Cultizm Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongMed DENNE CULTIZM kupongen får du øyeblikkelig 30% rabatt30 juni
kupongCULTIZM Black Friday 2022 Kampanjekode: 30% ekstra rabatt01 desember
kupongCULTIZM.com 10% rabattkode16 Kan
kupongCULTIZM.com 20% rabattkode20 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

https://twitter.com/cultizmHva CULTIZM selger Norge

CULTIZM har vært aktiv siden 2004, og er en anerkjent butikk for å tilby herreklær, med utvalgte kvalitetsplagg, som gir karakter og stil med de beste merkene til prestisjetunge designere som Adidas Originals, Dukes, Jackman, New Balance, Studio Nicholson, Eat Dust , Levi's®, Officine Generale, Puma, Buttero, Redmoon, Veja, Gramicci, Fison, Marséll, Converse i tillegg til CULTIZM-merket, blant mange andre mer anerkjente i markedet.

I CULTIZM kan du få flere kategorier, blant annet kan vi nevne klær, fottøy og tilbehør hvor du kan få tak i, i kategorien Klær kan du finne t-skjorter, jakker, undertøy, bukser, jakker, sweatshirts, vester og sokker, som du kan filtrere etter pris, merke eller størrelse du kan også finne kategorien fottøy hvor du kan finne støvler, tøfler, samt tilbehør til fottøy, i kategorien Tilbehør finner du fra hansker, vesker, luer, capser , skjerf, smykker som armbånd, halskjeder og ringer, også toalettsaker. Det er mange alternativer som CULTIZM tilbyr slik at menn alltid er oppdatert med trender for menn.

Hvordan CULTIZM sender til Norge

Blant forsendelsesmetodene som CULTIZM håndterer er det budfirmaer som DHL, FEDEX, UPS, German Post og Deutsche Post, og leveringstidene kan variere avhengig av landet den skal til, men de har estimert dager mellom 1 og 12 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr CULTIZM Norge?

Blant utvalget av rabatter og rabatter som CULTIZM tilbyr, kan du finne 10 % for nye kunder, samt 5 % for registrering som ny bruker.

Betalingsmetoder hos CULTIZM Norge

I CULTIZM har de flere betalingsmetoder, blant dem kan vi nevne er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB og Diners Club, samt gjennom bankoverføringer, men det er kun akseptert for europeiske kunder , også gjennom Sofort, Klarna, Alipay og via PayPal-kontoen din.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra CULTIZM i Norge?

I CULTIZM kan du velge fraktmetode og avhengig av dette kan ankomsttiden din variere, blant dem er standardforsendelsen for Tyskland fra 1 til 2 virkedager for EU og 2 til 4 virkedager, for Sveits fra 2 til 5 virkedager og til Russland og resten av verden 4 til 12 virkedager, en annen forsendelsesmetode er ekspedert frakt som sendes til USA, Sør-Korea, Taiwan og Canada og kan ta 3 til 6 virkedager og til slutt kommer den raske forsendelsen for Tyskland og Sveits på 1 virkedag, for EU mellom 1 og 2 virkedager og for Russland og resten av verden fra 2 til 4 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på CULTIZM Norge

Ja, CULTIZM tilbyr for tiden 10 % rabattkuponger for sine nye kunder som de kan bruke på sin første bestilling.

CULTIZM kupong for nye kunder 15% rabatt
Kampanjetilbud med opptil 70 % rabatt
CULTIZM Kupong 10% rabatt på nylige samlinger
Kampanjekode 30% rabatt
20 % kupong for utvalgte produkter

CULTIZM Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe +49025127076890 eller sende en e-post til info@CULTIZM, eller ved å sende et skjema fra siden deres der du må fylle ut en rekke data inkludert e-posten din og senere vil du motta en respons.

Fordeler med å bruke en CULTIZM-kupong i Norge

Ved å dra nytte av rabattkuponger for å foreta kjøp hos CULTIZM, er det mange fordeler som elskere av det eksklusive kan oppnå, så vel som dets trender, siden de kan skaffe seg en rekke produkter i sine kjøp, inkludert klær, fottøy, tilbehør, Det beste av alt er at du betaler mindre enn du trodde, og dermed skaper du tilfredshet for plaggene du får. Maksimal rabattkupong for denne butikken er 30 % gyldig i dag.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CULTIZM fra Norge?

For å foreta en retur er det første du må gjøre å kontakte kundeservice hvor de vil fortelle deg trinnene du skal følge for returprosessen, en av dem er en etikett som må festes på pakken for å returneres, som du vil motta via e-post, i tillegg til adressen hvor den skal sendes, for å utføre denne prosessen må du gjøre det innen en periode på ikke mer enn 14 virkedager etter mottak av pakken.

Eksklusiv CULTIZM-kupong for nye kjøpere i Norge

For nye kunder gir CULTIZM dem en 10 % rabattkupong som kan brukes på deres første kjøp.

CULTIZM Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av CULTIZM for kjøpere i Norge

For øyeblikket tilbyr CULTIZM kun rabatter på en stor del av sine produkter og merker, og som en maksimal rabatt får du 15% ved å invitere en venn.

CULTIZM Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på CULTIZM får de 15 % rabatt til bruk ved første kjøp, i tillegg til å motta nyhetsbrev om deres nyheter og trender i deres nye merker og kolleksjoner, samt spesialkampanjer.

Butikker som ligner på CULTIZM

Det er butikker som ligner på CULTIZM hvor du kan finne lignende produkter som du kan lage kombinasjoner med, du kan også sjekke deres fraktmetoder og kostnader, samt tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene kan du besøke Endclothing.com, Nordstrom. com, ssence.com
        

CULTIZM Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday-rabattene på CULTIZM er de mest etterlengtede i løpet av året, siden transcendentale rabatter leveres for elskere av denne moten, kan de nyte rabatter på opptil 70 % som du ikke kan gå glipp av.

Kupong for CULTIZM Norge for 11.11

Rabattene for singeldagen eller 11.11 begynte sin feiring i asiatiske land, og de feires i november måned den 11., denne salgsferien har økt feiringen i andre land og kontinenter, så de presenterer også veldig gode kampanjer. som rabatter.

CULTIZM Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Under Cyber ​​​​Monday-rabattene levert på CULTIZM kan du få veldig gode rabatter som kan variere fra 65% til 75% brukt, på samme måte kan du nyte veldig gode spesialtilbud som du ikke kan gå glipp av.
 

CULTIZM Norge Kuponger til jul

CULTIZM har julerabatter for sine sesongprodukter som du kan få opptil 30 % tilgjengelig, du kan også nyte rabattkoder ved å bruke koden xmas30

CULTIZM mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke CULTIZM en mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker som selger i CULTIZM-butikken

Kjente merker du kan finne på CULTIZM inkluderer 3Sisteen, APC, Anderse-Andersen, Baracuta, Barbour, Benzak, Birkenstock, CP Company, Adidas Orginals, Converse, Eastlouge, Edwin, Engineered Garments, F/CE, FDMTEL , Freitag, Gitman Vintage, Bleu de Chauffe, Bleue De Genes, Howlin, Hansen, JW Anderson, Kolor, Lady White Co., Lee 101, Maison Kitsune, Margarte Howell, Helmut Lang, Marsell, Japan Blue, Merz B. Schwanen, Mmotaro, Naked & Famous, Nanamica, Needles, New Balance, North Works, Nudie JEANS, Orslow, Pke Brothers, Red Wing Shoes, Rogue Territory, RRL, Shangri-La heritage, Sporty & Rich, Studio Nicholson, Stussy, Ten C, Tellason, Unbranded, Universalverk, Viberg.

 

Tilbyr CULTIZM gratis frakt til Norge?

For øyeblikket har ikke CULTIZM gratis frakt tilgjengelig.

Kan jeg betale i CULTIZM med PayPal?

I CULTIZM kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPal-kontoen din på en trygg, enkel og pålitelig måte, andre metoder akseptert av CULTIZM er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB og Diners Club, bankoverføringer som kun er akseptert for europeiske kunder, eller gjennom Sofort, Klarna, Alipay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i CULTIZM?

I CULTIZM, for å skrive rabattkupongen din må du først velge produktene du vil kjøpe, deretter må du gå til handlekurven din hvor du finner en boks i den midtre høyre delen av siden hvor du må inkludere kupongnummeret som du ønsker. du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
Cultizm Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos CULTIZM Norge

De siste kampanjekupongene og rabatttilbudene fra CULTIZM for denne motebutikken er presentert i radene nedenfor:

CULTIZM kupong for nye kunder 15% rabatt
Kampanjetilbud med opptil 70 % rabatt
CULTIZM Kupong 10 % rabatt på nylige samlinger
Kampanjekode 30% rabatt
20 % kupong for utvalgte produkter

Andre lignende butikker