REVOLVEKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseGratis frakt på revolve.com15 august
Forfremmelse10% rabatt på din første ordre05 august
ForfremmelseFor over 80 EUR-Gratis frakt31 januar
Forfremmelse65% avslag revolve.com30 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Revolve Anmeldelse

Butikken har produkter av høy kvalitet, sikret ved aktivt samarbeid med verdenskjente merkevarer, som tilhører noen av verdens største motehus. I tillegg kan du her finne produkter som tilhører ditt eget merke Revolve, som følger selskapets policy, for å tilby produkter som følger de siste og moderne trender og investerer i kvalitetsprodukter. Det varierte produktsortimentet og raske leveransen har gjort Revolve til det største valget for online shopping for tusenvis av mennesker i flere titalls land. Et annet viktig element som veier hardt for kundene er omsorg og oppmerksomhet fra butikken når det gjelder å skape en rask, effektiv og hyggelig handleopplevelse for kjøpere. Dermed er kundeforholdsteamet til nettbutikken tilgjengelig for kundene når som helst på dagen, både for å veilede deg i prosessen med å kjøpe og velge mengder, så vel som om du får problemer med bestillinger, kontoadministrasjon eller retur av produktet .

Nyttig informasjon om Revolve

Nettbutikken er dedikert til fullstendig kundetilfredshet, og det er derfor den samarbeider med profesjonelle hurtigfirmaer for å sikre rask og sikker levering av produktene dine. Dermed kan du dra nytte av to leveringsmetoder, som kan ta henholdsvis 3-5 virkedager før ankomst og 10-14 virkedager. Frakt er gratis for bestillinger som har en totalverdi på over $ 100. Ellers vil et transportgebyr på 40 lei kreves. Produktene som er kjøpt fra Revolve-butikken kan returneres innen 30 dager etter mottakelse av dem. Godkjente betalingsmetoder er utelukkende med kreditt- eller debetkort, fra Visa, MasterCard, American Express, JCB og Discover. En annen betalingsmåte er via PayPal-kontoen.

Info om hvordan du bruker en Revolve kupongkode?

En Revolve-kupongkode kan legges til for en hel ordre, og får tilgang til handlekurven. På denne siden finner du et vindu som er spesielt opprettet for kupongen, hvor det når det er lagt inn, blir brukt på bestillingen din.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker