penger til din bybit-konto ved å bruke ditt Mastercard eller Visa-kort. Få tilgang til din egen bybit.com-konto, koble ditt Mastercard eller Visa debet- eller kredittkort til din personlige bybit-konto, fyll ut feltene med nødvendig informasjon og legg til kjøpesummen i bestillingsskjemaet. Deretter vil bybit be deg om å bekrefte betalingen din. Når dette er gjort, vil transaksjonen din fullføres og vises i transaksjonsloggen din. Det er så enkelt som 1, 2, 3.

Kan jeg overføre penger til bybit fra PayPal?

Dessverre kan du for øyeblikket ikke overføre penger til din bybit-konto fra PayPal-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
bybit.com Rabattkoder

 Tips for å spare penger på BYBIT-provisjoner

Du vil få 0 provisjoner med P2P Trading. Du kan også redusere provisjonskostnadene ved å øke VIP-statusen din. Jo mer du handler, jo mer sparer du. Sjekk dette ut fordi du til og med kan få null kommisjon med riktig VIP-nivå. Og den gode nyheten slutter ikke her. Rewards Hub kommer godt med, ikke bare med fantastiske fordeler og fordeler, men også med lavere provisjoner så lenge du fullfører enkle oppgaver.

bybit.com Kupong

Andre lignende butikker