FashionMia Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong10% kupong koden for FASHIONMIA bestillinger over $8915 Kan
kupong6% rabatt på alle bestillinger over $59 med denne koden01 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

FashionMia Anmeldelse

FashionMia tilbyr kvinner overalt mote- og stylingprodukter som passer både til spesielle begivenheter og til hverdagsantrekk. Butikken bruker egne bilder for å presentere produktene, og det er derfor du alltid vet hva du skal bestille. I tillegg har nettstedet også en variant av mobilapplikasjon, som gjør handleopplevelsen enda mer tilgjengelig og enda raskere. Kundeservicen står til din disposisjon 24/7 for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer. Du kan også bli med i butikken og dele med andre kunder antrekkene du lager, og inspirere deg etter tur. Du kan også motta bonuser for aktiv deltakelse i samfunnet.

Nyttig informasjon om FashionMia

Butikken har nesten uavbrutt betydelige rabatter, som kan komme opp til 70% for et bredt spekter av produkter eller for hele kleskategorier. Levering av produktene dine kan gjøres ved to leveringsmetoder, med en estimert tid på henholdsvis 7-15 virkedager, henholdsvis 3-6, begge er gratis for en minimumsverdi av $ 79. Også retur av ikke-kompatible produkter kan gjøres innen 30 dager etter mottakelse av dem. Det er velkjent at du vil motta en 10% FashionMia-kupongkode for den første bestillingen. Samtidig får studentene ytterligere 15% rabatt på hver bestilling.

Betaling for produktene dine kan gjøres via PayPal, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Diners Club, Giro Pay eller bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en FashionMia-kupongkode

For å bruke en FashionMia-kupongkode, er alt du trenger å gjøre å legge til ønskede produkter i handlekurven, hvoretter du vil se nederst til venstre på siden en spesiell seksjon dedikert til kampanjekoder, som du kan kopiere og legge til i det området .

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024

Andre lignende butikker