J.Crew Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseJCrew.com kupong: 10% rabatt e-post registrer deg02 september
kupongJCrew.com promo kode: 50% rabatt våren elementer30 august
kupongJCrew.com 30% rabattkode06 august
kupongKampanjekode for JCrew.com: ekstra 15% rabatt kode31 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva selger JCREW Norge

Hos JCREW er hovedmålet deres at kundene deres skal skape og lage de perfekte kombinasjonene av mote og nåværende trender med de beste stilene, og det er grunnen til at vi forestiller oss at kundene våre kan bruke det i hvert av de lagde plaggene.

Blant produktene som selges av JCREW er gensere, kåper, jakker, skjorter, topper, kjoler, jumpsuits, T-skjorter, bukser, blazere, shorts, skjørt, sett, badetøy, pyjamas, mammaklær, sko, støvler, flater, tøfler, hæler, tilbehør, skjerf, caps, hansker, sokker, strømper, belter, strandvesker, stråvesker, skuldervesker, clutches, vesker.

 Hvordan JCREW sender til Norge

Hos JCREW blir produktene dine levert gjennom fraktlogistikkselskapet UPS, som har en estimert leveringstid på produktene dine i USA mellom 2 til 6 virkedager og for internasjonale bestillinger er leveringstiden fra 7 til 22 virkedager, disse tider varierer i henhold til destinasjonen de er rettet til.

Hvilke rabatter tilbyr JCREW Norge?

På JCREW kan du nyte en salgskategori der du kan finne alle varene deres med rabatter, som kan være opptil 70 % tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos JCREW Norge

På JCREW, når du har valgt produktene du vil ta, må du gjennomføre betalingsprosessen for produktene dine, som de aksepterer kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, eller gjennom den digitale lommeboken som betaling metode PayPal.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra JCREW til Norge?

Bestillinger hos JCREW leveres gjennom UPS-budselskapet, og de anslås å ankomme destinasjonen innen en periode på 1 til 3 virkedager.

 Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på JCREW Norge

Her er en liste over noen av JCREW-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

JCREW-kupong 15 % rabatt på alt
Kampanjekode 15% JCREW gyldig hvis du er militær- eller helsepersonell
Opptil 60 % rabatt på utvalgte produkter i gjeldende kampanjetilbud
15 % rabatt på JCREW-kupong for studenter og lærere
15 % rabattkupong med kredittkort JCREW
15% rabatt på første bestilling hvis du abonnerer på nyhetsbrevet

 JCREW Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret 18555642408 fra mandag til lørdag fra 04:00 til 10:00. Et annet alternativ er gjennom en nettprat fra mandag til lørdag fra 04:00 til 10:00, eller ved å sende en e-post fra siden din direkte gjennom et skjema.

Fordeler med å bruke en JCREW-kupong i Norge

Det er mange fordeler som vi kan nevne når du bruker rabattkupongene på JCREW, den viktigste er at du betaler mindre når du kjøper, og dette gir deg fordelen av å kunne bære flere produkter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra JCREW fra Norge?

For å foreta en retur hos JCREW har du en periode på 14 virkedager etter mottak av varene dine, for dette må du logge inn på kontoen din, gå til mine bestillinger og fylle ut returskjemaet, der finner du trinnene du skal følge for prosessen, for mer informasjon kan du kontakte kundeservice.

 Eksklusiv JCREW-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan glede seg over tilbudene og rabattene som JCREW har tilgjengelig, i tillegg til å abonnere kan du få en gave på 15 % rabatt til bruk på ditt første kjøp.

JCREW Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av JCREW for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt kan du for øyeblikket finne 70 % rabatt på produktene dine.

JCREW Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på nyhetsbrev gir JCREW deg 15 % rabatt til bruk på ditt første kjøp, i tillegg til å motta varsler og informasjonsbulletiner om deres produkter, tilbud og rabatter.

 Butikker som ligner på JCREW

Det er noen sider og/eller butikker som ligner på JCREW som du kan besøke hvor du finner artikler som du kan lage din favorittlook med, du kan også sammenligne deres priser og rabatter, disse sidene kan være Giglio.com, Leam. com, Ikrix. com, Farfetch.com, ENDClothing.com, SSENSE.com

 JCREW Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

En av de viktigste dagene i JCREW er Black Friday-rabattene, denne dagen kan du få gode rabatter som du kan kjøpe forskjellige varer med, med rabatter tilgjengelig på opptil 80%.

Kupong for JCREW Norge for 11.11

Dagen for singlerabatter i JCREW kan du få noen tilgjengelige rabatter som kan gå fra 30 %, i tillegg til deres tilgjengelige kampanjer.
  

 JCREW Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

Cyber ​​​​Monday-rabatter på JCREW nytes på mandagen etter Black Friday, og denne dagen kan du gjøre kjøpene dine med rabatter tilgjengelig fra 68 % samt rabattkuponger på opptil 15 %.

 JCREW Norge Kuponger til jul

I JCREW kan du nyte disse rabattene noen dager i desember måned, og for disse dagene forbereder de seg med spektakulære rabatter slik at kundene deres kan nyte opptil 45 %.
   

 JCREW mobilapplikasjon for iPhone og Android

JCREW tilbyr for øyeblikket ikke nedlasting for mobilapplikasjonen i noen av selskapene.

 Kjente merker som selger i JCREW-butikken

Hos JCREW får du kun produkter laget og designet av deres eget merke.

 

 

Tilbyr J CREW gratis frakt til Norge?

JCREW tilbyr gratis standardfrakt kun for de som kvalifiserer som medlemmer, ellers kan fraktkostnadene variere fra $5 til $35

Kan jeg betale hos JCREW med PayPal?

JCREW lar sine kunder betale for sine kjøp gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Discover, JCB, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i JCREW?

Å skrive en rabattkupong i JCREW er et enkelt steg siden det for dette er en boks på betalingssiden hvor du må inkludere kupongkoden du ønsker å bruke, etter dette må du fortsette med betalingsprosessen og deretter fullføre kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
JCrew  Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos JCREW Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra JCREW? Nedenfor er en liste over de siste:

JCREW-kupong 15 % rabatt på alt
Kampanjekode 15% JCREW gyldig hvis du er militær- eller helsepersonell
Opptil 60 % rabatt på utvalgte produkter i gjeldende kampanjetilbud
15 % rabatt på JCREW-kupong for studenter og lærere
15 % rabattkupong med kredittkort JCREW
15% rabatt på første bestilling hvis du abonnerer på nyhetsbrevet

JCrew Kupong

Andre lignende butikker