Etihad Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongETIHAD Airways kampanjekode for business class: lagre 5%31 juli
kupongKampanjekode på etihad.com opptil 10% rabatt 25 november
kupongTa kupongkode på etihad.com opptil 10% rabatt07 desember
kupongNyt 20% promo kode på etihad.com01 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva ETIHAD selger Norge

ETIHAD Airways er De forente arabiske emiraters nasjonale sekundære flyselskap med hovedkontor i hovedstaden Abu Dhabi. De opererer på rutene i Midtøsten, Europa, Asia, Australia og Amerika. De flyr også til forskjellige destinasjoner rundt om i verden, og der de for øyeblikket ikke ankommer, kan deres allierte selskaper ta deg. For å få mer informasjon, utforske rutekartet, der vil du kunne kjenne hele ETIHAD-nettverket og planlegge neste eventyr.

Dette flyselskapet har holdt seg på topp 10 plassene til de beste flyselskapene i verden i henhold til prisen for verdens flyselskaper. Klassifiseringen av setene deres varierer fra: Økonomi, Business, Førsteklasses.
 

Hvordan gjør jeg en reservasjon på ETIHAD?

For å kjøpe flybilletten må du velge om du kun vil ha enveisbilletten eller også returbilletten, etterfulgt av dette må du skrive inn antall personer som skal reise, velge type klasse de vil reise, om det er økonomi , bedrift eller førsteklasses. ; Deretter må du angi opprinnelsesland eller by og destinasjon, etterfulgt av datoen du vil reise og returnere til opprinnelsesstedet, for å fullføre vil det be deg om passasjerdata, og det vil lede deg til betalingen side hvor du må velge metoden du vil bruke.

Hvilke rabatter tilbyr ETIHAD Norge?

For øyeblikket, selv om ETIHAD har få destinasjoner det flyr til, på grunn av situasjonen i verden, kan du blant disse destinasjonene finne kuponger og kampanjetilbud med opptil 20 % rabatt.

Betalingsmetoder hos ETIHAD Norge

Betalingsalternativene som brukes av ETIHAD er: kreditt- og debetkort, eWallet eller bankoverføring i sanntid. Du kan til og med fordele kostnadene for reisen og betale i avdrag. Blant kredittkortene de aksepterer er: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express og UATP også delbetaling med kun Visa og MasterCard, JCB Credit, Carte Bancaire, China Union Pay og debetkort.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen gjort på ETIHAD kommer?

I ETIHAD når du bekrefter at betalingen er vellykket, vil billetten din ankomme på e-posten din innen mindre enn en estimert time.

Kuponger tilgjengelig på ETIHAD Norge

For øyeblikket har den ikke rabattkuponger tilgjengelig fra siden, du kan bare få informasjon om tjenestene, samt tilgjengelige tilbud.

20 % kampanjekode for økonomiklasse
Få 10 % rabatt nå med denne kupongen
Spar $30 med en kampanjekode
ETIHAD Airways 10 % rabatt på alle flyreiser
10 % kupong for nye ETIHAD-kunder
Opptil 10 % rabatt for studenter
Spar 15 % på denne ETIHAD-kupongen

ETIHAD Norge Kundeservice

ETIHAD, gjør tilgjengelig for sine brukere flere måter å kommunisere med kundeservice, en av måtene kan være via Instagram, Facebook og/eller Twitter hvor du kan komme med kommentarer, du kan også gjøre det ved å sende en e-post til dutymediaofficer @ ETIHAD COM.ae og de vil kontakte deg så snart som mulig, i tillegg kan du også gjøre det på nummeret +971600555666 i De forente arabiske emirater, på samme måte på siden deres kan du velge telefonnummeret til ditt land eller din region.

Fordeler med å bruke en ETIHAD-kupong i Norge

Å skaffe rabattkuponger og kunne bruke dem i ETIHAD har sine fordeler siden du kan kjøpe reiser og nyte drømmeferien på den beste måten og best av alt, du kan spare og oppnå personlig tilfredsstillelse for det du har oppnådd.

Kan jeg kansellere eller endre flybilletten bestilt gjennom ETIHAD?

For å gjøre en kansellering i ETIHAD, er det første du bør gjøre å kontakte kundeservice så lenge billetten din er utstedt av ETIHAD, nå, hvis jeg gjør det gjennom et reisebyrå, bør du kontakte agenten din direkte, denne prosessen må gjøres 96 timer før flyturen for å unngå ekstra kostnader.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Foreløpig inkluderer de beste tilbudene og rabattkupongene fra ETIHAD Airways en rabatt på opptil 20 % på prisen på flybilletter for nye kunder til dette selskapet.

ETIHAD Norge på sosiale medier

I følgende sosiale nettverk kan du finne den nyeste informasjonen om flyselskapet ETIHAD og om destinasjonene selskapets fly flyr. I tillegg kan du i disse sosiale nettverkene finne eksklusive kampanjetilbud og rabattkuponger.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av ETIHAD for kjøpere i Norge

Den maksimale rabatten som ETIHAD Airways tilbyr sine kunder er 20 %, noe som bringer med seg de upåklagelige tjenestene som tilbys av et av de 10 beste flyselskapene i verden.

ETIHAD Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Å abonnere på ETIHAD-nyhetsbrevet har den store fordelen av å lette kommunikasjonen med de siste kampanjetilbudene, flyselskapsnyheter, nyheter om destinasjonene selskapets fly flyr og mye annen svært nyttig informasjon.

Lignende flyselskaper til ETIHAD

Det finnes et bredt utvalg av butikker som ligner på ETIHAD der du kan verifisere og gjennomgå deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, samt deres destinasjoner og forbindelser. Noen av disse sidene kan være Flydubai, LATAM, Malaysiaairlines, QatarAirways, LOT, ETIHAD
                                                          

ETIHAD Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday er den viktigste dagen i året for nettkjøp, det vil si for nettbestillinger. I år har ETIHAD Airways forberedt en kampanjekupong for Black Friday med 20 % på rutene som er valgt i kampanjen.

Kupong for ETIHAD Norge for 11.11

11. november er en hvor ETIHAD Airways-kampanjer fortsetter – du har nå brukt den dedikerte kupongen og får opptil 15 % rabatt for noen få dusin destinasjoner.

ETIHAD Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Hvis Cyber ​​​​Monday nettopp har ankommet, har dagens kampanjetilbud fra ETIHAD Airways ankommet. I dag kan du bruke ETIHAD-kupongen med 20 % rabatt for din reservasjon.
 

ETIHAD Norge Kuponger til jul

Julen er høytiden i året der alle ønsker å gi eller motta gaver. I år tilbyr ETIHAD Airways en julegave til sine kunder: en 15 % rabattkupong for utvalgte flyreiser til utvalgte destinasjoner på ETIHADs liste over kampanjetilbud til jul.

ETIHAD mobilapplikasjon for iPhone og Android

ETIHAD plasserer for brukernes bekvemmelighet nedlasting av mobilapplikasjoner tilgjengelig for Android og iPhone, hvorfra du kan organisere og bestille flyreisen og reisen din raskt og enkelt.

Hva er destinasjonene som ETIHAD flyr til?

ETIHAD er et av de største flyselskapene i De forente arabiske emirater, med mer enn 65 destinasjoner i følgende land: Aserbajdsjan, Armenia, Australia, Østerrike, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Hviterussland, Belgia, Brasil, Bulgaria, Kambodsja, Kamerun , Canada, Tsjad, Kina, Colombia, Kypros, Danmark, Djibouti, Ecuador, Egypt, Etiopia, Frankrike, Georgia, Tyskland, Hellas, Hong Kong, India, Indonesia, Iran, Irak, Irland, Israel, Italia, Japan, Jordan , Kasakhstan, Kenya, Kuwait, Libanon, Libya, Luxembourg, Malaysia, Maldivene, Mauritania, Marokko, Myanmar, Nepal, Nederland, Nigeria, Oman, Pakistan, Peru, Filippinene, Puerto Rico, Qatar, Republikken Kongo, Russland, Arabia Saudi, Senegal, Serbia, Seychellene, Singapore, Sør-Afrika, Sør-Korea, Spania, Sri Lanka, Sudan, Sveits, Syria, Tanzania, Thailand, Tyrkia, Uganda, De forente arabiske emirater, Storbritannia, USA, Vietnam og Jemen.

 

 

Tilbyr ETIHAD gratis reservasjoner?

I ETIHAD kan du få gratis forsendelser av billettene dine siden disse tilbys online, som vil ankomme på e-posten din når betalingen av reservasjonen er bekreftet.

Kan jeg betale i ETIHAD med PayPal?

I ETIHAD er forskjellige betalingsmåter gjort tilgjengelige for sine kunder, blant dem aksepteres gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, UATP, JCB, China Union Pay, Carte Bancaire, samt utstedt gjennom elektronisk lommebok som PayPal, Alipay, eNets, en annen måte er bankoverføring, men bare for noen land eller gjennom konbini.

Hvor skal jeg skrive ETIHAD rabattkupongen?

I ETIHAD for å skrive rabattkupongen din, plasserer den enkelt og raskt en boks for å inkludere kupongen din når du søker og beregner reservasjonen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
Etihad Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger på ETIHAD Norge

ETIHAD Airways har regelmessige kampanjer og rabattkuponger slik at du får best valuta for pengene. Her er de siste kupongene fra ETIHAD:

20 % kampanjekode for økonomiklasse
Få 10 % rabatt nå med denne kupongen
Spar $30 med en kampanjekode
ETIHAD Airways 10 % rabatt på alle flyreiser
10 % kupong for nye ETIHAD-kunder
Opptil 10 % rabatt for studenter
Spar 15 % på denne ETIHAD-kupongen

Etihad Kupong

Andre lignende butikker