Maiar Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseTa USD10 promo kode for Maiar.com verv en venn27 oktober
ForfremmelseMaiar.com USD10 kampanjekode nye kunder registrer deg19 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 Hva er MAIAR

MAIAR ble grunnlagt i januar 2021 av den allerede velkjente europeiske blockchain-oppstarten - Elrond - og har klart å vokse mye på kort tid og blitt en av de ledende kryptolommeboken og globale betalingsappene som brukes av millioner av mennesker over hele verden. verden. Det er en plattform som kommer godt med unike funksjoner, inkludert sømløs onboarding, herotags, sosiale betalinger, progressiv sikkerhet, flere valutaer og mye mer. Med MAIAR kan du enkelt bytte og trygt lagre kryptovalutaer rett på smarttelefonen din. I tillegg kan du også sende og motta penger til hvem og fra hvem du vil uavhengig av plassering ved ganske enkelt å bruke telefonnummeret ditt eller en herotag.

 Hvordan åpne en konto på MAIAR

Hvis du vil åpne din egen MAIAR-konto, må du laste ned og installere MAIAR-lommebokappen som er tilgjengelig på App Store, Google Play og AppGallery. Gå til MAIAR og trykk på Last ned Maiar-knappen som du finner i øvre høyre hjørne av hovedsiden. Når nedlastingen er fullført, ønsker Maiar-appen deg velkommen med en introduksjonsskjerm som du kan lese eller bare hoppe over. Velg fortsett til du kommer til siste side av introduksjonsskjermen. Her må du trykke på knappen Opprett ny konto for å registrere deg ved å skrive inn telefonnummeret ditt. Du vil motta en bekreftelseskode som du må taste inn for å sikre at nummeret er ditt. Det neste trinnet er å angi MAIAR-pin-koden din og kreve herotaggen din når kontoen din er aktivert. For å lage din unike herotag må du skrive inn en tekst slik at den lett kan bli funnet av andre MAIAR-brukere. Trykk på Bekreft-knappen og begynn å lære mer om MAIAR fordi alt er klart.

Hvordan finansiere din MAIAR-konto

For å legge til kryptovalutaer til MAIAR-kontoen din kan du kjøpe dem direkte fra den offisielle applikasjonen, eller du kan motta dem fra en annen lommebok eller børs. Hvis du velger det andre alternativet, må du gå til Wallet-skjermen for å trykke på Asset-knappen. Et nytt skjermbilde vil dukke opp hvor du vil se kryptovalutaene eGLD, BNB, ETH og BTC. Alt du trenger å gjøre nå er å trykke på innskuddsknappen. Et nytt skjermbilde vil dukke opp hvor du finner flere måter å sette inn pengene dine på. Du kan kopiere adressen din til utklippstavlen, eller du kan dele den i favorittappen din. Du kan også alltid bruke QR-koden eller herotag. Hvis du ønsker å kjøpe kryptovalutaer må du trykke på Kjøp-knappen på Assets-skjermen. Følg alle MAIAR-betalingsleverandørenes instruksjoner og du vil motta kryptografen din direkte til Maiar-lommeboken din når bestillingen er fullført. MAIAR vil sende deg et varsel når kryptografen din kommer inn på kontoen din.

Hvordan ta ut penger fra MAIAR-kontoen din

På grunn av at MAIAR ikke har en lang historie, vil det være vanskelig å ta ut penger fra kontoen din. Hvis du vil ta ut penger, må du gå til den offisielle applikasjonen og trykke på Send-knappen på skjermen. Et nytt vindu kommer opp hvor du kan velge hvor mye penger du ønsker å ta ut. Klikk på Fortsett og du kan søke etter vennene dine for å sende dem pengene, eller du kan lime inn en ekstern adresse. Du vil bli omdirigert til en annen side hvor du finner informasjon om transaksjonen din, samt gebyrene du må betale. Hvis du er sikker på å foreta betalingen, må du klikke på Send-knappen. Som du kan se er uttaket mer som en overføring.

 Hvor lang tid tar det å åpne en konto hos MAIAR

Å åpne kontoen din på MAIAR er et spørsmål om sekunder. Ja, du leste riktig. Du kan lage din Maiar-lommebok på noen få sekunder ved å bruke telefonnummeret ditt. Du trenger ikke brukernavn, passord eller gjenopprettingsfrase for å ta sikkerhetskopi fordi MAIAR tilbyr et digitalt identitetslag som bruker en spesiell funksjon for å tilordne telefonnummeret ditt til en lommebokadresse. Du vil være trygg og ditt privatliv vil bli respektert, og du vil kunne sende penger til dine kjære gjennom adresseboken deres.

Kampanjetilbud tilgjengelig på MAIAR

Er du en kuppjeger? Ønsker du alltid å finne måter å tjene litt ekstra på? Det er noen få kampanjetilbud på MAIAR som vil gjøre sjelen din glad. Du kan få $10 i eGold-cashback på ditt første $200 eGold-kjøp. Og du kan også tjene 100 % provisjon fra MAIAR hver gang vennene dine kjøper eGold, samt 50 % rabatt for andre kryptovalutaer.

MAIAR kundeservice

I kategorien Hjelp finner du faglige råd og svar på de vanligste spørsmålene. Du kan også ta en titt på FAQ-siden. Men hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte kundestøtteteamet ved å sende

Sende en e-post til contact@MAIAR eller sende din forespørsel via det elektroniske kontaktskjemaet på den offisielle nettsiden.

 Fordelene ved å bruke MAIAR

MAIAR er ny i denne sektoren, men klarer å få tillit fra flere og flere mennesker. Og dette kan være takket være at det er en del av Elrond-selskapet. Eller kanskje det er takket være fordelene. Og en av dem er at det kommer godt med lave og ikke skjulte avgifter. Dessuten er den enkel å bruke og har et supervennlig grensesnitt. Denne lommeboken uten forvaring gjør alt enklere for deg, spesielt takket være det faktum at den er intuitiv og veldig sikker. Du trenger bare et telefonnummer for å bli med MAIAR i løpet av sekunder og kjøpe, lagre og overføre krypto umiddelbart. Den har også et fantastisk henvisningsprogram og mange andre fordeler, inkludert progressiv sikkerhet, herotags og daglige nyheter og sammendrag.

Slik lukker du MAIAR-kontoen din

Hvis du vil lukke din MAIAR, kan du gjøre det når du vil, ganske enkelt ved å sende forespørselen din til contact@MAIAR og MAIAR vil kansellere brukerkontoen din.

MAIAR kupongkode

På siden vår finner du alltid kupongkoder for MAIAR. Vi oppdaterer listen vår jevnlig. Ta en titt på hva vi har for deg, og hvis du finner en som fanger oppmerksomheten, klikker du bare på Se tilbud. Normalt er det ikke nødvendig å taste inn noen kode, du må bare følge instruksjonene som er beskrevet. Gå til MAIAR og nyt en bonus på minst €10 når du verver en venn eller når du registrerer deg som ny bruker.

MAIAR på sosiale nettverk

Velkommen til fremtiden for pengene dine! Bli med i MAIARs fantastiske sosiale medier nå og følg aktiviteten deres på Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube og TikTok for morsomme og interessante videoer og artikler. Du vil være den første som får vite nyhetene om virksomheten, og du vil kunne lære noen tips og triks om kryptovaluta-verdenen slik at du blir en ekspert.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Den største rabatten som tilbys av MAIAR henvisningskupongkode

Du vil tjene 100 % provisjon fra MAIAR hver gang vennene dine kjøper eGold og får opptil 50 % rabatt for andre kryptovalutaer. Spar mye og nyt turen med MAIAR.

MAIAR-kupong for nye kunder

Hvis du er ny på MAIAR og du åpner din personlige konto, kan du få registreringsbonusen din på $10 med riktig kupongkode.

Tjenester som ligner på MAIAR

Hvis du ser etter tjenester som ligner på MAIAR, bør du prøve en av følgende: Phemex.com, crypterium.com, TRASTRA.com, BitYard, Gate.io eller ProBit.com.

MAIAR Black Friday-tilbud

Vi vet alle at Black Friday er en av de største salgsarrangementene som holdes hvert år rundt om i verden. Heldigvis venter flere og flere selskaper på sine kunder med spesialtilbud på Black Friday. Og selv om MAIAR er et ungt selskap og vi ikke har vært i stand til å finne mye informasjon om deres fantastiske store, betyr det ikke at du ikke får rabatter på Black Friday. Vi anbefaler deg å gå til MAIAR på Black Friday fordi vi er ganske sikre på at du kan få rabatter på opptil 50 %.

Tilbud fra 11.11 på MAIAR

11.11 er et annet av galskapssalgene som også er kjent som singeldag og dobbel 11, og som kan koste deg mer enn €10 på MAIAR. Så gjør deg klar og få rabatter for din kryptokarriere.

 MAIAR Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er en annen spesiell salgsbegivenhet som opprinnelig ble organisert for teknologiselskaper. I dag kan enhver bedrift bli med på dette salgsarrangementet. Gå til MAIAR og få tilgang til utrolige tilbud under Cyber ​​​​Monday.

 MAIAR juletilbud

Glem den klassiske julepynten og skaff deg en unik gave. Lys opp festene dine med kryptovalutaer og begynn å tjene ekstra penger. Til jul ønsker MAIAR deg velkommen med rabatter og tilbud som aldri før.

 MAIAR mobilapp

MAIAR-appen kan lastes ned fra App Store for iOS-enheter, fra Google Play for Android-enheter og fra AppGallery for Huawei-enheter. Appen er det perfekte stedet for å lage lommeboken din på sekunder bare ved å bruke telefonnummeret ditt. Du trenger ikke noe brukernavn, passord eller sikkerhetskopieringsfunksjon for gjenoppretting. Appen kommer godt med fantastiske verktøy som vil hjelpe deg å sende og motta krypto i bare noen få trinn.

De mest populære kryptovalutaene som handles på MAIAR

Kryptovalutaene som støttes av MAIAR er Elrond Gold (eGLD), Binance (BNB), Ethereum (ETH) og Bitcoin (BTC). I fremtiden ønsker MAIAR å gi tilgang til flere digitale valutaer.

 

 

Hvor kan du skrive inn Maiar-henvisningskoden din?

Når du registrerer deg for Maiar vil du bli bedt om å oppgi telefonnummeret ditt. På samme skjermbilde, rett under feltene med nummeret ditt, vil du se spørsmålet Har du en referansekode? Klikk på den og legg til koden din rett i boksen som vises. Og trykk deretter på Fortsett-knappen.

Kan jeg overføre penger til Maiar fra et Mastercard/Visa-kort?

Ja, du kan overføre penger til Maiar fra ditt Mastercard eller Visa-kort. Du må gå til hvelv- eller lommebokskjermen i Maiar-appen din, og du må klikke på eGold eller en annen tilgjengelig krypto. Klikk deretter på Kjøp-knappen. Neste trinn er å legge inn beløpet du ønsker å overføre og deretter må du fortsette gjennom MoonPay. Du vil motta en 4-sifret bekreftelseskode direkte i innboksen din. Skriv inn koden, godta alle MoonPay-betingelser og velg kredittkortet du har. Når overføringen din er godkjent, vil du motta en bekreftelses-e-post og motta kryptografen din i Maiar-lommeboken din.

Kan jeg overføre penger til Maiar.com fra PayPal?

Dessverre kan du for øyeblikket ikke bruke PayPal til å overføre penger til Maiar-kontoen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
xPortal Rabattkoder

Tips for å spare penger på MAIAR-avgifter

Det er vanskelig å finne tips for å spare penger på MAIAR-avgifter siden nesten alt her ikke har noen skjulte avgifter. Nedlastingen av den offisielle applikasjonen er gratis, og bruken er også gratis. For de fleste av sine tjenester har MAIAR de laveste provisjonene. For transaksjonene du foretar i appen betaler du for eksempel en minimumsprovisjon på $0,001. For å spare mer på provisjoner, sørg for å ta hensyn til all informasjon gitt av MAIAR fordi applikasjonen lar deg vite hvor mye provisjonen vil være før du fortsetter med transaksjonen. Hvis det er for dyrt for deg, kan du kansellere transaksjonen.

xPortal Kupong

Andre lignende butikker