Antonioli Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongANTONIOLI kampanjekode: lagre 20%24 september
ForfremmelseAntonioli.eu promotion: 15% rabatt første ordre nyhetsbrev13 juni
ForfremmelseAntonioli.eu gratis frakt rabatt ordre OVER EUR20013 juni
kupongKampanjekode på Antonioli.com: 15% rabatt hele nettstedet20 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Antonioli selger Norge

Antonioli er en side dedikert til detaljsalg av luksuriøse klær og tilbehør, for både kvinner og menn, laget av de beste designere over hele verden, noen av dem som: Balenciaga, Burberry, Balmain, Loewe, Serre Marino, blant mange andre . Her kan du raskt og enkelt finne hvilken som helst artikkel du leter etter, siden Antonioli har en rekke kategorier på hjemmesiden som vil hjelpe deg med å forenkle søket ditt, kan du starte med å velge mellom plassen for kvinner eller menn etter behov. i de to alternativene vil du finne underkategorier som: designere, her vil du ha en liste fra (A) til (Z), med navnene på de mest anerkjente og eksklusive merkene i verden, etterfulgt av dette er plass til klær, med en rekke modeller og stiler for anledningen du trenger, i tillegg får du en hel rekke luksustilbehør som: briller, hansker, luer, ringer, skjerf, klokker, halskjeder, blant annet, alt designet for å matche stilen din.
Det er også kategorien sko, med en uendelighet av modeller og farger, laget med de fineste og mest eksklusive materialer for å tilfredsstille behovene til alle sine kunder, på den annen side tilbyr butikken deg plass til vesker eller vesker, med elegant design og av typer som: håndvesker, for reise, skuldervesker, fanny packs og av enhver type for antrekkene dine.

Hvordan Antonioli sender bestillinger til Norge

Antonioli sender til alle deler av verden, og gjør det gjennom budfirmaet: DHL EXPRESS, den estimerte leveringstiden er 1 til 3 virkedager for forsendelser innenfor det italienske territoriet eller innenfor EU, men for forsendelser utenfor det europeiske Union, er en leveringstid på inntil 5 virkedager beregnet. Eksportkostnadene for adresser innenfor Italia vil være € 8, og for resten av de europeiske landene vil det være € 20, men fraktkostnadene vil variere dersom bestillingen vil bli levert til land utenfor Europa, denne nettsiden har all informasjon om fraktkostnader ved å angi frakt- og leveringsalternativet.

Hvilke rabatter tilbyr Antonioli Norge?

Denne plattformen har et område dedikert til salg, her kan du søke i en bred katalog med varer i alle kategorier som tilbys av butikken med rabatter på opptil 50% på normal pris.

Betalingsmetoder hos Antonioli Norge

Denne butikken lar deg foreta betalinger via kreditt- og debetkort som: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS OG MAESTRO, du kan også gjøre det ved bankoverføringer eller bruke PayPal- eller Alipay-kontoene dine så lenge de er verifisert.

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra Antonioli i Norge?

I Antonioli kan bestillinger variere avhengig av destinasjon, blant annet er de for Italia mellom 1 og 2 virkedager, for EU varierer det mellom 2 og 3 virkedager, og de som er rettet til resten av verden kan disse ta fra 4 til 5 virkedager. Det er nødvendig å informere om at de kan variere avhengig av tollinspeksjoner, samt værforhold.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på Antonioli Norge

For øyeblikket i Anonioli får du rabatter og rabatter på 50% rabatt i alle kategorier og fra alle tilgjengelige designere, samt størrelser, størrelser og farger.

 • Opptil 30 % rabatt på dameklær
 • Kupong med 10% rabatt på alle varer
 • 20 % kampanjekode Antonioli for alt
 • 10% EKSTRA rabatt for første bestilling
 • Opptil 70% rabatt i seksjonen OUTLET Antonioli
 • Antonioli kupong 15% rabatt på neste bestilling

Antonioli Norge Kundeservice

I Antonioli for å kontakte kundeservice kan du velge flere alternativer, ett av dem kan være på telefon på +39 0236561860, fra mandag til fredag ​​fra 10:00 til 19:00, og på lørdager fra 11:00 kl. 19:00, andre alternativer du har er gjennom en e-post til kundeservice@Antonioli.eu eller hvis du foretrekker via Skype til kundeservice.Antonioli

Fordeler med å bruke en Antonioli-kupong i Norge

Å kjøpe på Antonioli gjennom kuponger er fordelaktig for kjøperne siden du kan kjøpe varer i kvantitet og bruke mindre enn du forventer, har muligheten til å ta med en rekke stiler og du kan gjøre det for menn og kvinner hvis du foretrekker det.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Antonioli fra Norge?

På Antonioli er det første du må gjøre å kontakte kundeservice og be om autorisasjonsnummeret ditt for retur, etterfulgt av dette vil du motta en e-post og instruksjonene du må følge, som du må gjøre innen en periode på ikke mer enn 14 dager fungerer siden leveringen av bestillingen din, denne må være i original stand; De må ikke brukes eller endres, du kan kun returnere bestillingen for endring av farge, størrelse eller refusjon.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For øyeblikket vil du ikke finne kuponger fra plattformen, du kan få en rekke rabatter, så vel som kampanjerabatter, i alle dens kategorier og designere. På visse tider av året kan du dra nytte av en 15 % rabattkupong for nye kjøpere av denne butikken.

Antonioli Norge på sosiale medier

Antonioli tilbyr ikke kuponger på deres sosiale nettverk, du kan bare få relevant og interessant informasjon om produktene deres, samt prisene og historiene deres. Selv om du ikke har kuponger i dag, kan du fortsatt finne de siste kampanjetilbudene på disse sosiale nettverkene:

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av Antonioli for kjøpere i Norge

I Antonioli kan du i tillegg til salget den tilbyr, få en maksimal rabatt på 50% på alle varer for både damer og herrer.

Antonioli Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

I Antonioli kan du motta nyhetsbrev, samt informasjon om eksklusive kolleksjoner, samt tilbud og sesongbaserte salg, også på deres spesielle arrangementer.

Lignende butikker til Antonioli

Det er forskjellige typer butikker du kan besøke hvis du ikke finner det du leter etter på Antonioli, du kan også se etter lignende tilbud eller hvis du foretrekker det kan du kombinere utseende, disse butikkene du kan se er farfetch.com , luisaviaroma.com og cettire.com

Kuponger fra Antonioli Norge for BLACK FRIDAY

Hvert år på Black Friday har Antonioli superrabatter! I år kan du nyte opptil 70 % rabatt på tusenvis av plagg og tilbehør + en kupong med ytterligere 15 % rabatt.

Kupong for Antonioli Norge for 11.11

Arrangementet 11.11 er ikke et av årets viktigste rabattbegivenheter for denne luksusmotebutikken, men i år har du de vanlige kampanjene: 10 % rabatt for nye kunder og opptil 30 % rabatt i spesialkategorien!

Kampanjekuponger fra Antonioli Norge for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er dagen Black Friday-rabattene fortsetter. Dette året som du allerede er brukt med: opptil 15 % rabatt basert på Antonioli-kupongen og opptil 70 % i den spesielle kategorien rabatter for disse arrangementene.

Antonioli Norge Kuponger til jul

Til jul kan du gi deg selv en gave fra Antonioli eller du kan tilby dine kjære luksusprodukter herfra. Prisene på luksusvarer kommer med superrabatter: opptil 70 % i spesialkategorien av rabatter og en ekstra kampanjekupong på 20 % Antonioli

Antonioli mobilapplikasjon for iPhone og Android

Antonioli har ikke en mobilapplikasjon, du kan bare nyte produktene gjennom Facebook, Instagram og gjennom dens nettbaserte plattform.

Kjente merker selges i Antonioli-butikken

I Antonioli kan du finne for menn og kvinner fra klær, fottøy, tilbehør, vesker av de mest kjente designerne som vi kan nevne er Alexander McQueen, Chloe, Fendi, Givenchy, Versace, Burberry, Balmain, Balenciaga, Guidi, Jacquemus , Jimmy Choo, Nike, Moncler, blant andre som du kan se ved å besøke plattformen deres.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på Antonioli?

I Antonioli, når du har valgt produktene du ønsker å ta, må du gå til handlekurven for å fortsette med betalingen, hvor det vises en boks hvor du må bruke kupongkoden din som du skal bruke.

Kan jeg betale på Antonioli med PayPal?

Blant betalingsmetodene som er akseptert i Antonioli, finnes den gjennom din behørig verifiserte PayPal-konto, men i Antonioli forbeholder de seg retten til å behandle bestillingen din gjennom PayPal så lenge pakken din sendes til samme adresse som er registrert.

Tilbyr Antonioli gratis frakt til Norge?

For øyeblikket gir Antonioli gratis frakt gjennom logistikkselskaper som DHL Express World.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Kampanjer og spesialkuponger hos Antonioli Norge

Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager. Noen av disse kampanjekodene er fortsatt tilgjengelige i dag, så du kan prøve dem akkurat nå.

 • Opptil 30 % rabatt på dameklær
 • Kupong med 10% rabatt på alle varer
 • 20 % kampanjekode Antonioli for alt
 • 10% EKSTRA rabatt for første bestilling
 • Opptil 70% rabatt i seksjonen OUTLET Antonioli
 • Antonioli kupong 15% rabatt på neste bestilling

Andre lignende butikker