Selfridges Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseSELFRIDGES.com kupong: opp til 40% rabatt utendørs elementer05 juni
kupongSELFRIDGES.com 50% kupong koden sitewide30 Kan
kupongKampanjekode på SELFRIDGES.com: opptil 30% rabatt velg sko16 Kan
kupongSelfridges Kupongkode: Gratis Levering!18 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva SELFRIDGES selger Norge

SELFRIDGES er en butikk som fokuserer på detaljhandel med luksusklær, tilbehør og teknologi, med en varehuskjede, to av dem lokalisert i byen Manchester. Denne butikken har blitt kåret til det beste varehuset i verden fire ganger, og har blitt den eneste butikken som oppnår dette, også kåret til årets beste forhandler 2020 i de positive luksusprisene, i tillegg til å være en av de 25 beste selskapene i året å jobbe for. , anerkjennelse som ble gitt av The Sunday Times; På SELFRIDGES kan du finne en bred katalog med eksklusive og luksusprodukter, som gjør det gjennom søkekategorier, hvorav den første er: kvinner og menn, i dem kan du få et stort utvalg av klær, hatter og tilbehør som vesker eller lommebøker, briller, skjerf, fine smykker, klokker, blant annet, etterfulgt av skjønnhetsområdet, med en uendelighet av produkter som: dufter og parfymer, alt for hudpleie, sminke og kosmetikk, blant mange andre.

Butikken har en plass for barn, med alle produktene du kan tenke deg for deres pleie, påkledning og moro, på den annen side er det hjemme- og teknologiområdet, hvor du kan finne alle slags varer for å utstyre eller dekorere hjemmet ditt, som dette Som alle andre steder du ønsker, finner du også et bredt utvalg av teknologiske produkter som: lyd, kameraer, datamaskiner, nettbrett, telefoner, samt mange andre.

Hvordan SELFRIDGES sender bestillinger til Norge

Butikken foretar forsendelser nasjonalt og internasjonalt til mer enn 130 land over hele verden, selskapet som er ansvarlig for å yte leveringstjenesten er DPD, med den kan du spore forsendelsen din for å vite om det var noen forsinkelse eller ikke, beregnede dager Ventetiden vil være mellom 2 og 4 virkedager avhengig av destinasjonen, også eksportkostnadene vil bli beregnet når betalingsprosessen er fullført, det er viktig å vite at det vil variere avhengig av destinasjonslandet.

Hvilke rabatter tilbyr SELFRIDGES Norge?

Denne nettsiden har en salgsplass til disposisjon, for tiden har den aktuelle tilbud tilgjengelig, blant dem er alt innen skjønnhet med 20% rabatt, samt du kan få 30% rabatt i alle kategorier for kvinner, menn, samt for hjem og teknologi.

Betalingsmetoder hos SELFRIDGES Norge

SELFRIDGES lar deg foreta betalinger gjennom VISA, MASTERCARD OG AMERICAN EXPRESS kreditt- eller debetkort, akkurat som du kan gjøre det elektronisk gjennom din PayPal-, Electron- og Alipay-konto, også med gavekort eller kuponger; For øyeblikket aksepterer siden betalinger i valutaer som: britiske pund, amerikanske dollar, Hong Kong dollar, kinesiske yuan, australske dollar, euro, kanadiske dollar, taiwanske dollar, sørkoreanske won, Singapore dollar, blant andre.

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra SELFRIDGES i Norge?

På SELFRIDGES har de en policy som produktene deres tar for å ankomme i en periode mellom 3 til 6 virkedager, dette kan variere avhengig av destinasjonen de skal til, samt retningslinjene som de kan presentere i tollen, i på samme måte i dag pga. Problemet som genereres over hele verden presenterer en forsinkelse på opptil 4 ekstra dager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på SELFRIDGES Norge

SELFRIDGES tilbyr foreløpig kun gode rabatter, samt rabatter i alle kategorier og merker som det tilbyr. SELFRIDGES har flere kampanjekuponger og tilbud tilgjengelig i disse dager. Disse inkluderer:

 • 20 % rabattkupong for eksisterende kunder, for produkter som ikke finnes i andre kampanjer
 • 15 % kupong for nye kunder
 • Kampanjekupong med 10 % rabatt
 • Opptil 50 % rabatt i OUTLET-kategorien
 • Gratis frakt på bestillinger over $200

SELFRIDGES Norge Kundeservice

SELFRIDGES tilbyr en telefonlinje på 08001234000 fra 08:00 til 23:00 eller du kan også gjøre det ved å fylle ut et skjema på siden med en rekke data, og så snart som mulig vil du motta svar på dine bekymringer ; også ved å skrive en e-post til customerservices@SELFRIDGES.

Fordeler med å bruke en SELFRIDGES-kupong i Norge

Det er mange fordeler som tilbys av kuponger i SELFRIDGES siden du kan spare ved å kjøpe attraktive produkter som spenner fra sminke til klær, samt et antrekk i trend, også for menn og barn, som er et pluss for familien, siden du kan velger å spare ved å kjøpe til hele familien. Du kan også dra nytte av rabattene den tilbyr i mathallen.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til SELFRIDGES fra Norge?

SELFRIDGES har en frist på 28 virkedager på å returnere produktene dine, du kan gjøre det på tre forskjellige måter, direkte i butikken, med gratis bud eller også via post, produktet kan ikke brukes, det må returneres i original emballasje, samt I likhet med etikettene deres, bør det bemerkes at noen merker har egne retningslinjer for retur, for eksempel fine smykker.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For øyeblikket kan nye kunder nyte salget og rabattene det tilbyr på alle sine produkter og i alle kategorier, i tillegg til mathallen.

SELFRIDGES Norge på sosiale medier

SELFRIDGES i deres sosiale nettverk kan du finne kampanjer og rabatter som går mellom 30% og 60% samt rabatter på deres sminke- og skjønnhetsprodukter.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt tilbys av SELFRIDGES for kjøpere i Norge

SELFRIDGES har endeløse salg og tilbud, samt rabatter som er maksimale i sine artikler 70% i stor variasjon i alle sine kategorier, og legger til sine merker for både damer, herrer og barn.

SELFRIDGES Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du være den første til å være klar over lanseringene, samt rådene fra deres inspiratorer, samt de siste motekolleksjonene, arrangementene og tilbudene som SELFRIDGES kan annonsere.

Butikker som ligner på SELFRIDGES

Du må huske på at i andre butikker kan du finne produkter eller artikler som ligner på de du kan få på SELFRIDGES, selv til de beste prisene, blant dem er Matchesfaashion.com, outnet.com, boohoo.com.

SELFRIDGES Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

For denne spesielle dagen i året har denne butikken utarbeidet en rekke rabatter basert på kampanjetilbud og rabattkuponger. Bruk en SELFRIDGES-kupong med opptil 30 % rabatt eller åpne et kampanjetilbud og du kan spare opptil 60 % av startprisen.

Kupong for SELFRIDGES Norge for 11.11

11.11 er ikke en av årets viktigste rabattbegivenheter i denne butikken, men du kan benytte deg av de aktuelle tilbudene: opptil 20 % kupong og kampanjetilbud med opptil 50 % rabatt!

Kampanjekuponger fra SELFRIDGES Norge for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY fortsetter på SELFRIDGES med kampanjetilbud og kuponger fra forrige fredag, da årets største rabattbegivenhet fant sted, på Black Friday: du har en kupong med opptil 30 % rabatt og produkter i kampanjetilbudet med opptil til 60 % rabatt.

SELFRIDGES Norge Kuponger til jul

I anledning jul får du superrabatter! Opptil 70 % rabatt på startprisen, uten rabatt og kuponger med 10 %, 15 % og 20 % rabatt for bestillinger lagt inn uken før jul på SELFRIDGES

SELFRIDGES mobilapplikasjon for iPhone og Android

I SELFRIDGES kan du foreta kjøpene dine ved å laste ned applikasjonen gratis enten fra iOS i App Store for din iPhone, der den er kompatibel for iPhone 5, 5s, 6 6s og 6+, 7.0 eller nyere og for Android laster den ned fra Play Store, og disse er kompatible med versjon 5 eller høyere. Ved å laste ned applikasjonen i hvilken som helst versjon kan du bruke den med en konto der du må logge inn som gjestekunde eller registrere deg online som ny kunde.

Kjente merker selges i SELFRIDGES-butikken

På SELFRIDGES kan du få en uendelighet av kjente merker som vi kan nevne er Skimss, Christian Louboutin, Gucci, Mac, Acne Studios, Max Mara, Moncler, Fendi, Kenzo, Burberry, Chloe, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Balenciaga , Jimmy Choo, Aquazzura, Ralph Laurent, Emporio Armani, Bvlgari, Longines, Westwood, Tissot, Tag Heuerel, Mont Blanc, blant andre eksklusive merker som du kan finne for kvinner, menn og barn mellom klær og fottøy, samt smykker og klokker.

 

Tilbyr SELFRIDGES.COM gratis frakt til Norge?

SELFRIDGES.COM tilbyr for øyeblikket ikke gratis frakt, men du bør være oppmerksom på at det sendes til mer enn 130 land, hvor du kan få frakten som passer ditt behov, pluss at du kan nyte ubegrensede leveranser.

Kan jeg betale på SELFRIDGES med PayPal?

Hvis faktisk blant betalingsmetodene du kan bruke i SELFRIDGES er betalingen via PayPal-kontoen din, og den aksepteres i alle betalingsvalutaene, bortsett fra CNY-valutaen.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på SELFRIDGES?

For å bruke en rabattkupong eller kampanjekode i SELFRIDGES, er det første du bør gjøre å velge produktet eller varen du skal kjøpe, når dette er gjort vil det ta deg til frakt- og leveringsalternativene, så vil du gå til betalingsdelen hvor du må velge metoden som er ikonene du må velge, når haken er satt på koden eller kupongen må du plassere kodenummeret og trykke legg til, du må vite at beløpet av koden må være lik eller høyere enn beløpet som skal betales for de valgte produktene.

Hva er de viktigste arrangementene med rabatter i SELFRIDGES-butikken?

I løpet av året kan du få spesielle datoer eller sesonger der du kan nyte veldig gode rabatter, samt praktiske rabatter eller tilbud der vi kan beskrive noen av dem, en av disse er Black Friday-rabatter for SELFRIDGES som det feires fredagen etter Thanksgiving-feiringen og du kan finne betydelige rabatter på alle produktene, en annen høytid er 11.11-rabattene (Singles' Day) for SELFRIDGES som har økt siden den kommer fra landene asiater som feires i november og du finne veldig gode rabatter og kampanjer på varene deres, en annen å nevne er Cyber ​​​​Monday-rabattene for SELFRIDGES kjent som Cyber ​​​​Monday, der du kan dra nytte av alle rabattene du kan få på nettet, som du kan nyte godt av mandagen etter feiringen av Black Friday og til slutt kan vi nevne julerabattene for SELFRIDGES at som navnet sier jul feiret i desember måned i denne vanligvis kan du få gjennom hele måneden veldig gode priser og rabatter samt utmerkede kampanjer.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Spesielle kuponger og kampanjer på SELFRIDGES Norge

Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager. Noen av disse kampanjekodene er fortsatt tilgjengelige i dag, så du kan prøve dem akkurat nå.

 • 20 % rabattkupong for eksisterende kunder, for produkter som ikke finnes i andre kampanjer
 • 15 % kupong for nye kunder
 • Kampanjekupong med 10 % rabatt
 • Opptil 50 % rabatt i OUTLET-kategorien
 • Gratis frakt på bestillinger over $200

Andre lignende butikker