RVCA Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKupongkode for gratis frakt for RVCA.com bestill OVER USD5011 juli
kupong10% rabattkode for RVCA.com15 juli
kupongTa 20% rabatt kode for RVCA.com28 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva RVCA selger Norge

RVCA er et merke som har som mål å presentere stilige klær som kombinerer mote og moderne kunst, som fremmer integritet i kulturer, som inspirerer generasjoner til å bidra med familieintegritet siden røttene bidrar til fellesskapet, ved å overskride grensene til merkevaren din.

RVCA selger topper, grafiske t-skjorter, gensere, jakker, gensere, kjoler, jumpsuits, bukser, skjørt, denim, loungewear, badetøy. Badedrakter, strandtilbehør, tilbehør, ryggsekker, bagasjeveske, ansiktsmasker, hatter, sportsklær, BH-er, sport.

Hvordan RVCA sender til Norge

RVCA foretar ikke internasjonale forsendelser, kun til USA som sendes gjennom logistikkselskapet UPS Ground, og dette har en leveringstid på produkter mellom 1 og 14 virkedager og for FPO/APO-territorier kan det ta mellom 4 og 6 uker.

Hvilke rabatter tilbyr RVCA Norge?

RVCA tilbyr forskjellige typer rabatter, blant dem er 30% for en vare når du abonnerer på nyhetsbrevet, et annet alternativ er fra salgskategorien hvor du kan nyte 20% på et bredt utvalg av produktene.

Betalingsmetoder hos RVCA Norge

For å betale for kjøpene dine på RVCA kan du gjøre det gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller gjennom digitale lommebøker som PayPal, Apple Pay, After Pay, eller gjennom deres gavekort.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra RVCA til Norge?

Hos RVCA anslår de at produktene deres ankommer destinasjonen i løpet av en periode på 2 til 6 virkedager, sendes den andre virkedagen, og sendes neste dag dette for USA, for Alaska og Hawaii kan det ta mellom 10 og 14 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på RVCA Norge

Her er en liste over noen av RVCA-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

25 % rabattkupong for RVCA-kunder som betaler med en Afterpay-konto
RVCA kampanjekode for gratis frakt på bestillinger på minst $50
30% rabattkode for 1 vare dersom du abonnerer på nyhetsbrevet
Opptil 60 % rabatt på varer i den nåværende kampanjen

RVCA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret 8552533070 fra mandag til fredag ​​fra 6:00 til 18:00 og lørdager og søndager fra 8:00 til 17:00 PST-tid eller du kan også sende en e-post til info@RVCA et annet alternativ er gjennom et kontaktskjema fra siden din.

Fordeler med å bruke en RVCA-kupong i Norge

Hos RCVA finner du et bredt utvalg av produkter som du kan få ved å bruke rabattkupongene deres, som lar deg betale mindre enn du forventet, slik at du kan kjøpe andre produkter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra RVCA fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 30 virkedager etter mottak. For dette må du vite at de endelige salgsproduktene ikke er kvalifisert for å bli returnert og at produktene som skal returneres må være ubrukte, det vil si i original oppgi, for returen Du må generere en returetikett fra siden med din epost og ditt ordrenummer, der må du velge produktene du ønsker å returnere og årsaken til returen, du finner også instruksjoner for prosessen, denne etiketten må skrives ut og limes på pakken som skal returneres, som må etterlates på et nærliggende postkontor.

Eksklusiv RVCA-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye RVCA-kunder kan bruke velkomstkupongen som gir 30 % rabatt på 1 motevare fra denne nettbutikken.

RVCA Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av RVCA for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt for øyeblikket kan du få opptil 50 % rabatt på produktene deres.

RVCA Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg kan du motta nyhetsbrev av dine nye produkter, du vil også få 30% rabatt på en vare du ønsker. Samt gratis frakt.

Butikker som ligner på RVCA

Hvis du foretrekker det, kan du besøke butikker som ligner på RVCA hvor du kan få visse varer du kan kjøpe for å lage dine kombinasjoner i design og stiler etter din smak, dette er noen av butikkene du kan besøke Thehipstore.co.uk , Pixiemarket.com, ASOS.com

RVCA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For RVCA er Black Friday-rabatter det viktigste fordi for denne dagen kan du få utrolige megarabatter som kan være opptil 65 % rabatt tilgjengelig, i tillegg til at du kan nyte en 10 % og 15 % kupong tilgjengelig.

Kupong for RVCA Norge for 11.11

Rabattene på 11.11 i RVCA gir utmerkede rabatter slik at kundene deres kan glede seg over å gjøre sine kjøp med rabatter som kan oppnås med opptil 45 %, samt svært gode kampanjer.
  

RVCA Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

Cyber ​​​​mandag-rabatter på RVCA denne ferien kan du nyte spesialrabatter som du kan finne mellom 70 % og 90 % for dine nettkjøp.

RVCA Norge Kuponger til jul

Under julerabattene på RVCA kan du få tilbud og rabatter, samt en rekke rabatter som spenner fra 30%, $40 og 50% på et bredt utvalg av produktene deres.
   

RVCA mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke RVCA en mobilapplikasjon nedlasting.

Kjente merker selges i RVCA-butikken

Hos RVCA samsvarer alle varer med ditt eget merke og stil.

 

 

Tilbyr RVCA gratis frakt til Norge?

Tilbyr RVCA gratis frakt til Norge?

Kan jeg betale på RVCA med PayPal?

Hos RVCA kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok, andre betalingsmåter tilsvarer kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos RVCA?

RVCA har en boks øverst til høyre, der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å søke, når du er ferdig må du fortsette med betalings- og fraktprosessen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
RVCA Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos RVCA Norge

Vil du holde deg oppdatert på de siste kupongene og kampanjetilbudene fra RVCA? Nedenfor er en liste over de siste:

25 % rabattkupong for RVCA-kunder som betaler med en Afterpay-konto
RVCA kampanjekode for gratis frakt på bestillinger på minst $50
30% rabattkode for 1 vare dersom du abonnerer på nyhetsbrevet
Opptil 60 % rabatt på varer i den nåværende kampanjen

RVCA Kupong

Andre lignende butikker