NA-KD Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseRetro partiet på na-kd.com26 oktober
ForfremmelseNy samling på na-kd.com19 oktober
ForfremmelseKlar for fest med na-kd.com13 oktober
ForfremmelseNye Pamela Reif er her11 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

NA-KD gjennomgang

Hovedgrunnen til at du skal gjøre Na-kd til det viktigste valget når det gjelder klær, er at de har et nært samarbeid med luksusmerker i bransjen. Dermed sikres kvaliteten på materialene, men også originaliteten, selv om det ikke virker slik, i lys av prisene som ligger godt under markedsnivået. Butikken er veldig godt organisert, både i nettversjonen, fra skrivebordet, så vel som gjennom mobilapplikasjonen, som lar deg kjøpe ønskede produkter når som helst, hvor som helst. Mer, butikken fokuserer på kundeoppmerksomhet, og det er derfor søket i nettstedets ramme tilpasses ved å filtrere produktene i henhold til arrangementet: fest, festival, ferie eller arbeidsdag.

Nyttig informasjon om NA-KD

Du kan dra nytte av to leveringsmetoder, tilgjengelige internasjonalt, som følger: DHL Parcel & International, som har pakkesporing og en gjennomsnittlig leveringstid og DHL Express, som også tilbyr pakkesporing, men med en leveringstid. bare 1-2 virkedager. Det er et leveringsgebyr, til en verdi av henholdsvis 9,95 euro, henholdsvis 19,95 euro, men hvis du kjøper produkter til en verdi av 50 euro, vil du dra nytte av gratis frakt. Butikken tilbyr sine kunder en sjenerøs returpolicy, og aksepterer produktene som ikke takker deg innen 90 dager etter mottakelse av dem. Produktene kan endres i størrelse, med en annen modell, eller du kan be om pengene tilbake. Som de fleste nettbutikker, har Na-kd betalingsmetoder som bare brukes i online-systemet, og tilbyr sikkerheten for betalingssikkerhet. For dette trenger du et debet- eller kredittkort som tilhører Visa eller MasterCard. Du kan også bruke PayPal-kontoen din for betaling eller foreta en bankoverføring.

Hvordan bruker jeg en Info om hvordan jeg bruker en NA-KD-kampanjekode

For å bruke en NA-KD-kupongkode, trenger du bare å legge til ønskede produkter i handlekurven. Senere, når du får tilgang til den, vil du bli presentert med et sammendrag av de produktene som er lagt til, det totale beløpet for ordren, samt en spesiell boks, plassert nederst til venstre, der du kan angi kampanjekoden. Diskonteringsverdien beregnes automatisk og brukes til den endelige prisen på bestillingen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker