Karen Millen Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelse20% forfremmelse for KARENMILLEN.com sitewide24 august
kupongOpp til 40% rabatt kode for KARENMILLEN.com27 august
kupongKARENMILLEN.com ekstra 10% promo kode for kjoler22 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KARENMILLEN selger Norge

KARENMILLEN ble grunnlagt i 1991 og skapte på den tiden hvite bomulls-t-skjorter for å selge til vennene hennes. Takket være hennes innsats har flere tiår forvandlet henne til en designer med en enestående merittliste med kreative design og stiler som alltid tenker i håndverk, leverer kvalitet og garanterte produkter, med allsidige og eksklusive prosjekter samt komfortable og elegante.

KARENMILLEN har som mål å levere kvalitet i hvert av produktene sine som er tilgjengelige for kundene, og tilbyr passform og formfinish i hvert designet stykke, hvor du kan få størrelser, kurver, pluss.

Dette er produktene som selges av KARENMILLEN kjoler, kåper, jakker, topper, t-skjorter, bluser, blazere, jumpsuits, bukser, strikkevarer, cardigans, gensere, shorts, skjørt, dresser, skreddersøm, jumpsuits, undertøy, natttøy, lær , sateng, vinter, arbeid, fest, dato, bryllup, ferie, sko, støvler, hæler, leiligheter, tilbehør, hatter, skjerf, hansker, solbriller, smykker, anheng, øredobber, øredobber, halskjeder, armbånd, ringer, skjønnhetsprodukter som f.eks. som fuktighetskremer, serum, kremer, makeupveske og børster, sminkeprodukter, leppestifter, hårpleieprodukter.

Hvordan KARENMILLEN sender til Norge

Hos KARENMILLEN blir produktene dine levert gjennom budfirmaer som DHL, som har en estimert leveringstid for USA og Canada mellom 3 og 8 dager og for internasjonal levering kan det ta opptil 16 dager å ankomme. virkedager, dette leveringstiden varierer i henhold til leveringsdestinasjonen.

Hvilke rabatter tilbyr KARENMILLEN Norge?

På KARENMILLEN kan du nyte en rekke rabatter, blant annet kan du få varer med opptil 70 % rabatt, du kan også nyte 15 % rabatt fra appen din.

Betalingsmåter hos KARENMILLEN Norge

På KARENMILLEN kan du betale for kjøpene dine med kredittkort som Visa, MasterCard og American Express, samt via PayPals digitale lommebok, eller via Apple Pay, Afterpay eller Klarna. Denne prosessen gjøres når du har valgt produktene du ønsker å kjøpe.
  

 Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra KARENMILLEN til Norge?

I KARENMILLEN har du to alternativer som leveringsmetode som varierer leveringstiden, blant dem er standardleveringen som tar mellom 7 og 8 virkedager å ankomme og ekspressleveringen som varierer mellom 3 og 4 dager å ankomme. din skjebne .

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på KARENMILLEN Norge

Her er en liste over noen av KARENMILLEN kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

KARENMILLEN rabattkode 20% på hva som helst
10% rabatt på KARENMILLEN kupong for kjoler
Få 25 % avslag på bestillingen din med denne kampanjekoden fra KARENMILLEN
Kupongkode KARENMILLEN 30% rabatt
KARENMILLEN 15% rabattkode
Ekstra 10% rabatt med kupong fra KARENMILLEN for nye kjøpere

 KARENMILLEN Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det på forskjellige måter, en av dem er ved å sende en melding til WhatsApp 03333110882 eller sende en e-post fra siden din, du har også muligheten til å gjøre det fra Facebook Messenger eller Twitter.

 Fordeler med å bruke en KARENMILLEN-kupong i Norge

Det er mange fordeler som vi kan nevne ved bruk av rabattkupongene på KARENMILLEN, men den viktigste er at du sparer når du avbestiller, noe som gir deg muligheten til å kjøpe flere varer.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra KARENMILLEN fra Norge?

For å foreta en retur i KARENMILLEN har du en frist på 30 virkedager og du må gjøre det fra nettsiden din, hvor du må fylle ut litt informasjon og starte prosessen, her vil du ha instruksjonene du skal følge for prosessen, du må ta hensyn til Merk at varene må være ubrukte, med tilhørende tagger.

 Eksklusiv kupong KARENMILLEN for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte godt av tilbudene og rabattene som KARENMILLEN har tilgjengelig, i tillegg til å abonnere kan du få gaven på 10 % rabatt til bruk på ditt første kjøp.

KARENMILLEN Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av KARENMILLEN for kjøpere i Norge

Blant det store mangfoldet av rabatter som KARENMILLEN tilbyr, kan du få maksimalt 30 % rabatt på artiklene.

KARENMILLEN Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på nyhetsbrev gir KARENMILLEN deg 10 % rabatt til bruk på ditt første kjøp, i tillegg til å motta varsler og informasjonsbulletiner om deres produkter, tilbud og rabatter.

Butikker som ligner på KARENMILLEN

Det er et stort utvalg av butikker som ligner på KARENMILLEN som du kan besøke og lage kombinasjoner med artiklene dine som du kan lage ditt foretrukne utseende med, eller hvis du foretrekker det kan du bare sammenligne deres priser, rabatter og til og med deres forsendelser, disse er noen av butikkene kan du besøke Tkees.com, AliceandOlivia.com, Simmi.com

KARENMILLEN Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Hos KARENMILLEN er en av de mest slående salgshøytidene for kundene dagen med Black Friday-rabatter, siden butikken denne dagen er klar til å levere forskjellige rabatter som kan være opptil 85 % på noen av produktene.

 Kupong for KARENMILLEN Norge for 11.11

KARENMILLEN for singeldagssalgsarrangementet eller høytiden gir dette veldig gode rabatter og kampanjer som kan få 2x1 ved å kombinere visse produkter, rabatter for denne dagen kan du nyte opptil 55%.
  

 Kampanjekuponger fra KARENMILLEN Norge for Cyber ​​​​Monday

En viktig begivenhet for KARENMILLEN er salget av Cyber ​​​​Monday-rabatter, siden rabattene som brukes i løpet av denne dagen tilbys for kjøp gjort på nettet, som kan nå opptil 80%, med kupongene tilgjengelige opptil 10%.

 KARENMILLEN Norge Kuponger til jul

I desember måned på KARENMILLEN kan du få noen av dagene deres med julerabatter, hvor du kan finne maksimale rabatter på opptil 50 %, samt eksklusive tilbud.
   

KARENMILLEN mobilapplikasjon for iPhone og Android

KARENMILLEN lanserte nylig en app for iOS og ANDROID og brukerne får ytterligere 15 % rabatt.

 Kjente merker selges i butikken KARENMILLEN

I KARENMILLEN tilsvarer alle produktene deres eget merke, design og produksjon.

 

 

Tilbyr KAREN MILLEN gratis frakt til Norge?

For øyeblikket har ikke KARENMILLEN gratis leveranser og fraktkostnadene kan variere avhengig av den du velger på betalingstidspunktet, disse kan variere fra $9,99 til $29,99.

Kan jeg betale hos KARENMILLEN med PayPal?

Hos KAREMILLEN kan du foreta betalingene dine gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard og American Express.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i KAREN MILLEN?

KARENMILLEN tilbyr sine kunder som ønsker å bruke rabattkuponger på sine kjøp en boks som du finner på din sideprosess, denne vil være tilgjengelig for å skrive rabattkupongen, for senere å fortsette med betalingen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
KARENMILLEN Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger hos KARENMILLEN Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra KARENMILLEN? Nedenfor er en liste over de siste:

KARENMILLEN rabattkode 20% på hva som helst
10% rabatt på KARENMILLEN kupong for kjoler
Få 25 % avslag på bestillingen din med denne kampanjekoden fra KARENMILLEN
Kupongkode KARENMILLEN 30% rabatt
KARENMILLEN 15% rabattkode
Ekstra 10% rabatt med kupong fra KARENMILLEN for nye kjøpere

KARENMILLEN Kupong

Andre lignende butikker