Coast Fashion Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseCoastFashion.com promotion: opp til 70% rabatt salg elementer05 juni
ForfremmelsePromo på CoastFashion.com: 20% rabatt på ordre over EUR20012 juni
kupongRabatt kode for CoastFashion.com: 10% rabatt første ordre12 juni
kupongCoastFashion.com ekstra 10% rabatt kode sitewide11 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva COASTFASHION selger Norge

COASTFASHION ble født i 1996 med det formål å presentere sjarmerende kolleksjoner, inkludert klær, tilbehør og mer, slik at du alltid er presentabel i de mest hverdagslige tider av livet, og tilbyr fra det mest essensielle til det mest grunnleggende, og alltid hjelpe kundene sine med kvalitets- og moteprodukter som du kan trenge til enhver anledning, som for eksempel hverdagen, for å alltid være og føle deg glad og vakker med hyggelige og sesongbaserte produkter.

På COASTFASHION finner du produkter for kvinner som de selger blant annet klær som kjoler, topper, jumpsuits, skjørt, strikkevarer, jakker, kåper, tepper, fritidsklær, sportsklær, bukser, jeans, natttøy, badedrakter, kveldsklær , sko, bryllup, skoleball, hæler, sandaler, støvletter, ankelstøvletter, glidere, håndvesker, håndvesker, skuldervesker, vesker, bh-er, ansiktsmasker, tilbehør som hatter, hansker, skjerf, hodeplagghatt, bryllupsslør, blomsterpannebånd, smykker som øredobber, øredobber, armbånd, halskjeder.

I tillegg til dette på COASTFASHION kan du også glede deg over produkter for jenter som matchende klær, kjoler, sko, antrekk til mor og datter.

Hvordan COASTFASHION sender til Norge

Hos COASTFASHION leveres produktene dine i Storbritannia og Nord-Irland i løpet av en periode på 5 virkedager, for Europa innen 10 virkedager og internasjonale forsendelser innen anslagsvis 16 virkedager. Og det samme leveres gjennom budfirmaene Hermes, Inpost, Asda.

Hvilke rabatter tilbyr COASTFASHION Norge?

På COASTFASHION finner du et bredt utvalg av rabatter tilgjengelig fra deres nettside, blant annet kan du få 50 % rabatt på alle vinterklær, du kan også få 15 % rabatt ved kjøp fra appen din, samt samt en salgskategori hvor du gir 20 % rabatt på alle produktene som er tilgjengelige i denne kategorien.

Betalingsmetoder hos COASTFASHION Norge

På COASTFASHION, når du har valgt produktene som er tilgjengelige for kjøp, må du gå til handleposen for å utføre nevnte prosess, som du kan utføre gjennom aksepterte betalingsmetoder som debet- og kredittkort som Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, American Express eller gjennom digitale lommebøker som PayPal, Apple Pay, Klarna, ClearPay og Laybuy.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra COASTFASHION til Norge?

I COASTFASHION tilbyr de forskjellige leveringsmetoder som kan være som standard levering som tar produktet ditt til å ankomme innen 5 virkedager, hastelevering som spenner fra å bli levert innen 2 virkedager og levering neste dag. For bestillinger til Europa kan det ta en periode på 10 virkedager og internasjonale bestillinger en periode på 16 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på COASTFASHION Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige COASTFASHION-kampanjetilbudene og kupongene:

Opptil 70 % på kampanjetilbud fra COASTFASHION
Spar 25 % med en COASTFASHION-kupong
15 % COASTFASHION kupong for nye kunder
Nå får du 35% rabatt på brudekjoler fra COASTFASHION
Opptil 35 % ekstra rabatt hvis du bruker COASTFASHION-mobilappen
20 % kampanjekode COASTFASHION hvis du er student
Kupongen for gratis frakt på bestilling er minst $100 fra COASTFASHION

COASTFASHION Norge Kundeservice

For å kommunisere med kundeservice kan du gjøre det ved å sende en melding til WhatsApp +443333110883 eller ved å sende en e-post via kontoen din andre alternativer gjennom sosiale nettverk fra Facebook Messenger eller Twitter.

Fordeler med å bruke en COASTFASHION-kupong i Norge

Som hovedfordelen når du bruker rabattkupongene dine, kan vi nevne at den viktigste tilsvarer det du sparer når du bruker kupongene, noe som betyr at du kan skaffe deg mer enn du forestiller deg ved kjøpet, og har som en fordel at du får ting til enhver anledning.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra COASTFASHION fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 30 virkedager etter mottak, for dette må du logge inn på kontoen din og generere returen på portalen der du vil generere en etikett som du må skrive ut og følge instruksjonene for prosessen, internasjonale forsendelser må betales av kunden, for returer i Storbritannia og Australia er gratis.

Eksklusiv COASTFASHION kupong for nye kjøpere i Norge

Er du en ny kunde hos COASTFASHION? Bruk velkomstkupongen og få ytterligere 15 % rabatt på din første bestilling.

COASTFASHION Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av COASTFASHION for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt kan du få maksimalt 25 % rabatt på noen av produktene deres.

COASTFASHION Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Hvis du velger å abonnere nå på COASTFASHION-nyhetsbrevet, vil du dra nytte av en kampanjekode med 15 % rabatt for den første bestillingen, en kupong som kommer på e-post umiddelbart etter abonnement.

Butikker som ligner COASTFASHION

Det er butikker som ligner på COASTFASHION der du kan finne veldig like antrekk som du kan lage klesstilene dine med, du kan også se fraktkostnadene og rabattene deres, noen av disse butikkene du kan se er Freepeople.com , Ganni.com, Pixiemarket.com

COASTFASHION Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

I COASTFASHION feires Black Friday-rabatter i november måned den fjerde fredagen i måneden, og i løpet av denne datoen vil du finne rabatter på produktene deres som kan være opptil 72 % med ekstra kuponger på opptil 10 %.

Kupong for COASTFASHION Norge for 11.11

Disse rabattene feires i november måned den 11., og for denne dagen tilbyr COASTFASHION svært gode kampanjer på noen av produktene deres, i tillegg til tilgjengelige rabatter på opptil 40 %.
  

COASTFASHION Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på COASTFASHION holdes mandagen etter Black Friday, og i løpet av denne datoen kan du få nye rabatter for å gjøre kjøp på nettet, disse rabattene kan være opptil 80 % med spesialtilbud.

COASTFASHION Norge Kuponger til jul

Julerabatter feires i desember måned og for COASTFASHION i denne måneden der det gir gode rabatter, finner du også nye tilbud og utsalg, i tillegg til kampanjer kan disse rabattene nytes opptil 60%.

COASTFASHION mobilapplikasjon for iPhone og Android

På COASTFASHION kan du glede deg over å laste ned applikasjonen tilgjengelig for iPhone fra Apple Store og for Android fra Google Play, hvorfra du enkelt og raskt kan foreta dine kjøp, du kan også motta varsler og ha ønskeliste.

Kjente merker selges i butikken COASTFASHION

Hos COASTFASHION samsvarer alle produktene du finner med deres eget merke, design og stil.

 

 

Tilbyr COASTFASHION gratis frakt til Norge?

COASTFASHION leverer kun gratis til VIP-medlemmer, som må skaffe seg et årlig medlemskap, i tilfelle man ikke har dette medlemskapet kan fraktkostnaden være fra £2,99 til £4,99.

Kan jeg betale hos COASTFASHION med PayPal?

Hos COASTFASHION kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, eller gjennom Apple Pay, Clearpay, Laybuy.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i COASTFASHION?

COASTFASHION tilbyr en boks øverst til venstre på siden, som er klar til å skrive kupongnummeret du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
CoastFashion Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos COASTFASHION Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra COASTFASHION? Nedenfor er en liste over de siste:

Opptil 70 % på kampanjetilbud fra COASTFASHION
Spar 25 % med en COASTFASHION-kupong
15 % COASTFASHION kupong for nye kunder
Nå får du 35% rabatt på brudekjoler fra COASTFASHION
Opptil 35 % ekstra rabatt hvis du bruker COASTFASHION-mobilappen
20 % kampanjekode COASTFASHION hvis du er student
Kupongen for gratis frakt på bestilling er minst $100 fra COASTFASHION

CoastFashion Kupong

Andre lignende butikker