Luno Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseRabattkode for Luno.com: USD25 Bitcoin27 oktober
ForfremmelseKampanjekode for Luno.com: 72% rabatt11 oktober
ForfremmelseUSD15 rabattkode for Luno.com registrer deg13 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 Hva er LUNO?

Basert i London, Storbritannia, ble LUNO grunnlagt i 2013 av Marcus Swanepoel og Timothy Stranex og er en av verdens sikreste kryptovalutaplattformer med over 10 millioner brukere. LUNO har mer enn 40 markeder spredt over Nord-Amerika, Afrika, Asia og Europa og er et kryptovalutautvekslingsselskap som har kjent stor suksess siden oppstarten takket være sitt effektive og inkluderende finanssystem og takket være det faktum at det er et datterselskap uavhengig operatør av Digital Currency Group, en av de mest aktive investorene i kryptovalutamarkedene med investeringer i mer enn 130 selskaper spredt over 30 forskjellige land.

Hvordan kan du åpne en konto på LUNO?

Gå til LUNO og klikk på Registrer deg-knappen som du finner øverst til høyre på hjemmesiden. Du vil umiddelbart bli omdirigert til registreringssiden hvor du må angi en gyldig e-postadresse og et sikkert passord som må ha minst 8 tegn, en stor og en liten bokstav, samt minst ett tall. Deretter må du sjekke boksen Jeg er ikke en robot, og du må bestå sikkerhetstiltaket reCAPTCHA. Trykk på Go-knappen og vent på bekreftelses-e-posten fra LUNO. Du kan også registrere deg raskere og enklere ved å bruke Google- eller Apple-kontoen din eller Facebook-kontoen din.

Hvordan kan du sette inn penger på LUNO-kontoen din?

Det kunne ikke vært enklere å legge til penger på LUNO-kontoen din. Logg på kontoen din og velg Lommebøker fra hovedmenyen. Velg den lokale valutaen for lommeboken og velg deretter innskuddsknappen. Nå må du velge metoden du vil bruke som debetkort eller SEPA-bankoverføring for å finansiere LUNO-lommeboken din. Etter at du har gått nøye gjennom alle disse trinnene, må du følge instruksjonene på skjermen for å fullføre transaksjonen.

Hvordan kan du ta ut penger fra LUNO-kontoen din?

Vil du ta ut penger fra lommeboken din i lokal valuta? Logg på LUNO-kontoen din og gå til lommeboksiden fra hovedmenyen og velg lommeboken din i lokal valuta. Klikk deretter på Uttak-knappen og velg bankkontoen din. Vær oppmerksom på at hvis du ennå ikke har koblet til bankkontoen din, vil du nå bli bedt om å gjøre det. Skriv inn beløpet du vil ta ut og velg Neste. Et nytt vindu vil dukke opp der du kan se beløpet på uttaket ditt og provisjonen du må betale. Hvis du er sikker på å fullføre denne transaksjonen, må du klikke på Bekreft-knappen for å fullføre uttaksprosessen. Hvis du bruker mobilappen, må du også skrive inn Luno Pin. Og alt er klart.

 Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos LUNO?

Hvis du følger trinnene våre, åpner du LUNO-kontoen din umiddelbart. Du trenger bare å gå gjennom en bekreftelsesprosess som vanligvis ikke tar mer enn noen få minutter. Men hvis det er mange forespørsler og visse problemer, kan det ta et par dager.

Kampanjetilbud tilgjengelig på LUNO

LUNO organiserer forskjellige konkurranser og gaver for sine kunder. Fra tid til annen under noen spesielle arrangementer for folk over hele verden som Ramadan eller Thanksgiving Day og så videre, kommer LUNO med gode tilbud som kan gi forskjellige kuponger eller forskjellige rabattkoder for å redusere kostnadene. Med henvisningsprogrammet kan du også få gratis kryptovalutaer. Og belønningsprogrammet er det beste fordi du vil låse opp fantastiske fordeler og fordeler når du fullfører forskjellige oppgaver. Dessuten betyr jakt å vinne. Bug Bounty-programmet vil belønne deg når du finner sikkerhetssårbarheter.

LUNO kundeservice

Hvis du går til den offisielle nettsiden, finner du nederst på hjemmesiden Ressurskategorien som tar deg til hjelpesentersiden hvor du kan finne svar på de vanligste spørsmålene. Men hvis disse svarene ikke tilfredsstiller deg, kan du kontakte kundeserviceteamet ved å sende en e-post til support@LUNO. Du kan også kontakte supportteamet gjennom Support Inbox, et flott verktøy hvor du kan sende og motta meldinger i sanntid.

Fordelene ved å bruke LUNO

Selv om du tror at LUNO ikke er riktig for deg på grunn av det faktum at den kun har et begrenset utvalg av krypto tilgjengelig, vil du definitivt ombestemme deg fordi LUNO har mange fordeler. Du vil ha tilgang til en brukervennlig og brukervennlig plattform som gir deg en smidig handelsopplevelse og raske innskudd og uttak. I tillegg tilbyr selskapet høye sikkerhetsstandarder med en av de høyeste beskyttelsene i bransjen. Og fremfor alt det ovennevnte gir LUNO tilgang til ressurserDet er lærerikt hvor du kan lære de skjulte hemmelighetene om kryptovalutamarkedet og du kan kjenne igjen mange tips og triks som vil hjelpe deg opp på nivå i kryptoreisen.

Hvordan kan du stenge LUNO-kontoen din?

For øyeblikket kan du dessverre ikke lukke LUNO-kontoen din selv. Du må kontakte kundeserviceteamet ved å sende en melding via det elektroniske kontaktskjemaet som er tilgjengelig på nettstedet. Du må skrive inn samme e-postadresse som du brukte til å opprette kontoen din, og deretter må du velge det spesifikke emnet jeg vil avslutte kontoen min. Deretter må du skrive en kort beskrivelse av årsakene til at du ønsker å stenge kontoen din. Du kan også legge ved filer på maks 4 MB hvis du mener det er nødvendig. Etter å ha gjort alt ovenfor, må du bare klikke på Send-knappen og du må vente på svar fra LUNO.

 LUNO kupongkode

Vår database gir tilgang til et bredt utvalg av kupongkoder for de viktigste og mest kjente kryptovalutautvekslingsplattformene. Og heldigvis vil du alltid finne gode tilbud for LUNO også. Finn den riktige LUNO-kupongkoden for dine behov, og når du finner den rette nå, klikker du bare på Vis tilbud-knappen for å få opptil 72 % rabatt på LUNO.

LUNO på sosiale nettverk

Sosiale nettverk er stedet hvor alt skjer og hvor alle sladrer om kryptovalutamarkedet. Derfor anbefaler vi at du kobler deg til LUNO-fellesskapet på sosiale nettverk. Det er best å følge aktiviteten deres på minst én av følgende kanaler: Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter, Telegram eller Quora for å få tilgang til de siste oppdateringene og nyhetene, samt interessante og nyttige videoer og intervjuer. Ikke glem å sjekke Discover-siden som er tilgjengelig på den offisielle nettsiden, for her vil du lære alt om kryptovalutamarkedet. Du vil finne mange pedagogiske artikler som Hva er forskjellen mellom Solana og Ethereum?, Hvor kommer Solana fra? o Daglig rapport > Krypto- og tradisjonelle markeder er stille og venter på amerikanske sysselsettingstall.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av LUNO henvisningskupongkode

Den største rabatten som tilbys av LUNO-referansekupongkoden er €15 i Bitcoin.

LUNO-kupong for nye kunder

Med LUNO-kupongen som passer for nye kunder, kan du få minst 10 % rabatt. Dette er den første bonusen du kan få ved å opprette din egen konto på LUNO.

Tjenester som ligner på LUNO

Vil du ha tilgang til andre kryptovalutaer? Vil du vite hvordan andre plattformer som ligner på LUNO fungerer? Søk på internett etter lignende plattformer og sjekk ut KuCoin.com, CoinSmart.com, crypterium.com, OKX.com, Phemex.com eller FTX.com.

 LUNO Black Friday-tilbud

Ønsker du å få de beste tilbudene? Det er ikke lenger en overraskelse at Black Friday er en av de viktigste og mest kjente begivenhetene som arrangeres hvert år av hovedselskapene rundt om i verden. Og LUNO er et av selskapene som belønner sine lojale kunder med gode tilbud. Du kan redusere provisjonskostnadene eller du kan til og med få null provisjon på enkelte transaksjoner. I tillegg kan du også få gratis Bitcoins.

LUNO-tilbud 11.11

Vil du begynne å tjene mer mens du handler favorittkryptoen din? Kom tilbake til LUNO 11. november, dagen da hele verden feirer Singles Day Sale, også kjent som Double 11, og du kan få utrolige rabatter på enkelte kryptovalutaer.

 LUNO Cyber ​​​​Monday-tilbud

Dra nytte av Cyber ​​​​Monday-tilbudene på LUNO. Hold av datoen og nyt fordelene og gode tilbudene. Hvis du gikk glipp av spesialtilbudene fra LUNO i tidligere salgsarrangementer, er det nå på tide å investere mer i fremtiden din, for på Cyber ​​​​Monday ønsker LUNO deg velkommen med rabatter på mer enn 10 % på spesifikke produkter.

LUNO juletilbud

Julen er rett rundt hjørnet, og du kunne ikke finne en perfekt gave til vennen din som er avhengig av spill? Vi har den perfekte løsningen. Gå til LUNO i desember for å benytte deg av juletilbudene og gjøre alle glade. Du vil få fantastiske tilbud som kan gi deg og dine kjære krypto gratis sammen med enorme rabatter på spesifikke tjenester.

LUNO mobilapplikasjon

Hold deg oppdatert og last ned den offisielle LUNO-appen fra App Store eller Google Play, og du vil være klar til å handle mens du er på farten hvor som helst og når som helst rett fra hjemmet ditt eller mens du gjør oppgaver eller mens du handler eller på treningssenteret. Du vil ha tilgang til innskudd, uttak og handel 24/7 og oppleve pro-grade kryptohandelsfunksjoner som aldri før.

agnert.

De mest populære kryptovalutaene som handles på LUNO

LUNO støtter ikke mange kryptovalutaer som andre lignende selskaper. De mest populære du kan handle på LUNO er: Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Chainlink, Solana, Cardano og USD Coin.

 

 

Hvor kan du skrive luksushenvisningskoden din?

Hvis du vil dra nytte av fordelene med Luno-henvisningskoden, må du opprette din egen konto. Etter å ha opprettet din egen Luno-konto, må du gå til Kampanjer-siden fra menyen og du må skrive inn koden i boksen som heter Angi kampanjekode. Etter å ha lagt den inn nøye, kan du trykke på Bruk kode-knappen for å få rabatten din. Du kan kreve rabatten din innen 14 dager fra den dagen du registrerte deg for Luno.

Kan jeg overføre penger til Luno fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker å overføre penger til Luno fra kreditt- eller debetkortet ditt, enten det er Visa eller Mastercard, må du først koble bankkontoen din til Luna-kontoen din. Legg til kortet ditt i Wallet og fyll ut plassene med nødvendig informasjon, inkludert ditt fulle juridiske navn, bankkontonummer, adresse osv. Gå nå til Luno-kontoen din og velg Lommebøker i hovedmenylinjen. Gå til innskuddsalternativet og velg bankoverføring, skriv inn beløpet du vil overføre og klikk Neste. Et nytt skjermbilde vil dukke opp hvor du finner bankkontonummeret og bankopplysningene dine. Skriv inn bankkontoen din og legg til Luno.com som mottaker. Nå kan du fortsette med følgende trinn for å gjøre innskudd/overføring til Luno-kontoen din.

Kan jeg overføre penger til Luno fra PayPal?

Luno tilbyr dessverre ikke muligheten til å overføre penger fra PayPal-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Luno.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på LUNO-avgifter

Hvis du ønsker å spare penger på LUNO-avgiftene dine, anbefaler vi at du finner en passende kupongkode som vil redusere gebyrkostnadene dine. I tillegg kommer nok en gang Luno Ahorro godt med spesialpriser på transaksjonsgebyrene dine.

Luno.com Kupong

Andre lignende butikker