Luvyle Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong8% kampanjekode på Luvyle.com bestill OVER USD6920 juni
ForfremmelseForfremmelse på Luvyle.com: gratis frakt bestill OVER USD8928 august
kupongKupongkode på Luvyle.com: 10% rabatt første ordre07 august
kupongLuvyle.com kupongkode: USD35 rabatt ordre OVER USD 259 sitewide02 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva LUVYLE selger Norge

LUVYLE fungerer som en nettbutikk dedikert til salg av dameklær, samt et bredt utvalg av sko og tilbehør, mottoet er "Moderne, uimotståelig og tilgjengelig", det er et globalt selskap som har sitt hovedkontor lokalisert i byen fra Hong Kong, er denne plattformen oversatt til språk som: spansk, fransk og engelsk. Denne virtuelle butikken tilbyr en bred katalog med de beste trendene i den nåværende sesongen, det beste av alt er at her kan du finne tilgjengelighet i alle størrelser, for eksempel et stort utvalg i Plus-størrelser, med alle stiler for hver kvinne kan vise din fasjonable side.

I LUVYLE vil du kunne foreta dine kjøp på en veldig enkel og rask måte, siden den har en rekke kategorier slik at du kan finne alt du leter etter i noen få trinn, disse kategoriene er: Ny i, hvor du finner alt det siste og beste innen trender for inneværende sesong, senere denne, bestselgerne, med de mest populære og klassiske plaggene som aldri vil gå av moten.

Det er også: Kjoler, med et stort utvalg av formelle og uformelle kjoler, og for enhver type anledning vil du ofte se en plass for topper, med alt du trenger fra enkle øredobber til stilige bluser, i tillegg til: Bukser, med shorts, leggings, skjørt, blant mange andre. Også her vil du ha muligheten til å få en hel kolleksjon av mote i store størrelser, samt utendørsplagg, med et bredt utvalg av klær for å holde varmen og en hel liste med skomodeller slik at du kan velge de som passer best. din stil.

Hvordan LUVYLE sender bestillinger til Norge

LUVYLE sender til alle deler av verden, og tilbyr gratis fraktalternativer for bestillinger over $ 59, de estimerte datoene for levering vil avhenge av flere faktorer som: destinasjonsadressen, alternativene for valgt frakt og også hvor raskt vi kan sette sammen og klargjør varene du har kjøpt for å sendes. Fraktmetodene som tilbys av LUVYLE er: Superbesparelser, med en estimert leveringstid på 10 til 20 virkedager, og rask levering, med en kortere leveringstid på 4 til 10 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr LUVYLE Norge?

LUVYLE er kjent for sine utsalg med flash-tilbud og sine lave priser, som inkluderer kampanjer som rabatt på din første bestilling og et stort antall rabatter på alle produkter i sine kategorier, her kan du finne anheng fra 10%, 15 % , 20 %, 30 %, 40 %, 50 % 60 % og opptil 70 % eller mer rabatter på varer over normal pris.

Betalingsmetoder hos LUVYLE Norge

På denne nettsiden kan du foreta betalinger med kreditt- eller debetkort, VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, blant annet, i tillegg til å kunne foreta betalingen gjennom PayPal-kontoen din på en mye raskere og tryggere måte.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra LUVYLE i Norge?

I LUVYLE kan du få to typer forsendelser der leveringstidene kan variere avhengig av den du velger på tidspunktet for kansellering, det er han sendte superbesparelser på 10 til 20 virkedager og den fremskyndede forsendelsen på 4 til 10 virkedager.

Kuponger tilgjengelig på LUVYLE Norge

For øyeblikket har LUVYLE en rekke rabattkuponger med opptil 70 % rabatt ved å bruke en kampanjekode.

15 % LUVYLE-kupong hvis du abonnerer med e-post
Opptil 65% rabatt på kjoler
$29 rabattkupong på bestillinger over $179
Spar 10 % på din første bestilling med en kupong
LUVYLE kampanjekupong på $35 på bestillinger over $259
Rabattkode 20% rabatt på bestillinger på minst $149

LUVYLE Norge Kundeservice

I LUVYLE, for å kontakte kundeservice, kan du gjøre det ved å sende en e-post til service@LUVYLE samt sende en billett eller billett fra siden deres, fylle ut en rekke data som emnet for meldingen og noen personopplysninger som du automatisk vil motta svar i e-posten din.

Fordeler med å bruke en LUVYLE-kupong i Norge

Å skaffe rabattkuponger på LUVYLE kan være hyggelige opplevelser for kundene dine siden de kan spare ved å foreta kjøp og samtidig kan de kjøpe en rekke produkter og ta mer for mindre enn de trodde. Bruken av en LUVYLE-kupong gir en maksimal rabatt på 90 % for produkter i gjeldende tilbud og 20 % for produkter som ikke er i andre kampanjetilbud.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra LUVYLE fra Norge?

For å foreta returer i LUVYLE må du kontakte kundeservice for å motta retningslinjene for prosessen siden et sporingsnummer kreves for å spore forsendelsen, denne prosedyren må utføres innen en periode på 15 virkedager etter mottak, produktene må være ubrukt og i originalemballasjen, er det viktig å merke seg at klaringsprodukter ikke er tillatt å returnere.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder får 10 % rabatt på sin første bestilling Denne LUVYLE-kupongen kan også brukes til produkter som allerede er med i andre kampanjer.

LUVYLE Norge på sosiale medier

Du kan få 20 % rabattkode på deres sosiale nettverk ved å bruke en rabattkode, og ved å laste ned applikasjonen fra appen din kan du få opptil 10 % rabatt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av LUVYLE for kjøpere i Norge

LUVYLE, gjør tilgjengelig for sine kunder en rekke rabatter, blant dem kan du få maksimalt 80%. Dessuten kan kjøpere i Norge få ytterligere 10 % rabatt hvis de abonnerer på nyhetsbrevet.

LUVYLE Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

På LUVYLE, når du abonnerer som et nytt nyhetsbrev, vil du motta nyhetsbrev med siste nytt, samt moteartikler. LUVYLE-kupongen som er tilgjengelig for å abonnere på nyhetsbrevet har en verdi på 10 % som oppnås ved første bestilling i denne klesbutikken.

Lignende butikker til LUVYLE

Det er et bredt utvalg av butikker som ligner på LUVYLE hvor du kan finne produkter fra anerkjente designere som du kan lage antrekk etter din smak, du kan også sjekke fraktkostnadene deres, eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene er Milanoo, Modlily, Newchic.
                                                          

LUVYLE Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

For LUVYLE er Black Friday-rabatter en av de viktigste begivenhetene siden de for denne dagen har viktige rabatter som kan være 80 % tilgjengelige for kundene deres til å kjøpe produktene deres.

Kupong for LUVYLE Norge for 11.11

I LUVYLE blir 11.11-rabattene gitt i november måned den 11., i løpet av denne salgsferien tilbyr LUVYLE sine kunder fantastiske 2x1-kampanjer, i tillegg til at du kan finne tilbud og rabattene deres kan være opptil 65 % tilgjengelig.

LUVYLE Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på LUVYLE kan nytes mandagen etter Black Friday-ferien, og for denne salgsferien på LUVYLE kan du glede deg over veldig gode alternativer, inkludert deres rabatter for nettkjøp som du kan finne opptil 80 % rabatter , i tillegg til tilbudene og rabattene som gjelder for produktene deres.
 

LUVYLE Norge Kuponger til jul

Julerabattene på LUVYLE feires i løpet av desember måned, slik at du kan nyte deres fantastiske rabatter for å kjøpe produktene dine, så vel som for gaver til høytiden.

LUVYLE mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke LUVYLE en nedlasting for mobilapplikasjonen.

Kjente merker selges i LUVYLE-butikken

I LUVYLE tilsvarer alle produktene deres eget merke.

 

 

Tilbyr LUVYLE gratis frakt til Norge?

Tilbyr LUVYLE gratis frakt til Norge?

Kan jeg betale i LUVYLE med PayPal?

I LUVYLE kan du foreta betalingen av kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform på en trygg og pålitelig måte, andre alternativer som LUVYLE presenterer som betaling er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB , Diners Club eller med Giro Pay.

Hvor skal jeg skrive LUVYLE rabattkupongen?

For å skrive en rabattkupong i LUVYLE vil dette passet bli laget når du har valgt produktene du vil ta, hvor du må gå til handlekurven for å foreta betalingen av kjøpet, her finner du en boks i øvre høyre del på siden der du må inkludere kupongnummeret du vil søke på.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Luvyle Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger på LUVYLE Norge

For at du skal få de beste prisene hver dag, har LUVYLE-butikken en rekke kampanjekuponger til din disposisjon:

15 % LUVYLE-kupong hvis du abonnerer med e-post
Opptil 65% rabatt på kjoler
$29 rabattkupong på bestillinger over $179
Spar 10 % på din første bestilling med en kupong
LUVYLE kampanjekupong på $35 på bestillinger over $259
Rabattkode 20% rabatt på bestillinger på minst $149

Luvyle Kupong

Andre lignende butikker