SELFRIDGESKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseGratis frakt på selfridges.com23 oktober
ForfremmelseKlokker og smykker på salg06 februar
ForfremmelseDesigner vesker på beste prisene på nettet08 februar
kupong30% SELFRIDGES rabatt kupong for SKO kategori06 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Selfridges gjennomgang

I tillegg til moteprodukter fra kategorien luksuriøs moteklær, som dekker klesavdelingen, tilbyr butikken også tilbehør som vil utfylle antrekket ditt til enhver begivenhet, for eksempel vesker, hatter, klokker og smykker. Enten det er en elegant middag, en spesiell begivenhet eller en vanlig dag i hverdagen, kan du finne alt du leter etter i denne nettbutikken, produktene blir organisert effektivt i henhold til flere kriterier. Butikken har også en egen serie med pleie- og skjønnhetsprodukter, som inkluderer produkter til hud, hud, hår, masker, kremer, samt sminkeprodukter. En annen avdeling er Home & Tech, som tilbyr et bredt utvalg av dekorasjoner og nødvendigheter i hverdagen, som du bør ha i alle rom i huset. For å bevise at butikken er et virkelig kjøpesenter for hele familien, i den kan du finne en avdeling for mat og drikke.

Nyttig informasjon om Seflridges

Butikken tilbyr en enkelt leveringsmetode, som du trenger en ventetid på 4 virkedager, og som du må betale et ekstra leveringsgebyr til en verdi av 15 pund. Retur av bestilte produkter kan skje innen 28 dager, starter med mottakelsesdatoen. Betalingen kan utføres eksklusivt på nettmetoder, uten mulighet for kontant betaling, gjennom et refusjonssystem. Du kan bruke et debet- eller kredittkort, utstedt av Visa, MasterCard, samt AliPay eller PayPal-konto.

Info om hvordan du bruker en Selfridges kupongkode?

Nederst på kassen finner du et spesialfelt der du kan oppgi en kupongkode. Senere blir det validert, og rabattbeløpet blir brukt for hele bestillingen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker