Revolve Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongBESTE REVOLVE kampanjekode for denne våren: lagre 20%31 Kan
kupongPromo kode på REVOLVE.com: 15% rabatt rekkefølge i app28 september
kupongREVOLVE.com 10% rabatt kode24 oktober
kupongKupongkode på REVOLVE.com opptil 20% rabatt17 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva REVOLVE selger Norge

REVOLVE startet i 2003 med to venner, og tilbyr markedet mer enn 500 anerkjente merker som: Nike, Levi's, Burberry, Child of Wild, Dolce Vita, Gucci, Olaplex, Prada, Versace, Wranglers, Calvin Klein, Ray Ban, Puma, Plover Ralph Lauren, Van's, blant andre.

Her kan du finne på den raskeste, enkle og enkle måten siden den er delt inn etter kategorier, den første som oppnås er at av kvinner etterfulgt av menn etter tur av underkategorier hvor du kan få fottøy, kjoler, smykker, smykker, tilbehør, håndvesker , Blant andre, på samme måte er det en annen kategori og den er kjent av Designere, den har også kategorier av Nyheter eller den mest ettertraktede denne kategorien er ment for både kvinner og menn.

Du vil også finne en seksjon dedikert til skjønnhet hvor du kan få sminke, hårpleiebehandling, til badekar og dusj, tilbehør og reisesett, samt for personlig velvære som oljer for avslapning og søvn blant andre. Denne anerkjente butikken er en del av Coachella-festivalene.

Hvordan REVOLVE sender bestillinger til Norge

REVOLVE sendes med FEDEX EXPRESS-selskaper, den estimerte leveringen er 2 til 3 virkedager og kostnaden varierer avhengig av kjøpesummen hvis kjøpet ditt overstiger $ 100 USD vil frakten være gratis, et annet selskap som samarbeider med er PRIORITET POST. SERVICE dette tar mellom 10 og 14 virkedager på samme måte som det kan variere avhengig av bestillingsbeløpet hvis det er større enn $100 USD, frakten vil være gratis. Bestillinger som legges inn etter kl. 12.00 PST sendes neste dag, og bestillinger som legges inn på fredager etter kl. 12.00 PST, sendes på mandag. I Revolve kan du spore bestillingen din ved å logge på kontoen din og klikke på bestillingshistorikk. Det er viktig å merke seg at internasjonale forsendelser er gratis etter $100 USD.

Hvilke rabatter tilbyr REVOLVE Norge?

Butikken har en plass eller en kategori av TILBUD (Alle redusert), hvor du kan få tilbudene fordelt på designere, størrelse, farge og pris, du kan også finne den etter tilbehør, kjoler, undertøy, fottøy blant annet.

Betalingsmetoder hos REVOLVE Norge

I REVOLVE er det ulike betalingsmåter, blant annet Visa, MasterCard, American Express, Discover og JCB kredittkort, samt med PayPal-kontoen din behørig verifisert, på samme måte som de har betaling med akkumulert kreditt eller gavekort.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra REVOLVE i Norge?

REVOLVE tilbyr to typer frakt der leveringstidene kan variere; Blant dem er ekspresslevering, som har en estimert leveringstid på 2 til 3 virkedager, og standardlevering, som tar 4 til 9 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på REVOLVE Norge

Den tilbyr for tiden 10 % rabattkuponger, samt salg og rabatter som du ikke kan gå glipp av, samt en konkurranse for å vinne et gavekort og få mest mulig ut av sommeren.

Opptil 65 % rabatt i OUTLET-kategorien
REVOLVE kupong med 20% rabatt på utvalgte produkter
Kampanjekode REVOLVE 10 % rabatt på hva som helst
15% rabatt på hele siden for medlemmer av REVOLVE
10% REVOLVE kupong + gratis frakt til Norge
10 % kampanjekode for abonnement på nyhetsbrev

REVOLVE Norge Kundeservice

REVOLVE tilbyr deg flere metoder for å kontakte, en av dem er en nettprat, men den er kun tilgjengelig på engelsk, du kan også gjøre det på telefon ved å ringe 1-888-442-5830, et annet alternativ er å skrive en e-post til sales@REVOLVE for spansk og service@REVOLVE for engelsk og du vil få svar i løpet av en periode på 24 til 48 timer, nå kan du også gjøre det ved å fylle ut et raskt svarskjema direkte på siden din.

Fordeler med å bruke en REVOLVE-kupong i Norge

Det er mange fordeler du har når du bruker kuponger, i tillegg til salgene og rabattene som Revolve har for øyeblikket siden du kan ta mer enn du forestilte deg ved å kjøpe, kan du få flere varer, blant dem er badetøy, samt tilbehør og skjønnhetsartikler du trenger for å være elegant og moteriktig med de beste designere for øyeblikket. Den maksimale rabatten som tilbys av en REVOLVE-kupong er opptil 60 %.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra REVOLVE fra Norge?

Denne prosessen må gjennomføres innen en periode på ikke mer enn 30 virkedager etter at kjøpet er foretatt eller bestillingen er mottatt, det første du bør gjøre er å ta kontakt enten via telefon eller mail med nummer din bestilling av varen. som du ønsker å returnere, må du huske på at plaggene ikke må brukes eller vaskes, i tillegg til å inneholde originaletiketten, er neste ting å legge produktene i en boks og/eller pose sammen med deres faktura og send dem med selskapet du foretrekker til 12889 Moore St Cerritos, CA 90703 US.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

REVOLVE tilbyr sine nye kunder en 10% rabattkupong

REVOLVE Norge på sosiale medier

REVOLVE tilbyr konkurranser på sine sosiale nettverk for å velge et gavekort som du kan bruke med en venn, slik at du kan nyte denne sommeren i beste stil, i tillegg til alle produktene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av REVOLVE for kjøpere i Norge

REVOLVE har uendelige rabatter og tilbud på alle sine varer, samt et bredt utvalg av rabatter, for øyeblikket finner du maksimalt 65 % rabatt på produktene, samt i alle kategoriene hvor du kan finne klær, fottøy , tilbehør blant annet.

REVOLVE Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

REVOLVE ved å abonnere kan du få 10% rabatt, du kan også motta eksklusivt alle nyheter, kampanjer og tilbud som den kan tilby, samt få en kupong.

Lignende butikker til REVOLVE

Det er butikker som ligner på REVOLVE hvor du kan finne noen av produktene deres for å lage kombinasjoner i antrekkene dine, hvis du foretrekker det kan du sjekke fraktmetodene deres eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene du kan besøke er Newchic, Milanoo, Luvyle.
                                                          

REVOLVE Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

På Black Friday kan du få årets største rabatter i motebutikken REVOLVE hvor du kan finne rabatter på opptil 70 % på favorittvarene dine pluss 15 % rabattkuponger.

Kupong for REVOLVE Norge for 11.11

11. november kommer med en rekke flotte rabatter i denne nettbutikken, som du er vant til hver dag. Opptil 60 % rabatt innenfor kampanjetilbudet REVOLVE 11.11 og kampanjekode med 11 % rabatt.

Kampanjekuponger fra REVOLVE Norge for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY gir deg en kampanjekampanje med stor rabatt: moteartikler og tilbehør med opptil 65 % rabatt, som legges til en spesiell kupong med 15 % rabatt i 24 timer.
 
 

REVOLVE Norge Kuponger til jul

Jul bringer ikke bare glede til sjeler, men også kampanjetilbud fra REVOLVE: opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter og kampanjekoder med rabatter mellom 10 % og 20 % sammenlignet med opprinnelige priser.

REVOLVE mobilapplikasjon for iPhone og Android

REVOLVE tilbyr sine kunder nedlasting av mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for iPhone og Android, hvorfra de kan gjøre sine kjøp veldig enkelt og enkelt.

Kjente merker selges i REVOLVE-butikken

Blant merkene du kan få i REVOLVE er følgende som Agolde, Amanda Uprichard, Birkenstock, Brons og Banco, Faithfull the Brand, For Love & Lemons, Free People, Golden Goose, Levi´s, L * Space, Love + Venner , Mother Love Shack Fancy, Misa Los Angeles, NBD, Nike, Raye, Superdown, Tularosa, Zimmermann Champion, Chole, Citizen of Humanity, Coach, Common Projects, Converse, Fila, Foreo, Ganni, Gucci, Havaianas, Isabel Marant , Kappa , Off White, Olaplex, Puma, Ray-Ban, Rebecca Minkoff, The North Face, Veja, Versace, Anastacia Bevery Hills,, Alexis, Beach Riot, Beyond Yoga, L'Academie, Camilo Coelho, LPA, Majorelle, Norma Kamali, Retrofete, Song of Style, Adidas Originals, Alexander Wang, Beauty Blender, Burbery, Bottega Veneta og deres eget Revolve-merke.

 

 

Tilbyr REVOLVE gratis frakt til Norge?

I REVOLVE kan du glede deg over å få produktene dine levert gratis, men for dette må du foreta et kjøp lik eller større enn $ 100

Kan jeg betale i REVOLVE med PayPal?

I REVOLVE er blant de aksepterte betalingsmåtene de som gjøres gjennom PayPals digitale lommebok på en trygg og pålitelig måte. Andre metoder tilsvarer de som er laget med kredittkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i REVOLVE?

For å kunne skrive en rabattkupong i REVOLVE er det første du må gjøre å velge produktene du ønsker å kjøpe, når denne prosessen er ferdig må du gå til handlekurven din hvor du starter med betalingsprosessen din, her vil du finn en boks nederst på siden der du må inkludere kodenummeret du vil bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Revolve Rabattkoder

Spesialkuponger og kampanjer hos REVOLVE Norge

Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager. Noen av disse kampanjekodene er fortsatt tilgjengelige i dag, så du kan prøve dem akkurat nå.

Opptil 65 % rabatt i OUTLET-kategorien
Roterende kupong med 20 % rabatt på utvalgte produkter
Kampanjekode REVOLVE 10 % rabatt på hva som helst
15% rabatt på hele siden for medlemmer av REVOLVE
10% REVOLVE kupong + gratis frakt til Norge
10 % kampanjekode for abonnement på nyhetsbrev

Revolve Kupong

Andre lignende butikker