TBDress Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongDresslily.com rabatt kode for bestillinger over 109 USD: lagre 25%01 januar
kupongDresslily.com rabatt kode for bestillinger over 79 USD: lagre 18%16 august
kupongDresslily.com rabatt kode for bestillinger over 49 USD: lagre 10%05 januar
Forfremmelse15 prosent DressLily.com rabatt kode for nye brukere10 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Dresslily Anmeldelse

Produktene som markedsføres av denne nettbutikken er vellykkede blant de tusenvis av kunder som har kommet i kontakt med dem, hvis mening du kan finne i vurderingsdelen. Et aspekt som gjør nettbutikken forskjellig fra andre virksomheter i denne sektoren, er produktkategorien Plus Size, der alle kan finne riktig størrelse for de samme typene produkter. De fleste av dem som samhandler med denne butikken setter pris på at det er mange tilbud, både for nye og gamle kunder, i form av lojalitetsprogrammer, fulle av eksklusive tilbud.

Nyttig informasjon om Dresslily

Butikken har et totalt antall av 4 leveringsmetoder, enten gjennom profesjonelle budsystemer eller gjennom postsystemet. Avhengig av valgt leveringsmetode, kan den korteste tiden for mottak av produktene være 3 dager, og den lengste kan ikke overstige 25 dager. Leveringsavgiften avviker også avhengig av leveringsmåte, men det er rundt beløpene $ 2,99 - $ 5,99. I tillegg kan bestillinger med en samlet verdi på $ 45 dra nytte av gratis frakt, uavhengig av bestemmelsesland og valgt leveringsmåte. Produktene kan returneres i henhold til returpolitikken, innen 30 dager etter mottakelse av bestillingen.
Betaling kan ikke skje i et refusjonssystem, bare online, med kreditt- eller debetkort, fra Visa, MasterCard, Discover, American Express, gavekort eller Dresslily lommebok.

Info om hvordan du bruker en Dresslily-kupongkode

Enhver Dresslily-kupongkode kan bare legges inn én gang, og er gyldig for en enkelt shoppingøkt. Alt du trenger å gjøre er å kopiere denne koden fra bokstaver og / eller tall og legge den til den spesielle kupongdelen av kjøpsprosessen. Etter valideringen vil du bli varslet om den endelige prisen, sammen med den anvendte reduksjonen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024

Andre lignende butikker