H&M Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseKupong på HM.com : 20% rabatt barn salg elementer23 desember
kupongHM.com 25% kampanjekode alle undertøy25 desember
Forfremmelse10% forfremmelse på HM.com første bestilling i app02 desember
kupongHM.com 30% rabatt kode for over USD10017 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva HM Norge selger

HM er en del av H&M Group, som tilhører Stefan Persson-familien.HM startet i 1947 av Erling Persson, som var interessert i å tilby sine kunder i Sverige mote til de beste prisene og med en livsstil som er This is katalogisert som et merke som tilbyr mote og design på en tilgjengelig og fremfor alt bærekraftig måte over hele verden.

I dag, etter 75 år i markedet, er HM til stede i rundt 70 land med hundrevis av butikker som gir de som besøker dem ambisjoner om kvalitet og prestisje til produktene deres.

På HM kan du finne produkter for hele familien fra barn, ungdom, menn og kvinner hvor de kan finne hjemmeklær, uformelle eller uformelle, til arrangementer og/eller kontor, samt til alle årstider, som f.eks. skjorter, bluser, kjoler, gensere, med eller uten hette, topper, badetøy, strand- og/eller bassengtøy, sportsklær, bukser, shorts, jeans, jumpsuits, strikkevarer, jakker, kåper, skjørt, cardigans, gensere, undertøy, sokker, strømper, natttøy, mammaklær, sko, salonger, hæler, vannsko, ballerinaer, sandaler, tøfler, mokkasiner, støvler, tilbehør som ankelkjeder, øredobber, anheng, halskjeder, ringer, armbånd, klokker, solbriller, hansker, skjerf, hatter , ponchoer, saronger, belter, lommebøker og vesker, skjønnhetsprodukter for øyne, lepper, negler, kroppspleie, dufter, parfymer, børster, sminkesett, produkter for hårpleie, hjemme- og dekorasjonsprodukter rasjon, puter, sengetøy, servise, gardiner, tepper, møbler, innpakningspapir, tepper, til å organisere og oppbevare, kjøkkenutstyr som forklær, kjøkkenhåndklær.

 Hvordan HM sender til Norge

Produktene på HM leveres gjennom de viktigste logistikkbudselskapene som Paack, Correo Expess og Mondial Relay.

Hvilke rabatter tilbyr HM Norge?

Dessverre har HM for øyeblikket ikke tilgjengelige rabatter, kundene kan nyte en kategori med kampanjer der de kan finne produktene sine med rabatter og tilbud.

 Betalingsmetoder hos HM Norge

HM-kunder kan betale for kjøpene sine gjennom store kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB, Union Pay, Alipay og WeChat Pay, samt gjennom digitale plattformer som PayPal, Apple Pay, Google Pay, samt gavekort utstedt av H&M.
  

 Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra HM i Norge?

For øyeblikket har HM en estimert leveringstid på produktene sine mellom 2 til 4 virkedager, du kan også finne leveringer samme dag, butikkhenting eller hentepunkter som også varierer i leveringstid mellom 2 til 4 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos HM Norge

Her er en liste over noen av HM-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

Opptil 70 % rabatt i HM-butikken
HM-kupong 10 % rabatt
20 % kampanjekode HM + gratis frakt
10 % rabatt på HM-kupong for nye kjøpere
HM kampanjekode for gratis frakt

HM Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice hos HM kan du gjøre det gjennom en nettprat, eller ved å ringe nummeret 800000444, en annen måte er fra dine tilgjengelige sosiale nettverk som Facebook, Twitter og Instagram.

Fordeler med å bruke en HM-kupong i Norge

I HM leveres rabattkuponger til kundenes tilfredshet for å kunne dra nytte av å spare penger når de betaler for kjøpene sine, noe som gjør at de kan anskaffe en annen del eller rett og slett spare.

 Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra HM fra Norge?

HM-kunder kan returnere innen en periode på 30 virkedager etter at de har mottatt pakken, for dette har de forskjellige alternativer, en av dem er retur i butikk, en annen måte er på et hentested eller hjemhenting for disse alternativene må du fyll ut et skjema som er festet til pakken og fest det til pakken som skal returneres til hentestedet må du ta det med til nærmeste Punto Pack-punkt og for hjemhenting må du kontakte kundeservice slik at en kurer fjerner pakken.

 Eksklusiv HM-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder av HM kan nyte kupongene som den har tilgjengelig på 10 %.

HM Norge på sosiale medier

I sosiale nettverk kan du i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av HM for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt på HM kan dine kunder nyte en 10% tilgjengelig, siden den for øyeblikket leverer en kategori med spesialtilbud.

HM Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på HM kan kundene dine nyte informasjonsbulletiner om deres kampanjer, tilbud og tilgjengelige rabatter, samt motta 10 % rabatt på deres første kjøp, og gratis frakt på kjøpet.

Butikker som ligner på HM

Hvis kundene foretrekker det, kan de besøke noen andre butikker som ligner på HM hvor de kan få plagg som de kan bruke og lage noen kombinasjoner og antrekk etter deres smak, i disse butikkene kan de også se prisene eller tilgjengelige tilbud, noen av disse butikkene er PullandBear.com, Mango.com, Forever21.com

 HM Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

HM-merket tilbyr sine produkter i Black Friday-rabatten med fantastiske rabatter tilgjengelig fra 70 % med ekstra ekstra rabattkuponger som kan gå fra 10 % tilgjengelig.

Kupong for HM Norge for 11.11

For singeldagsrabatten tilbyr HM en rekke kampanjer tilgjengelig i noen av de tilgjengelige kategoriene, på samme måte kan du også finne veldig gode rabatter fra 50 % og utover.
  

HM Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

En av de viktigste datoene i salgsferien for HM er Cyber ​​​​Monday-rabatten, i løpet av denne datoen for nettkjøp kan kundene dine finne utrolige og gode rabatter som kan være opptil 90% kun for denne dagen.

HM Norge Kuponger til jul

Julerabatter feires i desember måned og noen dager i måneden har HM utrolige tilbud og rabatter i alle sine kategorier, hvor du også kan finne tilbud og gode rabatter.
   

HM mobilapplikasjon for iPhone og Android

HM har tilgjengelig for sine kunder mobilapplikasjonen som de kan gjøre sine kjøp raskt og enkelt fra.

Kjente merker som selger i HM-butikken

Alle produkter som selges på HM samsvarer kun med eget merke, design og produksjon.

 

 

Tilbyr HM gratis frakt til Norge?

I HM, for å nyte gratis kjøpsforsendelser, må kundene dine foreta et kjøp tilsvarende eller større enn €20. Dette gjelder kun medlemmer.

Kan jeg betale hos HM med PayPal?

Hos HM kan kundene dine betale for kjøpene sine gjennom PayPal på en trygg og pålitelig måte.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i HM?

For å skrive en rabattkupong i HM må kundene dine på betalingssiden klikke Bruk rabatt slik at det vises et felt der de må inkludere kupongnummeret sitt for å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
HM Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos HM Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra HM? Nedenfor er en liste over de siste:

Opptil 70 % rabatt i HM-butikken
HM-kupong 10 % rabatt
20 % kampanjekode HM + gratis frakt
10 % rabatt på HM-kupong for nye kjøpere
HM kampanjekode for gratis frakt

HM Kupong

Andre lignende butikker