Forever 21 Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongForever21.com kupong for bestillinger over 50 USD: lagre 20%18 juli
kupongFirever21.com kampanjekode for bestillinger over 75 USD: få 30% rabatt30 januar
kupongFOREVER21.com kupongkode: kjøp en få 99% rabatt19 juni
kupongFOREVER21.com ekstra 14% promo kode01 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva FOREVER21 selger Norge

FOREVER21 ble grunnlagt i byen Los Angeles, California i USA, i april måned 1984, ved hånden av ektefellene Do Won Chang og Jin Sook, som fra begynnelsen startet som en nettbutikk klesforhandler som startet kjent som FASHION21, som har blitt vurdert å tilby sine kunder aktuelle moteprodukter og med svært tilgjengelige priser, i FOREVER21 finner du klær for menn, kvinner og barn her finner du ikke bare klær, du kan også få tilbehør til skjønnhetsprodukter, også husholdningsprodukter.

Hos FOREVER21 jobber de med makt for å opprettholde en positiv innvirkning på miljøet, samt å gi grunnleggende verdier som hjelper de som trenger det mest, samarbeider med forskjellige organisasjoner, leverer inntekter til veldedige organisasjoner.

I FOREVER21 kan du finne klær for enhver anledning, enten du er på jobb, for en elegant kveld eller ferie, det vil si at du kan finne jeans, cardigans, badedrakter, skjorter, kåper, kjoler, skjorter, bukser, samt sko, vesker, tilbehør som smykker, skjønnhetsprodukter, skjerf, solbriller og mye mer. I tillegg kan de også nyte plussstørrelser, andre produkter tilsvarer bohemsk og moderne, det vil si for enhver smak.

Hvordan FOREVER21 sender bestillinger til Norge

I FOREVER21 blir produktene dine levert gjennom USPS budfirma, og dette har en estimert leveringstid for produktene dine mellom 1 og 10 virkedager. Denne tiden kan variere avhengig av destinasjonen hvor produktet skal, du kan også velge for deg finn levering neste dag eller samlingen i butikken der du kan velge tidspunkt for tilbaketrekking av produktet ditt.

Hvilke rabatter tilbyr FOREVER21 Norge?

For tiden har FOREVER21 et bredt utvalg av rabatter tilgjengelig for sine kunder, blant dem du kan finne på forskjellige måter, en av dem er en 20% rabatt når du abonnerer på nyhetsbrevet eller fra SMS, andre alternativer er fra rabattkuponger som du finner i 21 %, 30 % eller 50 % rabatt, 30 % for flash-tilbud og 70 % for Halloween-produkter, og fra siden deres kan du få rabatter som kan være opptil 60 %

Betalingsmetoder hos FOREVER21 Norge

I FOREVER21 kan du foreta betalingen av kjøpene dine når du har valgt produktene du ønsker å kjøpe, for dette har FOREVER21 for sine kunder forskjellige betalingsmåter, blant annet betaling med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express , Discover, JCB, samt gjennom PayPals digitale lommebok, Apple Pay, Amazon Pay eller gjennom Klarna eller AfterPay.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra FOREVER21 i Norge?

I FOREVER21 tilbyr de en standard levering for USA som har en frist for å ankomme fra 1 til 7 virkedager, et annet alternativ er ekspresslevering som varierer i å bli levert mellom 2 og 3 virkedager, for internasjonale leveranser har du en estimert tid å ankomme mellom 2 og 10 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på FOREVER21 Norge

For tiden tilbyr FOREVER21 sine brukere flere kampanjer med rabattkuponger, blant annet kan vi nevne en 20% rabatt ved å bruke en kode BMSM20 og en 10% rabatt ved å bruke koden BMSM10.

Opptil 70 % rabatt på dagens kampanje
Rabattkupong 17% rabatt på FOREVER21 for alle varer
25 % kampanjekode for bruk av mobilappen
20% rabattkode FOREVER21 for nye kunder
Dagens kampanje: opptil 70 % rabatt
30% rabatt på neste bestilling
Kjøp 2 produkter Få 1 gratis
15% rabattkode for kjøp over $100

FOREVER21 Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe 18884943837 fra mandag til lørdag fra 05:00 til 21:00 og på søndager fra 05:00 til 19:00 PST-tid, hvis du foretrekker det kan du gjøre det gjennom en nettprat eller gjennom et kontaktskjema.

Fordeler med å bruke en FOREVER21-kupong i Norge

Det er mange fordeler vi kan nevne når du handler i FOREVER21, siden en av de viktigste tilsvarer hvor mye du skal spare på tidspunktet du bruker dem, noe som lar deg oppnå en annen fordel som er å kunne kjøpe flere varer, med tanke på at du har kvalitets- og merkevareprodukter. Den maksimale rabatten som tilbys av en FOREVER21-kupong er 40 % av den viste prisen.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra FOREVER21 fra Norge?

For å foreta en retur av nettkjøp har du en frist på 30 dager etter mottak, for dette må du logge inn på din konto hvor du må lage en etikett her fra se detaljer vil du velge produktene du ønsker å returnere, så må du følg instruksjonene for å fullføre prosessen, du må ta hensyn til at varene må være ubrukte og at de endelige salgsvarene ikke aksepteres for retur. Produkter kjøpt i butikken returneres til butikken.

Eksklusiv kupong FOREVER21 for nye kjøpere i Norge

FOREVER21 Meksikanske kunder kan nyte rabatter på opptil 70 % på tusenvis av motevarer fra denne butikken ved å bruke en eksklusiv kampanjekupong for nye kunder.

FOREVER21 Norge på sosiale medier

I FOREVER21 kan du finne en kampanje på 21% rabatt fra deres sosiale nettverk ved å bruke en rabattkode.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av FOREVER21 for kjøpere i Norge

FOREVER21 tilbyr sine brukere et bredt utvalg av rabatter der du kan få maksimalt 85 % rabatt.

FOREVER21 Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på FOREVER21 vil du kunne motta informasjonsbulletiner med de siste nyhetene og oppdateringene, samt eksklusive tilbud og rabatter. Å abonnere på nyhetsbrevet gir også en stor fordel: en velkomstkupong med 20 % rabatt på første bestilling.

Lignende butikker til FOREVER21

Det er butikker som ligner på FOREVER21 hvor du kan få lignende varer som du kan lage din måte å kle deg på i mote og trend etter din smak, hvis du foretrekker det kan du også se deres priser og rabatter, noen av disse butikkene kan være Tezenis, Uspoloassn, Guess.
                                                          

FOREVER21 Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday på FOREVER21 kommer med megarabatter: opptil 77 % kan du spare på den dedikerte kampanjekampanjen i disse dager! Du får også en FOREVER21 Black Friday-kupong med 30 % rabatt for produkter som har full pris.

Kupong for FOREVER21 Norge for 11.11

For 11.11 har FOREVER21 utarbeidet en 30 % rabattkupong og et utvalg artikler med opptil 50 % rabatt. Rabatter gjelder hele 11. november.

Kampanjekuponger fra FOREVER21 Norge for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday er en ny dag med betydelige rabatter på FOREVER21. I år kan du bruke FOREVER21-kupongen med 20 % rabatt på hva som helst, eller du kan finne spesialvarer med opptil 70 % rabatt.
 

FOREVER21 Norge Kuponger til jul

Julen kommer og FOREVER21 har allerede startet kampanjen denne gangen: rabatter er opptil 80 % kun i en begrenset periode.

FOREVER21 mobilapplikasjon for iPhone og Android

FOREVER21 tilbyr sine kunder muligheten til å laste ned sin mobilapplikasjon tilgjengelig for iPhone fra App Store og for Android gjennom Google Play, fra denne kan du kjøpe og få informasjon om produktene deres.

Kjente merker selges i FOREVER21-butikken

Blant merkene du kan finne i FOREVER21 kan vi nevne noen som Náutica, NYX, Maybelline, L'Oreal, Happiness, G-Shock, Champion, Cross, samt FOREVER21-kolleksjonen.

 

 

Kan jeg betale i FOREVER21 med PayPal?

I FOREVER21 kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, så vel som med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, andre alternativer er Amazon Pay, AliPay, Apple Pay, Klarna.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i FOREVER21?

Når du har valgt alle produktene du ønsker å ta, bør du gå til handleposen din, hvor du finner en boks i den sentrale høyre delen, der du må inkludere FOREVER21-kupongnummeret du vil bruke, etter å ha gjort deg må fortsette med betalings- og fraktprosessen.

Tilbyr FOREVER21 gratis frakt til Norge?

I FOREVER21 kan du motta en gratis standardlevering, men for dette må du foreta et minimumskjøp på $50

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
Forever21 Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos FOREVER21 Norge

FOREVER21 har en rekke rabatter i butikken deres. Noen tilbys basert på kampanjekoder og andre finnes i rabattkampanjer. Nedenfor er de siste kupongene fra FOREVER21

Opptil 70 % rabatt på dagens kampanje
Rabattkupong på 17 % rabatt på FOREVER21 for alle varer
25 % kampanjekode for bruk av mobilappen
20% rabattkode FOREVER21 for nye kunder
Dagens kampanje: opptil 70 % rabatt
30% rabatt på neste bestilling
Kjøp 2 produkter Få 1 gratis
15% rabattkode for kjøp over $100

Forever21 Kupong

Andre lignende butikker