Fitbit Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKampanjekode for Fitbit.com: 10% rabatt21 august
kupongKampanjekode for Fitbit.com: 20% rabatt21 august
kupongFitbit.com 5% rabattkode19 august
kupongFitbit.com 10% kupongkode05 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva FITBIT selger Norge

FITBIT ble født i 2007 av Eric og James som trodde at teknologien hadde avansert og der de kunne tilby nye produkter som tar hensyn til helse og fysisk trening, som de bestemte seg for å gå videre ved å skape og utvikle måten vi beveger oss på.

Dette er grunnen til at de designet FITBIT siden de fikk de perfekte instrumentene i tillegg til motivasjonen deres for å etablere et produkt som ville hjelpe dem å utføre aktiviteten til en sunn livsstil som ville tillate dem å oppnå det nødvendige målet for å bli motivert, som er tilfellet med enheter designet for å måle en rekke representasjoner som blant annet puls, kalorier, hjertefrekvens.

Hos FITBIT er blant produktene de selger smartklokker, aktivitetsarmbånd, tilbehør som stropper, vekter.

Hvordan FITBIT sender til Norge

Hos FITBIT tar det tid å nå produktene dine, avhengig av fraktmetoden du velger på betalingstidspunktet, blant annet den akselererte metoden som spenner fra å ankomme innen 2 virkedager, standardmetoden som tar fra 5 til 7 virkedager dager, neste dag-metoden som kommer på én virkedag.

Hvilke rabatter tilbyr FITBIT Norge?

FITBIT har flere rabatttilbud på sin offisielle side, blant annet fremhever vi en kupong med 10 % rabatt, et kampanjetilbud med 30 % rabatt på visse produkter og tjenester eller en kampanjekode med en rabatt på $30.

Betalingsmetoder hos FITBIT Norge

På FITBIT kan du betale for kjøpene dine med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, samt via PayPals digitale lommebok, dette trinnet gjøres når du har valgt produktene du vil ta, overskriften til handleposen og starter prosessen.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra FITBIT i Norge?

Hos FITBIT tar det tid å nå produktene dine, avhengig av leveringsmetoden du velger på betalingstidspunktet, blant annet standardmetoden som tar 5 til 7 virkedager å ankomme, den fremskyndede metoden som spenner fra å ankomme om 2 virkedager og natten som kommer på én virkedag.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på FITBIT Norge

Her er en liste over noen av FITBIT-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

FITBIT Kampanje 30 % rabatt for årlig Premium-abonnement
Gjeldende rabatt: opptil 30 % på utvalgte produkter
FITBIT-kupong for gratis frakt på bestillinger på minst $50
FITBIT smartklokker med priser som starter på bare $179
Kampanjekode FITBIT 15 % rabatt
$50 rabattkode for FITBIT SENSE smartklokke

FITBIT Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på FITBIT kan du gjøre det ved å ringe 8776234997, eller hvis du foretrekker det ved å sende en melding via ditt sosiale nettverk twitter @FITBITsupport, har du også en nettprat fra din nettside.

Fordeler med å bruke en FITBIT-kupong i Norge

Det er mange fordeler du får når du bruker rabattkuponger hos FITBIT, en av dem er at du kan få produktet du vil betale mindre enn du tror, ​​og det beste med kjøpet er at du får produktet du ønsker. for å ta vare på helsen din

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra FITBIT fra Norge?

For å foreta en retur hos FITBIT må du kontakte kundeservice, for dette har du en frist på 45 virkedager etter kjøpet eller mottak av pakken din, du må ta hensyn til at produktet som skal returneres må være ubrukt i original emballasje og med alle deler.

Eksklusiv FITBIT-kupong for nye kjøpere i Norge

For øyeblikket kan nye kunder nyte tilbudene og kampanjene som den har tilgjengelig siden den for øyeblikket ikke har rabattkuponger.

FITBIT Norge på sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av FITBIT for kjøpere i Norge

For øyeblikket tilbyr ikke FITBIT rabatter på produktene sine, du kan finne rabatter på opptil $30.

FITBIT Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg på FITBIT kan du være en av de første som er oppdatert med produktnyhetene deres.

Butikker som ligner på FITBIT

Det er noen lignende sider du kan besøke og sammenligne deres priser og produkter, disse sidene kan være noen som LENOVO.com, Mobvoi.com, CUBOT.Net, Samsung.com og Apple.com.

FITBIT Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday er en av de viktigste begivenhetene for FITBIT og i år kan du nyte nye rabatter på opptil 65 % med spesialtilbud, samt veldig gode kuponger på opptil 20 %.

Kupong for FITBIT Norge for 11.11

I FITBIT denne dagen 11.11 kan du foreta dine kjøp fordi rabattene deres for denne begivenheten kan være mellom 30 % og 40 %, samt utmerkede kampanjer for å kombinere og ta produktene dine.
  

FITBIT Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

FITBIT-produkter gir til Cyber ​​​​Monday-arrangementet megarabatter på opptil 78 % direkte, ved hjelp av spesielle kuponger på opptil 10 % tilgjengelig.

FITBIT Norge Kuponger til jul

På FITBIT kan du nyte disse rabattene i desember måned, datoen du kan få rabatter på produktene deres, samt rabatter og spesielle og eksklusive tilbud for datoen.
   

FITBIT mobilapp for iPhone og Android

FITBIT gir brukerne muligheten til å laste ned mobilapplikasjonen tilgjengelig for Android fra Google Play og for iPhone fra App Play, så vel som for Windows, slik at brukerne kan leve et sunt og sunt liv.

Kjente merker selges i FITBIT-butikken

I FITBIT finner du kun produkter av eget merke.

 

 

Tilbyr FITBIT gratis frakt til Norge?

FITBIT tilbyr sine kunder standard fraktmetoden helt gratis til USA.

Kan jeg betale hos FITBIT med PayPal?

Hos FITBIT kan du foreta betalingene dine gjennom en digital PayPal-konto, samt gjennom et kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i FITBIT?

FITBIT har tilgjengelig for sine kunder som har valgt produktet du ønsker å ta, de skal gå til handlekurven hvor betalingsprosessen starter, når du først der finner du en boks hvor du må inkludere kampanjekoden du vil bruke og deretter fortsette med betalingen og forsendelsen og dermed fullføre kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Fitbit Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos FITBIT Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra FITBIT? Nedenfor er en liste over de siste:

FITBIT Kampanje 30 % rabatt for årlig Premium-abonnement
Gjeldende rabatt: opptil 30 % på utvalgte produkter
FITBIT-kupong for gratis frakt på bestillinger på minst $50
FITBIT smartklokker med priser som starter på bare $179
Kampanjekode FITBIT 15 % rabatt
$50 rabattkode for FITBIT SENSE smartklokke

Fitbit Kupong

Andre lignende butikker