CoinSmart Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseCoinSmart.com USD20 rabattkode sitewide04 oktober
ForfremmelseOPP TIL USD20 kupong for CoinSmart.com registrer deg20 oktober
ForfremmelseCoinSmart.com USD15 rabattkode12 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 Hva er COINSMART

Basert i Toronto, Canada, ble COINSMART grunnlagt i 2018 av Justin Hartzman og Jeremy Koven og er et av de mest populære digitale valutahandelsselskapene. Den har kjent stor suksess fra begynnelsen og har raskt blitt en pålitelig og pålitelig kryptovalutaplattform. Ansett som den sikreste og superenkle å bruke plattformen for online kryptohandel, passer COINSMART ikke bare for forretningsfolk, men også for nybegynnere. Hvis du tenker på å starte en ny virksomhet og ønsker å gjøre det for å tjene penger og investere for fremtiden din, så er COINSMART ditt reisemål for en verden av kryptovalutaer fordi det kommer godt med en rask registrerings- og verifiseringsprosess, en støtte team 27/7 kundestøtte og skattehjelp, innskudd samme dag og mye mer. Dessuten er COINSMART støttet av en registrert kanadisk bank som er i stand til å forhindre svindel ved å oppdage falske adresser og så videre.

Hvordan åpne en konto på COINSMART

For å åpne din egen konto på COINSMART, må du gå til den offisielle nettsiden og være over 18 år. Øverst til høyre på hjemmesiden finner du en knapp som heter Opprett en konto. Klikk på den for å åpne registreringssiden. Her må du skrive inn en gyldig e-postadresse sammen med et sterkt passord som må inneholde minst ett tall, en stor og en liten bokstav, ett spesialtegn og minst 8 tegn totalt. Velg ditt bostedsland og merk av i boksen for å godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen. Trykk på Registrer deg-knappen. Nå må du bestå en bekreftelsesprosess. Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelseskoden din og skriv den inn i det obligatoriske feltet. Fyll ut de tomme feltene med fullt navn, fødselsdato og adresse. Bekreft alt dette og vent på godkjenning fra COINSMART. Når selskapet har verifisert alt, kan du begynne å handle.

Hvordan finansiere COINSMART-kontoen din

COINSMART aksepterer kun midler i kontoinnehaverens navn. Hvis kontoinnehaveren er en felles bank, må du gi COINSMART en felles kontoutskrift. Logg på din egen konto og gå til lommeboksiden din. Klikk på Fiat-fanen og klikk deretter på Innskudd-knappen. Skriv inn beløpet du vil legge til kontoen din og trykk på knappen Bekreft innskuddsbeløp, fyll ut alle feltene med din personlige informasjon for å sette inn penger på kontoen din. Når midlene er sendt, vil de settes inn på COINSMART-kontoen din.

 Hvordan ta ut penger fra COINSMART-kontoen din

For å ta ut penger fra Velg din COINSMART-konto, må du logge inn på din egen konto. Klikk på Portfolio-kranen øverst på siden. Gå til Fiat-fanen for å klikke på Uttak-knappen rett under valutaen du ønsker å ta ut. Velg det alternativet som passer deg best fordi hver valuta er forskjellig. Noen aksepterer den elektroniske overføringen, andre SEPA og andre bankoverføringen. Når dette er gjort, åpnes en ny side hvor du må legge inn totalbeløpet, samt noen personlige opplysninger som fullt juridisk navn, adresse, kontonummer, etc. Du må også laste opp et dokument for å bekrefte navn og kontoinformasjon. Hvis du har gjort alt ovenfor, kan du nå trykke på knappen Bekreft uttaksbeløp. Nå må du skrive inn 2FA-koden din. Du vil motta en e-post som inneholder en lenke Ditt uttak venter. Klikk på linken for å få din endelige bekreftelse. Trykk på Godta-knappen for å fullføre transaksjonen.

Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos COINSMART

Hvis du følger våre enkle trinn, vil du åpne din egen COINSMART-konto raskere enn du trodde. I utgangspunktet, når du har sendt inn registreringsskjemaet, vil du bli verifisert i løpet av minutter, og du vil kunne få tilgang til pengene dine samme dag som du gjør et innskudd.

Kampanjetilbud tilgjengelig på COINSMART

For øyeblikket har ikke COINSMART en klassisk kampanjekategori. I stedet har den en SmartRewards-seksjon som fra tid til annen ønsker deg velkommen med forskjellige fordeler. Du kan også få forskjellige fordeler hvis du blir med i det offisielle affiliateprogrammet. Bli en partner i dag, og du vil tjene opptil $50 for hver henvisning som blir med i COINSMART. Eller bli med i henvisningsprogrammet og for hver venn eller familiemedlem som går inn på COINSMART gjennom henvisningslenken din vil du få $15 CAD.

COINSMART kundeservice

Hvis du ikke har funnet et tilfredsstillende svar på FAQ-siden, kan du kontakte

kundestøtteteamet, som er tilgjengelig 24/7 ved å sende inn forespørselen din via det elektroniske kontaktskjemaet, sende e-post til support@COINSMART eller via chat på live.

 Fordelene ved å bruke COINSMART

Hva vil du si om det faktum at du kan tjene en formue bare ved å handle krypto på COINSMART på den tryggeste og sikreste måten? Du vil også få innskudd samme dag, øyeblikkelig verifisering for nye kontoer, lave og til og med null gebyrer, tilgang til GetSmart-hub som vil låse opp et bredt spekter av læringsverktøy og hjelpe deg med å forstå kryptomarkedet bedre. I tillegg til alt det ovennevnte vil du med COINSMART få flere finansieringsmetoder som Interac, SEPA, bankoverføring eller elektroniske overføringer, muligheten til å følge alle operasjonene dine og tilgang til SmartGuarantee-policyen. Dette betyr at alle kontantuttak vil bli behandlet innen 5 virkedager, alle kontoverifikasjoner og alle innskudd vil bli behandlet samme dag som de mottas av COINSMART.

Slik lukker du COINSMART-kontoen din

Hvis du er sikker på å stenge COINSMART-kontoen din, må du sørge for at du har trukket ut alle valutaene dine, enten det er fiat eller krypto fra kontoen din. Du kan nå sende en e-post til support@COINSMART med emnet Kontostenging. I brødteksten i e-posten din må du skrive årsaken til at du stenger kontoen din og dine personlige data. Vær oppmerksom på at du også kan stenge kontoen din ved å snakke med en agent via Live Chat.

COINSMART kupongkode

På siden vår finner du oppdaterte og aktive kupongkoder for COINSMART. Ta en titt på hva vi har, og når du finner en kupongkode som passer dine behov, klikker du bare på Vis tilbud-knappen for å se trinnene du må ta for å få rabatten din.

 COINSMART på sosiale medier

Hold deg informert. Bli med i COINSMARTs kryptovalutafellesskap på sosiale medier og følg deres aktivitet på de mest populære kanalene som Instagram, Twitter, Facebook og LinkedIn for å få tilgang til engasjerende innhold, bedriftsoppdateringer eller forskjellige konkurranser og mye mer. . Du vil også ha tilgang til videoopplæringer og nyttige intervjuer. Ikke glem å sjekke ut GetSmart Hub, som er mer eller mindre som den offisielle COINSMART-bloggen. Her finner du viktige artikler som Who Started Bitcoin? Reisen til Ethereum Meltdown: En tidslinje, hva betyr OTC i kryptovaluta? o Kryptotrilemmaene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av COINSMART-referansekupongkoden

Den største rabatten som tilbys av COINSMART-referansekupongkoden er $15 CAD for hver henvist venn som registrerer seg hos COINSMART.

COINSMART-kupong for nye kunder

Hver nye COINSMART-bruker vil få en kupong på $20 etter registrerings- og bekreftelsesprosessen.

Tjenester som ligner på COINSMART

Er du alltid interessert i å prøve nye ting og nye aktiviteter? Hvis du kjeder deg med COINSMART, bør du vite at Internett er fullt av mange andre lignende tjenester som denne. Vi anbefaler at du prøver Coinbase.com, paxful.com, Gate.io, Phemex.com, FTX.com, BitYard.com eller crypterium.com.

COINSMART Black Friday-tilbud

Det er ikke lenger en overraskelse for noen at Black Friday er en av lederne når det kommer til salgsarrangementer. Og heldigvis prøver flere og flere bedrifter å tiltrekke brukerne sine til dette arrangementet. Et av disse selskapene er COINSMART. Den ønsker deg velkommen med ulike tilbud som 10 % rabatt på kjøp av Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Noen ganger gir det deg rabatter på transaksjonsgebyrer.

COINSMART 11.11 Tilbud

Har du noen gang hørt om salgsarrangementet som finner sted på samme dato hvert år? Husk at 11. november er Singles Day eller Double 11-salgsarrangementet rundt om i verden. Bli med på den smartere måten å gjøre krypto på nå, og kom tilbake til COINSMART 11.11 for å redusere kostnadene, avgiftene og få ekstra rabatter når du handler med visse kryptovalutaer.

COINSMART Cyber ​​​​Monday-tilbud

En annen stor begivenhet med gode tilbud er Cyber ​​​​Monday. Den kommer rett etter Black Friday, noe som betyr at hvis du går glipp av Black Friday-tilbud, har du en sjanse til til å begynne å handle på COINSMART og få enorme rabatter. Du kan spare minst 10 % når du kjøper visse kryptovalutaer, og du kan få enda flere fordeler som null provisjoner.

COINSMART juletilbud

Er du en kuppjeger på jakt etter den perfekte julegaven til deg selv eller dine kjære? Hvis du er en elsker av kryptovalutaer, er desember måneden din. På COINSMART vil du bli møtt med mange kampanjetilbud som kan gi deg kule og unike gaver som t-skjorter i begrenset opplag eller gavekort til forskjellige e-handelsplattformer eller gratis kryptovalutaer.

COINSMART mobilapp

Handle på farten når som helst, hvor som helst, og last ned den intuitive og brukervennlige COINSMART-mobilappen som er tilgjengelig for iOS- og Android-enhetene dine. Appen kommer til nytte med fantastiske funksjoner og et flott lommebokverktøy som hjelper deg med å kjøpe, selge og handle så enkelt som mulig.

 De mest populære kryptovalutaene som handles på COINSMART

På COINSMART kan du handle de mest populære kryptovalutaene, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Solana, Stellar, Cardano og EOS.

 

 

Hvor kan CoinSmart-henvisningskoden skrives?

Hvis du har en CoinSmart-henvisningskode, må du angi den når du registrerer deg for å opprette din egen konto. På registreringssiden, rett under feltene der du må skrive inn e-postadresse og passord, finner du en annen tekstkampanjekode. Under denne teksten er det en boks som heter Sett inn kode her. Dette er stedet hvor du må skrive inn henvisningskoden din for å få bonusen din.

Kan jeg overføre penger til CoinSmart fra et Mastercard/Visa-kort?

Med CoinSmart kan du overføre penger umiddelbart fra ditt Mastercard eller Visa-kort og du betaler opptil 6 % provisjon avhengig av hvor mye penger du ønsker å overføre. For å overføre pengene må du angi din egen CoinSmart-konto. I SmartTrade-delen finner du fanen Kjøp krypto med kredittkort. Klikk på den og velg kryptovalutaen du vil overføre. Skriv inn beløpet du vil kjøpe i krypto eller fiat, skriv inn adressen til lommeboken du vil overføre kryptoen til og trykk på Fortsett-knappen hvis du er fornøyd med alt du har lagt inn. Dobbeltsjekk all informasjon og skriv deretter inn tekstkoden du mottok på mobiltelefonen. Du må også gå til e-postadressen din og klikke på lenken du mottok for å fullføre bekreftelsesprosessen. Last opp ditt identitetsdokument eller pass og skriv inn alle nødvendige data. Når all denne informasjonen er bekreftet, vil overføringen din bli plassert og du vil kunne se den i transaksjonsloggen din.

Kan jeg overføre penger til CoinSmart fra PayPal?

For øyeblikket kan du ikke overføre penger fra PayPal-kontoen din til CoinSmart-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
CoinSmart.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på COINSMART-avgifter

Visste du at COINSMART er plattformen som tilbyr enkle og gjennomsiktige provisjoner? Visste du at du har null gebyrer for noen innskudd og uttak av fiat-penger? Visste du at hvis du blir en Premium Trader, vil du ikke bare få personlige tjenester, men også få lavere provisjoner uansett hvor mye du bruker på å selge eller kjøpe krypto? Visste du at COINSMART fra tid til annen organiserer spesielle markedsføringskampanjer som kan redusere provisjonskostnadene dine? Som du kan se, har vi gitt deg noen tips for å spare på provisjoner. Følg dem og hold øye med COINSMART.

CoinSmart.com Kupong

Andre lignende butikker