Reiss Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseForfremmelse på REISS.com: 20% utvalgte kjoler26 juni
ForfremmelseREISS.com 15% rabatt første ordre nyhetsbrev30 Kan
ForfremmelseKupong på REISS.com: gratis frakt bestill OVER USD35022 Kan
ForfremmelseKampanje for REISS.com: 15% rabatt første bestilling nyhetsbrev synd opp10 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva REISS selger Norge

REISS ble født i 1971 av David REISS, som alltid har etablert en etikk i design og utforming av klær og tilbehør for menn og kvinner, og viser kontinuerlig sin kreativitet, kvalitet, innovasjon og originalitet i hvert av sine produkter. , som har ført til at han har etablert seg som en respektert og fremragende forretningsmann i moteverdenen. På grunn av alt dette får REISS besøk av kjendiser som kjendiser, influencers, Hollywood-stjerner og medlemmer av kongefamilien, som leter etter stil, trendy mote og kvalitet.

REISS selger festklær for menn og kvinner, fritidsklær, bryllupsklær, kasjmirprodukter, inkludert klær som kjoler, strikkevarer, kåper, jakker, topper, bluser, skjorter, gensere, bukser, jumpsuits, skjørt, badetøy, undertøy, sokker , sko, joggesko, støvletter, hæler, sandaler, ankelstøvletter, cross body-vesker, skuldervesker, tøyvesker, clutcher, tilbehør, belter, skjerf, hatter, hansker, solbriller, mansjettknapper, lommetørklær, slips

Hvordan REISS sender til Norge

REISS for levering av produktene sine bruker forskjellige logistikkbudselskaper, blant annet Hermes for leveranser i Storbritannia og Europa, som har en estimert tid på mellom 3 og 5 virkedager, og for internasjonale leveranser til resten av verden Den er laget gjennom FedEx som har anslagsvis 5 til 7 virkedager å bli levert.

Hvilke rabatter tilbyr REISS Norge?

REISS har tilgjengelige for sine kunder forskjellige måter å nyte sine tilgjengelige rabatter på, en av dem er ved å abonnere på nyhetsbrevet hvor du kan finne 10 % rabatt, en annen måte er å besøke dens salgskategori hvor du finner rabatter på produktene. som kan nå opptil 60 % tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos REISS Norge

I REISS, for å betale, må du først velge produktene dine, deretter gå til handlekurven din hvor du må utføre denne betalingsprosessen, som det er tillatt å gjøre for gjennom debet- og kredittkort som Maestro, Visa Electron, Visa, MasterCard, American Express, eller gjennom digitale betalingslommebøker som PayPal, Apple Pay og Clear Pay, sistnevnte kun for kjøp fra Storbritannia, et annet alternativ er gjennom REISS-gavekort.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra REISS i Norge?

Hos REISS blir bestillingene dine levert via DHL og estimert leveringstid for Storbritannia er mellom 2 og 3 virkedager, levering neste dag, og for internasjonale bestillinger er leveringstiden mellom 3 og 4 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på REISS Norge

Her er en liste over noen av REISS kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

10 % kampanjekode REISS for den første bestillingen
Opptil 60 % rabatt med REISS kampanjetilbud
10 % REISS-kupong for abonnement på nyhetsbrev
REISS-kupong 10 % rabatt på hva som helst
Få 15 % rabatt nå med en kupong REISS
20 % besparelse med en kampanjekode fra REISS

REISS Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret +442074739633, eller gjennom en nettprat eller via Facebook Messenger eller gjennom et kontaktskjema fra siden deres.

Fordeler med å bruke en REISS-kupong i Norge

En av de viktigste fordelene du har når du bruker rabattkupongene dine, er hvor mye du sparer når du kjøper, noe som lar deg kjøpe flere merkevareprodukter.

 

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra REISS fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 28 virkedager, for dette må du fylle ut returskjemaet vedlagt mottatt faktura, som du må lime inn i pakken, deretter må du kontakte DHL for å avtale henting. Et annet alternativ er retur direkte til butikken.

Eksklusiv REISS-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte rabattene du har tilgjengelig, samt 10 %-gaven når du registrerer deg.

REISS Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av REISS for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av rabatter som REISS tilbyr, kan du få varer som har en maksimal rabatt på 75 %.

REISS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på deres nyhetsbrev kan du motta informasjonsbulletiner om deres eksklusive tilbud og nye kolleksjoner, samt motta 10 % rabatt på ditt første kjøp.

Butikker som ligner på REISS

Hvis du foretrekker det kan du besøke noen butikker som ligner på REISS hvor du kan få nye produkter som du kan lage kombinasjoner med, du kan også se deres rabatter og tilbud eller forsendelser, dette er noen av disse butikkene Ganni.com, Pixiemarket. com , Rvca.com

 

REISS Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday-rabattene for REISS er de viktigste siden det for denne dagen leveres svært innovative rabatter, som du kan få mellom 70 % og 75 % på noen av produktene deres.

Kupong for REISS Norge for 11.11

Rabattene fra 11.11 i REISS tilbys sine kunder veldig gode rabatter og kampanjer slik at kundene deres liker å ta produktene deres, i tillegg kan de få rabatter på opptil 50 %
  
 

REISS Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For REISS er Cyber ​​​​Monday-rabattene svært betydelige siden enorme rabatter leveres på denne dagen, som kan være opptil 75 %, i tillegg kan de få en rabattkupong på opptil 10 %.

 

REISS Norge Kuponger til jul

I julen tilbyr REISS fantastiske rabatter til glede for sine kunder når de kjøper deres favorittprodukter, og for dette kan de finne rabatter på opptil 45 %, samt salg og tilbud.

REISS mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke REISS en mobilapplikasjon.

Kjente merker selges i REISS-butikken

Hos REISS tilsvarer alle produktene som er tilgjengelige dets eget merke.

 

 

Tilbyr REISS gratis frakt til Norge?

REISS tilbyr gratis frakt så lenge kjøpet er over $300, hvis det er mindre, kan fraktkostnaden være 25 %.

Kan jeg betale hos REISS med PayPal?

Hos REISS kan du kansellere kjøpene dine gjennom PayPal, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, et annet alternativ er gjennom Apple, Clearpay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos REISS?

I REISS, for å skrive rabattkupongen, må du gå til handleposen din hvor du finner en boks øverst til venstre på siden der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Reiss Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos REISS Norge

I REISS-butikken kan du få en ekstra rabatt hvis du bruker rabattkuponger og aktuelle kampanjetilbud. Nedenfor er et sammendrag av de siste kampanjekodene fra REISS:

10 % kampanjekode REISS for den første bestillingen
Opptil 60 % rabatt med REISS kampanjetilbud
10 % REISS-kupong for abonnement på nyhetsbrev
REISS kupong 10% rabatt på hva som helst
Få 15 % rabatt nå med en kupong REISS
20 % besparelse med en kampanjekode fra REISS

Reiss Kupong

Andre lignende butikker