Nautica Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseGratis frakt på nautica.com13 mars
ForfremmelseNautica.com promo: 10% cash back online bestill sitewide29 juni
kupongRabattkode for Nautica.com: 15% rabatt for OVER USD10004 juli
kupongNautica.com 20% promo kode for OVER USD15029 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 

Hva selger NAUTICA Norge

NAUTICA ble grunnlagt i 1983 av designeren David Chu, som hadde et hovedmål som bestod i inspirasjon av havet, stilen var der Náutica ble født, som i dag er til stede i mer enn 65 land over hele verden.

NAUTICA presenterer mote, komfort, allsidighet og kvalitet for menn, kvinner og barn, som et merke med en sporty stil, inspirerer det de som bærer en artikkel med god smak og god kjole.

NAUTICA-merket selger klær, gensere, poloskjorter, skjorter, joggebukser, t-skjorter, gensere, jakker, jakker, badetøy, shorts, natttøy, undertøy, topper, kjoler, jumpsuits, gensere, sko, flip flops, tilbehør, hatter, solbriller, sokker, belter, klokker, veske, ryggsekker.

Hvordan NAUTICA sender bestillinger til Norge

NAUTICA anslår at leveransene av produktene når destinasjonen i løpet av en periode på 1 til 5 virkedager, dette for USA og for internasjonale leveranser varierer leveringen mellom 5 og 10 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr NAUTICA Norge?

NAUTICA tilbyr en rekke rabatter fra sin nettside hvor du kan finne 10% ved å abonnere på nyhetsbrevet, i tillegg til dette kan du få en kategori med alle produktene i rabatter som kan være fra 40% til 70% rabatter tilgjengelig .

Betalingsmetoder hos NAUTICA Norge

På NAUTICA kan du betale for kjøpene dine med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, samt via PayPals digitale lommebok eller via Apple Pay.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra NAUTICA i Norge?

I NAUTICA er det anslått at leveransene av produktene når destinasjonen i løpet av en periode på 1 til 5 virkedager, dette for USA og for internasjonale leveranser varierer leveringen mellom 5 og 10 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på NAUTICA Norge

Her er en liste over noen av NAUTICA kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

NAUTICA kupong 15% rabatt for nye kunder
15 % kampanjekode for bestillinger på minst $100
Ytterligere 15 % rabatt med en NAUTICA-kupong ved registrering med e-postadressen
20 % rabattkode for bestillinger på minst $200
Gratis frakt på bestillinger på minst $50
Spesialkupong 15% NAUTICA hvis du er student
50 % rabatt på kampanjetilbud fra NAUTICA

NAUTICA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret 8663764284 7 dager i uken fra 8:00 til 02:00 EST-tid, en annen måte er fra en nettprat fra din digitale plattform. Hvis du foretrekker det, kan du send en e-post til kundeservice@NAUTICA

Fordeler med å bruke en NAUTICA-kupong i Norge

Det er mange fordeler som vi kan indikere når du bruker rabattkupongene når du handler på NAUTICA, en av de viktigste er hvor mye du sparer når du betaler, noe som gir deg fordelen og muligheten for å kunne skaffe andre varer , en av de best anerkjente kjente merkene.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra NAUTICA fra Norge?

For å foreta en retur på NAUTICA har du en periode på 60 virkedager etter å ha mottatt bestillingen din, for dette må du fylle ut etiketten mottatt på følgeseddelen til pakken din, deretter må du lime den inn igjen på pakken som skal returneres og ta den med til et kontor til nærmeste UPS eller FedEx, fortrinnsvis må du pakke inn produktene som skal returneres i originalemballasjen, husk at de må være ubrukte og med etikettene festet. Hvis du foretrekker det, kan du gjøre returen direkte i nærmeste butikk. Endelige salgsvarer godtas ikke for retur.

 

Eksklusiv NAUTICA-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder hos NAUTICA kan få 15 % rabatt hvis de bruker kampanjekoden for nye kjøpere. Denne NAUTICA-kampanjekoden for nye kunder er kun gyldig én gang, for den første bestillingen i den offisielle NAUTICA-butikken

NAUTICA Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av NAUTICA for kjøpere i Norge

På NAUTICA kan du få et bredt utvalg av rabatter tilgjengelig, blant dem kan du få en maksimal rabatt på 70%.

NAUTICA Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

I tillegg til siste nytt om lanseringen av de nye NAUTICA-kolleksjonene, gir abonnementet på nyhetsbrevet deg også kampanjetilbud og rabattkoder. Når du abonnerer, i den første e-posten, vil du motta en kampanjekode NAUTICA med 15 % rabatt på den første bestillingen.

Butikker som ligner på NAUTICA

Det er butikker som ligner på NAUTICA hvor du kan få lignende varer som du kan lage dine motestiler å bruke med, du kan også se deres priser og rabatter. Disse butikkene du kan besøke er Hautelook.com, Uspoloassn.com, Guess.com

 

NAUTICA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de beste merkene som NAUTICA har uslåelige rabatter for feiringen av Black Friday som du kan finne opptil 70 % direkte, du kan også bruke en kupong på 20 %.

Kupong for NAUTICA Norge for 11.11

For 11.11 forbereder NAUTICA sjarmerende kampanjer for at kundene skal kunne glede seg over å bære produkter etter eget valg, i tillegg til dette vil du finne rabatter som er 45%.
  
 

Kampanjekuponger fra NAUTICA Norge for Cyber ​​​​Monday

NAUTICA-produkter for Cyber ​​​​Monday-ferien, kan du få og nyte uslåelige rabatter for nettkjøp som kan være opptil 75%, samt veldig gode tilbud og salg.

 

NAUTICA Norge Kuponger til jul

Til jul tilbyr NAUTICA rabatter på sine sesongprodukter, hvorav du kan finne rabatter på opptil 65 %, samt salg og tilbud.

NAUTICA mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke NAUTICA en mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker selges i NAUTICA-butikken

I NAUTICA tilsvarer alle artiklene dets eget merke, stil, design og produksjon.

 

Tilbyr NAUTICA gratis frakt til Norge?

Foreløpig har ikke NAUTICA gratis frakt, og fraktkostnadene kan variere fra $8 til $25.

Kan jeg betale hos NAUTICA med PayPal?

Hos NAUTICA kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB og Apple Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i NAUTICA?

NAUTICA har en boks nederst til høyre på siden der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å bruke, når dette trinnet er gjort må du fortsette med betalingen og forsendelsen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024

Spesialtilbud og kuponger hos NAUTICA Norge

Vil du være oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra NAUTICA? Nedenfor er en oppdatert liste over de siste:

NAUTICA kupong 15% rabatt for nye kunder
15 % kampanjekode for bestillinger på minst $100
Ytterligere 15 % rabatt med en NAUTICA-kupong ved registrering med e-postadressen
20 % rabattkode for bestillinger på minst $200
Gratis frakt på bestillinger på minst $50
Spesialkupong 15% NAUTICA hvis du er student
50 % rabatt på kampanjetilbud fra NAUTICA

Andre lignende butikker