SVMOSCOW Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTa 10% rabatt kode for SVMOSCOW.com første ordre05 juli
kupongSVMOSCOW.com promo kode: 30% rabatt19 juli
kupongTa 30% rabatt kode for SVMOSCOW.com 22 juni
kupongSVMOSCOW.com 10% rabatt kode første bestilling + gratis frakt21 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

https://www.kupong-norge.com/cettire-rabattkode/Hva SVMOSCOW selger Norge

Det er en av de første skjulte garderobebutikkene i Russland. De presenterer kolleksjoner av avantgardemerker som endret motehistorien som: Ann Demeulemeester og Maison Margiela står sammen med Comme des Garcons og Yohji Yamamoto. Disse blandes konstant med topp moderne luksusmerker som Balenciaga, Jil Sander, The Row og streetwear fra Fear of God, Midnight Studios og Pigalle. Denne butikken har japanske merker som er kjent for sin mer enn begrensede distribusjon: Undercover, Hender Scheme, Readymade, Mastermind World og visvim. Utvalget deres inkluderer begrensede deler på iD og Dazed & Confused, og garderobeartikler.

Hvordan SVMOSCOW sender bestillinger til Norge

SVMOSCOW leverer hvor som helst i verden med ekspressbudtjenester DHL, TNT og UPS. Kun betalte bestillinger kan sendes til utlandet. Kostnad for ordrelevering: 2800 rubler for bestillinger opptil 70 000 rubler, gratis for bestillinger på 70 000 rubler. Du kan betale for bestillingen online med kort eller via PayPal; Leveringstid i Europa er 1-2 virkedager, i USA, Asia og Australia: 2-4 virkedager og i andre regioner i verden: 4-5 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr SVMOSCOW Norge?

De har for tiden et spesialtilbud som starter 1. juni, du kan kjøpe hele Salg-kategorien med ytterligere 20% rabatt. Bruk en kampanjekode i kassen for å få rabatten. Dette tilbudet kan ikke kombineres med noen SVMOSCOW kampanjekode.

Betalingsmetoder hos SVMOSCOW Norge

På tidspunktet for levering i Moskva og St. Petersburg, kan bestillingen betales på forskjellige måter kan være kontant til kureren ved mottak av bestillingen; Med kredittkort i resepsjonen aksepterer vi Visa, MasterCard, MIR; eller med kredittkort via PayPals betalingssystem. På den annen side levering i Russland, kan bestillingen betales på flere måter: Kontant ved mottak (oppkrav); Med kredittkort gjennom PayPals betalingssystem; og ved bankoverføring.

Nettsiden er koblet til Internett-kjøpet til CloudPayments, og du kan betale for produktene med Visa, MasterCard, Maestro og MIR kredittkort. Etter å ha bekreftet det valgte produktet, åpnes et sikkert vindu med betalingssiden for CloudPayments-behandlingssenteret, hvor du må oppgi bankkortopplysningene dine. Etter at den er ferdig, vil den fortelle deg vellykket betaling, en elektronisk sjekk sendes til kjøperens e-post, som bekrefter betalingen og en unik identifikator. Betalingsstatusen kan også spores uavhengig ved hjelp av den elektroniske betalingssøketjenesten.

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra SVMOSCOW i Norge?

I SVMOSCOW sendes alle bestillinger av DhL som tilbyr standard frakt mellom 2 og 10 virkedager, leveringer utføres kun fra mandag til fredag ​​mellom 9:00 og 17:00

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på SVMOSCOW Norge

For øyeblikket kan du få 25% rabatt i alle sine kategorier gjennom koden 25extra.

10 % kupong for abonnement på nyhetsbrev
Kampanjekode med 10% rabatt for nye kjøpere
Gratis frakt på bestillinger over $500
10% rabatt på kampanjekode for hva som helst
Opptil 70 % rabatt på utvalgte produkter
10 % kupong for den første bestillingen i dag

SVMOSCOW Norge Kundeservice

Blant alternativene som SVMOSCOW har for å kommunisere med kundeservice, er en av dem via en telefonlinje +7 495 215 5351; samt sende en e-post fra hjemmesiden deres der du må plassere emnet og de vil ta kontakt så snart som mulig.

Fordeler med å bruke en SVMOSCOW-kupong i Norge

For elskere av god kjole er fordelene uendelige siden de kan få eksklusive antrekk fra de mest kjente designerne, siden de kan skaffe seg en rekke varer i alle deres kategorier.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til SVMOSCOW fra Norge?

I SVMOSCOW for å foreta returer, er det første du bør gjøre å kontakte kundeservice ved hjelp av en e-post hvor du må be om retur, hvor de vil informere deg om trinnene du skal følge, i tillegg til å motta en etikett som du må inkluderes i returen, må dette gjøres innen en frist på ikke mer enn 14 virkedager fra mottak. Det skal bemerkes at varene må være ubrukte uten å være vasket og i originalemballasjen, samt originale etiketter.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder mottar de tilgjengelige kupongene de finner, samt deres rabatter og rabatter.

SVMOSCOW Norge på sosiale medier

I SVMOSCOW tilbyr den på sine sosiale nettverk i tillegg til relevant informasjon om produktene sine, du kan også få 50 % rabatt ved å bruke koden SVMOSCOW.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av SVMOSCOW for kjøpere i Norge

Blant mangfoldet av rabatter som du kan få på SVMOSCOW kan du se en maksimal rabatt på 50 % rabatt på et bredt utvalg av deres artikler, merker og designere.

SVMOSCOW Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på SVMOSCOW kan du motta informasjon om produktene deres, samt kampanjene den inneholder og sesongsalget.

Lignende butikker til SVMOSCOW

Det er butikker som ligner på SVMOSCOW hvor du kan få lignende produkter som du kan lage dine antrekk og dine favorittantrekk med, du kan også sjekke leveringstider eller tilgjengelige rabatter. Noen av disse butikkene du kan besøke er FARFETCH, ENDCLOTHING, LUISAVIAROMA, CETTIRE og SSENSE.

SVMOSCOW Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

For BLACK FRIDAY har SVMOSCOW utarbeidet for sine brukere i Norge en rekke viktige rabatter: kuponger på 10 % og produkter med rabatt på opptil 60 % av startprisen.

Kupong for SVMOSCOW Norge for 11.11

11.11 er en vanlig dag på SVMOSCOW hvor rabatter er 10 % i henhold til SVMOSCOW kampanjekupong og rabatter på opptil 50 % på SVMOSCOW OUTLET.

Kampanjekuponger fra SVMOSCOW Norge for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY har nettopp startet med en kupongreaktivering sist fredag ​​da det var Black Friday-rabattbegivenheten: 10 % rabatt gjennom SVMOSCOW Cyber ​​​​Monday-kupongen og rabatttilbud på opptil 60 %
 

SVMOSCOW Norge Kuponger til jul

En uke før jul begynner kampanjene i denne butikken med luksusprodukter: opptil 70 % rabatt i OUTLET-kategorien og kuponger på 10 %, 15 % og 20 % på produkter som ennå ikke er med i andre kampanjer.

SVMOSCOW mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke SVMOSCOW en mobilapplikasjon tilgjengelig for nedlasting.

Kjente merker selges i SVMOSCOW-butikken

På SVMOSCOW kan du finne følgende merker som Hender Scheme, Mykita, Vetementes, Comme des Garcons, Isaac Selam, Raf Simons, Rosa Maria, Maison Margiela, Yhoji Yamamoto, Saint Michael, Jil Sander, Awge, Ann Demeulemeester, Innerraum , Doublet , Guidi, 99% IS, Fear of God, Kuboraum, Undercover, Golden Goose, Balenciaga, Backyoto, Enfants Riches Deprimes, Readymade.

 

 

Tilbyr SVMOSCOW gratis frakt til Norge?

I SVMOSCOW kan du glede deg over å motta kjøp av produktene dine gjennom gratis frakt, men for dette må du foreta et kjøp lik eller større enn $ 399.

Kan jeg betale hos SVMOSCOW med PayPal?

Blant betalingsmetodene som aksepteres av SVMOSCOW er de som gjøres gjennom PayPals digitale plattform på en enkel, trygg og pålitelig måte, en annen betalingsmåte er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, JCB, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i SVMOSCOW?

For å skrive en rabattkupong i SVMOSCOW må du velge produktene du ønsker å kjøpe, når du har valgt må du gå til handlekurven din hvor du starter betalingsprosessen, her finner du en boks hvor du må inkludere kupongnummer du ønsker Søk.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
SVMoscow Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos SVMOSCOW Norge

Denne nettbutikken med luksusprodukter har en rekke kampanjekuponger og tilbud tilgjengelig for kunder i Norge. Noen av dem er kortvarige i bare noen få timer.

10 % kupong for abonnement på nyhetsbrev
Kampanjekode med 10% rabatt for nye kjøpere
Gratis frakt på bestillinger over $500
10% rabatt på kampanjekode for hva som helst
Opptil 70 % rabatt på utvalgte produkter
10 % kupong for den første bestillingen i dag

SVMoscow Kupong

Andre lignende butikker