Boden Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKupongkode på Boden.com: 20% rabatt full pris velg varer10 juni
ForfremmelseBoden.com kupong: opp til 70% rabatt utvalgte elementer28 juni
kupongBoden.com kupong kode: 15% rabatt + gratis frakt for OVER USD4924 juli
kupongBODEN.com 25% rabatt kode kidswear13 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva BODEN selger Norge

BODEN begynte i 1991 som en katalog med tegninger av ulike klesstiler som han ønsket i skapet sitt, det var derfor BODEN begynte å selge klær via post og som var heldig, det er derfor han Gjennom årene, i dag er det et globalt selskap som fortsatt etterspørres som på den første dagen, som har opplevd spennende og uforutsigbare øyeblikk, derfor har de som motto at BODEM ikke er midlertidige klær, det er en som varer gjennom tiden til tross for vask, BODEN. COM opprettholder en omhyggelig prosess i designene deres, så alt vakkert og utenom det vanlige inspirerer til noe enkelt, men vekkende.

På BODEN finner du produkter for kvinner, menn, jenter, barn, babyer, til jul, og en kategori av gaver. Blant produktene det selger er følgende klesprodukter som jumpsuits, gensere, cardigans, topper, jakker, jakker, jeans, sweatshirts, skjorter, T-skjorter, bluser, nattøy, bukser, skjørt, kjoler, badetøy, sett, buksebukser , leggings, sokker, strømper, shorts, sko, tøfler, støvler, mokkasiner, vesker, skuldervesker, håndvesker, crossbody-vesker, clutcher, ryggsekker, vesker, toalettvesker, tilbehør, som pannebånd, hårspenner, solbriller, smykker som f.eks. som øredobber, øredobber, anheng, armbånd, øredobber, armbånd, blant andre alternativer som du kan oppdage når du besøker butikken deres.

Hvordan BODEN sender til Norge

Hos BODEN for leveranser i Storbritannia har produktene dine en estimert leveringstid mellom 1 og 3 virkedager, for internasjonale forsendelser kan disse ta mellom 3 og 16 virkedager, disse tidene varierer avhengig av destinasjonen de skal.

Hvilke rabatter tilbyr BODEN Norge?

På BODEN kan du finne forskjellige rabatter tilgjengelig avhengig av produktet du ønsker å kjøpe, blant de tilgjengelige rabattene er mellom 13%, 16% og opptil 20% rabatt tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos BODEN Norge

På BODEN kan du betale for kjøpene dine med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, samt via PayPals digitale lommebok.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra BODEN i Norge?

BODEN tilbyr sine brukere forskjellige fraktmetoder, så bestillingen din kan ta så lang tid du bestemmer deg for, siden du kan velge metoden når du kansellerer kjøpet, blant metodene som tilbys er standard frakt som tar 3-5 virkedager , Royal Mail-frakt som varierer fra 1-2 virkedager og hurtigfrakt som leveres dagen etter kjøpet ditt og for internasjonale bestillinger kan det ta 3-16 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på BODEN Norge

Her er en liste over noen av BODEN kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

Ekstra 20% rabatt med kampanjekode BODEN
Nyt 10 % rabatt med BODEN-kupong for nye kunder
BODEN kampanjekode for gratis frakt
15% rabattkode hvis du melder deg på nyhetsbrevet nå
10 % kupongkode BODEN for varer i full pris

BODEN Norge Kundeservice

For å kommunisere med kundeservice hos BODEN kan du gjøre det på den enkleste måten for deg siden BODEN tilbyr forskjellige metoder, en av dem er ved å ringe 033033330000 og for internasjonale samtaler +442083287000 fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00. til 19:00 og lørdager og søndager fra 10:00 til 18:00 GMT, en annen måte å gjøre det på er ved å sende en e-post til cservices@BODEN, samt gjennom en chat på online eller ved å fylle ut et skjema fra siden din.

Fordeler med å bruke en BODEN-kupong i Norge

Å skaffe kuponger og gjøre kjøp på BODEN med kuponger har sine fordeler siden du kan kjøpe et bredt utvalg av produkter og betale mindre enn du forventet når du brukte kodene dine, det beste av alt er at på BODEN kan du ha med deg en rekke varer allerede som du får for babyer, menn, kvinner og barn tilgjengelig for alle anledninger.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra BODEN fra Norge?

For å foreta en retur på BODEN har du en frist på 90 dager etter å ha mottatt bestillingen din, BODEN har et kanselleringsskjema på sin side hvor du kan gjøre kjent at du trekker et produkt mens du starter returprosessen for hvilken du må feste på pakken for å få returnert en etikett som du mottok med bestillingen din, har du ikke etiketten kan du fylle den ut direkte fra siden og skrive den ut, og følge instruksjonene som den angir, produktene skal være returnert ubrukt og i original emballasje.

Eksklusiv BODEN-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder i BODEN nettbutikk får en 15 % rabattkupong for første bestilling

BODEN Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av BODEN for kjøpere i Norge

Hos BODEN kan du få et bredt utvalg av rabatter i sine kategorier, som for øyeblikket kan få maksimalt 70% på produktene.

BODEN Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Abonner nå på BODEN-nyhetsbrevet og du vil motta en 10% rabattkupong, en kupong som du kun kan bruke én gang.

Butikker som ligner på BODEN

Det er visse lignende sider du kan besøke hvor du kan sammenligne priser og rabatter, samt lage kombinasjoner av produkter som skaper stilutseendet ditt, disse kan være Belk.com, Gilt.com, Michaelkors.eu

BODEN Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

BODEN bringer spektakulære rabatter tilgjengelig for Black Friday-salgsferien for å nyte shopping, blant rabattene du kan få i løpet av denne dagen er noen som 70 %, 75 % og opptil 80 %.

Kupong for BODEN Norge for 11.11

For feiringen av 11.11 på BODEN når du besøker butikken deres, enten fysisk eller online, kan du få utmerkede kampanjer slik at du kan nyte å bruke produktene deres, i tillegg til deres eksklusive rabatter kun denne dagen på opptil 45 %.
  

BODEN Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter er en av de viktigste begivenhetene siden BODEN denne dagen utarbeider eksklusive rabattkuponger på opptil 10 %, som du kan bruke sammen med de utrolige rabattene på opptil 80 %.

BODEN Norge Kuponger til jul

I desember måned har BODEN fantastiske julerabatter tilgjengelig, blant annet kan du få noen av produktene med rabatter på opptil 50 %, i tillegg til salg og tilbud.
   

BODEN mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket tilbyr ikke BODEN sine brukere mobilapplikasjonen for noen av selskapene.

Kjente merker som selger i BODEN-butikken

Hos BODEN kan du ta alt av tilbehør, klær og fottøy du leter etter for menn, kvinner og barn fra det unike og eksklusive BODEN-merket.

 

 

Tilbyr BODEN gratis frakt til Norge?

BODEN gir sine brukere gratis standardfrakt når kjøpet deres er lik eller større enn £30, hvis det er mindre, kan fraktkostnaden være fra £3,95 til £8.

Kan jeg betale hos BODEN med PayPal?

I BODEN er betalingsmåtene den aksepterer gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom debet- og kredittkort.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i BODEN?

BODEN har en boks tilgjengelig for kjøp på sin betalingsside, som ligger nederst til venstre på siden, slik at kundene kan skrive kupongnummeret de ønsker å bruke i kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Boden Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos BODEN Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra BODEN? Nedenfor er en liste over de siste:

Ekstra 20% rabatt med kampanjekode BODEN
Nyt 10 % rabatt med BODEN-kupong for nye kunder
BODEN kampanjekode for gratis frakt
15% rabattkode hvis du melder deg på nyhetsbrevet nå
10 % kupongkode BODEN for varer i full pris

Boden Kupong

Andre lignende butikker