ShopBop Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKampanjekode på SHOPBOP.com: 15% rabatt første bestilling i app30 september
kupongKupongkode på SHOPBOP.com: 20% rabatt velg varer28 september
ForfremmelsePromo på SHOPBOP.com: 15% rabatt velg varer11 september
kupongKlær, sko og andre stilarter. Med 15% rabatt.27 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Shopbop selger Norge

Shopbop er en virtuell butikk dedikert til salg av luksuriøse klær og tilbehør for kvinner som elsker mote og god kjole. Denne plattformen har vært i drift siden 1999, og i 2006 ble den et datterselskap av Amazons nettplattform. com, SHOPBOP. COM tilbyr en bred katalog med komplette kolleksjoner angående plagg og tilbehør, alle laget og valgt av de viktigste og mest moderne designmerkene i moteindustrien, noen av dem som: Gucci, Oscar de la Renta, Paco Rabanne, blant mange andre. Å foreta et kjøp på Shopbop-plattformen er veldig enkelt og raskt, bortsett fra å tilby deg en plass for garderoberåd, er det også delt inn etter søkekategorier, der du kan finne plagget du trenger med bare ett klikk, det første av disse kategoriene er designerområdet, her kan du finne en liste fra (A) til (Z) med alle de viktigste og mest eksklusive merkene i dag, etterfulgt av plassen dedikert til klær, hvor du kan søke etter modell, merke, stil, eller for spesielle anledninger, og det beste av alt er at du kan få størrelser fra XXS til XXXL.
Butikken har også områder for sko og vesker eller vesker, hvor du vil ha et bredt utvalg av modeller og farger laget med de beste materialene for å tilfredsstille smaken til hver klient, etter dette er det tilbehørsområdet, hvor du vil se et bredt utvalg med det mest eksklusive og luksuriøse tilbehøret, noen av dem som: fine smykker, halskjeder, ringer, klokker, hatter, briller, teknologisk tilbehør, blant mange andre.

Hvordan Shopbop sender bestillinger til Norge

Denne butikken sendes over hele USA, så vel som internasjonalt, for bestillinger innen USA vil den estimerte tiden være 2 til 4 virkedager, Shopbop tilbyr deg gratis fraktalternativer, dette vil bare være mulig hvis kjøpet ditt overstiger 100USD, ellers vil kostnaden per forsendelse være USD 10, i tilfelle av leveranser utenfor landet, kan eksportkostnadene variere avhengig av landet dit bestillingen er rettet.

Hvilke rabatter tilbyr Shopbop Norge?

Shopbop har tilbud tilgjengelig for denne måneden, disse varierer fra 20% til 70% rabatter på utvalgte plagg og tilbehør, du kan også få 15% rabatt på ditt første kjøp, ved å registrere deg på Shopbop-plattformen, Det beste med dette er at du kan spare penger og fortsatt se best ut og med de nyeste motetrendene.

Betalingsmetoder hos Shopbop Norge

Du kan foreta betalingen din med kreditt- eller debetkortene VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB OG DINERS CLUB, i tillegg til at du kan gjøre det ved å bruke dine elektroniske lommebøker som: Alipay eller Unionpay.

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra Shopbop i Norge?

Shopbop har en policy med to fraktmetoder der tiden det tar å ta produktet kan variere, blant dem er ekspressfrakt som kan ta mellom 2 og 4 virkedager, den har også standard frakt som varierer mellom 7 og 20 forretningsdager dager.

6. >> Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på Shopbop Norge

Shopbop for øyeblikket kan du bare se rabattene, på samme måte kan du få en salgsseksjon.

 • 15% rabatt for nye kjøpere
 • 15 % rabattkupong for brukere av mobilapper
 • 30 % rabattkupong for Black Friday og Cyber ​​​​Monday
 • Opptil 70 % rabatt i rabattkategorien OUTLET
 • 50 % rabatt på klær laget av visse kjente designere

Kundeservice fra Shopbop Norge

I Shopbop finner du flere måter å kontakte kundeservice på, en av dem kan være på telefon på 1-877 746 7267 dette er kun for å kommunisere fra USA og Canada og på 1-608 2703930 for å kommunisere fra et hvilket som helst land utenfor USA , du kan kommunisere 24 timer i døgnet og 7 dager i uken, en annen metode er en live chat, men den er bare på engelsk, og du kan gjøre det om gangen fra mandag til fredag ​​fra 8:00 til 20:00 , i tillegg til e-posten service@Shopbop som du kan gjøre på alle språk.

Fordeler med å bruke en Shopbop-kupong i Norge

Ved å skaffe rabattkuponger på Shopbop har du fordelen av å utstyre din glade garderobe til en lavere kostnad enn du forestiller deg, og ta med deg flere plagg og dermed spare utgifter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Shopbop fra Norge?

I Shopbop har de en periode på ikke mer enn 45 virkedager etter mottak av varene, den må være i perfekt stand, dvs. den må ikke ha vært brukt, samt den må ha etikettene og returneres i sin originalemballasje, For å gjennomføre prosessen må du kontakte kundeservice hvor de vil kommentere fremgangsmåten som skal følges.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For øyeblikket kan du kun velge salg og rabatter som den har på produktene sine, samt muligheten til å få 15 % rabatt når du abonnerer.

Shopbop Norge på sosiale medier

I Shopbop sosiale nettverk kan du bare finne relevant informasjon om deres produkter og priser.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av Shopbop for kjøpere i Norge

Shopbop har et bredt utvalg av rabatter og rabatter, for øyeblikket kan du dra nytte av den maksimale 70% rabatten som den tilbyr i alle sine kategorier enten på vesker, sko, klær, samt en ekstra rabatt som du kan kjøpe på tidspunktet for kansellering.

Shopbop Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

I Shopbop når du registrerer deg kan du få relevant informasjon om alle deres nyheter, samt deres eksklusive salg, du kan også få 15% rabatt på ditt første kjøp.

Lignende butikker til Shopbop

Det er lignende butikker hvor du kan finne varer som ligner eller ligner på de som tilbys av Shopbop, ved å besøke disse sidene kan du lage utseendekombinasjoner, i tillegg til å sammenligne priser er disse butikkene Larizia.com, Topshop.com, Outnet.com, Shein .com

Shopbop Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday er en av de viktigste rabattbegivenhetene i denne butikken, der du har opptil 70 % direkte rabatt, innenfor kampanjetilbudene og en ekstra 15 % rabatt basert på Shopbop-kupongen

Kupong for Shopbop Norge for 11.11

11.11 er dagen dedikert til elektronikk! Men i tillegg til disse rabatterte produktene har du klær og sko på Shopbop med opptil 60 % rabatt! En kupong for 11.11 gir deg en ekstra rabatt på opptil 15 % hos den luksuriøse motebutikken Shopbop

Shopbop Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er bare en fortsettelse av rabattene fra forrige fredag. Velg nå en Shopbop-kupong for denne spesielle dagen på mandag, og du vil fortsatt ha opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter + ekstra 15 %-kupong.

Shopbop Kuponger Norge til jul

Til jul har du de største kampanjetilbudene på Shopbop! Opptil 70% + EKSTRA kupong med 15% rabatt! Julerabatter på Shopbop starter en uke i forveien og gjelder for kjøpere fra hele verden.

Shopbop mobilapplikasjon for iPhone og Android

Shopbop har kun sin mobilapplikasjon tilgjengelig for iPhone og iPad som du kan laste ned fra App Store.

Kjente merker selges i Shopbop-butikken

I Shopbop finner du klær, fottøy og tilbehør fra de mest kjente designerne blant dem er merker som Adidas, Acne Studios, Aquazzura, Balenciaga, Burberry, Chloé, Coach, Dolce Vita, Fila, Gucci, Heidi Klum, Isabel Marant , Kenzo, Alexander McQueen, Off White, Puma, Tory Burch, Versace, Wrangler, Zimmerman, blant andre.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på Shopbop?

Når du har valgt varene du vil ta, må du gå til handlekurven for å kansellere produktene dine, hvor du finner en boks hvor du må taste inn kodenummeret ditt som du ønsker å bruke.

Kan jeg betale på Shopbop med PayPal?

Blant betalingsmetodene som Shopbop aksepterer, tilbyr den ikke betalinger gjort via PayPal, det kan bare gjøres med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JBC, Union Pay.

Tilbyr Shopbop gratis frakt til Norge?

Shopbop tilbyr gratis internasjonal ekspresslevering for bestillinger over USD 100, som du kan spore bestillingen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024

Spesielle kuponger og kampanjer på Shopbop Norge

Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager. Noen av disse kampanjekodene er fortsatt tilgjengelige i dag, så du kan prøve dem akkurat nå.

 • 15% rabatt for nye kjøpere
 • 15 % rabattkupong for brukere av mobilapper
 • 30 % rabattkupong for Black Friday og Cyber ​​​​Monday
 • Opptil 70 % rabatt i rabattkategorien OUTLET
 • 50 % rabatt på klær laget av visse kjente designere

Andre lignende butikker