Bittrex Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelse60% kupong for Bittrex.com salg05 oktober
ForfremmelseBittrex.com USD15 kampanjekode ny kunde20 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er BITTREX?

BITTREX har hovedkontor i Seattle, USA, og ble grunnlagt i 2014 av tre cybersikkerhetsingeniører, Bill Shihara, Richie Lai og Rami Kawach, og er en av verdens ledende kryptovalutabørser som gir tilgang til mer enn 440 kryptovalutaer du kan kjøpe. , selge og bytte. Ansett som en av de sikreste handelsplattformene i verden, ønsker BITTREX deg velkommen med banebrytende teknologi og institusjonell erfaring for både profesjonelle og nybegynnere i kryptovalutaindustrien. Med BITTREX vil du ikke bare få tilgang til en sikker plattform, men du vil også ha tilgang til en spesialbygd handelsmotor, raske innskudd og uttak, drivende innovasjon og selskapets løfte om å levere tjenester som oppfyller alle gjeldende USA, EU og Liechtensteins regelverk.

Hvordan kan du åpne en konto på BITTREX?

Før du åpner din egen konto på BITTREX, bør du vite at du må være tålmodig og følge alle retningslinjene våre fordi du må gå gjennom en bekreftelsesprosess som inkluderer flere sikkerhetstiltak. Dette gjøres for din egen sikkerhet og sikkerhet, for å hindre uautorisert tilgang. Den første er den første. Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Registrer-knappen som du finner øverst til høyre på hovedsiden. Velg riktig kontotype-knapp. Vi tror det ville være det personlige. For Corporate er det noen flere ting du må følge. Skriv inn en gyldig e-postadresse som også vil være ditt BITTREX-brukernavn sammen med et sterkt passord. Gå videre og klikk på Opprett konto-knappen. Sjekk nå e-postinnboksen din for å gå gjennom bekreftelsesprosessen. Du vil motta en lenke fra BITTREX. Klikk på den for å bekrefte e-postadressen din. Når dette er gjort, må du gjennomgå vilkårene for bruk. Godta alle vilkår og retningslinjer og klikk på Godta vilkår-knappen. Send inn grunnleggende profilinformasjon ved å fylle ut alle feltene som vises ved å bruke et tastatur med latinske tegn. Vær oppmerksom på at du må laste opp din offentlig utstedte ID. Klikk på Fortsett for å fullføre registreringsprosessen.

Hvordan kan du fylle på BITTREX-kontoen din?

Hvis du vil fylle på BITTREX-kontoen din, må du logge på din egen konto. Nå må du gå til Beholdning og deretter til Saldo hvor du vil se listen over alle tilgjengelige valutaer. Søk etter din foretrukne mynt eller token, og når du finner den, klikker du bare på innskuddsknappen rett under Handlinger-kolonnen. Innskuddssiden vil nå vises som inkluderer en liste med instruksjoner for ønsket mynt/token. Vær oppmerksom på at hvis du ikke tidligere har satt inn mynten eller tokenet på BITTREX-kontoen din, må du generere en ny lommebokadresse for den spesifikke mynten eller tokenet. Følg alle innskuddsinstruksjonene for mynten eller tokenet, kopier lommebokadressen for den og lim den inn i det nødvendige feltet. Når innskuddet ditt har startet, må du gå til fanen Innskudd for å sjekke statusen til transaksjonen. Gå til kolonnen Bekreftelser rett under Ventende innskudd for å se om innskuddet ditt er fullstendig bekreftet på blokkjeden før det krediteres BITTREX-kontoen din. Så snart innskuddet ditt er fullført, vil du se det i fanen Innskuddshistorikk.

Hvordan kan penger tas ut fra BITTREX-kontoen?

Trinnene du må ta for å ta ut penger fra BITTREX-kontoen din ligner på de du brukte for å legge til penger på kontoen din. Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Holdings-ikonet som du finner øverst til høyre på hovedsiden. Finn lommeboken du vil bruke til å ta ut penger, og klikk på Uttak-knappen som ligger rett under fanen Deler. Uttaksskjermen vises. Nå må du skrive inn mottakerens lommebokadresse og beløpet du ønsker å ta ut. Vær oppmerksom på at enkelte valutaer kan kreve en melding eller betalings-ID, etikett eller notat. Hvis dette er ditt tilfelle, må du oppgi det for uttaksprosessen, for hvis du ikke legger det ved, risikerer du å miste midlene. Hvis alt er bra, kan du nå klikke på Trekk ut-knappen. Skriv inn din 2FA-autentisering eller din 6-sifrede kode og trykk på Bekreft-knappen. Du bør finne transaksjonen din i delen Uttakshistorikk.

Hvor lang tid tar det å åpne en konto på BITTREX?

Å åpne din egen konto på BITTREX tar ikke for lang tid. Du trenger maksimalt 10 minutter for å registrere deg på plattformen, og dette er kun fordi du må gå gjennom en bekreftelsesprosess.

ELLER

kampanjetilbud tilgjengelig på BITTREX

Selv om BITTREX ikke har en klassisk tilbudsseksjon, betyr det ikke nødvendigvis at du ikke kan få tilgang til kampanjetilbud som kan hjelpe deg i din lille kryptovalutabedrift. Det er visse kryptovalutaer som kan gi deg utrolige belønninger. Hvis du for eksempel satser Cardano på BITTREX Global, vil du ha tilgang til forskjellige tilbud. Og alt du trenger å gjøre er å gå til fanen Tjen belønninger på din egen konto. Bli med i BITTREX Credits-programmet nå og tjen nok kreditter fra provisjonene du betaler på handlene dine for å spare mye på transaksjonsgebyrene. Ønsker du å få minst 10 % provisjon? Bli med i henvisningsprogrammet nå, og for hver henvist venn som fullfører en handel, vil du tjene stort.

BITTREX kundeservice

Hvis du ikke er helt fornøyd med svarene du finner på Support-siden, bør du kontakte kundeserviceteamet ved å sende inn spørsmålet ditt via det elektroniske kontaktskjemaet eller ved å kontakte en agent på den offisielle Bittrex Telegram-kanalen. Global. Du kan også kontakte en agent via live chat-alternativet.

Fordelene ved å bruke BITTREX

Bruk av BITTREX vil gi deg et førsteklasses sikkerhetssystem. Plattformen ble bygget fra grunnen av med flere lag med beskyttelse ved å bruke de mest effektive og pålitelige avanserte teknologiene for å holde kontoen din og pengene dine trygge og sikre. Andre bemerkelsesverdige fordeler er lave avgifter, avanserte handelsfunksjoner som direkte ordrebøker, avanserte kartleggingsverktøy, grense- og stoppordrer, samt tilgang til pedagogisk innhold. Med BITTREX har du også tilgang til et stort utvalg av kryptovalutaer og en brukervennlig plattform.

Hvordan kan du stenge BITTREX-kontoen din?

Hvis du ønsker å stenge BITTREX-kontoen din, må du kontakte kundestøtteteamet ved å sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet. Du må skrive inn e-postadressen din og en kort beskrivelse av grunnen til at du ønsker å forlate BITTREX. Kontoen din vil bli stengt innen 45 timer for å forhindre at noen kontoer lukkes ved et uhell. Når kontoen din er stengt, vil du ikke kunne åpne den igjen.

BITTREX kupongkode

Vil du spare minst 10 % rabatt på BITTREX? Vil du motta minst $15 når du registrerer deg på plattformen? På siden vår finner du de nyeste kupongkodene for BITTREX som kan gi deg fantastiske fordeler. Når du finner den som passer dine behov, klikker du bare på Se tilbud-knappen for å se trinnene du må følge for å få rabatten din.

BITTREX på sosiale nettverk

Vil du samhandle med lidenskapelige kryptoelskere som deg? Vil du være den første til å vite hvilken krypto som er best å investere i? Vil du ha tilgang til de siste tilbudene og nyhetene fra kryptovalutaens verden? Bli med i det fantastiske BITTREX sosiale mediefellesskapet og følg reisen deres på Facebook, Instagram, Twitter, Reddit, LinkedIn, Telegram eller YouTube for å få tilgang til nyttige videoopplæringer og intervjuer for å finne tips og triks for din bedrift med kryptovalutaer. Vi anbefaler også at du leser den offisielle bloggen hvor du får tilgang til nyttig og interessant informasjon. Her finner du mange artikler som The End of Ethereum, BTC vs ETH - Computational Logic, Transparency vs Privacy on the Blockchain eller Bittrex fortsetter å bygge for fremtiden.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av BITTREX-referansekupongkoden

Den største rabatten som BITTREX-referansekupongkoden tilbyr, er 10 % provisjon som du vil tjene hver gang en av dine henviste venner fullfører en handel på plattformen.

BITTREX-kupong for nye kunder

Den riktige BITTREX-kupongen vil gi deg $15 som en registreringsbonus når du oppretter din egen konto for første gang.

Tjenester som ligner på BITTREX

Ønsker du å handle andre kryptovalutaer som ikke er tilgjengelige på BITTREX? Eller kanskje du bare vil prøve noe nytt? Er du interessert i kryptovalutabørser som tilbyr mange belønningsprogrammer for sine mest lojale kunder? På tide å prøve andre tjenester som ligner på BITTREX. Ta en titt på BitYard.com, paxful.com, KuCoin.com, ProBit.com, Bitpanda.com eller Crypto.com.

BITTREX Black Friday-tilbud

Hva er det første du tenker på når du hører Black Friday? Spesialtilbudene, selvfølgelig. Og BITTREX er et av selskapene som lokker sine kunder med kampanjetilbud under dette spesielle salgsarrangementet. Vanligvis, under Black Friday, tilbyr BITTREX deg en prosentvis reduksjon i gebyret, samt ulike rabatter når du handler med spesifikke kryptovalutaer.

BITTREX 11.11 Tilbud

Kom tilbake til virksomheten og hold av datoen. Den 11. november, også kjent som Double 11 eller Singles' Day-salget, feirer selskaper over hele verden dagen med det største salget med stil. Gå tilbake til BITTREX og se om selskapet forbereder noe for sine mest lojale kunder.

BITTREX Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er en annen stor salgsbegivenhet som alle venter spent på gjennom året. På BITTREX kan du få minst 10 % rabatt på mange tjenester under Cyber ​​​​Monday-arrangementet.

BITTREX juletilbud

Lys opp lykke og overrask dine kjære med en unik og original julegave. Eller hvorfor ikke unne deg en kul julegave? Gå over til BITTREX i desember for eksklusive ferietilbud for kryptovaluta. Du kan få et gavekort fra din favorittkryptobørs til en god pris, eller du kan låse opp enorme rabatter på spesifikke kryptovalutaer.

BITTREX mobilapp

Hold kontakten. Last ned den offisielle BITTREX-mobilappen nå, tilgjengelig for iOS- og Android-enhetene dine, for å handle mens du er på farten og ta sikkerheten og fleksibiliteten din til et nytt nivå. Du kan kjøpe, selge eller bytte favorittkrypten din når som helst og hvor som helst rett fra smarttelefonen din. Du vil ha tilgang til alle funksjonene og funksjonene til skrivebordsversjonen, men denne gangen er de perfekt designet for mobilbrukere.

De mest populære kryptovalutaene som handles på BITTREX

Noen av de mest populære kryptovalutaene som handles på BITTREX er som følger: Bitcoin, Ethereum, Cardano, Chainlink, Dogecoin, Polkadot, Polygon, Tether, Litecoin og mer.

 

 

Hvor kan du skrive Bittrex-henvisningskoden din?

Når du først registrerer deg for Bittrex, vil du finne en tekst Skriv inn en henvisningskode (valgfritt) under boksen der du må skrive inn passordet ditt. Hvis du klikker på teksten, kommer det opp en boks hvor du manuelt kan legge inn referansekoden ved hjelp av tastaturet eller du kan lime den inn hvis du har valgt kopier og lim-funksjonen.

Kan jeg overføre penger til Bittrex fra et Mastercard/Visa-kort?

Ja, du kan overføre penger fra ditt Mastercard eller Visa-kort til din Bittrex-konto. Logg på din egen Bittrex.com-konto og velg fanen Holdings i hovedmenyen. Velg deretter Innskudd med debet- eller kredittkort i kolonnen. Skriv inn beløpet du ønsker å overføre til kontoen din, samt nødvendig kortinformasjon. Du må angi personlige opplysninger som fullt juridisk navn, kontonummer, adresse osv. Merk av i boksen som sier at du godtar alle vilkårene og personvernreglene. Fortsett deretter med alle trinnene for å fullføre transaksjonen. Vær oppmerksom på at du kanskje må gå gjennom verifiseringen av bankens 3DSecure-portal. Når overføringen er godkjent, vil du finne statusen til bestillingen din i Innskudd-delen.

Kan jeg overføre penger til Bittrex fra PayPal?

For øyeblikket kan du ikke overføre penger fra PayPal-kontoen din til Bittrex-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Bittrex.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på BITTREX-provisjoner

Hvis du vil spare penger på BITTREX-avgifter, bør du handle flere kryptovalutaer. Jo mer du handler, desto mindre blir provisjonene dine. Med Bittrex Credits Reward-programmet kan du også tjene provisjonsfrie handler, som vil hjelpe deg i mange handler. Og ikke glem at Bittrex Global har null gebyrer for innskudd.

Bittrex.com Kupong

Andre lignende butikker