Antonioli Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseFå 50% RABATT på Antonioli.eu31 januar
kupong10% rabatt med denne ANTONIOLI kupong på din første bestilling!30 desember
kupong20% ANTONIOLI kupong: Lagre nå 20% på FW19 SALG Elementer02 februar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Antonioli gjennomgang

Butikken blir verdsatt av kundene sine som et virkelig kjøpesenter med luksusprodukter av klær og fottøy for menn og kvinner. Dette er stedet som tilbyr deg en effektiv kjøpsopplevelse, gjennom hastighet og kvalitet. Butikken fokuserer på produkter for spesielle begivenheter, med et elegant preg. Her kan du imidlertid også finne et bredt utvalg av casual produkter, fra jeans, t-skjorter, til joggesko og til og med ryggsekker. Antonioli-produktene er internasjonalt verdsatt, og deltar i mange motepresentasjoner i motehovedstedene i verden. I tillegg blir kjøpsprosessen strømlinjeformet gjennom mobilapplikasjonen, som lar deg kjøpe produkter hvor som helst og når som helst. For å unngå vanskeligheter er det et teknisk supportteam som vil være tilgjengelig i non-stop-systemet for å hjelpe deg i kjøpsprosessen eller til å svare på spørsmål.

Nyttig informasjon om Antonioli

Produktene blir transportert internasjonalt og blir pålagt å betale et transportgebyr på 20 euro. Ordrer hvis totale verdi når 500 euro, mottar imidlertid gratis frakt. Leveringstiden beregnes i henhold til destinasjonslandet, som varer i gjennomsnitt 5 dager. Returpolicyen til selskapet godtar retur av produktene innen 14 dager etter mottak av produktene. Betaling kan utføres eksklusivt online, uten mulighet for å betale kontanter, i et refusjonssystem. Butikken garanterer full sikkerhet og sikkerhet i løpet av å gi. Du kan bruke debet- eller kredittkort Visa, MasterCard, American Express og M Maestro. Du kan også betale med bankoverføring, Sofort Banking, PayPal og AliPay.

Info om hvordan du bruker en Antonioli-kupongkode

En Antonioli-kupongkode har en viss gyldighetsperiode som ikke kan utvides, og kan bare brukes en gang. Dette kan legges inn i kontoprofil-delen eller på siden for bestillingsfullføring.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker