Luvyle Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong$20 rabatt kupong for Luvyle bestillinger over $19902 januar
kupong10% LUVYLE rabatt kupong når ordre over $8907 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Luvyle gjennomgang

Butikken pålegger seg blant kundene gjennom kvalitetsproduktene, attraktivt presentert på bildene på nettstedet, men også fordi den representerer et kjøpesenter med fasjonable produkter for kvinner, som er innen rekkevidde når som helst og hvor som helst, bare noen få klikk unna. avstand. De mest populære kategoriene i denne butikken er de for topper, kjoler, skjørt og bukser, samt undertøy og badetøy. Her kan du også finne et bredt spekter av fottøyprodukter, både uformelle og elegante modeller. Et problem du kan støte på er størrelse. De fleste av tiden er de veldig forskjellige og samsvarer ikke med de tradisjonelle størrelsene du kjenner. Du kan imidlertid sende produktene som skal endres gratis.

Nyttig informasjon om Luvyle

Levering av produktene kan gjøres ved to metoder for hurtig kurer: Superbesparelser, med en estimert leveringstid mellom 7-15 virkedager og hurtig fremskaffelse, mellom 3-8 virkedager. Samtidig kan produktene sendes tilbake, uansett årsak, innen 15 dager fra mottak av pakken. Butikken garanterer sikkerhet i kjøpsopplevelsen, så vel som i kjøpsopplevelsen, gjennom sikre online betalingsmetoder. Du kan betale for øyeblikket utelukkende online, uten mulighet for å betale kontant, ved ankomst av pakken.
Godkjente betalingsmetoder er med kreditt- eller debetkort, utstedt av Visa, MasterCard, Maestro, Discover, American Express, PayPal, Mercaod, Oxxo, Santander og Citibanamex.

Info om hvordan du bruker en Luvyle-kupongkode?

For å bruke en Luvyle-kupongkode, er alt du trenger å gjøre å kopiere kampanjekoden og legge den til på bestillingssiden. Her finner du en specail-boks for kupongkoden, og hvis den er gyldig, blir rabattverdien beregnet automatisk og brukt, og den endelige prisen for bestillingen din vil bli kommunisert.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker