Paxful Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelsepaxful.com promo: gratis digital lommebok registrer deg05 oktober
Forfremmelsepaxful.com USD20 rabatt21 oktober
Forfremmelsepaxful.com 60% rabatt kode03 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er PAXFUL

Basert i New York, ble PAXFUL grunnlagt i 2015 som EasyBitz av Ray Youssef, en immigrant fra Egypt som vokste opp i hjertet av byen som aldri sover og er verdens ledende amerikanske peer-to-peer som forbinder mer enn 10 millioner personer med kryptomarkedet. Denne unike markedsplassen tilbyr tilgang til teknologi drevet av mennesker, med gratis kryptomurer og en utrolig sikkerhetspolicy. I utgangspunktet, med PAXFUL vil enhver bruker handle og tjene penger med ekte mennesker, som faktisk er hvordan bitcoin ble unnfanget. Med globale kontorer i Hong Kong, Estland og Filippinene, gir PAXFUL tilgang til over 350 betalingsmetoder, et 24/7 kundestøtteteam og et sikkert handelsfellesskap.

 Hvordan åpne en konto på PAXFUL

Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Registrer-knappen som du finner øverst til høyre på hjemmesiden. En ny side vil vises der du kan velge om du vil opprette din egen PAXFUL-konto ved å bruke telefonnummeret eller e-postadressen din. Opprett et sterkt passord og fortsett med følgende trinn for å registrere deg på plattformen. Du må gå gjennom en bekreftelsesprosess via din e-postadresse eller telefonnummer. Husk at du må godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen for å opprette kontoen din. Brukernavnet ditt vil også bli gitt til deg automatisk, men du kan endre det senere. Det som er enda viktigere er det faktum at så snart du registrerer deg, vil du umiddelbart få en gratis lommebok for å lagre kryptovalutaene dine som du tjener mens du handler på PAXFUL.

 Hvordan finansiere din PAXFUL-konto

Du har allerede funnet ut at når du registrerer deg for en PAXFUL-konto, vil du få en gratis Bitcoin-lommebok. Du vil også motta en Bitcoin-lommebokadresse som aldri vil utløpe. Hvis du vil fylle på PAXFUL-kontoen din, må du logge inn på din egen konto. Trykk på Lommebok-knappen og klikk deretter Motta under Bitcoin-lommeboken din. Nå kan du bruke kopier og lim-funksjonen til å overføre Bitcoin-adressen din, eller du kan bruke QR-koden. Klikk på Bekreft-knappen og vent til pengene dine kommer. Sjekk statusen til transaksjonen din og begynn handel når du er klar.

Hvordan ta ut penger fra PAXFUL-kontoen din

Hvis du ønsker å ta ut penger fra din PAXFUL-konto, må du logge inn på din egen konto og klikke på Lommebok-knappen som du finner øverst på siden. Du kan ta ut penger til både den interne og eksterne kryptovaluta-lommeboken. Når lommeboksiden dukker opp, må du klikke på Send-knappen, hvor du må skrive inn beløpet du ønsker å ta ut, adressen til mottakeren eller brukernavnet. Klikk på Fortsett og dobbeltsjekk informasjonen du skrev inn og skriv inn autentiserings- eller bekreftelseskoden. Hvis du er sikker på å foreta transaksjonen, bør du klikke på Send Bitcoin Now-knappen. Du kan sjekke statusen til transaksjonen ganske enkelt ved å gå til den nødvendige fanen merket Transaksjoner.

Hvor lang tid tar det å åpne en konto på PAXFUL

Hvis du følger våre enkle trinn, vil du kunne åpne din egen PAXFUL-konto på mindre enn 5 minutter. Men hvis du vil øke handelsopplevelsen, må du gå gjennom en bekreftelsesprosess som vil ta mellom 1 og 7 dager.

Kampanjetilbud tilgjengelig på PAXFUL

Vil du ha tilgang til ulike fordeler og kampanjetilbud? Det beste er at du registrerer deg for forskjellige programmer som er designet som takket være reisen din på PAXFUL. Vi har Paxful Rewards-programmet som gir deg et sett med eksklusive bonuser avhengig av handelsnivået ditt. Du får lave priser, en dedikert kontoadministrator, prioritert støtte, fremhevede tilbud, ingen krav om innskudd og mye mer. I tillegg vil du være den første til å prøve nye funksjoner. Spre ordet og få flere folk til PAXFUL. Bli med i det offisielle affiliateprogrammet for å få opptil 50 % innskuddsprovisjon når folk du inviterer, men Bitcoin på PAXFUL, sammen med ytterligere 10 % innskuddsprovision når folk som er invitert av vennene dine kjøper Bitcoin. Vi anbefaler også at du sjekker Gift Card Hub-kategorien fra hovedmenylinjen på hovedsiden på den offisielle nettsiden for å låse opp gavekort fra forskjellige felt, inkludert spill, nett- og detaljhandel, mat og restauranter, filmer og underholdning eller reiser , drosjer og destinasjoner og så videre.

PAXFUL kundeservice

Hvis du ikke har klart å finne et tilfredsstillende svar på paxful.zendesk.com-siden, bør du kontakte

fantastisk kundestøtteteam via live chat, hvor en virtuell assistent kalt PaxBot vil gi deg umiddelbar hjelp. Du kan også sende en e-post til help@paxful.zendesk.com eller du kan sende inn en billett via det elektroniske kontaktskjemaet.

 Fordelene ved å bruke PAXFUL

En av de største fordelene PAXFUL tilbyr er at det er selskapet som gir kundene sine full kontroll over pengene deres. Den kommer med mange andre fordeler, inkludert et dedikert 24/7 kundestøtteteam, peer-to-peer-handel, lave avgifter, porteføljefleksibilitet og tilgang til en global brukerbase. Pluss, med PAXFUL har du tilgang til over 350 betalingsmetoder og raske transaksjoner.

Hvordan lukke PAXFUL-kontoen din

I motsetning til mange andre lignende plattformer, gir PAXFUL deg muligheten til å lukke din egen konto selv. Du må skrive inn kontoen din, gå til brukernavnet ditt øverst til høyre på siden og trykke på Innstillinger-knappen i hovedmenyen. Klikk Sikkerhet for å åpne sikkerhetsinnstillinger. Her må du klikke på Lukk konto-knappen. Vær oppmerksom på at stenging av kontoen din vil fjerne all informasjon relatert til kontoen din, inkludert transaksjonshistorikk, og du vil ikke få tilgang til kontoen din. Nå vises en dialogboks der du må velge en av de forhåndsdefinerte årsakene til å stenge kontoen din, eller du kan ganske enkelt velge Annet for å skrive din egen grunn. Klikk på Send forespørsel og bekreft e-posten din. Du bør motta en bekreftelses-e-post fra PAXFUL. Åpne den og klikk på Lukk konto-knappen. Når forespørselen din når moderatorene, vil du motta en bekreftelses-e-post for å stenge kontoen din.

PAXFUL kupongkode

I vår database finner du kun gjeldende og oppdaterte kupongkoder for PAXFUL. Hvis du vil dra nytte av fordelene med kuponger, må du velge den som passer best for deg og dine behov. Når du bestemmer deg for riktig kupongkode, må du trykke på Se tilbud-knappen hvor du finner en kort beskrivelse av trinnene du må følge for å dra nytte av tilbudet.

PAXFUL på sosiale medier

Vil du være den første som får vite om den siste utviklingen og nyhetene om kryptovalutamarkedet på PAXFUL? Vil du møte andre kryptoelskere? Da bør du bli med i PAXFUL-fellesskapet på sosiale medier. Følg aktiviteten hans på Instagram, Facebook, Twitter, YouTube og Reddit for å få tilgang til opplæringsprogrammer, intervjuer og forklarende videoer som vil veilede deg hvis du er nybegynner i sektoren. Vi anbefaler også at du leser den offisielle bloggen hvor du får tilgang til grunnleggende informasjon om PAXFUL, tips og triks, nyheter og historier fortalt av andre brukere.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabatten som tilbys av PAXFUL henvisningskupongkode

Den største rabatten som tilbys av PAXFUL-referansekupongkoden er dens 60 % innskuddsgebyr fordelt slik 50 % for alle inviterte som kjøper Bitcoin på plattformen og 10 % for alle personer invitert av vennene sine som de kjøper Bitcoin på paxful. com.

PAXFUL-kupong for nye kunder

Som ny bruker på PAXFUL vil du ikke få en klassisk rabattkupong. I stedet vil du automatisk få din egen Bitcoin-lommebok gratis som kommer med mange fordeler.

Tjenester som ligner på PAXFUL

Hvis du ikke er helt fornøyd med hva PAXFUL har å tilby, så anbefaler vi at du prøver andre lignende tjenester. Prøv Coinbase.com, Maiar.com, OKX.com, Bitpanda.com, crypterium.com, Luno.com eller Phemex.com.

PAXFUL Black Friday-tilbud

Under Black Friday-salgsarrangementet ønsker PAXFUL deg velkommen med ulike tilbud som vil hjelpe deg å få pengene tilbake eller gi deg gode rabatter. De siste årene har PAXFUL organisert Black Friday giveawayen som har gitt deg muligheten til å gjenvinne 100 % av handelen din. Noen ganger tilbød han minst 20 % rabatt på noen produkter. Hold et øye med PAXFUL under Black Friday-arrangementet for å se hvordan du kan spare til din lille kryptovalutabedrift.

 PAXFUL 11.11 Tilbud

Den 11. november hvert år deltar flere og flere selskaper i Singles Day-salgsarrangementet, også kjent som Double 11. Hold av datoen og gå til PAXFUL den dagen for å nyte kampanjetilbudene deres.

PAXFUL Cyber ​​​​Monday-tilbud

Hvis du gikk glipp av Black Friday og Double 11-salget, har du en sjanse til til å få utrolige fordeler. Kom tilbake til PAXFUL på Cyber ​​​​Monday for å få minst 10 % rabatt på mange tjenester og for å snurre hjulet og vinne enda mer med Cyber ​​​​Monday-gaven.

 PAXFUL juletilbud

Hva ville vært den perfekte julegaven til deg? Lys opp kryptokontoen din og få rabatter på PAXFUL under den mest fantastiske tiden av året. Send krypto til dine kjære uten ekstra avgifter og rabatter.

 PAXFUL mobilapp

Hold kontakten. Hold deg oppdatert med alt som skjer i kryptovalutabransjen. Last ned nå den offisielle PAXFUL-mobilappen fra Google Play og App Store og begynn å handle mens du er på farten med det ultimate verktøyet. Du vil kunne kjøpe kryptovalutaer og konvertere penger ved å bruke mer enn 350 betalingsmetoder direkte fra din favorittdings som alltid er tilkoblet.

gå. Du vil ha full kontroll over kontoen din på PAXFUL og du vil kunne følge handlene dine i sanntid. I tillegg vil du motta varsler om hvordan det går med kryptovalutamarkedet.

De mest populære kryptovalutaene som handles på PAXFUL

De mest populære kryptovalutaene som handles på PAXFUL er Bitcoin, Tether og Ethereum.

 

 

Hvor kan du skrive din paxful henvisningskode?

Når du oppretter din egen konto på paxful, på registreringssiden, rett under feltene der du må skrive inn e-postadresse og passord, finner du følgende tekst Jeg har en henvisningskode. Hvis du klikker på den, vil en boks dukke opp der du må skrive inn koden din for å dra nytte av fordelene.

Kan jeg overføre penger til paxful fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker å overføre penger til din paxful-konto fra ditt Mastercard eller Visa, må du koble bankkontoen din til paxful. Gå til siden med kontoinnstillinger, klikk på knappen Betalingsdetaljer i menyen til venstre, velg kontotype, land og valuta, og klikk på Neste-knappen. Legg til bankopplysningene dine, inkludert navnet på kontoinnehaveren, rutingen og kontonummeret. Hvis du vil bruke internasjonal overføring, må du legge til flere detaljer som bostedsland, stat/region, by, postnummer og adresse. Hvis du har bestemt deg, kan du trykke på knappen Legg til konto. Du kan nå enkelt overføre penger til paxful.com-kontoen din med kreditt- eller debetkortet ditt ved å trykke på Overfør-knappen. Følg alle nødvendige instruksjoner for å fullføre transaksjonen.

Kan jeg overføre penger til paxful fra PayPal?

Gode ​​nyheter. Du kan bruke PayPal til å overføre penger til paxful-kontoen din. Gå til PayPal-kontoen din, gå til kryptovaluta-delen og velg valutaen du vil overføre. Trykk på overføringsknappen og velg Motta. Fullfør ytterligere identitetsbekreftelsestrinn og del din unike adresse med avsenderen, eller bruk bare kopier og lim inn for å overføre den til kryptoappen du bruker for å utføre overføringen. Eller bare bruk QR-koden.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
paxful.com Rabattkoder

Tips for å spare penger på paxful.com-provisjoner

Ønsker du å få lavere provisjoner på transaksjonene dine med paxful.com? Eller kanskje du vil ha null provisjoner? Hold handelen din liten for å unngå gebyrer og overfør kryptovalutaen din kun mellom Paxfuls interne lommebok og betal ingen gebyrer hvis du ikke overfører mer enn $1000 per måned.

paxful.com Kupong

Andre lignende butikker