Guess Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseGUESS.com 50% kupong velg elementer07 juli
kupongGUESS.com 15% rabattkode + gratis frakt30 juli
kupongKupongkode for GUESS.com: USD25 rabatt12 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva GUESS selger Norge

GUESS ble født i 1981 av brødrene Marciano, som kom til USA fra Frankrike, inspirert av europeisk mote som de redesignet. Hva var begynnelsen på deres lange historie der de redefinerte denimmodellen, og hvor de i deres første salg hos BLOOMINGDALES ble utsolgt på timer. Slik har GUESS siden blitt et ikon for dongeriklær, og har vært en livsstil fra en ung alder, eventyrlysten og veldig sexy.

For året 2007 lanserer GUESS sitt Marciano-merke med design for menn og kvinner som ble skapt for ungdomsmotestiler, på grunn av disse ikonene i denim.

GUESS er i dag til stede i rundt 80 land rundt om i verden, og er en plattform som tilbyr sine forbrukere eksklusive deler.
For året 2016 begynner GUESS sitt arbeid for bærekraft, gradvis integrering og utvikling for å bidra til en trygg planet, og for å beskytte miljøet, arbeid som har blitt oppnådd til dags dato og som vi fortsetter med vårt engasjement for. .

Hos GUESS kan du få produktene deres fra klær, tilbehør, vesker og sko til herre, dame og barn, dette er noen av produktene du kan få på GUESS som Jeans, gensere, kåper, jakker, bluser, bodyer , skjørt, jumpsuits, jeans, bukser, joggere, leggings, shorts, strikkeplagg, topper, kjoler, sweatshirts, tilbehør, smykker, øredobber, anheng, armbånd, klokker, fottøy, støvletter, sandaler, tøfler, vesker, ryggsekker, fanny pack , lommebok, håndtaksveske, skulderveske, crossbody-veske, håndveske, mini lommebøker.

 Hvordan GUESS sender til Norge

I GUESS blir produktene dine levert gjennom budselskapene UPS, DHL, BLUEX, og disse har en leveringstid på produktene sine mellom 2 til 7 virkedager, disse leveringstidene kan variere avhengig av kjøpsland, samt forsendelsesdestinasjon for produktet.

Hvilke rabatter tilbyr GUESS Norge?

På GUESS kan du få en kategori kalt Sale hvor du kan finne alle deres produkter med rabatter som kan variere fra 30% til 50% rabatt tilgjengelig.

 Betalingsmetoder hos GUESS Norge

På GUESS kan du foreta betalinger for kjøpene dine gjennom debet- og kredittkort som Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, CartaSi, PostePay, eller via PayPals digitale plattform, så vel som også gjennom Amazon Betal eller Klarna. Dette trinnet er gjort når du har valgt produktene du vil kjøpe, som skal gå til handleposen og starte prosessen.

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra GUESS i Norge?

På GUESS kan du velge leveringsmetoden som du kan velge blant er standardfrakt som tar 5 til 7 virkedager å ankomme, andredagsfrakt som navnet indikerer tar 2 dager å ankomme og levering neste dag.

 Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på GUESS Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige GUESS-kampanjetilbudene og kupongene:

GUESS-kupong for bestillinger over $250
15 % GUESS-kupong for nye kunder
Opptil 40 % rabatt, folk kan ha GUESS
Ekstra 20 % rabatt på bestillinger på minst $250
Kampanjekode 15 % rabatt på din GUESS-bestilling i dag

 GUESS Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe 18774448377 fra mandag til fredag ​​fra 06:00 til 17:00 og på lørdager fra 07:00 til 22:00 stillehavstid, en annen måte er å sende en e-post til e-post contactus@GUESSjeans.com

 Fordeler med å bruke en GUESS-kupong i Norge

Vi kan nevne som en fordel når du bruker rabattkupongene dine hva du kan spare på betalingstidspunktet, som gir deg en ny fordel som er å kunne skaffe flere varer av interesse, tatt i betraktning at du har kvalitets- og merkevareprodukter .

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra GUESS fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 14 virkedager etter at du har mottatt pakken din, for å gjennomføre denne prosessen må du kontakte kundeservice hvor du vil motta instruksjonene for denne prosessen.

 Eksklusiv GUESS-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye GUESS-kunder kan ikke bare nyte sine tilgjengelige kampanjer og rabatter, de kan også få 15 % rabatt når de abonnerer.

GUESS Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maksimal rabatt tilbys av GUESS for kjøpere i Norge

GUESS tilbyr for tiden rabatter på produktene deres hvor du kan spare opptil $200.

 GUESS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på GUESS-nyhetsbrevet kan du motta velkomstkupongen som gir deg 15 % rabatt på den første bestillingen i den offisielle GUESS-butikken.

 Butikker som ligner på GUESS

Hvis du foretrekker det, kan du besøke andre butikker som ligner på GUESS, hvor du finner lignende varer som du kan lage visse kombinasjoner med i antrekket ditt, og vise frem nye design laget av deg, du kan også sammenligne rabattene og frakten deres. kostnader, disse butikkene du kan se er Estro.com.au, Quizclothing.co.uk, Maisondefashion.com

 GUESS Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de beste merkene i verden som GUESS gir utrolige rabatter på opptil 70 % på noen av produktene sine for Black Friday-salgsferien, samt ekstra rabattkuponger på opptil 20 %, utrolige priser som bare du kan nyt denne dagen.

Kupong for GUESS Norge for 11.11

For GUESS er disse rabattene feiret som 11.11 eller singeldagen svært forutsigbare siden du kan nyte fantastiske kampanjer der du kan ta og kombinere produktene deres, i tillegg til å få rabatter på opptil 50 %.
  

GUESS Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday er en av de viktigste begivenhetene for GUESS siden du på denne datoen kan få rabatter på opptil 75 % med spesialtilbud i løpet av denne dagen, samt ekstra rabattkuponger på opptil 10 %.

GUESS Norge Kuponger til jul

På GUESS kan du nyte julerabatter med rabatter, tilbud og kampanjer på produktene deres, i tillegg til deres fenomenale rabatter som du kan få opptil 60 % på enkelte produkter.
   

GUESS mobilapp for iPhone og Android

For øyeblikket teller ikke GUESS nedlastingen for mobilapplikasjonen.

 Kjente merker selges i GUESS-butikken

Produktene du finner på GUESS samsvarer med deres eget merke og design.

 

 

Tilbyr GUESS gratis frakt til Norge?

GUESS tilbyr sine kunder gratis standardlevering, ved forespørsel om ekspresslevering koster det £16.

Kan jeg betale hos GUESS med PayPal?

GUESS lar sine brukere foreta sine betalinger gjennom PayPals digitale plattform, i tillegg til dette er betalinger også tilgjengelige gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron.

Hvor skal jeg skrive GUESS rabattkupongen?

GUESS tilbyr sine kunder en plass til å skrive rabattkupongen. Dette gjøres etter å ha valgt varene du ønsker å ta. Du kan gå til handleposen din hvor du starter betalingsprosessen, hvor du finner en boks for å inkludere kupongen nummeret du ønsker å søke om, vil du fortsette med betalingen av kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
GUESS Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos GUESS Norge

Vil du holde deg oppdatert på de siste kupongene og kampanjetilbudene fra GUESS? Nedenfor er en liste over de siste:

GUESS-kupong for bestillinger over $250
15 % GUESS-kupong for nye kunder
Opptil 40 % rabatt, folk kan ha GUESS
Ekstra 20 % rabatt på bestillinger på minst $250
Kampanjekode 15 % rabatt på din GUESS-bestilling i dag

GUESS Kupong

Andre lignende butikker