Net-a-Porter Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseSuper salg nå tilgjengelig på net-a-porter.com01 februar 2020
kupongFørste ordre, første 15% rabatt. Bare med denne nye kupong kode01 april 2022
kupongNyt nå 10% på NET-A-PORTER handlekurven05 desember 2020

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Net-A-Porter gjennomgang

I denne nettbutikken kan du finne klær, fottøy, vesker, tilbehør, smykker, badedrakter, undertøy, skjønnhets- og skjønnhetsprodukter, som tilhører viktige navn på designere fra den internasjonale moteverdenen. Disse inkluderer Acne Studios, Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Chlose, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino og mange andre. I tillegg til de lave prisene som er tilgjengelige gjennom kampanjer som hele tiden er organisert på nettstedet, hjelper butikken igjen kunder, gjennom en side med tips om de mest passende kombinasjoner og klær og tilbehør, avhengig av anledning, budsjett og trender i moten. Du kan være sikker på kvaliteten på produktene, som garanteres både av butikken, men også av samarbeidskontraktene med anerkjente merker.

Nyttig informasjon om Net-A-Porter

Butikken har 2 leveringsmetoder: Express og Standard, med en gjennomsnittlig leveringstid på 2-3 virkedager, henholdsvis 5-6 dager. Den første leveringsmåten, som er raskere, krever betaling av et transportgebyr på 25 euro, mens standardlevering vil koste deg 15 euro. Produktene kan returneres i henhold til returpolitikken innen 28 dager etter mottakelse av dem. Betalingen kan kun gjøres online for øyeblikket, uten mulighet for en kontant betalingsmetode, i et refusjonssystem. Dermed trenger du et kreditt- eller debetkort utstedt av Visa, MasterCard eller American Express eller en aktiv PayPal-konto for å utføre betalingen.

Info om hvordan du bruker en Net-A-Porter kupongkode

En Net A Porter-kupongkode kan bare brukes én gang for en ordre, ved å legge den inn i en spesiell seksjon på kjøpssiden. Etter oppføringen blir koden validert og brukt automatisk, hvis den er gyldig. Kupongrabattverdien blir trukket fra det totale beløpet, og alt du trenger å gjøre er å fortsette bestillingen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
28 oktober 2020

Andre lignende butikker