SSENSE Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseNye elementer på ssense.com10 oktober 2020
ForfremmelseStort salg på ssense.com22 august 2020
kupong30% OFF kupong kode for ssense.com01 august 2020
ForfremmelseBest priser på t-skjorter på ssense.com30 april 2020

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

SSENSE gjennomgang

Denne nettbutikken er en av få måter du kan få i besittelse av luksusprodukter til veldig lave priser. Dette er selvfølgelig mulig ved å kombinere en Ssense-kupongkode med tilbudene som er tilgjengelige på nettstedet, som du kan finne når som helst. Fordelen med denne butikken er at den selger både klesprodukter, fottøy og tilbehør av sitt eget merke, men også produkter fra verdenskjente motehus. Blant dem er de mest kjente Balenciaga, Balmain, Alexander Wang, Alexander McQueen, Calvin Klein, Burberry, Adidas, Acne Studios, Comme des Cargons, Chlose, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Docle & Gabbana, Reebok, Nike, Stella McCartney, Valentino, Versace, Victoria Beckham og mange andre.

Nyttig informasjon om SSENSE

Nettbutikken tilbyr levering av alle produktene sine internasjonalt, gjennom sikre og raske transportmetoder. Den har en ventetid på 3 til 5 arbeidsdager, med garanti for at dette tidsintervallet ikke blir deponert. Leveringskostnaden krever betaling av en tilleggsskatt på 20 euro. Imidlertid, hvis bestillingen når minimumsgrensen på 250 euro, vil du motta gratis frakt. Butikkens returpolicy aksepterer retur av produktene innen 14 dager etter mottak av bestillingen.
Godkjente betalingsmetoder gjøres utelukkende online, uten mulighet til å betale i et refusjonssystem. Kreditt- eller debetkort som er akseptert er de som er utstedt av Visa, MasterCard, American Express og PayPal, og som har muligheten til å betale via PayPal-kontoer.

Info om hvordan du bruker en SSENSE kupongkode

Du kan få en Ssense-kupongkode direkte gjennom nettbutikkplattformen, som automatisk vil legge til kampanjekodene som er tilgjengelige for kundekontoen din. Herfra, alt du trenger å gjøre er å sørge for at de ikke overskrider utløpsdatoen. Når du vil legge inn en bestilling, når du velger betalingsmetode, har du muligheten til å velge en eller flere av kupongkodene som er tilgjengelige på kontoen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 oktober 2020

Andre lignende butikker